Пройшов майже рік з того моменту як я почав уважно слідкувати за сезонами, та за цей час я ніколи не був на стільки розгублений - в цьому сезоні багато чого цікавого, але жодне аніме не викликає довіри, у деяких з них вже половина серій вийшла, а мені досі важко дати впевнену оцінку Т_Т
Bakuon!! - ще один серіал про шкільний клуб, на цей раз мотоциклетний. Графіка дуже посередня, сюжет та персонажі теж / загалом є непогані моменти, можна спробувати
Big Order - черговий претензійний щонен з надздібностями та постапокаліпсисом
Bungou Stray Dogs - досить посередня екшн/комедія/містика з біщоненами
Flying Witch - дуже спокійний (я б навіть сказав занадто спокійний) слайс про відьом
Gyakuten Saiban: Sono "Shinjitsu", Igi Ari! - як людина не знайома з сюжетом новели та яка чула багато позитивних відгуків про неї я розчарований - нудний та досить банальний сюжет, шаблонні персонажі, дитяча подача, погана мальовка
Haifuri (High School Fleet) - хотів би сказати що це Girls und Panzer від світу кораблів, але з огляду на середину це скоріше посередній слайс.
JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai - перше моє знайомство з всесвітом JoJo, цікаво але досить незвично
Joker Game - хоч і досить банальний, але все ж таки непоганий серіал про шпіонів
Koutetsujou no Kabaneri - фани паропанку та зомбі в захваті, як на мене можна спробувати, але хайп явно невиправданий
Kuromukuro - непогана мєха з самураєм та школярками
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? - шкільний слайсогарем про фанів JRPG
Pan de Peace! - звичайний короткометровий слайс про дівчаток котрі обожнюють випічку
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu - пригоди "звичайного японського школяра" в фентезійному світі, досить приємна річ
Sakamoto desu ga? - кумедне аніме про блискучого школяра, котрий є втіленням японського "ідеального джентельмена"
Seisen Cerberus: Ryuukoku no Fatalites - досить мутний щонен з драконом та магією
Sousei no Onmyouji - досить посередній щонен про школярів екзорцистів
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge - дуже якісний та приємний слайс про школярів та їх життя, мій фаворит цього сезону
Tonkatsu DJ Agetarou - незвичний за мальовкою, але досить непоганий за наповненням щонен про діджеїв
Дроп:
Hundred - як сказав один з англомовних глядачів - це аніме називається Hundred бо існує сотня таких ж самих тайтлів
Kiznaiver - мої найненависніші штампи зібрані в один серіал
Mayoiga - це саме те як воно виглядає - одне велике кліше
Uchuu Patrol Luluco - ще один треш від тригерів накшталт Inferno Cop, але на цей раз ще гірший |