xHellene's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 39.0
Mean Score: 10.00
  • Total Entries108
  • Rewatched0
  • Episodes2,350
Anime History Last Anime Updates
Ookamikakushi
Ookamikakushi
Jan 20, 2010 5:09 AM
Watching 1/12 · Scored -
Darker than Black: Kuro no Keiyakusha
Darker than Black: Kuro no Keiyakusha
Jan 1, 2010 12:23 PM
Plan to Watch · Scored -
Higashi no Eden
Higashi no Eden
Jan 1, 2010 12:22 PM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 13.5
Mean Score: 7.69
  • Total Entries240
  • Reread0
  • Chapters819
  • Volumes270
Manga History Last Manga Updates
Girl Queen
Girl Queen
Jan 20, 2010 4:20 AM
Plan to Read · Scored -
Sugar Sugar Rune
Sugar Sugar Rune
Jan 20, 2010 4:20 AM
Plan to Read · Scored -
Sakuran
Sakuran
Jan 20, 2010 4:20 AM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (96) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Claude_Debussy May 2, 8:33 PM
RIP
vasplar Oct 20, 2014 9:41 PM
Hello, great reviews on esoteric manga
DevMotives Oct 4, 2011 4:20 AM
a manga that makes you "feel" must be a good read, just read your review of baby leaf btw.
momokuro May 14, 2011 3:57 AM
monochrome★sanctuary; club updates

If you are an active member of the club's icontests, please read this. It's important.

- Nomination thread for icontest twenty-one is up!
Deadline for nominating is on Monday, the 16th of May.
Hope you can participate~ ♥
-LU- Feb 16, 2011 7:02 AM

Updates;
- Icontest sixteen voting thread is up. Deadline is February 19th.
- Submissions for icontest seventeen are up. Deadline is February 25th.
-LU- Jan 14, 2011 11:43 AM

Updates:
- Submissions for icontest fifteen are up.
Deadline for entering is January 22nd.
momokuro Dec 10, 2010 4:43 AM

Updates;
- Icontest fourteen voting thread is up.
- Manga coloring icontest two voting thread is also up.
Deadline for casting your vote is the 14th of December.
Aylin Apr 2, 2010 11:49 PM

HAPPY EASTER!! <3
Teh Feb 1, 2010 4:40 AM
Meh . Long time no chat >.<
How are you ? <3
straawberry Jan 16, 2010 6:29 PM
if u like Ushiromiya Battler from Umineko no naku koro ni here is the club for u! *-*
we all love battler ♥:3 please join us!

http://myanimelist.net/clubs.php?cid=18478
[♥ Thanx a lot ♥]
Teh Jan 15, 2010 10:32 AM
Olla. >:d<

I have been busy as well T_T . Şcoala asta e chiar stupidă.
Mda, nu pot zice eu că mă omor cu învăţatu :)) I mean, nu am învăţat eu un an de zile şi mă pun acum cu burta pe carte? Bine nu un an de zile, un semestru. Bine am mai învăţat şi eu din când în când. Ah, ai prins tu esenţa :)) clar e că nu am niciun chef de învăţat, citit pentru şcoală, teste, ascultări, referate , iar teste , iar ascultări, iar referate , iar note, şi medii şi şi şi .. . Cred că şi tu eşti în aceaşi situaţie :)).
Am dat test la biologie joi, neanunţat. Că zicea că ne dă săptămâna viitoare, şi a zis că ' hai să dăm azi ' . Pe dracu nu învăţasem nimic. Şi colegele mele [ 3 la număr că stăm 4 în bancă ] aveau deja două note, deci doar eu dădeam test. Din banca aia vreau să zic. prima, vis a vis de catedră! Ce frumos.
Am scos caietul , i l-am dat unei colege şi i-am zis : dictează-mi!! :)) şi aşa am copiat, de fapt colega din dreapta îmi ţinea caietul ca să mă uit în el şi cealaltă din stânga îmi şoptea la unele chestii [ citea din caietul ei ] :)) . A fost penal. Deci nimic nu am ştiut, tot tot tot am copiat. La lucrare la psihologie [ anunţată ] am avut de învăţat Motivaţia, Imaginaţia şi Memoria. Eu ştiam doar Memoria aşa mai bine, imaginaţia ştiam aşa fff puţin şi motivaţia deloc :))) . Şi a zis profa să ne alegem două din astea şi am zis că memoria şi imaginaţia, şi ne-a dat pe două nr.
Nr 1 a avut memoria, şi eu am fost nr 1 . Măcar atât :)) am ştiut, deci nu a mai trebuit să copiez. Nu ştiu dacă aş fi reuşit, deşi probabil că da pentru că a mea colegă din dreapta a copiat că nici ea nu ştia imaginaţia [cum a fost la nr 2 ] . Ah în fine a fost ok , să zicem aşa. Am dat test la chimie, nu am putut să copiez şi nu prea am făcut nimic :D cred că iau 5 :)) că mai am un 5 =)) să îi ţină companie ( doamne fereşte!! :(( ] . Aşa.... şi cred că atât a fost... Hm !

În rest, cam nimic .Adică sunt stresată şi am nevoie de mare relaxare. Aş vrea să mă combin cu cineva, da sună ca naiba ştiu :)) dar am aşa un chef de aventură, I cant help it ~ this is me.

Apropo. Deci mi s-a deblocat vechiul cont pe zup, yay!!1 şi am fost foarte fericită DAR acum nu mai pot intra nici pe vechiul cont nici pe cel nou. Săptămâna trecută puteam, dar acum nu mai merge. Tocmai rezolvam să schimb din Tehvechi în Teh şi din acel Teh [ cel nou care urma să devină vechi ] Teh2 :)) şi am schimbat la Tehvechi şi am schimbat şi parola şi M-A DELOGAT şi nu mă mai lasă să mă loghez. Pe nimic. Pe niciun cont, nici astea două nici altele [ am încercat să intru pe contul altcuiva. ] Deci e clar, sunt distrusă =)) vai de capu' meu. :)) Bine, poate exagerez, şi totuşi . Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva.

Da, la 65 am ajuns :)) Când am trecut de vreo 20 de eps cam aşa, nu m-am mai putut opri. Şi după 40 nici atât :)) De abia aştept să prind nişte timp / chef ca să vizionez!
Ţi-am zis că am terminat 1 litre of tears?

<3 love you :X hugs >:d<
BloodyMary Jan 15, 2010 10:26 AM
You're welcome :3
BloodyMary Jan 14, 2010 10:26 PM
Member card delivery from monochrome★sanctuary. If there are any problems just let me know. ^_^

Clarsiso Jan 13, 2010 4:28 PM
Dont forgot to rehost :)
Teh Jan 8, 2010 9:36 AM
Deci scrisesem reply şi mi s-a blocat mozila aşa că a trebuit să ies. Am pierdut tot ce am scris până acum [ şi scrisesem ceva.... şi acum trebuie să rescriu. Yupii, ce plăcere :)). ]
Heeiii >:d< . Ce mai faci?

Deci... Eu am avut o săptămână destul de obositoare.
În primul rând am citit reply-ul tău de miercuri, la ora de informatică / tic sau cum ar vrea să se numească ea. Da, eu eram ocupată să mă uit ce mai e pe MAL, pe zup, ce mai face google, ce mai fac pozele şi Eric din True Blood etc, nu de ceea ce spunea profa că trebuia să facem . Ştiu că mi-a dat şi temă, dar nu contează. Cum am mai zis, nu îmi pasă .Aşa... Dar nu am răspuns la reply dintr-un singur motiv şi acela pentru că nu m-am logat pe mal. În general mă loghez doar de pe calculatorul meu [ nu îmi place să intru de pe alte calculatoare, strange, right ? :)). ] Mai ales când are un întreg liceu acces la acel calculator :) . Well, da , ai prins tu ideea. Şi deşi am ajuns acasă azi pe la 3, doar acum am reuşit să dau reply pentru că... vezi tu am mai scris vreo două capitole pe la două fic-uri, am mai pierdut vremea, am mâncat , iar am pierdut vremea, iar am mâncat, am mai ascultat muzică, am mai pierdut vremea. Şi acum mă apucasem să dau reply-uri pe mal. Finally :)) .

Nu ştiu cum a fost deci săptămâna asta pentru tine... Dar a mea a fost foarte obositoare. Parcă nu m-*am trezit în viaţa mea la ora 7 :)). Când suna ceasul ziceam : eu mai dorm. Sau îl stingeam rapid şi ... Nu ştiu, mă culcam înapoi zicând că eu nu merg la prima oră. Deşi de fiecare dată m-am dus, jur că nu am avut chef. Părea misiune imposibilă să mă trezesc ,să merg la baie, să mă spăl pe faţă [ bârr apă rece :)) ] să mă schmb de pijamaua mea călduroasă, să ies în frigul, pardon gerul, de afară. Şi totuşi, am reuşit :)) A fost dobândit imposibilul :)). Eh, în fine. A fost oribil, şi de abia aşteptam să ajung de la şcoală ca să stau să lenevesc şi să dorm etc , să mai citesc [ Moartă pentru toţi, a patra carte din seria Vampirii Sudului - deşi nu am reuşit să citesc prea mult, prea obosită . ] şi când venea iar dimineaţa.. Of :)) . Însă, a fost ok. Am luat note bune [ doar 9 şi 10 =)) incredibil ] . Şi am fost destul de fericită. Mai ales de 10 de la fizică [ UAU foarte UAU - am dat lucrare singură şi am avut şi problemă iar eu chiar nu mă pricep ] . În fine, a fost ok. chiar am fost mulţumită de tot. Şi am trecut cu vederea atâtea treziri de dimineaţă :)).

Love ya >:D<
Kisses :* and huggies