Report sockersoppa's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 19.4
Mean Score: 6.43
  • Total Entries251
  • Rewatched6
  • Episodes1,233
Anime History Last Anime Updates
Tsumiki no Ie
Tsumiki no Ie
Dec 26, 2017 1:46 PM
Completed 1/1 · Scored 9
Haikyuu!!
Haikyuu!!
Jan 10, 2016 11:03 PM
Plan to Watch · Scored -
Mugen no Ryvius
Mugen no Ryvius
Jan 2, 2016 7:07 PM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 42.4
Mean Score: 6.21
  • Total Entries359
  • Reread26
  • Chapters4,176
  • Volumes530
Manga History Last Manga Updates
Revenge Game
Revenge Game
Aug 20, 2015 7:26 AM
Completed 8/8 · Scored 4
Last Game
Last Game
Oct 8, 2014 3:00 PM
Plan to Read · Scored -
Nisekoi
Nisekoi
Oct 8, 2014 2:58 PM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (269) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Gan_water Dec 15, 2014 11:38 PM
du är ganska
Roderich_AUT Oct 12, 2014 2:52 AM
Lucas heter jag :)
banned4eva Oct 9, 2014 11:57 PM
Sucker sock ah? Suck her soup hah! Sucker cop ahah!
So I have. . . sucker cop suck her soup in a sucker sock. Oh God. What am I saying -shakes head-

What's up? :D
banned4eva Sep 8, 2014 3:50 AM
Oh, that's disappointing! :( Haha. I sense sarcasm here. Weeeeell, the only manga I read lately was One Punch Man :)
banned4eva Jul 31, 2014 1:06 AM
Hasn't it? :) How have you been? You look beautiful as always :3 Btw, the current anime season is so awesoooome. You should start with Tokyo Ghoul right away!
banned4eva Jul 30, 2014 7:16 PM
YO! :)
Bacchi-gu Jul 28, 2014 11:05 AM
Yes, that's right. I really like Bacchi-gu, and also his group of idiots.
Glad you also like. It's pretty rare.
Bye now! ^^
Bacchi-gu Jul 19, 2014 12:40 PM
Happy Birthday!
banned4eva Nov 30, 2013 7:20 PM
Hahah, it's fine. My comments were getting ridiculously big to reply anyways. Looking at it now, I don't think I'd even reply to myself xD And I'm sure you had important matters to attend to! You were shifting or something right?

banned4eva Aug 7, 2013 8:44 AM
It's been so long..did you go into the hyperbolic chamber again? You were so much fun to talk to! T^T I've sent you a request on last.fm so yeah, add me over there.
Asura Jul 28, 2013 5:13 PM
Ja, jag håller med. Ibland mår man bäst av att varva ner helt och hållet en dag eller två!
Ja, jag har också haft svårt att fastna på sistone. Men med tanke på att jag tyckt om att se anime sen jag gick på mellanstadiet så misstänker jag att suget dyker upp igen förr eller senare. :)

Ja, det är ju rätt overkill egentligen att lära sig alla länder i Afrika t.ex.. Men det är en kul grej att vara allmänbildad i.
Vad hade du velat resa till för ställen då? Jag är rätt intresserad av utbytesprogram när man studerar utomlands ett år på universitet.

Gantz skulle jag definitivt kunna läsa. Men eftersom jag sett om serien minst 1 gång så är jag rätt otaggad på att börja från början igen, haha. BR-låter också som nåt för mig. Får lägga till dem i min plan to read så jag inte glömmer bort dem!

Ja, jag flyttar ifrån norrbotten. :) Till Uppsala bär det av. Sticker härifrån på onsdag!

Hur var NärCon? Och att umgås med pojkvän/kompisar i några veckor låter som sommarens höjdpunkt för dig. :)

Ja, verkligen. Jag är tacksam att jag känner lite människor i södra sverige så jag inte behöver vara helt ensam första perioden där! Ska bl.a träffa 4 olika kompisar när jag drar förbi Stockholm om någon vecka. Blir fullt på schemat. :P

Typiskt nog så var jag ordentligt förkyld den första veckan då de var här, så jag fick avstå från de flesta grejerna då. Men de stack på hamnfestivalen. Jag känner inte att jag missade så mycket, tyckte inte att Lulekalaset heller var någon höjdare när det fortfarande fanns. :P
Asura Jul 21, 2013 2:46 PM
Ser man gamla serier så är risken att man fastnar och slösar bort en hel dag! Ja den här sidan är rätt schysst. Använder den mest som ett community och för information om serier, och knappt som ett verktyg. Brukar bara lägga till serier när de är färdiga här, annars använder jag en typ av kalender för att hålla koll på vad jag sett. :)

Du kan göra som mig på dötimmarna och lära dig världens länder, haha. Har varit så oerhört kass på sån geografi så nu har jag gjort ett slag i saken och lärt mig nästan hela världen.

Jag är fel person att fråga efter mangatips, har bara läst ett fåtal. Förutom Berserk så gillar jag Cromartie Highschool. Väldigt rolig komedimanga, den är rätt poppis också vet jag. Du kanske har nåt tips åt mig? Berserk tar ju flera månader på sig mellan kapitlena nuförtiden!

Som sagt så är resor rent allmänt intressant, även om det är inrikes bara det är något hyfsat märkvärdigt ställe ^^. Kul att få se nya ställen i världen. På tal om det så ska jag flytta iväg om några veckor, det blir spännande. :)
Vad hittade ni på i Turkiet? Och vad händer i södra sverige så pass länge?

Ja, bland annat träffade han mig. Han har assimilerat sig rätt bra i mitt kompisgäng så han träffade alla möjliga här uppe. Jag bor i en 1:a så han och hans kompis fick bo någon annanstans, så han hängde mest med andra än mig. ^^
ConraDargo Jul 2, 2013 12:25 AM
Det blev av för att en kompis till mig skulle starta upp en sida med recensioner om filmer, serier å böcker och ville gärna låna mig för det. Han visste om min anime-blogg å hoppades på att jag skulle vilja publicera mina recensioner på hans sida också, å då tyckte jag att det var lika bra att emigrera dit helt bara för att ^^
Hurra så bra att du hittat tillbaka lite till mangaläsandet! :D Två serier som jag följer just nu är Kimi to Boku, som jag ska recensera snart eftersom jag läst ikapp, och Kimi no Iru Machi - som ÄR recenserad om du vill läsa hur mycket jag tycker om den! http://digitalescape.se/a-town-where-you-live/
Hihi nejd ingen fara, jag planerar att blogga så flitigt som jag bara kan när jag är där borta ^^ Och fota mycket också så att alla får se hur pass fint där är, som sagt! :D

Nej det är ju så tråkigt det där med att alla konvent är så sjukt långt söderut -_- Tur att Nordsken har lite anime/cosplay i sig, som började arrangeras i Skellefteå för två år sedan. Där är det trevligt, där har jag varit alla tre gånger som det har arrangerats :)) Skrev en liten artikel om det på Digitalescape och tog massor av bilder, om du vill se lite från det :D http://digitalescape.se/kronika-nordsken-2013/
Och ja - anime i sällskap, med långkörare, är riktigt fint ^___^

Det FANNS ju nå konvent här i Umeå nån gång, SnöCon tror jag det hette? Jag gick på det en gång för sjukt länge sedan, men var bara där typ 10 minuter för att titta på sällskapsspel, för jag fattad som inte grejen med konvent då XP Annars är det då som sagt bara Nordsken. Och jag räknar ju med att bli folkskygg när jag är på konvent i Japan - så mycket folk som kommer att finnas där XD Man har ju sett ett och annat i animes som t.ex Genshiken ^^
Men då hoppas jag ju att du får det sjukt bra på NärCon! Lär ju säkert vara askul :D Önskar att jag också hade kommit mig för att ta mig dit. Framförallt haft pengar till det >< Men när jag är tillbaka i Sverige igen, DÅ! :D
Asura Jul 1, 2013 8:00 PM
Ska inte göra dig besviken då!
Ah, jag har också varit rätt dålig på det. Började se massa serier denna säsong men nu slutade det med att jag orkade följa 2 st. Fast jag har ändå någon slags stark rutin att vilja logga in på den här sidan. :D

Låter som ett schysst sommarjobb. Helt rätt att ta till vara på tiden! Har du hittat nån ordentlig manga att läsa? Tycker de brukar gå åt rätt fort när man blir intresserad. Läste allt som fanns av Berserk på några dagar bara.

Njaa. Ingen resa utanför Sverige blir det. Kikar nog bara förbi i Stockholm och eventuellt någon annan stad. :) Konvent har jag aldrig varit på faktiskt. Vet inte om det är min grej faktiskt. :P Ska du resa nåt? Närcon ska du väl på? Tror Perkav nämde det.
banned4eva Jul 1, 2013 9:30 AM
I'll also let you in on a big secret of mine. After reading the first two pages of LOTR, I slept like a baby for four hours straight! I swear, I haven't had a glorious nap like that since then. I don't know how you went through those 1000+ pages but brrravo! I'm sure it will help you later on when you're doing advanced studies.

Anywaaaays, I've seen a shitload of movies and t.v shows so if you ever need something interesting, holla at me! I think our taste in anime is very similar :)

Nooo, but you can listen to amazing music made by specifically for an amazing anime itself! :)

But anime does involve great "animation" which is essentially moving artwork! Take a look at this piece of genius..


Dessi? Is that your full name or is it a short form? It's very Japanesey..Sou DESU ne? ;)
Seriously, I had my sister to watch with me a few years back when I could make witty one liners and watch her laugh. It was so much fun! :') Now she's married with a kid and I'm alone with dozens of unfulfilled jokes inside my tiny head.
Omg, don't tempt me. I'll never get out of Old Town!!
Well right now my eargasms are generally due to classic/folk/indie/soul rock with or without electronic influences, syncopated drumming.. or just about anything similar to The Beatles :) Yet with all this refined taste of mine, I still sometimes go and love something totally unrelated & mainstream like Thrift Shop!! XD ~THIS.IS.FUCKING.AWESOME~
Oh btw, I also have a last.fm account but my username for that account is damn embarrassing so I'd rather not give it away and make you die of laughter.

Aww, me neither. But I'm sure you could cosplay ANY kickass anime chick with swag! :) Ok right, all I need to do now is to find a really tight black leather costume that makes my ass totally attractive and Kei-worthy.

What is it? Desktop PC? Laptop? Tablet? I have an IPad mini which is a big pain in the ass for writing stuff. A good old keyboard is soooo much better!