Report meownomoto's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 49.6
Mean Score: 7.68
  • Total Entries251
  • Rewatched0
  • Episodes3,031
Anime History Last Anime Updates
Umi ga Kikoeru
Umi ga Kikoeru
May 3, 2018 6:15 PM
Completed 1/1 · Scored 8
Omoide no Marnie
Omoide no Marnie
May 3, 2018 6:15 PM
Completed 1/1 · Scored 9
Kaze Tachinu
Kaze Tachinu
May 3, 2018 6:15 PM
Completed 1/1 · Scored 8
Manga Stats
Days: 3.2
Mean Score: 8.91
  • Total Entries13
  • Reread0
  • Chapters578
  • Volumes35
Manga History Last Manga Updates
HajiOtsu.
HajiOtsu.
Sep 20, 2016 2:47 PM
Completed 33/33 · Scored 7
Henjo: Hen na Joshikousei Amaguri Senko
Henjo: Hen na Joshikousei Amaguri Senko
Jul 24, 2016 9:07 AM
Reading 15/? · Scored -
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Jul 24, 2016 9:01 AM
Reading 27/? · Scored 10

Favorites

All Comments (18) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Kasou Oct 19, 2016 4:55 AM
Ohh tau tau
balubur ya, balubur town square bukan? ._.
Bisa dibilang musim kemaren mah ga ada satupun yg berkesan ­čśé­čśé
Kualitas kartun cina makin kesini makin turun memang

thatnoblesse Oct 17, 2016 11:02 PM
hello juga, iya gpp kok :)
well me too tho. not easy to find people who like anime here tehehe
musim ini aku nonton natsume yuujincho, haikyuu, 3-an gatsu no lion, ajin, bungou stray dog, fune wo amu, saiki kusuo, touken ranbu hanamaru, trickster edogawa ranpo, udon no kuni, sama yuri on ice :)
kalau kamu?
Kasou Oct 13, 2016 5:22 AM
Haha iya, wisata kuliner nya emang mayan
Plus tempat kongkow di bandung itu banyak banget xD
Paling cuma Haikyuu aja..sisanya meh dan biasa saja :/

oh well dah beberapa musim belakangan ini banyak yang meh sih
thatnoblesse Oct 11, 2016 7:40 AM
yes me too :)
finally find someone from the same country :D
thank you ;). Yours is nice too :)
Kasou Oct 10, 2016 5:13 AM
Dari Bandung xD
Season ini hype apa nih? :))

thatnoblesse Oct 9, 2016 6:46 PM
namaku bella :). Are you Indonesian?
thatnoblesse Oct 9, 2016 6:03 AM
hello too, you are welcome :). nice to meet you ^^
Dhiafn Oct 9, 2016 5:24 AM
Persis... Bulan kemaren ada AFA di jakarta ga bisa dateng karena ga ada temennya. Nasib punya social circle yg ga sehobi. Hahaha
Aq pake nama id Dhia di semua sosial network, so you can call me that.
Ada forum anime lover indo ga di mal? Pgn gabung...
Dhiafn Oct 9, 2016 4:04 AM
You're welcome... Thanks for adding me coz I'm a newcomer and have no idea how to use Mal for other than giving rating to anime and manga.. XD
Kasou Oct 8, 2016 10:24 PM
Salam kenal juga :))
Dari regional mana nih? ^^
theetha Oct 8, 2016 7:03 PM
Thank you for request :)
KOtA Oct 7, 2016 9:53 AM



Kasou Oct 7, 2016 4:34 AM
Tfr ya
Hope we can get along :))
Nakuraaa Aug 13, 2016 12:49 PM
Sorry i'm late too, I like uchida maaya yep :3
Nakuraaa Jul 30, 2016 8:42 AM
No problem ! Nice to meet ya~ ! :3