Report megaload's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 354.4
Mean Score: 5.22
  • Total Entries1,652
  • Rewatched385
  • Episodes21,200
Anime History Last Anime Updates

Access to this list has been restricted by the owner.

Manga Stats
Days: 18.6
Mean Score: 6.05
  • Total Entries38
  • Reread0
  • Chapters2,781
  • Volumes372
Manga History Last Manga Updates

Access to this list has been restricted by the owner.

Favorites

All Comments (25) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
venata Apr 13, 2018 4:12 PM
Не успя да ме грабне. Само Presence ми хареса.
lovelyangel666 Feb 22, 2018 4:02 AM
Сега се поинтересувах за филърите и погледнах някакъв гайд, според който "In total 200 episodes of Sailor Moon were aired. With a total of 101 reported filler episodes, Sailor Moon has a very high filler percentage of 51%". От първия сезон 28 епизода са филъри, което прави 18 canon епизода. Според същия гайд епизоди 2-7 са AO, следователно в момента съм в първата филър арка и въобще не е зле. Pacing-ът е окей, защото оставят по-голям интервал между canon епизодите и така има място за повече goofy моменти.

>Всъщност не, това им беше трагедията, че го правеха докато се излъчваше - бяха изтървали всички срокове.

Хаха, защо ли не се учудвам.

lovelyangel666 Feb 22, 2018 1:01 AM
>няма ли някакви ремастеред варианти?

Не знам, аз го дръпнах от маймундата, където имаше 4те сезона и беше единственият рилийз с японско аудио и английски субтитри. Епизодите са с размер под 200MB, обикновено около 175 MB. Баката отдавна не са си ъпдейтвали whitelist-a и съответно оттам не мога да тегля, защото не поддържат версията на мюторент, която използвам. В рутракер имаше няколко рилийса DVD rip, всичките с руски субтитри. Ако имаш под ръка някакъв торент с по-добро качество с английски или френски субтитри, hit me up.

>Някои от тях ще ги познаеш, примерно ваканцията при семейство Адамс

Ваканцията със семейство Адамс въобще не звучи зле. И като цяло не съм супер против филърите, защото понякога се оказват по-добри, отколкото оригиналната история. Имаше една филърна арка в Bleach например, където мечовете на всички решиха да се бунтуват срещу собствениците си и минаха едно 5-6 епизода, преди да се усетя, че е филърна арка. На този етап анимето толкова се беше забозило, че тия филъри имаха повече смисъл и пълнеж от всичко, което се случваше в кенън епизодите.

Crystal не ми се гледа особено. Сигурно Toei с вадене на един епизод на 2 седмици са успели да го излъскат, въпреки atrocious анимацията, която персистира в останалите им заглавия, но пък сигурно са махнали идентичните трансформации и атаки и няма вкус на нещо олдскуул.

>и хвърлям едно око на хората с последна активност

От 36 чиляка само аз гледам китайски децки в 12 сутринта? Тия се излагат..
lovelyangel666 Feb 21, 2018 11:05 PM
Догледа ми се нещо старо с репетитивни сцени и upbeat музичка и понеже наскоро стана на въпрос за BSSM, беше първото, за което се сетих. То зле нарисуваните сцени не ми правят впечатление, гледала съм някакви спорадични епизоди с дублаж и имам идея за какво качество става въпрос. Но отвратителното качество на аудиото определено ми бърка в здравето. Погледнах, че има 4 сезона с по 34-46 епизода и малко се учудих как са успели да ги разтегнат толкова, предвид че мангата е само 18 тома, но ако има безброй много филъри, това обяснява нещата. Вероятно филърите дори няма да разбера, че са такива, защото в общи линии фабулата е една и съща: Берил пита Джедая къде е енергията, той праща някой от миниъните си да я събере, фейлва в 90% от случаите заради намесата на бишоджотата и така ще го караме докато Усаги се превърне в алфа бишоджо сенши.

Само не мога да си обясня защо ми сталкваш хронологията в 12 сутринта.
Seppiroth32 Feb 5, 2018 2:02 PM
Ще го имам в предвид, но ще го видя предварително просто за идеята, не съм го гледал все още.
FireHeart Feb 3, 2018 3:03 AM
Аха. Ами ще го прегледам и него, ако ми допадне ^_^ Доста са ми го хвалили това аниме през годините, но още не съм решил да го гледам. Скоро трябва да започна да чистя този PTW лист, защото ще се препълни :D

Изглежда интересно. Аз си падам много по slice of life фентъзита :)

Доста трудно си е да постигнеш и да запазиш това качество на анимация, при аниме с 25 епизода.
FireHeart Feb 1, 2018 11:04 PM
Аха ^_^ Да така е.

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi Hen ми е в листа, но още не съм стигнал до него, защото не съм завършил първият сезон. Uchouten Kazoku и Yoru wa Mijikashi Aruke yo Otome ги чувам и виждам за пъври път. Shoujo Shuumatsu Ryokou също ми е в PTW листа, а за Little Witch Academia съм съгласен, че беше много добро!

На мен също ми допаднаха Kobayashi-san Chi no Maid Dragon и Demi-chan wa Kataritai + няколко продължения.
През изминалата година гледах главно mainstream аниме, защото нямах много време заради работа и тем подобни неща.
FireHeart Jan 31, 2018 11:23 AM
Да, прав си за аниме средите. И аз срещнах няколко такива фенове преди да започна да го гледам.
А Houseki no Kuni допадна ли ти от предишният сезон? За мен лично е най-доброто аниме от изминалата година (от тези които успях да прегледам естествено). В сравнение с него RWBY изглежда отвратително :D До сега не бях гледал толкова красиво CGI аниме.
Аха :D
FireHeart Jan 29, 2018 5:52 AM
Сигурно си първият от 20тина човека, който успява да я разпознае :D А уж RWBY е доста известно заглавие.
Иначе е така, да ^_^ Мен ме изнерви най-много това, че анимацията често беше много " твърда" + бавното темпо на развитие на историята. Да се надяваме, че сезон 6 ще е по-добър на есен.

А за gen:LOCK, и аз не знам. До сега само са ни казали, че ще е през 2018 и нищо друго.
Seppiroth32 Sep 24, 2017 10:50 AM
еми надеждата това да е по-смислено и да те израдва поне.
Seppiroth32 Sep 22, 2017 9:58 AM
Едни от първите заглавия дето съм гледал, държат сентиментална стойност за мен, но като цяло с честна съвест мога да кажа, зле са.
+ Това Аксел Уърлд поне 3 пъти съм го дропвал искам го завърша ма не съм в настроението за аниме наскоро, просто един приятел изяви интерес към него и ме повика да го гледаме заедно.
Seppiroth32 Jun 15, 2017 3:27 PM
FMP Ще е мазаво заради студио ХЕВЕС а ФЛСЛ ми беше забавно, да. Не знам, само бъдещето ще каже.
Seppiroth32 Jun 13, 2017 3:46 PM
И то е в разработка.
Seppiroth32 Jun 13, 2017 8:46 AM
Видя ли новините за Патлабор и Плуто?