Report dbxdragan's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 61.5
Mean Score: 7.15
  • Total Entries59
  • Rewatched16
  • Episodes3,662
Anime History Last Anime Updates
Kyoushoku Soukou Guyver (2005)
Kyoushoku Soukou Guyver (2005)
Aug 4, 2012 10:56 PM
Completed 26/26 · Scored 8
Akikan!
Akikan!
Jul 22, 2012 2:01 AM
Dropped 6/12 · Scored 4
Samurai Champloo
Samurai Champloo
Jul 16, 2012 4:38 AM
Completed 26/26 · Scored 8
Manga Stats
Days: 3.4
Mean Score: 8.50
  • Total Entries4
  • Reread1
  • Chapters495
  • Volumes7
Manga History Last Manga Updates
Neko Majin
Neko Majin
Apr 20, 2009 4:11 PM
Completed 8/8 · Scored 10
Bleach
Bleach
Apr 16, 2009 9:15 PM
Dropped 112/705 · Scored 7
Naruto
Naruto
Apr 16, 2009 9:14 PM
Dropped 315/700 · Scored 8

Favorites

All Comments (15) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Ecchi_K Oct 1, 2012 11:18 AMBi Oct 14, 2009 5:35 AM
lol мојот коментар беше од август.
Bi Aug 10, 2009 3:28 AM
Леј пак глеаш Драгонбол! :)))
Sveznajko May 11, 2009 12:42 AM
Мојата има нијанса на аниме :))
HCL Apr 18, 2009 7:01 AM
Шо бе? Не се закачај сушааш!
poljaff Apr 15, 2009 1:13 AM
Абе нема врска, не ми се правдај :D Се зезавме појќе дека само од DB се полнат деновите со аниме. Поентата ми е - не заглавувај со едно аниме глеање. Ко мене, види ми ја мене plan to watch листата - Ај Макрос не е нешто страшно, ама Гундам - имам уше 50 наслови за гледање, нешо веќе сум симнала, и стварно сакам да гледам, ама некако... досадено е едно теисто :)))

Абе шо се замарам и јас :))) Терај, добро ти иде :)))

Sveznajko Apr 14, 2009 12:11 AM
Шо стори со ЈугиО ?
poljaff Apr 11, 2009 11:09 PM
Do DBZ e :)
Sveznajko Apr 10, 2009 7:57 AM
Ако ти е до смеење и голотија of the bikini variety , Dragon Half мангата.
poljaff Apr 9, 2009 11:08 PM
Се зезам ;) Мене ми се свиѓа сајтов пошто можеш да најдеш многу предлози за слични анимеа како она што си свиѓа. Death Note сепак е едно единствено :)) Јас сакам samurai или military/meca/giant-robots stuff. Гледам Gundam ти се свиѓа. Ете ни нешто заедничко.:)) BTW, прашај ако те интересира нешто дали го бива (или да го земеш за гледање на пр.), Свез е исто искусен во крвишта и тепање и пм... ;)))

Ајде доста ти е чет-мет, да не испаднам досадна уште во првата недала. ^^
Bi Apr 9, 2009 6:43 AM
Кај е Ники? Не ја заразивме и неа со MAL? :)
poljaff Apr 7, 2009 11:32 PM
Па ти гледај нешо освен DB, DBZ, DBZ, DBZ......
Може ќе ти се свиѓа :P
poljaff Apr 6, 2009 11:06 PM
Ne ni planiram da imam :P
poljaff Apr 6, 2009 10:17 AM
Oj, cekaj malku, sea pocna na MAL na very high compatibility :)
Dobre dojde i pozdrav :)
tomislayer Apr 5, 2009 4:50 PM
Ajде накај ендекот!