Report cl_skinnyguy's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 71.4
Mean Score: 6.99
  • Total Entries413
  • Rewatched0
  • Episodes4,250
Anime History Last Anime Updates
Youjo Senki Movie
Youjo Senki Movie
Yesterday, 12:08 AM
Completed 1/1 · Scored 8
Jewelry The Animation
Jewelry The Animation
Mar 29, 8:38 AM
Completed 1/1 · Scored 6
Video Girl Ai
Video Girl Ai
Mar 28, 10:01 AM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 10.7
Mean Score: 8.02
  • Total Entries86
  • Reread0
  • Chapters1,925
  • Volumes182
Manga History Last Manga Updates
Jewelry
Jewelry
Mar 29, 8:39 AM
Completed - · Scored 8
Solanin
Solanin
Mar 19, 10:29 PM
Completed 28/28 · Scored 10
Shirogane no Nina
Shirogane no Nina
Mar 16, 9:15 AM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (51) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
2shizukasensei88 Mar 29, 11:39 PM
Well that means it's bad lmao
2shizukasensei88 Mar 29, 9:20 PM
You haven't even watched it yet, then ur getting triggered when I criticize it?!?!?!

Be humble, Clown King
2shizukasensei88 Mar 29, 9:09 PM
Wait you actually liked that anime?!?! That's hilarious
2shizukasensei88 Mar 29, 8:00 PM
Lmao imagine being a normie
Nagisa_Nagi Mar 28, 5:20 AM
Iya, padahal ortuku juga udah beli tiket pesawat dan bayar penginapan, akhirnya refund. 😓

Pas sore ke malam rame gitu di sana? Atau gimana? xD

Bakalan nambah sih itu kayaknya. Di mana-mana nambah juga soalnya. :(
Nagisa_Nagi Mar 24, 12:36 AM
Terima kasih! ^^
Dua season itu menurutku nuance-nya cenderung sama, jadi menurutku sama bagusnya.

Saat ini aku di kost aja, ngga ke mana-mana. Semua urusan kampus udah selesai, paling lagi nunggu wisuda aja yang harusnya April ditunda jadi ngga tau kapan. Rada bosan dan cukup stressful sih, di kamar terus dan tiap liat hape ada update-an jumlah positif dan meninggal nambah terus. :(
Udah cukup sepi juga di sini.

Wah, baru satu di Kalsel? Semoga ngga nambah ya.
Nagisa_Nagi Mar 22, 6:34 AM
Halo, makasih sudah add!
Maaf untuk reply yang super lama.
Menurutku sih Hachimitsu to Clover S1 dan S2 itu sepaket, dan feel-nya mirip. Dan keduanya bagus.
xkris10x Mar 21, 4:46 PM
Thas a good one. My favourite lego city one would have to be this. It's a video but fuck it-

DEBUNKED Mar 21, 4:33 PM
haha i don’t sleep much either

this virus shit has been terrible man ;(
DEBUNKED Mar 21, 4:09 PM
no problem at all

pretty good...this virus been boxing me in the house tho ,so i’m not too happy about that

how about yours ?
White_Hollow Feb 28, 12:25 AM
Forever alone x(
Faruqi96 Feb 27, 7:15 PM
Lah ini siapa 🤔🤔
Ginskiy Feb 12, 9:29 AM
thanks, glad you noticed :D
nattadasu Feb 8, 11:44 PM
Astogeee 🤣
PunkFunkSlamDunk Jan 22, 12:23 PM
Yo I just seen the Rushia clip in the last video that made you laugh.

A man of culture.