Report arief-'s Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 234.2
Mean Score: 5.96
  • Total Entries851
  • Rewatched15
  • Episodes13,938
Anime History Last Anime Updates
Naruto: Shippuuden
Naruto: Shippuuden
Jun 18, 11:19 PM
Completed 500/500 · Scored 9
Boku no Hero Academia 4th Season
Boku no Hero Academia 4th Season
Jun 6, 12:11 AM
Completed 25/25 · Scored 7
Naruto
Naruto
May 31, 4:51 AM
Completed 220/220 · Scored 10
Manga Stats
Days: 1.1
Mean Score: 9.00
  • Total Entries2
  • Reread0
  • Chapters142
  • Volumes22
Manga History Last Manga Updates
Sankarea: All Night Rea Long
Sankarea: All Night Rea Long
Jan 15, 2019 6:00 PM
Completed 4/4 · Scored 9
Boku no Chikyuu wo Mamotte
Boku no Chikyuu wo Mamotte
Jan 1, 2019 9:04 PM
Completed 138/138 · Scored 9

Favorites

All Comments (1646) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
lindapearl Apr 27, 6:28 PM
Happy Birthday!
Kunii Apr 27, 1:01 AM
Happy Birthday!
Username Apr 26, 10:17 PM
Norland Apr 26, 2:55 PM
Happy Birthday~!
nyanpasu12 Oct 5, 2019 3:28 AM
oi kasih tau grub yg rame :v
nyanpasu12 Oct 5, 2019 3:27 AM
oi kasih tau grub yg rame :v
hassher Aug 1, 2019 5:15 AM
sameee
I am sorry that I was really inactive in the club :(
Lovely Jul 22, 2019 2:28 PM
I'm pretty good, thanks!
No problem! You picked a good song to listen to while browsing your profile c:
Lovely Jul 21, 2019 12:45 AM
Hey, I saw you on my friend list and noticed we haven't talked much. How are you?? :) I really like the song on your profile!
hassher Jul 13, 2019 5:12 PM
Been so long!
How are you
philtecturophy Jul 13, 2019 10:45 AM
Kisah kasih hari ini:

Loe
hassher Jul 12, 2019 5:58 PM
Yooooo
philtecturophy Jul 7, 2019 11:25 AM
Bener kata loe nyong, gw sekarang2 jalanin aja dulu sama doi, sambil mengamati.
philtecturophy Jun 14, 2019 5:00 PM
Gebetan gw masih sama yang kaya dulu, yg cakep dan sombong itu nyong. Setelah 2 bulanan lost contact, jumat kmaren ini kita ke kebun binatang dan mall nonton godzilla. Trus besok mau pegi lagi. Yahh gitu deh, jangan2 gw dimainin lg, Sapi ga sseehhhhh!!
1 minggu ga bilas ketek gw nya nanti yang keder dulu nyong, gatal woyy!!
philtecturophy Jun 13, 2019 7:35 AM
Wah2, update news nih. Last saturday gw sama doi ke kebun binatang jalan2 pagi, lanjut ke mall abis itu nonton godzilla. Memang tak terduga, dan rencana mgu besok pgi lagi. Mengenai dia ada cowo itu dari temen gw, keknya ga bener juga, soalnya mulutnya bau jengkol.