Report annikka's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 67.3
Mean Score: 6.62
  • Total Entries336
  • Rewatched1
  • Episodes4,164
Anime History Last Anime Updates
Monster
Monster
May 9, 2010 6:48 AM
Completed 74/74 · Scored 8
Nyan Koi!
Nyan Koi!
Jan 20, 2010 2:30 AM
Completed 12/12 · Scored 6
Kimi ni Todoke
Kimi ni Todoke
Jan 20, 2010 2:29 AM
Watching 14/25 · Scored -
Manga Stats
Days: 49.0
Mean Score: 6.81
  • Total Entries636
  • Reread0
  • Chapters5,451
  • Volumes982
Manga History Last Manga Updates
Hachimitsu to Clover
Hachimitsu to Clover
Jan 9, 2010 2:48 PM
On-Hold 46/71 · Scored 10
Nana
Nana
Jan 4, 2010 10:32 AM
On-Hold 24/84 · Scored 7
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist
Jan 4, 2010 10:29 AM
On-Hold 91/116 · Scored -

Favorites

All Comments (190) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Foraii May 20, 2010 2:33 AM
We have a pretty high manga compatibility :o!
escape_rope Jan 26, 2010 10:24 AM
Hottiksiapa hyvinkin. Harmi vain, ettei minulla ole kunnollista paikkaa kalenterille. Pitäisi laittaa naula seinään johonkin kivaan kohtaan, mutta kun seinät on betonia betonin perään. Tartteis parempia naulojakin, voi miten hankalaa. Kalenteri saa siis roikkua vessan ovessa (juu kyllä, mutta ulkopuolella tietenkin), sillä ovessa sattui olemaan valmiiksi ruuvi ripustusta varten.
Piirtotaitojani en kyllä menisi sen kummemmin kehumaan. Nykyään piirrän vielä säälittävän harvoin, ja osaamiseni ylettyy muutenkin lähinnä eläimiin, etenkin koiruuksiin sekä epämääräisiin animangaihmisiin, joiden anatomia valittevasti kusee hyvin usein.

High School Debutista ja Yohin silmäpusseista puheenollen. Ne olivat niin kauan kivat, tai siis ovat ne nykyäänkin aina välillä tosi ihkut, mutta sitten kun jokaisella vastaantulevalla miespuolisella hahmolla oli samanlaiset. Jotenkin häiritsevää, vaikka kuuluisikin olennaisesti mangakan tyyliin.

Gokinjosta selviän.. aika leikiten. Ehkä pari ekaa jaksoa oli aika järkkyjä, ja etenkin musiikki aiheutti kylmiä väreitä. En muista niinkään, että olisin kauhistunut niiin paljon animoinnista kuin musiikista. Joka tapauksessa, annan sarjalle paljon anteeksi, sillä se on vuodelta kivi ja keppi. Juonessa ei niinkään ole nääs mitään vikaa, on sitä huonompaakin katsottu. Ja kun kerta ole jo näin pitkälle päässyt ei ole mitään syytä jättää katsomatta loppuun. Itse asiassa Gokinjo on välillä ihan loistavaa katseltavaa: yleensä katson jakson tai kaksi illalle ennen kuin menen nukkumaan tai lämpimän ruoan syömisen lomassa. Jotenkin kummasti saan ajoitettua sarjan katsomisen juuri noihin ajankohtiin.

Hitsit, venyipä tämä viesti taasen. Yritän nimittäin ihan itseni takia pitää tekstini aisoissa: jaksan/viitsin/ja vaikka mitä vastata takaisin taas ensi kerralla nopsaan, jos edessä ei vaan ole karmeaa kirjoitusoperaatiota. Joo tiedän, olen pelottavan saamaton laiskimus~~


peeäs. Palaan aiemmin keskustelemiimme aiheisiin sitten jatkossa. Nyt ylös ja ulos koiran kanssa!
Sonja Jan 24, 2010 1:31 AM
Eh eh, oikeestaan tän neidin animanga - fiilinki on edelleen kadoksissa ja drama fiilis taas kasvaa ja kasvaa :'D Vieläkin ois ton 00 toinen kausi kesken että voisi kai sitäkin pikku hiljaa saada katseltua .. Mutta jotenkin doramat on vieny kaiken huomion viime aikoina :'DD

Ah, kyllä kannattaakin tarttua ! Aivan ihastuttava taide ja Kazehayan mustasukkaisuus kohtaukset käy vielä paremmin ilmi siinä. Hahaha, tosin yleensä tämä yleistys on aivan totta, sillä shoujossa kyllä toistuu ne samat piirteet yllättävänkin usein :'DDD Tosin mie löydän yleensä jokaisesta niitä omia, ihania piirteitänsä jotka saa sen sit miun silmissä omalaatuiseksi. Esimerkiksi juur Kimi ni Todokessa mielestäni Sawako on jotenkin erilainen kuin missään muussa lukemassani sarjassa (tosin kun eilen katsoin Yamato Nadeshiko Shinchi Henge - draman ekan epin niin se likka toi liikaa mieleen Sawakon :'DD)

Syynä voi kyllä olla sekin, että jaksoja ei ollut paljoa ja mangaahan julkaistaan yhä niin olisi kuitenkin loppunu johonkin cliffhangeriin (en keksinyt mitään fiksua suomennosta tolle sanalle eli siin on :'DDD) Mutta todellakin, Kazaman addiktiota söpöihin tyttöihin ei kyllä tuotu hirmuisesti esille :3

Jooh, sydäntä ihan lämmittää kun näkee ilmoituksen '1 uusi lukija' :--D Tai kun menee Analyticsiin ja näkee kuinka monta vierailijaa blogissa on ollu päivän aikana, eilenkin meni ekaa kertaa 40 rikki ja oli kyllä aika mairea hymy 8D Miulle oli jotenkin suuri askel pistää blogin linkki last.fm'äänkin, sillä jostain syystä en nyt haluaisi että nuo oman luokkalaiset sitä kävisivät lukemassa :'DD Eli sori irc-galleria ja facebook, ette tule ikinä saamaan tuota linkkiä haltuunne.
oberstein Jan 21, 2010 5:21 PM
I'm glad you liked it. I also think the same, they al look so perfect and it seems to have good music as well, that makes it 100% better. I'm very excited about it and I can't wait for it... too bad it's probably going to take sometimes to get subs after its release )=

I'm doing good, been seeing some anime and reading manga because it's the only way I can relax, haha. I'm actually really close to finish my first semester and it all seem so... unreal, still.
I've wanting to talk to you and a lot of other friends, but I lack time, it's kinda of sad )= I even stopped working because between school and some free time to relax, I couldn't do anything else.
Anyway, how are YOU doing? We haven't talked in mooonths!
oberstein Jan 13, 2010 8:39 PM
Hi! I haven't talked to you in forever!
your new profile pic is adorable, by the way.

Anyway, I wanted to tell you that there's a live action coming up for Solanin and here's the trailer, if you haven't seen it. I'm really excited about it!
escape_rope Dec 28, 2009 11:18 AM
Hei, ja ONNEA! :D
Sonja Dec 28, 2009 3:07 AM
Hyvää synttäriä ! ~
Sonja Dec 26, 2009 9:29 AM
Joulupukkia ei kyllä näkynyt muualla kuin pankin kahvituksessa, mutta kyllä se lahjoilla muisti. En ehkä tajua astioiden hienoutta, mutta ehkä sitten kun muutan täältä pois niin osaan niitä arvostaa paremmin :'>

Joo, oon kyll kuullu et SEED ois tosi hyvä ja varsinkin Arthrun (?) tuntuu olevan toodella suosittu hahmo. Onhan se hahmo design joo hieman erinäköistä kuin nykypäivän tyylitellyissä animeissa, mutta kyllä mie haluaisin sen vielä joskus katsella ! Vaikka tuo 00 nyt ei ihan miun sarjalta tunnukaan.

Joo, kyllä mie sen tiedostan ettei se saisi vaikuttaa asiaan enkä varsinkaan itse saisi alkaa ajattelemaan niin, mutta ei sitä ihmisten ennakkoluuloista aina tiedä. Pieni faniklubini, jej :'D Nytkin kun sunnuntaina oli urheiluseuran pikkujoulut niin sain heiltä jopa joululahjoja ! On ne ihania ~ Todellakin, lukiosta saisi paremman koulutuspohjan ja kyllähän tuolle alalle pääsee harjoittelemaan tosi helposti. Tosin idea kaksoistutkinnosta kiinnostaa myös todella paljon. Tosin olen miettinyt, että saako kaksoistutkinnosta myös lukion päättötodistuksen ylioppilastodistuksen lisäksi ? Sillä jos kuitenkin haluan hakea opettajapuolella, niin ymmärtääkseni siellä pitäisi olla molemmat ...

Hehee :'D Mie leikkasin ekan kerran kunnolla lyhyemmiks kasilla ja nyt ne on vielä lyhyemmät. Oon kyllä kuullu posiitivista palautetta ja oma vaatemakuni on aika tyttömäinen atm joten en usko että pojaksi tullaan luulemaan jos pompin hameessa kaduilla. Mutta tuollaiset kommentit on kyllä ärsyttäviä, voin vain kuvitella >:3 Ja nykyisinhän yli kolmekymppisillä naisilla alkaa esiintymään enemmän tätä polkkatukka-mallia niin miksei sitten nuoremmilla saisi myös olla lyhyempiä hiuksia ?

.. rumilta ? OwO Mie tykkään niistä kansista tosi paljon ! Mutta aa, Kazehaya on niiin sulonen kun se on punastelee mangassa tai on vähän kade jne. Tosin punastelu on viel söpömpää siel animen puolla. Hahha, oot kyllä siin oikeessa et Kyou, Koi wo Hajimemasu sisältää oikeastaan kaikki ne kliseet joista shoujo on niin tunnettu, mutta itse löysin sen jotenkin suloiseksi ja piirtojälki oli herkkua pussailukohtauksissa (miun fetissi on ottaa screen shotteja ja tallennella niitä koneen syövereihin ~).

Ohhoh, ensimmäinen osa ilmestyy ainakin TBD'n noin viikon päästä. Nykyään koitan ostaa vain niitä sarjoja joista oikeasti pidän todella paljon muttah ... voisihan tuotakin kokeilla. Ah, High School Debut oli kyllä todellinen yllätys minulle, en tiennyt sen olevan niiin ihana ! Monkey High näyttää kiinnostavalta, samoin Honey Hunt mutta rahapula on toinen nimeni nin eh, ei oo tullu katsastettua.

Hah :'DD Lawrence oli välillä vähän hassuhkon kuuloinen ja myönnettäköön, etten ole ollut Fukuyaman fani kovinkaan kauaa, sillä ennen se ei kuulunut lähellekään suosikkejani. Tosin nyt olen alkanut jo hieman lämpeämään ~ Mie en oo ikinä ollu niin ihastunut Spice & Wolfiin, mutta Horo on kyllä aina miellyttävät, kiva persoona. Nooh, itse katsoin toisen kauden lähinnä siksi, että ensimmäinen oli tullut katseltua niin tämmöinen 'pakko katsoa, vaikken niin välittäisikään' tapaus :'D
Sonja Dec 24, 2009 1:43 AM
escape_rope Dec 21, 2009 1:54 PM
Tämä laiskimus pyytää anteeksi, ettei ole kommentoinut takaisin.. öö.. puoleenvuoteen(?) Joka tapauksessa, tahdon heittää sinua omatekoisella joulukortilla: Lämpöisää Joulua!<3Ja kyllä, minä laitan sinulle pidempää kommenttia takaisin tässä lähitulevaisuudessa. Kunhan nyt ensin otan itseän taas niskasta kiinni. Vähän rankemmalla otteella.
Sonja Dec 10, 2009 11:00 AM
Lähinnä 00'n toiseen kauteen ja SEED'n pitäisi panostautua, sillä MAL kaverit kehuvat niitä maasta taivaisiin eikä tuo 00'n eka kausi sisältänyt oikeen mitään ihmeellistä. Uuh, porukatkin osti juur uuden läppärin ja siin on Windows 7 oli pitäis pyörittää paremmin kuin tää miun Vista. Mut sovittiin et kun seiskaa saa halvemmalla kaupasta niin hankitaan se tähänkin ! ~ Tosin tämä dataus omalla koneella kävi nyt astetta hankalammaksi kun vanha telkkari kuskattiin tänne ja digiboksi möllöttää tuossa ex-hiiren paikalla...

Itehän asun täällä Lounais-Hämeessä eli toodella hyvät kulkuyhteydet on Treelle, Turkuun ja Helsinkiin. Nooh, itekkin välillä mietin et miun keskiarvolla (joka on siis meitin luokan parhaimpia mut ei kuiteskaan yli ysin) vois päästä jonnekin erikoislukioonkin tai kouluttautua pidemmällekin, mutta ei, mie haluan (lastentarhan)opettajaksi ! Itseäni vain mietityttää että voiko alalle pääsyyn vaikuttaa tää miun mieto r-vikani ... Oikeastaanhan se ei saisi vaikuttaa, mutta mistäs sitä ikinä tietää ... Ärsyttää meinaan kiitettävästi jos tuollaisen pikkuvian takia evätään pääsy sinne, varsinkin kun ite pidän lasten seurasta ja tuolla urheiluharkoissakin käydessänikin on sellainen viiden pikkulikan jono takana :'DD

Hahaha, juuh, mainoksia katsellessa on käynyt tuo kyllä harvinaisen selväksi ! Kyllähän jotkin ihmiset ajattelee että tytöillä kuuluu olla pitkät hiukset, mutta mie ite tykkään lyhyistä hiuksista ja juur eilen leikkasin vieläkin lyhyemmiksi. Oikeastaan osasyynä toimii se, että oma hiuslaatuni on niiin liukasta ettei mikään lakka tahdo pysyä enkä osaisi pitkiä hiuksia laittaa mitenkään erikoisesti, poninhännän tekemisen oppimiseenkin meni meinaan oma aikansa :'DD

Todellakin on ihana ! Mielestäni erittäin onnistunut anime tähän saakka, vaikka pidän mangasta ehkä hiiiiukan enemmän. Jooh, onhan se välillä vähän siirappia, mutta on se ihan söpöäkin, varsinkin kun Sawako itse on hieman hidasjärkinen. Ja kun Kazehaya punastelee niin awww *w* Juuh, ymmärrän kyllä hyvinkin pointtisi. Tosin välillä tuntuu että noissa animeissa kaikki lukioon sijoittuvat tapahtumat käyvät jotenkin liiankin helposti ja vaivattomasti. Oletkos kokeillut muuten mangaa nimeltä Kyou, Koi wo Hajimemasu / Today, Love Begins ? Aika siirappista tavaraa, mutta itse tykkäilin tästä sarjasta todella paljon mm. upean piirtojäljen ansiosta.

Itselläni menee harmillesen paljon rahaa kaikkeen ylimääräiseen herkutteluun, joten sovittiin serkun kanssa menevämme karkkilakkoon uuden vuoden jälkeen, katsoo vain mitä siitä tulee :--D Kolme kuukautta taitaa olla meinaan edellenin ennätys toissa talvelta. Etkä ole kyllä ainoa jonka pokkarisaldo on jäänyt säälittävän pieneksi, omaan saldoon taitaa kuulua vain Hime 9 ja Yotsuba&! 7 :'DD

&& ihana DP siulla ! ♥
Sonja Dec 3, 2009 6:33 AM
Ei se mitään :) On ollu tää syksy kyllä sen verran kiireistä ettei oo ollu erityisemmin aikaa animella, oikeastaan sen jälkeen kun syyskausi pyörähti käyntiin tuossa lokakuussa, en ole katsonut mitään muita kuin airing-animeita. Noh, täytyy sitten joululomalla koittaa maratoonata Gundamia ! Jooh, oikeastaan last.fm profiilis löysin anikin kautta kun sinne olit sivusi linkittänyt ja oli vähän pakkokin kaveroida vaikka musiikkimaut ei ihan yksiin meekään ! Mutta itseäni painaa tällä hetkellä eniten keväällä tulevat yhteishaut ja ensi viikolla on koehaku ja tällä tytöllä ei ole sitten harmainta aavistustakaan mitä haluaisi tehdä tai oikeastaan minne mennä. Jotenkin ahdistavaa kun kaikki olettaa miun menevän lukioon ja kun mainitsenkin että voishan se lastenhoitolinja Turun amiksessa olla ihan kiva niin kaikki kattoo silmät pyöreinä et mitä sie oikeen hourit ...

Ah, Hourou Musuko suomeksi oli niin ihanaa ! Varsinkin kun kyseessä on senkin verran tuntematon sarja, mutta käsittelee kuitenkin asioita joita ei hirveän monessa sarjassa ole + vielä nuoremmilla päähenkilöillä !

Sepä mukava kuulla ! 8D Todellakin, poikamaiset tytöt on aika mielenkiintoisia, ja kyllä nekin on alkanut pikkuhiljaa yleistymään. Pakko myöntää etten ole kyllä ikinä katsonut L-koodia vaikka siitä oonkin hyvää juttua kuullut ja vaikuttaa ihan kiinnostavalta. Täytyy kyllä myöntää että Murasamen rooli on vähän tylsä ja hällä on ehkä hiukan liian tumma ääni miun makuun tai siis ... ei se vain iske.

*köh köh* Kuten tuossa aiemmin sanoinkin, airing-sarjojen parissa vain sekkailen :'D Mutta syyskauden pakko-katsella listalla on ehdottomasti Kimi ni Todoke, jotain niiiin suloista ja todella hyvä adoptio mangasta ainakin tähän saakka + ääninäyttelijät on todella hyviä. Itse tykkäilen myös To Aru Kagaku no Railgunista ihanien hahmojen ja mielenkiintoisen juonen takia. Ja mangaa lukeneena osaan myös odottaa niitä upeita kohtauksia ! ~ Ja Letter Bee on myös ilmapiirinsä ja hahmokaartinsa puolesta todella mielenkiintoinen, kuten myös manga versio on ollut.

Oikeastaan Sonjan elämään ei kuulu mitään ihmeellisiä. Koulussa käydään ja jännitetään huomenna saatavia rokotteita sekä ensi viikolla olevia kokeita. Oon myös nykysin 4H-kerhon ohjaaja ja apulais-ohjaaja yleisurheiluharjoituksissa. Niin ja lompakkoni kärsii tällä hetkellä kun pitäisi joululahjoja ostaa ja tilin saldo on hiiiieman pienentynyt kesästä .... /rakas joulupukki, saisinko lahjaksi paketillisen itsehillintää ? kiitos.
Mitäs sinun elämääsi sitten kuuluu opiskelujen lisäksi ? :)
Lip Oct 7, 2009 3:09 AM
So, what do you think about Bakemonogatari?
> Senjougahare = epic, one of the best female characters.


Damn, it has been.... too much time since i've last read a manga. That's why i'm not thrilled because of Uni. No time to geek, no time to geek + i have no internet (because if i did, 100% i'd fail my studies). So that's why. And now that i can't watch at least 3epi/day i feel like something has been torn inside of me. I hope when i get older and have time, i'll still be so into manga/anime and catch up everything i'm missing now... but i somehow have serious doubts about it.
Oteckeh Sep 12, 2009 4:25 PM
I haven't watched too much J-drama series but I've pretty much liked the ones I've seen so far. Partly because they're so over the top and weird, though... But I have to try it out! Some days I ago I read that there will be a drama adoption of My Girl as well. I really wonder how it will turn out but I'm a bit scared too, I can't see how they can turn Sumomo Yumeka's breathtaking atmosphere into J-drama.

Mouryou no Hako isn't all that interesting, that's true. I watch it almost only because of Hidenobu, there are scenes where you only hear his voice and it's too awesome, but I also like the confusing plot and the fact that I don't get anything. But I haven't finished it yet anyway... I also have a lot of series I should watch and a lot I want to rewatch. Not enough time~ I'm even behind on the series I'm watching this season and I never got to finish spring season! The worst part is that I have nothing to blame it on...

Kimi to Boku is really... The ultimate slice of life, school-life series to me. The characters are awesome-cute and the stories are funny and touching and it's really a great manga. I couldn't wait for the translations so when I was in Japan this summer (<3) I bought all 7 volumes of it! I'm not too good at Japanese yet, so I'm a rather slow reader, but it's worth it! I bought so much Japanese manga and I haven't read half of it yet. It's all good when they use normal Japanese, but when they use slang or dialect... it's so hard.

Oh, and the ranting is fine~ It's good for you, they say.
oberstein Sep 11, 2009 4:26 AM
It's okay, darling haha I thought adding you was for the best =P

Life is pretty busy, still. I'm starting school in a week and thiking about balancing that with a job.... I hope I don't die haha. Will keep you updated.

Graham Spector again <3 Did I tell you I finished the OVAs? he's a fine character, so impossibly crazy, but awesome <3