Report Wizimaster's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 113.5
Mean Score: 0.00
  • Total Entries490
  • Rewatched0
  • Episodes6,745
Anime History Last Anime Updates

Access to this list has been restricted by the owner.

Manga Stats
Days: 15.7
Mean Score: 0.00
  • Total Entries28
  • Reread0
  • Chapters2,826
  • Volumes35
Manga History Last Manga Updates
Monogatari Series: Final Season
Monogatari Series: Final Season
Feb 26, 2:00 PM
Reading -/231 · Scored -
Monogatari Series: Second Season
Monogatari Series: Second Season
Feb 26, 2:00 PM
Completed 199/199 · Scored -
Monogatari Series: First Season
Monogatari Series: First Season
Nov 23, 2018 6:18 AM
Completed 107/107 · Scored -

Favorites

Anime

No favorite anime yet.

Manga

No favorite manga yet.

Characters

No favorite characters yet.

People

No favorite people yet.

All Comments (128) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
darkflamemaster Apr 29, 2012 12:49 PM
Bare hyggelig fra en tømmerhugger til en annen, elsker når sånne statestikker viser seg å være positive for bros! Håper som bare det at både M og A kommer inn på jap. fra MAND!

darkflamemaster Apr 29, 2012 12:29 PM
Ser også nå at snittet kommer til å bli lavere enn i fjor, siden i 2011 var det 159 førstevalgssøkere på snauere 50 studieplasser (og da lå snittet på litt over 4 for å komme inn). Og totale søkere i 2011 var 667 stykk (flere søkere fordelt på færre studieplasser enn i 2012). Uten å gi dere noen spesielle forhåpninger, tror jeg snittet kommer til å ligge litt under 4 i år hvis det ikke skjer noen drastiske endringer rundt de resterende 450 søkerne som ikke har det på førstevalg. Men også her statistisk sett ser det ut til at dere stiller godt i søkerekken.
darkflamemaster Apr 29, 2012 12:13 PM
Så du hadde skrevet til Anders at det var 585 søkere, men husk at det er så si bare de som har det på første valg som blir tatt inn (siden de andre søkerne har det på 2.valg og nedover i systemet og noe annet på sitt førstevalg. Det er 135 førstevalgssøkere og 60 studieplasser på japansk, dermed blir ca. 44,4% av de som søker å få studieplass. Men så må man også regne med at det er noen som trekker seg fra søknadene + at noen endrer førstevalgsønsket sitt om og omvendt. Blir vel ca.50% som kommer inn tenker jeg totalt, men det er bare statistisk sett, man er jo aldri helt sikker hvordan det egentlig blir.
darkflamemaster Apr 28, 2012 12:55 PM


ondgaku Apr 27, 2012 6:15 PM

・必須
・須らく

FAEN TA HAN HER! HVOR ANONYM KAN DU BLI!?!?!?!. FY F......... ok:

- 須 (す = Zhu) er 須らく en god spiller, men hvis han 須らく skal bli den beste i verden, så er det å bli bedre enn Mango 必須.

- "彡"-radicalen i forhold til "貝"/"頁", hvorpå sistnevnte radical(s) blir "kroppen" til falco i dette eksemplet, er en billedlig beskrivelse av de deilige situasjonene der Zhu treffer karakteren til motstanderens side med et soft hit som oppstår ut i fra en glimrende plassert fallende uair. I dette tilfellet treffer Zhu på høyresiden av motstanderen (som nå naturligvis befinner seg på 彡-siden av falco (頁)), og dette gir åpenbart nok hitstun til at Zhu kan legge inn en utilt for å fortsette comboen (彡^utilt頁).

darkflamemaster Apr 26, 2012 2:42 PM


darkflamemaster Apr 25, 2012 1:41 PM
Hnnng! Ah, for noen nydelige jenter. Kan ikke skjønne hvordan de der kan være ulovlige. En ting er sikkert da, at det skulle vært ulovlig å vært så nydelig som lolier, det kan jeg si meg enig i. Sikkert Ola Nordmann som har misforstått når han har skrev reglene i samfunnet for flere hundre år siden.

darkflamemaster Apr 25, 2012 11:13 AM
mfw lolier ikke er "lovlig" å ha på dataen
ondgaku Apr 24, 2012 3:26 PM
Neat. La det til, jeg.
darkflamemaster Apr 24, 2012 1:48 PM
Uff, er nesten litt for internt at det bare andre som kan se de nye profilbildene... Men er internt da!

Ja, menn skal sjekke ut som han har skrevet! Så en annen som han har vært med på å skrevet her om dagen, men kommer ikke på hva den het i farta, tror det var noe sci-fi/battle greier.

AHAHAHAHA! Subs fucking where, så sinnsykt bra!. GRIP! Skal se når jeg er ferdig med å lese til eksamen hva jeg får tid til. Vet ihvertfall at jeg skal definitivt ta alle 12 episodene som kommer og "subbe" de til norsk.
darkflamemaster Apr 24, 2012 11:47 AM
*Urobuchi Gen
darkflamemaster Apr 24, 2012 11:45 AM
Oi, såpass ja! Huh, det var fint du sa ifra, takk for tipset! Trodde faktisk Fate/Zero var en sequel av Fate/Night, men da tok jeg grundig feil. Det beviser bare at det er lurt å sjekke grundig før man kaster seg ut på noe.

Det der er ord som motiverer en annen mann til å sjekke ut serien, kult å høre at du liker den så godt! Ah, elsker når ting ikke blir holdt igjen og det er god flyt i serier! Har vært utrolig fornøyd med de andre to seriene jeg har sett som Urobochi Gen har skrevet (ikke ferdig med phantom, men fornøyd så langt), så vet at jeg også kommer til å like Fate universet også! Den mannen kan hvordan serier skal skrives virker det som.

Forresten, har det nye profilbildet mitt kommet fram på selve profilen min eller vises det fortsatt bare i miniatyr? Her ser jeg fortsatt bare Gray begge plasser.
darkflamemaster Apr 24, 2012 10:29 AM
Haha, ikke noe å tenke på, null stress, skulle bare informere deg om at episoden var kommet ut! Huff, så kjipt å høre med dataen og at det skal være feil med den. Det fortjener ikke en mann som du, spesielt når du har hatt så mye tull med den allerede. Skjønner godt at en mann ble i dårlig humør og umotivert av det! Men flott å høre at du fikk sett episoden da.

Helt enig, både øynene og noe annet ble mer når man så dette:


Forresten, bare litt nysgjerrig, virker Fate/Zero 2 bra så langt?
ondgaku Apr 24, 2012 10:12 AM
Ser bra ut på mange måter, men for meg holder det nok med bare det å taste inn ord og uttrykk inn i en enkel tab bestående av enten hiragana converter, screams "post reply"-knapp eller til og med "write a comment" på denne siden. Jeg tar aldri vare på ord og begreper ved mindre de inneholder kanji som ikke tilhører jouyou-settet. Grunn: Når det gjelder begreper og ord med mange (eller få) kanji, så blir så mange av dem skrevet opp på disse sidene hver dag at jeg ikke føler for å ta vare på noe av det - det blir rett og slett for pirkete for meg å bestemme meg for hva som er verdt å ta vare på og ikke ("vurdering" er mye av grunnen til at jeg ikke liker f.eks Anki.), så jeg satser heller på hukommelsen. Derfor er det å skrive inn ord hurtig på nevnte sider for så å slette dem etter en dag eller to foreløpig alt det jeg trenger.

Si i fra hvis du finner noe annet kult, altså!
ondgaku Apr 20, 2012 8:28 AM
Nice!