Report September's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 53.2
Mean Score: 5.94
  • Total Entries268
  • Rewatched12
  • Episodes3,227
Anime History Last Anime Updates
Shingeki no Kyojin Season 3 Part 2
Shingeki no Kyojin Season 3 Part 2
May 13, 11:09 AM
Watching 4/10 · Scored -
Yakusoku no Neverland 2nd Season
Yakusoku no Neverland 2nd Season
Apr 15, 9:58 PM
Plan to Watch · Scored -
Yakusoku no Neverland
Yakusoku no Neverland
Apr 15, 9:29 PM
Completed 12/12 · Scored 8
Manga Stats
Days: 5.5
Mean Score: 7.55
  • Total Entries23
  • Reread0
  • Chapters567
  • Volumes109
Manga History Last Manga Updates
Shingeki no Kyojin
Shingeki no Kyojin
May 8, 9:22 AM
Reading 118/? · Scored 7
Shimanami Tasogare
Shimanami Tasogare
May 27, 2018 1:19 PM
Completed 23/23 · Scored 9
Tokyo Ghoul
Tokyo Ghoul
Apr 14, 2018 3:53 PM
Completed 144/144 · Scored 8

Favorites

All Comments (92) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
tylerhenry1 Jul 28, 2015 12:19 AM
Don't worry its perfectly fine, it happens to me from time to time ●ᴥ●
You got good taste in anime btw
◕3◕
tylerhenry1 Jul 26, 2015 6:39 PM
(┛◉Д◉)┛彡
Another hour on MAL and I find myself here...♪Yahallo♪
ToCoolForGrammer Jul 14, 2015 2:08 AM
September's totally my favorite month of the year. I bet that's also why our anime compatibility is so high. :D
kaushik17 Dec 24, 2014 9:56 PM
hi there merry christmas to you.......2 days younger than you :P
waterfallsxo Dec 16, 2014 11:38 AM
My best friend recommended Nana to me 7 years ago and I instantly fell in love with it. I started reading the manga recently but I haven't gotten that far.
waterfallsxo Dec 15, 2014 5:32 PM
Hello! We have the same birthday! I'm two years older than you. Our compatibility is pretty high too and Nana is also my favorite anime.

Have a great day!
shast007 Nov 21, 2014 4:33 AM
i can see you like a character levi on snk, i recommend kuroko no basket, i cant see knb in your anime list thats why i recommend that to you, maybe you already watch it.... :)
shast007 Nov 20, 2014 3:39 AM
6/10 on oregairu? its good anime that i can see averyone can relate
Nasty001 Sep 25, 2013 11:56 AM
PING,PONG,PANG,PONG, nice "Danganronpa" review.
RediceRyan May 7, 2013 7:09 PM
You dropped Oreimo, why?
maluser9999 Oct 24, 2012 5:06 PM
Det var precis så jag reagerade efter sista avsnittet, hah!

Håller med. Att de levde i olika dimensioner hade jag nästan klarat mig utan; tror att jag hade uppskattat Clannad ännu mer då, om det ens är möjligt. Nope, har inte sett filmen och nu kommer jag definitivt inte göra det. Såg bara de två säsongerna och inga OVAs eller något annat.

Det är tråkigt när det blir så, speciellt om mangan/animen/novellen har stor potential att bli något mycket bättre. Nu vet jag ju i och för sig inte hur populär Nana är, men om något är populärt tycker man ändå att det ska avsluta det de började med.

Njaa, det låter inte så bra. Att komma tillbaka hem och inte ha något kvar känns lite riskabelt. Det är lika bra att vänta några år innan man engagerar sig i något så stort - Japan ska ingenstans trots allt. :3
Det låter riktigt spännande. Fler folk behöver göra nåt sånt där, bara åka till ett främmande land och utforska världen på egen hand eller med vänner. Jag har absolut ingen aning om vad jag skulle prioritera om jag skulle göra en sån resa. Det finns så otroligt mycket som jag skulle vilja se. Tror att jag framförallt skulle besöka historiska sevärdheter, storstäder och allt vad det innerbär, samt "kulturkärnor", alltså ställen som har stort inflytande eller är mittpunkten av olika kulturer i Japan.

Aah, då pluggar du precis det som jag kommer göra. Tänkte börja med japanska och japansk historia. Under andra terminen kommer det nog bli illustration eller något liknande, det tycker jag är ganska spännande. :3
maluser9999 Oct 18, 2012 7:07 PM
Jag blev faktiskt väldigt förvånad. Förväntade mig inte alls ett sånt slut, vilket är bra eftersom man vill ju inte veta hur det slutar, haha. Tycker det är fascinerande att ett avsnitt kan ändra synen på en hel serie, men samtidigt känns det fel att ge den en hög rating när resten av serien var "meh".

Hmm, det låter faktiskt intressant. Anledningen till att jag gillade Clannad så mycket var nämligen för att den var så verklighetstrogen. Tycker det finns alldeles för många serier som inte kan hålla den nivån utan måste ta till önsketänkande i handlingen, om du förstår vad jag menar. Även om jag älskar att det inte finns några gränser inom anime så är det alltid skönt att luta sig tillbaka ibland och se något som är trovärdigt, fast i animeform. Vad menar du med "inte färdig"? Slutar den utan att avsluta handlingen eller är det mycket som man inte får svar på?

Har faktiskt inte kollat så mycket hur mycket som krävs ekonomiskt sett, förutom vad det kommer kosta ungefär, eftersom om jag åker på nån språkresa så blir det inte förrän om några år. Man kanske har tid att jobba ihop lite pengar tills dess, only time will tell. Finns säkert något billigt alternativ, men det kommer garanterad att bli massa problem, och det vill man inte ha när man är där borta. Att tågluffa genom Japan låter helt underbart. Har ni planerat vilka ställen ni ska till och vad ni ska? Ni lär ju stå i Japan 2014 och svimma av eftersom det finns så mycket att se, haha.

Självstuderar också just nu men har inte gett mig på avancerade saker än, endast det mest grundläggande. Är det fulltid du studerar eller har du något annat som huvudämne? Jag kommer förmodligen att ha enbart japanska när jag läser. :3
maluser9999 Oct 14, 2012 2:49 AM
Lyckades att se klart på Hyouka till slut! Måste säga att de sista avsnitten var väldigt bra och jag är glad att jag fortsatte. Har tyckt att Chitanda var irriterande i över 10 avsnitt nu, men det hon sa i slutet var helt klockrent och nu gillar jag henne till och med! Förresten, varför tycker du Nana är bra? Jag har hört mycket snack om den, tror även att en av mina vänner har den i hennes favoriter, men inte riktigt frågat varför.

Mjo, priset kan nog vara ett problem. Har kollat runt lite och priset ligger på ungefär 50.000 kr, beroende på vilket företag man åker med, så man får se hur det blir med det. Det är min dröm ju nu i alla fall, haha. Att resa dit och tågluffa som du säger hade varit undebart, men jag ville även testa på att "leva" där ett tag och se hur det är. Kommer utan tvekan att resa dit flera gånger, hela landet känns underbart även om det finns vissa nackdelar. :3 Hur länge har du läst japanska?
maluser9999 Oct 11, 2012 3:56 PM
Kan inte påstå att har har sett mycket romantiska serier, men varje gång jag gör det blir man helt varm och pirrig, haha. Otroligt mysigt att se så länge det inte är ett triangeldrama. Hatar sånt, finns inget som är mer frustrerande. :C

Va, verkligen? Jag har planer att plugga japanska till våren för att sedan försöka ta mig med på någon språkresa till Japan. Känner att jag vill ha en grundläggande kunskap innan jag åker dit, så jag satsar på det. :3 Just nu gör jag absolut inget, tog "ledigt" ett år från att studera efter examen och har jobbat lite till och från. Nu inväntar jag bara våren för att få börja plugga.
maluser9999 Oct 11, 2012 3:01 PM
Haha, det stämmer! Tonari är väldigt rolig än så länge och enligt en av mina vänner så har den ganska bra romans också. Tycker det låter som två väldigt bra två val för den här säsongen och om jag hade valt tre stycken att se på hade Tonari och Little Busters varit två av de tre, faktiskt.

Vad studerar du?