Report Rethardus's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 85.6
Mean Score: 7.39
  • Total Entries415
  • Rewatched29
  • Episodes5,240
Anime History Last Anime Updates
Working!!!
Working!!!
Jun 8, 11:21 AM
Completed 13/13 · Scored 7
Working'!!
Working'!!
Jun 8, 11:20 AM
Completed 13/13 · Scored 8
Working!!
Working!!
Jun 8, 11:19 AM
Completed 13/13 · Scored 8
Manga Stats
Days: 21.9
Mean Score: 7.50
  • Total Entries46
  • Reread0
  • Chapters3,939
  • Volumes378
Manga History Last Manga Updates
Prison School
Prison School
Jan 12, 2018 12:43 PM
Completed 278/278 · Scored 8
Love Hina Tokubetsuhen
Love Hina Tokubetsuhen
Feb 15, 2016 3:05 PM
Plan to Read · Scored -
Love Hina
Love Hina
Feb 15, 2016 3:02 PM
Completed 120/120 · Scored 7

Favorites

All Comments (1018) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
MoonCat Apr 8, 2018 10:54 AM
Hey! Sorry dat ik nu pas antwoord, ik had het niet gezien. :( Met mij gaat alles goed hoor en met jou? Natuurlijk herinner ik je nog! :D
Laionidas Jul 24, 2017 6:13 AM
Heb ik het toch goed onthouden, zal je PM'n wanneer ik er ben.
primal_f Jul 21, 2017 6:00 AM
I love you so much I'm sorry for hurting you :( Forgive me? Cute thing <3
Laionidas Jul 17, 2017 8:37 AM
P.S. waar woonde je nu precies? Ben wellicht binnenkort in de buurt.
Laionidas Jul 17, 2017 8:27 AM
Zoiets ja.


Ik zal je wel een PM sturen.
Laionidas Jul 9, 2017 12:02 PM
Hey, dat is lang geleden. Weet niet eens meer waar we het laatst over hebben gesproken. Had ik verteld dat ik in november een maand door Japan heb gereisd?

Hoe is het met jou, heb je nog steeds hetzelfde emailadres?
thb Jul 8, 2017 11:20 AM
if you can't fight it, embrace it?

Kommet uw oren al uit? :P
thb Jun 20, 2017 10:34 AM
Liever niet, verschillende redenen.

Dat is waar maar hoe meer je voorbereid bent, hoe vlotter het gesprek kan lopen. En hoe vlotter het gesprek loopt, hoe minder zenuwen je zal hebben. Het begin kan dan nog altijd stroef zijn maar eens je goed op dreef bent, ben je al iets meer op je gemak. Als je een vraag krijgt waarvan je het antwoord niet moet gaan zoeken omdat je het al voorbereid hebt dan ontspan je er vanzelf van. Het neemt juist de stress weg als je weet wat je moet antwoorden en dat geeft je wat ademruimte in een stressvolle situatie. Zo ervaar ik het toch, heb jij dat dan niet?

Dat is wel zwaar werk kan ik me voorstellen. Ik snap ook wel dat je daar niet helemaal je draai in kan vinden, je voelt je dan echt als een deel van een machine. Maar je bent toch weer een ervaring rijker en je weet nooit wanneer dat nog van pas kan komen.

LOL, je moet ze in hun waan laten :P

Ok, we kunnen dan misschien wok gaan eten XD
thb Jun 18, 2017 12:02 PM
Je hebt nu toch al wat sollicitaties achter de rug, dus je weet toch al een paar vragen die ze je waarschijnlijk gaan stellen? Als je een houvast hebt dan is de kans groter dat je wat meer op je gemak bent. Ook kan je best eens kijken voor wie je juist solliciteert, wat ze al bereikt hebben en natuurlijk hoe jij in dat plaatje past. En last but not least, als je voelt dat het gesprek de goede richting uitgaat probeer dan zelf ook een (inhoudelijke) vraag te stellen.

Wat moet je juist doen in het restaurant? En zijn dat lange uren?

Tuurlijk, wel best vanaf juli. En tegen het einde van de maand heb ik verlof, dus dan heb ik zeker tijd. Zeg maar wat voor jou het beste past.
thb Jun 16, 2017 1:49 PM
Relax eens zou ik nu niet zeggen want dat lukt bij mij ook niet, zo goed mogelijk voorbereiden lijkt me het beste want hoe meer je voorbereid bent hoe meer je op je gemak kan zijn. Je kan best nooit 100% relaxed zijn tijdens een solicitatie want dan kom je niet echt gemotiveerd over, maar bij mij zou dat toch nooit lukken. En vertrouwen hebben in je eigen vaardigheden natuurlijk.

Het is goed dat je bezig blijft, dat laat zien dat je wilt werken + blijven soliciteren natuurlijk, de moed niet opgeven is het belangrijkste en dan valt er misschien binnenkort nog wel iets uit de bus.

Moet niets speciaals zijn he, gewoon nog eens bijpraten :)
thb Jun 10, 2017 6:40 AM
Zo veel kom ik nu ook niet meer op mal, dus het is u vergeven :)

Reviews en previews en af en toe gewoon eens een tof verhaalke.

Ik moet zeggen dat ik daar ook enorm gevoelig voor ben maar je moet dat proberen te maskeren. Als je te zenuwachtig overkomt is dat natuurlijk niet zo goed. Heb je nog tijdelijke opdrachten tussendoor om je wat bezig te houden?

Lijkt me een goed idee.

Ik probeer dat zo veel mogelijk te vermijden :P
Rethardus Jun 10, 2017 5:21 AM
Ja ik snap da het niet zo tof is dat ik dat deed. Sorry maat, ik zal proberen terug te antwoorden. Ik ben MAL gewoon vergeten, maar het blijft mijn fout.

Schrijven? Bedoelt ge reviews enz?

Da van verlegen, da zijn de zenuwen bij een interview. Echt, da was een goede job, veel voordelen (auto, gsm, maaltijdcheque) en ik heb laatste het filmpje gezien in de cinema voor de echte voorstelling zelfs! Het was hetgeen dat ik moest knippen... Echt klote.

Ja, ik wil zeker afspreken, maar mss concrete afspraken maken. Hebt ge whatsapp?
thb Jun 9, 2017 11:02 AM
Tja dat heb je natuurlijk wel zelf in de hand maar liever laat dan nooit zeker :)

Zo ken ik u wel, altijd kritisch maar ook altijd rechtvaardig.

Go speel ik enkel af en toe nog op mijn gsm, ik hou me vooral nog bezig met mmatycoon en schrijven momenteel. En dat laatste neemt wel wat tijd in beslag.

Verlegen? Ik denk dat ik meer verlegen ben dan jij, dus gewoon een beetje meer uit uw pijp komen en dat komt wel goed!

Helpdesk maar het is wel wat meer dan alleen dat, als je wilt kunnen we nog eens afspreken nu de zomer terug op komst is en dan leg ik het wel eens in detail uit.
Rethardus May 29, 2017 10:28 AM
Wow ik heb bijna een jaar niet meer op u geantwoord, shit :p Ik kijk bijna geen anime meer ook.

>Absoluut, nostalgie is big business. Maar bij mij blijft dat wel zeer goed plakken. Mijn favoriet worstelspel is nog altijd WCW Mayhem uit 99. Al mijn favoriete games zijn bijna allemaal van 20 jaar of zo geleden maar toch speel ik ze af en toe nog. En hoewel ik blij ben dat ik niet mee op de hype trein gesprongen ben van Pokemon GO, toch geef ik eerlijk toe dat ik wel geneigd was om er aan te beginnen uit pure nostalgie. Aangezien jij daar niet zo’n last van hebt, speel jij dan liever de nieuwe versies van oude spellen of toch nog altijd de originelen?

Ja, ook al weten we dat ze ons willen pakken, we laten ons ook gewoon doen door mee te springen op de nostalgie trein. Ik ben vrij selectief met Pokémon, laatst kwam Pokémon Sun & Moon uit, die heb ik eigenlijk niet zo graag, niet omdat het nieuw is, maar ik vind het "objectief" gewoon niet zo leuk. Ik vond eigenlijk de vorige versie, X & Y beter (kwam 5 jaar geleden uit ofzo).

> Speel je soms WWE spellen? Dat is toch niet door mij zeker? :P

Nop, speel ik niet :p. Speelt ge nog steeds Go?

> Jammer om te horen. Dat gaat dan alleen maar over tijdelijke opdrachten als ik het goed begrijp. Ben je dan niet op zoek naar vast werk, of is dat moeilijk te vinden voor het werk dat jij graag doet?

Ik had bijna een job binnen gekregen, maar ze vonden me wat te "verlegen"... Voor een job waarbij ik gewoon filmpjes moet knippen, ben er serieus niet goed van.

> Zeer druk. Maar zelfs nu doe ik het nog altijd even graag, dus al bij al mag ik niet klagen.

Wat doet gij exact eigenlijk?
thb Oct 16, 2016 10:23 AM
“Dat is "gewoon" nostalgie, maar zeker niet te verwaarlozen. Nostalgie is een enorm grote factor, en Hollywood en popcultuur spelen daar enorm op in. Check maar al die reboot films van tegenwoordig (Star Wars, Ninja Turtles, Power Rangers, ...).”
Absoluut, nostalgie is big business. Maar bij mij blijft dat wel zeer goed plakken. Mijn favoriet worstelspel is nog altijd WCW Mayhem uit 99. Al mijn favoriete games zijn bijna allemaal van 20 jaar of zo geleden maar toch speel ik ze af en toe nog. En hoewel ik blij ben dat ik niet mee op de hype trein gesprongen ben van Pokemon GO, toch geef ik eerlijk toe dat ik wel geneigd was om er aan te beginnen uit pure nostalgie. Aangezien jij daar niet zo’n last van hebt, speel jij dan liever de nieuwe versies van oude spellen of toch nog altijd de originelen?

“Maar als je Pokémon nu bekijkt, voor mij is dat een beetje zoals een nieuw seizoen van FIFA / WWE / whatever. Ik koop het gewoon om te zien wat ze allemaal te bieden hebben, en om een gelijkaardige ervaring om de paar jaar mee te maken.”
Speel je soms WWE spellen? Dat is toch niet door mij zeker? :P
Dat snap ik, tot ik begon te werken speelde ik ook nog regelmatig op mijn Playstation en als er dan een nieuw spel uitkwam van FIFA of UFC durfde ik het ook wel kopen puur voor te zien wat er verbeterd/bijgekomen was. Bij WWE had ik dat al niet meer omdat ik het gevoel had dat de laatste spellen die ik ervan gekocht had steeds minder werden. Blijkbaar zouden de laatsten terug beter zijn, maar nu dat WWE zo slecht bezig is zou ik er toch geen goesting in hebben. Momenteel speel ik enkel nog oude spellen als ik wat tijd en goesting heb, af en toe wat Go, wat spelletjes op mijn gsm als ik op de trein zit en MMA Tycoon natuurlijk :P

“Pokémon blijft verslavend, en ik kijk er altijd naar uit hoe mijn starter Pokémon evolueert en om een nieuwe team samen te stellen.”
Daar valt niet over te discussiëren :)
Al moet ik zeggen dat als ik een bepaald Pokemon spel opnieuw speel ik voor het grootste deel wel altijd dezelfde Pokemons in mijn team heb.

“Uhu, ik snap het perfect. Daarom dat ik nog steeds geen FB en al die shit heb. Laatst maakte ik wel een Snapchat aan, omdat het" moest" van iemand :p.”
Chapeau voor jou dat je daar nooit aan begonnen bent, ik heb het moeten leren uit ervaring. En ik ben zeker dat ik niet de enige ben die daar gevoelig voor is.


“Pfff, ik geef het op. Heb het gevoel dat ik de laatste maanden enorm veel info heb vrijgegeven”
En dat is het juist, mensen die er zich wel bewust van zijn geven het na een tijd gewoon op, niet alleen jij zenne, ik heb het intussen ook al een beetje opgegeven. En dan is de strijd natuurlijk helemaal verloren … Dat is nu eenmaal de maatschappij die we aan het worden zijn vrees ik. En als je het toch een beetje opgeeft kan je evengoed er vol voor gaan. Pas maar op of binnenkort zit je, zoals ik vroeger, iedere dag op FB!

“Werkgerelateerd, niet zo goed, maar heb wel een nieuwe opdracht kunnen krijgen. Toch, ik wil eens "echt werk" krijgen. Kunstproject heeft me afgewezen, maar hoopt me nog kansen te bieden in de toekomst. Jij?”
Jammer om te horen. Dat gaat dan alleen maar over tijdelijke opdrachten als ik het goed begrijp. Ben je dan niet op zoek naar vast werk, of is dat moeilijk te vinden voor het werk dat jij graag doet?
Zeer druk. Maar zelfs nu doe ik het nog altijd even graag, dus al bij al mag ik niet klagen.