Report Nuttika's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 137.1
Mean Score: 7.14
  • Total Entries773
  • Rewatched0
  • Episodes8,333
Anime History Last Anime Updates
Azumanga Daioh
Azumanga Daioh
May 13, 12:37 PM
Plan to Watch · Scored -
Monster
Monster
May 4, 1:54 PM
Completed 74/74 · Scored 10
Fairy Tail: Final Series
Fairy Tail: Final Series
Apr 23, 10:02 AM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 135.1
Mean Score: 7.54
  • Total Entries500
  • Reread0
  • Chapters21,250
  • Volumes2,702
Manga History Last Manga Updates
D.Gray-man
D.Gray-man
Yesterday, 10:45 AM
Reading 232/? · Scored 10
Hunter x Hunter
Hunter x Hunter
May 11, 12:14 PM
Reading 368/? · Scored 9
Orient
Orient
May 11, 10:01 AM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (22) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
AllenVonStein Dec 20, 2015 3:26 PM
Hi there i saw your post , i agree with u totally Kobayashi-san is the best Allen forever!

well glad the anime is back finally .
Junchi Jan 1, 2014 2:38 AM
Amnesia: Sokat elárulhat erről a sorozatról az AniDb-s nem túl magas átlaga. :3

Egyébként igen, ez az "otome game-kből anime" eléggé trendi lett manapság. Ugyan egyet sem láttam közülük (lévén pasiból vagyok), de mindig jókat mulatok, mikor véget ér egy-egy UtaPri, Arcana Famiglia, majd Szalamandráékkal és a többiekkel szénné fikázzátok őket AA-n. :D (Eh, hová tűntek az olyan, alapból lányoknak szóló animék, mint pölö az Ouran? >__>)

Btw látom, a Masion Ikkoku a kedvenceid között van. Elég kevés embert ismerek idehaza, akik látták, pedig imo egészen remek darab.
Junchi Dec 31, 2013 1:01 AM
Igazából nem láttam az Amnesiát, inkább csak hallottam rossz hírét, egyik csaj barátom pedig kimondottan örömét leli abban, ha fikázhatja, abban meg én lelem örömöm, ha ezt hallgathatom. :D

A K meg kiválóan demonstrálja a mai igényeket: jól megírt sztori és karakterek? Átgondoltságot tükröző kivitelezés? F*ck them, we have fanservice!

Btw, ha tervezek is valamit megvaccsolni, akkor az a Diabolik Lovers lesz. :3
Ricz Aug 31, 2013 11:34 PM
Az utóbbi hetekben kiirtottam szinte a legtöbb reklám- és rövidanimét a gépemről, így sikerült elérni. Szóval nem egy nagy kunszt a dolog. Amúgy ha azt akarod tudni, hogy mennyi a hentai, kattints a színes sávokra az "About Ricz" alatt, "Favorites", "Favourite Genre". Ott van a hentai, mennyiségben a 2. 600 címmel a vígjátékot követően (ami 852 címmel vezet). Átlagpontszám szerint a hentai alulról a 3. helyezett (37.) 5,62-vel, súlyozottként az utolsó 5,67-tel. Belefeccölt idő alapján meg a 15. helyezett 659,82 órával (az első 3849,47 órával a vígjáték, ezt követi az akció, kaland, fantasy, sci-fi). Szóval nem olyan jó a hentai helyzete nálam. :P
theofficialaw Jul 20, 2013 5:48 AM
Hakuouki valóban csak bishounen kollekcióbemutató, s csak arra jó, hogy a tizenévesek kisírják magukat. Csak az első felét láttam, de az kb annyiból állt, hogy rohangáltak. A hősnő meg csak egyfajta díszkarakter, s csak arra való, hogy a fangörcsök idegeljék rajt magukat, hogy "na, mit keres itt ez a kurva?"

Eközben a nyáriból kinéztem azt a paraszt animét, amit talán elkezdek, nem fogom megvárni, hogy kijöjjön mind. Legalább "rászoktatom" magam arra, hogy haladjak heti rendszerességgel, így a kedvem sem megy el az animézéstől, ha netalán hülye alkotásba botlok bele. A Rozen mellett még a Monogatari Series, amit lehet, elkezdek, de eléggé félve, mivel a Nisemonogatari egy unalmas szar fanservice halmaz volt.

Abban reménykedem, hogy lesz valami Psycho Pass idén. Legalábbis 2. évadot követelek, mert az nem volt elég, amennyi eddig van belőle, és a vége sem lett a tökéleteshez közeli/nem lezárt. Valahol olvastam, hogy Szeptemberben dumálnak róla.
jokubasinc Jul 9, 2013 5:21 AM
hello, i saw you watch shaman king and i invited you to a club
theofficialaw Jul 6, 2013 5:45 AM
A klisékből lehet megélni manapság. Mértékkel még elmennének, de már más világ van. :/ Most itt ez a Free! cucc, de még bele nem néztem. Elmesélték nekem mit láttak, s hát az olvasottak alapján tényleg nem számítottam sokra, s talán egy szinten lesz a K-ON-nal.

Perpill nem nézek semmit jóformán, nincs ihlet, de a Rozen Maiden 3. évadjának nekiállok, elkezdtem már letöltögetni az első epizódot. Hallottam erről is vissza dolgokat, hogy 13 epizódos lesz csak, s a manga második felét dolgozzák fel. :/ Reménykedtem benne, hogy hosszabb lesz, és tényleg egy normális átdolgozás lesz, de az olvasottak alapján nem.
Polyphemus Jun 25, 2013 8:54 AM
They're very similar. Trust me.
theofficialaw May 19, 2013 12:02 AM
Nos, végignéztem, s részben egy facepalm, de mindegy. Annyiban kiemelkedőbb a többi efféle vámpír szartól hogy nincs benne nyálas romantika, de tulajdonképpen egy röhejes vérfürdő az egész, s egyáltalán nem tudott semmit megmozdítani nálam. A nyafogós picsa traktorozása miatt kap tőlem egy bónusz 1 pontot, de abszolút nálam többet nem ér egy öt pontos kategóriánál, azaz a "besorolhatatlan". Sem átlag alatti, sem átlag feletti. A Blood+ fényévekkel jobban lekötött, és érdekesebb volt. Shikinek talán túl sok volt ez a 22 epizód, és a vége is összecsapottnak tűnt. Bőven elég lett volna 11 is.

Hosszabb animékbe nem fogok belekezdeni, amíg nem nézem végig a Gintama, Hitman Reborn párost. Ha egyszer ne adj isten befejezem őket, én több ilyen hosszút nem vállalok be. Régi animék közül talán folytatást nézek meg, mégpedig a Slayerseket.

Akik általában régebbiekre hajtanak azoknak elegük van a sok idióta klisékből, fanservice halmazokból, és a nulla történetes moe szarokból. Manapság erre van igény, és ez meglátszik évről évre a kínálatokban. No meg tény hogy a tizenéves korosztály nem hajlandó régit nézni, mert hogy ronda a grafika, és nem eléggé bishik. Ők már a Nátúró, és a Bleach szaron nőttek fel.
theofficialaw May 16, 2013 1:00 PM
Bocsesz hogy későn válaszolok, nem nézegettem a MAL-t, és szóltak nekem hogy írtak. x'D

Mangázni abszolút nem szoktam. Maximum rövidebb oneshotokat elolvasok, és kész. Nem tudom magam rávenni a mangázásra, illetve amit szeretnék követni azt senki az ég adta világon nem fordítja. Jobban szeretem a mozgást, a manga meg nem nagyon tudja átadni azt amit egy anime. Tény, hogy sok anime esetében a mangát jobbnak mondják, de itt a legnagyobb probléma hogy csak az agyonhypeolt animék mangáit épp hogy fordítják magyarra.

Shikit a indulásakor már elkezdtem, s elég hamar dobtam, mert nem tudott lehengerelni. Bekopipasztázom, amit írtam ácére:

Mikor indult az anime, akkor kezdtem bele de elég hamar, két epizód után dobtam mert nagyon untatott. A rózsaszín hajú csaj meg rettenetesen irritáló volt, a második epizód nem ragadott magával. Azóta eltelt majdnem három év, adtam neki még egy esélyt, hiszen két epizód alapján hadd ne legyen a dobottak közt, már csak azért sem mert egy hosszabb terjedelmű dolog. Az első felének kicsivel több mint a fele rettentő unalmas, főleg az olykor-olykor előforduló aktuális hangulatjelképező zenék hiánya miatt, és úgy a hetedik környékén kezd feljavulni, és előjönni az érdekesség és a magyarázat adagolása, ami igaz, már az elején nyilvánvaló volt, kik állnak e-mögött. A rajzolása nekem nem tetszik, kifejezetten a ronda kategória, és egyes szereplőknek rettentő nyomorék debil feje volt/van.
Mivel már két pontozási rendszer van, a 11. epizódig megnéztem, azaz a felénél járok, így használjuk csak bátran eme funkciót, s ezzel együtt meg is indokoltam, miért kapott tőlem ideiglenesen tízből 5 pontot!


Most a 13.-at néztem meg, de ugyan úgy állok hozzá. Semmi haladás, konkrétabb újdonság. Mindig valaki meghal, és ennyi. Ez így ritka unalmas már, s csak azt erősíti meg bennem hogy ez is csak egy túlértékelt tucattermék, mint a többi. Annyiban kiemelkedőbb a többi vámpír szartól hogy nincs nyáladzás, de kárpótolja ezt az a ritka idegesítő rózsaszínhajú ribanc Megumi. ^-^
theofficialaw Apr 26, 2013 4:35 PM
Lassan meg itt a nyári szezon is, és lesz úszó anime. Nos, hogy tetszenek a fiúk? x'D "Remélhetőleg" nulla tartalommal fog rendelkezni, és az egész egyfajta fanservice, gay lesz. A nevük még ha "nemtelenek" akkor is a lányosság felé hajlanak. :| Mikor megláttam a borítóját, nem hittem a szememnek. Nagyon arra akartak koncentrálni hogy a "cuki" fiúcskák komolyabban, érettebben, felnőttesebben nézzenek ki, s hát véleményem szerint elrondították a kivitelezést. A cukorfalat pofikból lett egy háromszög alakúhoz közeli valami. Túl hegyes az álluk, és a fejük is túl hosszúkás. Engem zavar ha az animékben ilyen fejek vannak. :| Úgy néznek ki mint a torzszülöttek. x'D No, de lehet, a sorozatban nem lesznek ilyen vésőfejűek.

Tudom, nem nagyon szabad megbízni benne, de legalább túl vagyok három szörnyűségen, s mondhatom azt hogy láttam ilyet is, így jogosan ítélkezhetek. :'D Egy jó ideig biztos nem nézek több rajzolt pornográfiát.

Talán telitalálatos lehet még a Natsume Yuujinchou.: p
theofficialaw Apr 17, 2013 12:55 PM
Hát, reménykedem benne hogy lesz folytatása, sőt akarok hogy megmondjam őszintén, mert az egyik legjobbak közt van a tavalyi kínálatból, az biztos, még ha a vége nem ütött jobbat mint a közepe. Már csak a Code Breaker van hátra amit beakarok fejezni, mert dobva lett, de előveszem és folytatom, s ezzel részemről egyelőre vége a 2012-es őszi szezonból.

A mostani tavaszi szezonból is abszolút nincs semmi ami érdekelne. Maximum ezt az újabb agyonhypeolt Attack On Titant elkezdem ha kijött belőle 5 epizód, és ennyi. Kissé aggaszt hogy megint csak egy olyan sorozatot ajnároznak, ajánlgatnak ami tartalmilag nulla vagy összecsapott (mint a SAO). Jogosan nem bízok már meg semmi ajánlásban, de néha bátorkodom egy-egy alkotásba belenézni és valószínű, köztük lesz ez. Maximum végigszenvedem 1 éven belül vagy dobom a szemét közé, de inkább előbbihez tartom magam, hátha valami jobb pillanat kisül belőle.

Boku no Pico kimaradt, de szerintem ki is fog. Maximum ha részegen érek haza, és hányni akarok, megnézem. :'D Nem tudom mond-e neked az a név hogy Ricz. Ő ajánlott ezt a yaoit meg mellé egy yurit, én meg belenéztem. x'D Normálisabb dolgot tudok ajánlani xxxHolic néven. :|
theofficialaw Apr 7, 2013 10:25 AM
Hát, jelenleg én is valahogy így állok. Lassan 2 hete kicsit túl sok animét nézek amint nincs semmi programom. ^-^; Túl kíváncsi vagyok, illetve mostanában jobb műveket találok, így a további kedvem megjön az animékhez. Mondjuk már ideje volt, mert elég sok szemetet néztem körülbelül 1-2 hónappal ezelőtt, azok meg minden kedvemet elszedték hetekre az animéktől.
Láttam, nagyon bejött neked a Psycho-Pass. Úgyszintén nekem is tetszett, egyedül a végére vártam valami nagy durranást, de a közepe felé történt raktáros vadászgatós akciójelenet sokkal jobbat ütött, így lett nálam csak egy 9 pontos kategória. Sajnálom hogy vége lett, de komolyan. : ( A legértékelhetőbb őszi szezonos volt azok közül amikbe belekezdtem anno.
AnimeAddikton olvastam hogy megmérgezted magad egy Enzaival. Ezután bátran meg is nézheted a "Shounen Maid Kuro-kun" című dolgot is. x'D Ma néztem meg, szétröhögtem magam, egyben undorodtam, az étvágyam elment egy jó hosszú időre. Az Enzait is majdhogynem végigröhögtem, de ezt teljes mértékben. x'D
theofficialaw Apr 5, 2013 7:22 AM
Te jó isten. Hetek óta a te frissítéseidet látom MAL főoldalán. Nem mondom, nagyon jól tolod. Napi 2 animét is végignézel. x'D Sietsz a 200 felé? ^-^;
ReaperXIII Dec 17, 2012 2:02 AM
i saw that you have a lot of anime in common with me and you seem to like manga too i have read a lot of manga and watch a lot of anime if you like i can recommend some and if you find something interesting maybe recommend it to me. nice to meet you!