Report Mauno's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 167.1
Mean Score: 6.58
  • Total Entries818
  • Rewatched41
  • Episodes10,153
Anime History Last Anime Updates
Nihon Chinbotsu 2020
Nihon Chinbotsu 2020
Mar 6, 1:10 PM
Completed 10/10 · Scored 7
Outbreak Company
Outbreak Company
Feb 12, 12:25 PM
Completed 12/12 · Scored 4
Nourin
Nourin
Feb 4, 12:25 PM
Completed 12/12 · Scored 7
Manga Stats
Days: 44.3
Mean Score: 7.39
  • Total Entries103
  • Reread2
  • Chapters7,879
  • Volumes634
Manga History Last Manga Updates
Vinland Saga
Vinland Saga
Feb 1, 12:35 PM
Reading 179/? · Scored -
Hitomi-chan wa Hitomishiri
Hitomi-chan wa Hitomishiri
Jan 10, 12:27 PM
Reading 51/? · Scored -
Dosanko Gal wa Namara Menkoi
Dosanko Gal wa Namara Menkoi
Jan 10, 12:44 AM
Reading 44/? · Scored -

Favorites

Anime
Manga
Characters

No favorite characters yet.

People

No favorite people yet.

All Comments (45) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
tanetane Jul 1, 2016 1:30 PM
Heh, kiitti! :D
Taitaa Build Fighters mennä to-watch listalle x)
Gorim Mar 6, 2016 3:35 PM
Morjesta morjesta. Ite aina tuppaan keräilemään suomalaisia animeharrastajia kaverilistalle kun on kiva nähdä laajamittaisissa määrissä ihmisten arvosanoja eri sarjoille. En koskaan mieti ihan liikaa näiden kutsujen lähettämistä, mutta kiva kun jotkut niitä hyväksyykin ;_;. Auttanu itteäni silleinkin, että sitten kun paikan päällä näkee jonkun niin yleensä on MALin perusteella jonkinlainen mielikuva jo toisen mausta.

Mutta juuh yoroshiku, pitää kyllä tosiaan törmätä jossain Desun nurkassa. Jos vaikka tuo Odyzzikin kävisi ensi kerralla muuallakin kuin mahjong-pöydällä :D.
ceojii Oct 5, 2014 11:40 AM
Joo no toi on kyllä ihan totta. :D Itsestä kyllä tässä vaiheessa ainakin tuntuu vielä, ettei haittaa vaikka onkin vähän epäsäännölliset noi työajat. Muutenkin oon vähän yöihminen, ettei haittaa lähteä yöllä päivystämään. Mutta varmaan kyllä aika nopeesti muuttuu nuo ajatukset ihan toiseen suuntaan, onhan se silleen helpompaa kun on aika säännölliset työajat.

Hmm ei siellä kyllä niin yleistä se erikoistuminen juu taida olla, eikä kyllä vaihtoehtojakaan, mutta aika hyvät valmiudethan se peruskoulutuskin jo antaa. Itse oon ajatellut lastenlääkäriksi erikoistumista nyt ja oikeestaan syväreitäkin jo alkanut tekemään lastentaudeille ja mikrobiologialle. :) Vähän puhuttu myös väitöskirjasta, mutta katsoo nyt. :D Onhan tässä aikaa miettiä.
ceojii Oct 4, 2014 12:18 PM
No joo, ei voi kyllä väittää että toi Kazoku kovin aktiivinen olis. :D Ehkä siitä nyt tulisi vähän suositumpi vielä, ite ainakin tykkään foorumeista ja niillä keskustelusta enemmän kuin näistä somen kanavista minne koko homma on tuntunut vähän siirtyvän nykyään.

Meillä oli fysiologiasta välitentti pari viikkoa sitten ja olihan se kyllä aika vaikeaa.. Ugh. Sentään ei kovin iso kurssi ole, loppuu jo alle kuukauden päästä, mutta toisaalta sitäkin enemmän asiaa ja opittavaa.. Sitten alkaiskin patologia, pikkuhiljaa pääsee jo kliinisempiin kursseihin, oon aika innoissaan kyllä. :3

Joo onhan se hammaskin kyllä ihan mielenkiintoinen ala! Onnea tosiaan kun sinne sit pääsit! Ja onhan teilläkin kyllä niitä erikoistumisia vielä, jos kiinnostaa. Lähde suu- ja leukakirurgiksi niin pääset sitten lääkärihommiinkin! ;D
ceojii Oct 4, 2014 9:31 AM
Ai, moikka! Joo mäkin huomasin että oot Kazokussakin, muistan itekin sut Resetistä. :D Sielläkin tulee kyllä stalkkeroitua, pitäisi varmaan sinnekin taas laittaa viestejäkin.

Joo Oulussa oon nyt tokaa vuotta. :3 On kyllä ollut kivaa, vaikka hirveesti onkin tehtävää ja nyt maanantaiksi olisi fysiologian tutkielma tehtävänä.. Mutta onhan tässä vielä aikaa. :D Aiotko vielä yrittää yleiselle vai pysytkö nyt ihan hampaalla?
Pokatsu1 Sep 21, 2014 3:53 AM
Alanpa tuota Steins Gatea katsomaan. Kehuttu paljon tuolla NoF:ssakin. :)

Löysin sinut laskemalla 1+1. Kraidi totesi, että Psycho-Pass oli mitä sinä olit luvannut. NIN ID:si+ Nickisi täällä. Olit sanonut Kraidille, että katsoo Psycho-Passin. Ei paljon vaadi älynlahjoja, että tajuaa kuka sinä olet :D
Pokatsu1 Sep 20, 2014 10:36 PM
Huomenta, Mauno!

Suosittelepa jotain animee, nyt kun katoin Berserkin loppuun. :)
Viikka May 2, 2014 5:15 PM
Toki. Ties vaikka jo tänä kesänä. Sinulle puolestani suosittelen Kaijia, jos et vain karta animeissa suorastaan hykerryttävän ylilyötyä jännitystä ja uhkapelaamista aiheena.

Huomasin muuten kaveripyyntösi vasta tällä viikolla, koska jostain syystä kyseinen ominaisuus ei ilmoittele itsestään liikaa. Gomenasai.

P.S. se Planetes on muuten jotain mistä todella nautin. Tätä menoa myös yksi minun suosikeistani.
Yup Jan 21, 2014 2:55 AM
Yup.
Zetsuno Nov 27, 2013 2:25 PM
:c Mutta tuli jo katsottua ilmestyneet jaksot. Steins;Gatea en ole katsonut kun päätin sen sitten pelata kun aikataulu sen sallii :< Kauan on lojunut koneella muitten toistaiseksi koskemattomien pelien seassa.
Karhu Aug 7, 2013 12:05 PM
Itselläni on ollut DKC noin siitä asti, kun ensimmäisen Super Nintendon sain. Olin varmaan 5-6 tuolloin, NES hajosi ja siirryttiin seuraavaan polveen. Trilogian kolmannen osan sain vanhalta kaverilta ala-asteen alkuvuosina, toisella luokalla taisi olla. Keskimmäisen ostin vasta huuto.netistä ylä-asteella. Sarja on erittäin lähellä sydäntä, niin kuin monet muutkin Raren tekeleet. DKC Returns oli positiivinen yllätys, tosin speedrunit ja lopun jälkeiset tehtävät oli vedetty överiksi, mutta odotukset olivat paljon pienemmät.

Itse pelasin n 6kk sitten viimeksi, kun asuin 3 viikkoa väliaikaisesti Tammelassa. Zelda Skyward Sword oli peli. 8) Seuraavaksi pelaan varmaan Journeytä, tarkoitus olisi aloittaa piakkoin. Sitten siirrynkin DS Zeldoihin, jos vain innostus riittää pelaamiseen. GTA IV olisi myös tarkoitus katsastaa. Viimeksi julkaistuista peleistä New Super Luigi kiinnostaisi, mutta WiiU;ta en ole vielä raaskinut ostaa. Pakko se kai pian kuitenkin on hankkia.

Fumoffusta olen paljon hyvää kuullut. Katsotaan milloin kiinnostaa aloittaa. On jo nyt yli 400gb sarjoja odottamassa.
Karhu Aug 6, 2013 11:21 AM
Paper Mario TTYD on kyllä loistava peli. 70-80€ hintaankin noita näkee välillä menevän huudossa. Peleissä on se hyvä puoli, että kun retroa kerää, niin aivan varmasti saa peleihin laitetut rahat takaisin myydessä. Usein korkojen kera. Toki hinnnat elää ja ei aina voi voittaa. Itselläni oli 1200 peliä jo hyllyssä yhdessä vaiheessa, pääosin Nintendoa ja Sonya, mutta nyt olen melkoisesta kasasta jo eroon hankkiutunut. Ihan noin vaan tilan saamiseksi.

Clubiin kannattaisi ehkäpä uuden Donkey Kong Country pelin julkaisusta mainita. Nyt kun tuon manitsin, niin DKC, Mario ja Zelda ovat itsellä muuten lähimpänä sydäntä kaikista peleistä. Harvoin pelailen kyllä, pelien parissa aika menee pääosin keräilyyn.

Valitettavasti en FMP;lle paljoa rakkautta anna, mutta Fumoffu on kyllä vielä aikeissa katsoa.

Valinnan vaikeus ongelmana, joten ainoastaan totta puhun suosikeillani. :p Arvosanat poistin vuoden alussa muistaakseni.
Karhu Aug 5, 2013 12:32 PM
Ei ole tuttu, ei. Olen jo muutaman vuoden ollut hiljaiselossa ja pelifoorumeilta poies. Käytän lähinnä vain huuto.nettiä aktiivisesti, koska sieltä pelejä pääosin hankin. Pelejä on tullut kerättyä vuodesta 2007 lähtien, välillä aktiivisesti ja välillä vähemmän aktiivisesti. Keräily-yhteisöt ovat aika tiiviitä ja kaikki tuntuvat tuntevan toisensa ainakin jollain tapaa, joten ajattelin, että sieltä olet minut bongannut.

Toivottavasti nuo keskustelut ovat antaneet vain positiivisen kuvan minusta. :p

Yleensä en random clubeissa pitkään roiku, tai edes niihin liity, mutta katsotaan, Nintendo kuitenkin sydäntä lähellä.

ps. profiilikuvasi on jotenkin tuttu
Karhu Aug 4, 2013 7:59 AM
Tunnetko minut kenties suomalaisten peliaiheisten sivustojen kautta, vai miten osasit kutsun Nintendo clubiin minulle lähettää?
Tsantti Jul 7, 2013 10:10 PM
No tota... Ei se Date A Live mihinkään suuriin odotuksiin vastaa, vaan kaikki jää auki kakkoskautta varten. Kuitenkin haarem-komedia-hassutteluna se oli ihan mukavaa katseltavaa - johtuen lähinnä omituisista tytöistä. Kunnon yanderen mukana olo piristää aina... Itse päähenkilön ainoa virka sarjassa oli "tsukkomi", koska muita sitä hommaa hoitavia hahmoja ei ollut. Japanilaisilla meemeillä sarja vitsaili myös paljon, josta itse parodian ystävänä tykkäsin.

En mitenkään erityisemmin suosittelisi ihan jokaiselle, mutta omia kieroutuneita makunystyröitäni sarja kuitenkin miellytti...