Report Marrilis's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 31.0
Mean Score: 7.64
  • Total Entries162
  • Rewatched21
  • Episodes1,670
Anime History Last Anime Updates
Devilman: Tanjou-hen
Devilman: Tanjou-hen
Sep 27, 2015 4:24 PM
Completed 1/1 · Scored 8
The Animatrix
The Animatrix
Sep 27, 2015 8:21 AM
Completed 9/9 · Scored 8
Ping Pong the Animation
Ping Pong the Animation
Sep 27, 2015 8:21 AM
Completed 11/11 · Scored 9
Manga Stats
Days: 75.8
Mean Score: 7.97
  • Total Entries296
  • Reread13
  • Chapters12,390
  • Volumes1,279
Manga History Last Manga Updates
Naruto
Naruto
Dec 16, 2014 9:06 AM
Completed 700/700 · Scored -
Oyaji
Oyaji
Jul 26, 2013 4:29 PM
Completed 25/25 · Scored 9
Benkei in New York
Benkei in New York
Jul 25, 2013 1:43 PM
Completed 11/7 · Scored -

Favorites

All Comments (148) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
julien Jun 26, 2015 6:11 AM
hvala ti ne peporukama,

evo tebi jedna ---- warau kyuuketsuki
noctis255 Jun 12, 2012 3:49 PM
Hahahaha... Frajeru zahaxao si MAL. Ali da dobra fora, baš mislim sada testirat funkcionira li.

Also, što se tiće slike, šema i je u tome što skoro svatko vidi nešto svoje. Mene pak vuče na sisato rogatu demonku sa ogromnim srednjim prstom. xD Jebote nikada ne bi rekao da ovoliko mogu raspravljati o nekoj slici, inače nije to moja grana umjetnosti.
noctis255 Jun 11, 2012 1:14 AM
Hoho... Pa tebe i ovdje ima. Njet sam to znajo.
I hvala na komplimentu za sliku, kada sam ju vidio od jednog umjetnika svu neku... Neobjašnjivu, rekoh si: 'gotta have this shit'. :D

BTW na koju to uber foru ti imaš 7 animea pod Favourite anime sekciju? Kaj nije dozvoljeno samo 5? xDD
Lizo_som Sep 17, 2011 3:52 PM
DAMN! A već se ponadah nečem dugačkom ;____;

(stupid pun is stupid)
SSJLuffy Aug 11, 2011 11:59 PM
YOU: "He should start looking for a new job.. "

SOMEONE ELSE: "yea and you should get a life but you dont see me complaining and writing on your page...oh wait maybe i should"

YOU: "YOU MAD"

ZING.

Lizo_som Jul 25, 2011 2:18 PM
Triple posting ftw! \o/

Uglavnom, pročitala 'Watashitachi no Shiawasena Jikan' i... Jednostavno sam bez riječi. Uvau. Zaista ne znam što da kažem. Malo mi je bilo mutno čitati zadnjih nekoliko stranica, ali dogurala sam do kraja.

Btw, ako imaš još koju kratku mangu za preporuku - pucaj! :))
Lizo_som Jul 25, 2011 12:07 PM
E i ako hoćeš preporuku za knjigu - "Trinaesta priča".
Isto tako kao nešto napeto. Nije dugačka (doduše, meni ti je "debela" tek knjiga oko 600+ stranica) i stvarno je lijepo i jednostavno napisana. Dobro, ajd na jednom dijelu je malo dosadnjikava, ali kada to prođeš postane stvarno super. Ta knjiga me čak bila inspirirala da krenem pisati svoju knjigu, ali sva sreća da je to neslavno propalo. :D
Lizo_som Jul 25, 2011 11:37 AM
Dajči, ti boguješ! *ave*
...

haha, ma sve u redu :D Btw, zar mi imamo neki rok do kojega moramo odgovoriti? Hm.

Paaa... Nije ti se tako teško odvojiti od kompjutera kada se možeš sneakati do kompjutera tvoga tate. ^^' A i da ti iskreno kažem, za vrijeme ispita mi se tako ogade kompjuteri i sve što ide s time jer se osjećam jako krivo kada sam na kompjuteru.
Najviše mi je nedostajalo gledanje animea. Iako me u zadnje vrijeme to hvata na mahove i jedva pogledam jednu epizodu u komadu (short attention span @_@), svejedno mi je falilo.
Ja ti imam faze koje se izmjenjuju. Knjige, serije, animei, mange. :) Tako ti mene hvata. Ako si pogledao neki dobar film, molim te da ga preporučiš. Od filmova pogledam sve osim hororaca. I nekog teškog SF-a.
"Sjenu vjetra" sam bila ugledala u knjižnici školskoj (mislim?) i iz nekog razloga me cilo vrijeme bila mamila. Jednostavno sam znala da ju moram pročitati. Čim sam ju počela čitati, zaljubila sam se na prvu riječ. Ne znam zašto, ali inače se zaljubljujem u djela u kojima glavni lik jako voli knjige. I, nećeš vjerovati, na zidu mi još uvijek stoji zadnji paragraf iz Sjene vjetra. :D Također mi je bilo super što sam tu knjigu pročitala u četvrtom srednje, a na maturalac smo išli u Barcelonu tako da sam mogla zamišljati glavnog lika kako hoda Ramblom. Sve u svemu, zaista genijalna knjiga. Već sam samoj sebi u pismu iz prošlosti (ono kada pišeš "budućem sebi") napisala kako moram ponovno pročitati tu knjigu tako da te potpuno razumijem da si od sestre na malo trajnije posudio tu knjigu ;)

Inače, nisam se ni ja nešto pretjerano obrazovala. Zapravo, opet sam pročitala prvih 16 volumea Claymorea da se posjetim kako manga boguje! Cross game čeka da ga se pročita, a Watashitachi no Shiawasena Jikan već dulje vrijeme planiram pročitati i sada sam otvorila stranicu na tu mangu jer je već krajnje vrijeme da to pročitam. Voices of a distant star sam pogledala anime i nije mi se baš svidio. Tj. ne bih mogla reći da mi se nije svidio, već mi je ostavio nekako mlak osjećaj.Sjećam se samo da mi je bilo smiješno što se to radi u dalekoj budućnosti, a imali su mobitele jadnije od mog. Haa!
I da, MAL se već dulje vrijeme ponaša kao retardus.

Uf, nadam se da si fino očešao svoje jagodice po tipkovnici, ja svoje upravo jesam :D
Lizo_som Jul 23, 2011 10:44 AM
:D
Drago mi je čuti da jesi ^^ Jesam, jesam. Iako, ne bi se moglo isto reći i za moj komp. Nakon što mu je otišlo *udah* napajanje, matična, ram, otišao mu je i hard tako da sam dva i po mjeseca bila bez kompa (odbijala sam ga popraviti sve do kraja ispita). Tako da, kada su mi ispiti završili, imala sam tri dana hikikomorijanja gdje sam gledala 14, 15 epki animea dnevno.

Imaš kakvu novu preporuku? :3
Lizo_som Jul 20, 2011 1:08 PM
*pokes with a stick*
You alive?
Lizo_som Apr 6, 2011 10:01 AM
Prije svega - <33333333333333333333333333333333333

E, sad kad smo to riješili...
Najgora je situacija ne kada ti izvališ neku foru na koju se nitko ne nasmije, nego kada se nitko ne nasmije OSIM TEBE ;( ali awww, mina <3 Ja ju već jako dugo nisam imala, a stalno si mislim kako si ju moram kupiti. Mislim da su mi neke više sile putem tebe htjele poručiti kako je krajnje vrijeme da si kupim mine.

Ček, ček. Ti imaš stariju sestru i starijeg brata? :O Wou, nije ni čudo da ti onda djeluješ starije... Heh, ja nažalost nemam toliko vremena za nestručne knjige :( tako da ono malo knjiga što pročitam, to ti imam doma na polici. Jednostavno OBOŽAVAM knjige i, kada pročitam neku dobru knjigu, grijeh mi je da ju nemam na polici. Tako sam neke knjige bila posudila u knjižnici, pročitala i kupila. Da, znam. Čudna sam xD

Stvarno, ali STVARNO mi je izuzetno drago da su ti se svidjele moje preporuke. Da, prokleti Dogs se još uvijek izdaje, a svaki put jedva čekam da kupim idući nastavak T^T Uvijek stane na nekom prenapetom dijelu... Uf, apsolutno podržavam tvoju odluku da ne pročitaš serijal.
Ako ćeš htjeti kupiti neke mange, uvijek se možeš meni javiti. Studenti imaju deset posto popusta ;D ;D ;D To ti znači da, ako kupiš 10 mangi, 11u dobiješ besplatno ;D ;D ;D
Btw, I'm taking a long shot here, ali pretpostavljam da si se navukao na Doylea jer si gledao Detective Conana u to vrijeme ;D

Viz je veoma zao. Nekoć je jedna manga došla samo 55 kuna i to je bilo zlatno doba (doduše, kada se sjetim, i Tokyopopove mange su prvo bile došle 55 kuna, a sada su oko 85 što je prebezobrazno).. Ali očito da su skužili da imaju hrpetinu dobrih naslova pod svojim rukama pa su odlučili nabiti cijenu. Hebiga, money makes the world go around~

A ma joj. Ako ti se nije svidio tokikake, nije ti se svidio. pa što sad? Kada Tvajlajt još nije bio popularan, neke moje frendice koje su to pročitale su bile pod dojmom i sve mi odreda govorile da to pročitam, ali meni se to nikako nije svidjelo tako da... Samo zato što je većini ljudi nešto dobro, ne znači nužno da je to zaista i dobro, jelda? :D

Haruka je bila stvarno jedno od mojih boljih otkrića i ponosim se time. Jest da je anime za djecu, ali baš mi se jako svidio. I plakala sam k'o kišna godina kada je bio onaj dio gdje se ona pred kraj sjećala svoje majke. Jel ti možeš meni vjerovati da je meni nakon toga trebalo pola sata da ja dođem k sebi? Stvarno ne znam što mi je bilo... :S Uglavnom, budi sretan da nisi žensko. E!

FMA je zaista genijalna manga i u neku ruku je grijeh čitati s velikim zastojima gdje pozaboravljaš radnju. Crtež nije neki pregenijalan, ali JE oku ugodan i paše za shounen mangu. Radnje je, on the other hand, sasvim u drugoj konkurenciji. Moram priznati da se ponosim da je tako dobru shounen mangu napravila žena *feministički trenutak*

Američki stripovi mi djeluju više kao nešto što te navuče svaki puta iznova. Ali tbh, mora se priznati da većina tih stripova je namijenjena za malu djecu, dok mange, on the other hand, imaju kategoriju spola i godina publike za koju je manga namijenjena.

Meni je jako žao što ja tvoju preporuku za mangu neću tako skoro početi čitati :((( Em što imam vježbe i moram učiti stalno za faks, moj kompjuter postaje pomalo buntovan i ima tendencije da se gasi. Ne znam što mu je, ali bojim se onom najgorem.
Ali prije svega bih htjela pročitati tvoju preporuku radova Tsutomu Takahashija jer mi je njegov Alive! bio zaista izvanredan. U potpunosti me manga bila uvukla u radnju, toliko da mi je bilo žao što prebrzo prelazim preko panela zbog genijalnosti crteža. Sljedeće bih htjela pročitati njegov Blue heaven pa ću razmisliti o onim duljim opusima :)

Galerija je stvarno raznolika. Samoj sebi moram zabraniti odlazak na istu jer tamo znam provesti sate. I jako mi se sviđa kako je kategorizirana. Perfectionist likes it all fairly sorted <4

I omgz, završio mi je Bakuman. *lošost
Lizo_som Mar 26, 2011 5:37 AM
Joj, na kraju sam zaboravila nešto jako važno:
http://www.zerochan.net/
Predobra galerija. Jako pregledna i stvarno možeš surfati tamo satima. Jedno od mojih boljih otkrića u zadnje vrijeme.
Lizo_som Mar 26, 2011 5:32 AM
A micek. *hug* Nadam se da si sada ozdravio. Iako, ja sam u srednjoj uvijek voljela biti bolesna. Gradivo još nije bilo tako teško tako da mi nije bio neki gubitak što se gradiva ticalo, ali sam lijepo ležala cijeli dan, svi su me tetošili, a nagledala sam se filmovaaaaaaa~ :D

Znaš, mene ćeš uvijek čuti kako ću se ja žaliti što sam na faksu doslovno cijeli dan, što imam jako puno toga za učiti, a slobodnog vremena nigdje. Iskreno, najviše mi nedostaje to što ne mogu sjesti i pročitati neku fantasy knjigu (jer su te obično opsežnije od ostalih). Stvarno mi to nedostaje. ;_; Ali da. Ja ti zaista volim svoj faks. Društvo mi je <3 Ne bih ga mijenjala ni za što. Baš si neki dan mislim - čovječe, mi smo ujutro imali šest sati predavanja, išli na pauzicu od sat vremena gdje smo zapravo jeli, a sada čekamo vježbe i znamo da prije osam nećemo biti gotovi, ali svi se glupiramo i smijemo. Ne sjećam se što smo točno pričali, ali stvarno smo se zabavljali. Čak i sada na vježbama iz mikrobiologije koje su valjda jaaaako dosadne, ali meni je bilo zabavno jer sam radila s frendom i cijelo vrijeme smo se smijali (i obavljali zadatke, afkorz ;D)

Hehehe, baš mi je drago da ti se Summer wars svidio :) Mislim, nije da sam sumnjala ali ono ;D Što se samog Tokikakea tiče, just to get one thing straight: http://img860.imageshack.us/img860/3986/71425962.jpg
Samo da ti dokažem da nisam bila ja jedna od onih koji su ti low rankali post. Iskreno, nije mi JASNO zašto bi ITKO to napravio jer ono, samo si rekao svoje mišljenje. Zapravo mi je u neku čudnu ruku drago da ti se nije svidio jer onda možemo raspravljati o tome, a i uvijek volim čuti drugo mišljenje. E i nisi jedini. Jednoj mojoj frendici se ta manga (koja skroz prati anime) nije svidjela. Rekla je da joj je predepresivna i da ne može shvatiti zašto se meni toliko sviđa.

Mange idu definitivno na to watch list :) Baš sam pričala prije s Punišom i Boletom kako cijenim tvoje mišljenje. Također cijenim i Juretovo, ali on katkada ima malo preekscentričan ukus za mange za mene, pa eto.
Ja ti od mangi čitam Wallflower (mislim da se tebi ne bi svidio), FMA koji ti najtoplije preporučam da nastaviš čitati, xxxHolic (CLAMP fan here~) i Claymore koji jednostavno MORAŠ nastaviti čitati jer je PREDOBAR!!! <3 Ajde, ajde. Nije to kao Angel densetsu, ne moraš se brinuti ;D Ali stvarno nastavi s čitanjem toga. Crtež je stvarno jako dobar, radnja je izvrsna i što dalje ideš - jednostavno te radnja toliko uvuče da ja svaki puta jedva čekam da u Algoritam dođe sljedeći nastavak.
I također od mangi DOGS: Bullets and carnage naaaaaaaaaajtoplije preporučam. Također se brzo čita, malo me radnja podsjeća na DTB (čitala sam samo mangu, anime nisam gledala), crtež je JEBOZOVAN!!! Možda bi mogao samo pročitati Dogs-prelude pa da vidiš jel ti se sviđa. Ali stvarno - kreni čitati. Claymore i Dogs su mange s puno akcije tako da se relativno brzo pročitaju. (i obje su ongoing)

Anime sam odlučila trenutno gledati samo filmove zbog faksa. završit ću s Bakumanom, ali ne planiram uskoro početi gledati neku seriju. Trenutno mi je King of Thorn na skidanju pa ćemo vidjeti što će od toga biti :)

Što se škole tiče - tja, tako ti je uvijek. Prvi semestar/polugodište ti je najteže jer prelaziš iz osnovne u srednju, tj. iz srednje na faks. Kada se ja sjetim prvog semestra - to je baš pišaona lagano bilo, ali u tom trenutku mi se to činilo nešto izuzetno teško. I da, sada mi je bed što nisam imala bolje ocjene, ali štaš'. Barem sam dala prvu godinu (suptilno se hvalim. samo nas 40ak s godine /od 180/ je dalo prvu godinu, ima ljudi s treće koji ju još nisu dali, tako da yay za mene).
uglavnom da. Da se vratimo na tebe. Nisam ni ja neki frik, niti zračim otakuizmom. ne znam, nekako mi nisu baš jasni oni forseri, al' okej. Ali drago mi je da imaš nekoga s kime možeš pričati o animeu :) Nije to ništa krucijalno, ali svejedno je lijepo kada možeš nekome ispričati o nekom dobrom animeu kojeg si pogledao, a da ne dobiješ komentar "ček, jel to CRTIĆ?!?!?!?! O_o *eye twitch* (iako ja i dalje gledam crtiće i baš me zaboli što neki misle o tome *funj*).
Uvaaaaaa, imaš genijalnog profesora iz etike :O ja tek sada vidim koliko sam neobrazovana po pitanju američkog stripa. Oduvijek sam čitala samo mange i bila sam strastveni fan talijanskog stripa, ali kao da sam odbijala čitati ono što je u boji. Evo, ovim putem priznajem da još uvijek nisam sigurna koji su DC, a koji Marvel likovi.

Ha! Ako si mislio da je tvoj reply dug, moj je još dulji! :P :P :P
noctis255 Mar 17, 2011 4:26 PM
Majstore,sretan ti rođendan...sve najbolje itd. bla bla bla :D