Report MaestroMostar's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 105.2
Mean Score: 6.51
  • Total Entries574
  • Rewatched0
  • Episodes6,331
Anime History Last Anime Updates
Kakegurui××
Kakegurui××
Feb 24, 6:48 PM
Watching 7/12 · Scored 7
Grand Blue
Grand Blue
Feb 24, 6:44 PM
Completed 12/12 · Scored 9
Shingeki no Kyojin Season 3
Shingeki no Kyojin Season 3
Feb 24, 6:44 PM
Completed 12/12 · Scored 8
Manga Stats
Days: 16.6
Mean Score: 7.00
  • Total Entries21
  • Reread0
  • Chapters2,984
  • Volumes154
Manga History Last Manga Updates
Shuumatsu no Harem
Shuumatsu no Harem
Mar 22, 2017 1:14 PM
Reading 19/? · Scored 6
Shokugeki no Souma
Shokugeki no Souma
Mar 22, 2017 1:14 PM
Reading 207/325 · Scored 9
One Piece
One Piece
Mar 22, 2017 1:14 PM
Reading 859/? · Scored 10

Favorites

All Comments (524) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Zoldyck_M Aug 14, 2018 3:59 AM
Niti ja :/
Započela sam ih dosta, al ne stižem gledat -.-
Angolmois, Asobi Asobase, Chio's School Road, Grand Blue, Cells at Work, How Not to Summon a Demon Lord, Island, Holmes of Kyoto, Lord of Vermilion, Muhyo to Rouji no Mahouritsu Soudan Jimusho, Overlord s3, Phantom in the Twilight, Angels of Death, Shichisei no Subaru, Aot s3 i još par njih
Droppala sam već dva, al Subaru ću isto vjerojatno, boli me glava od glavne likuše ._.
Ja sam vjerojatno svaki dan ulazila da provjerim jel radi, nisam više mogla pisat u bilješke :P Al našla sam utjehu na Anime-planetu, pa sam prestala xd
Anime_Consumer Jul 30, 2018 3:48 PM
Al' opet ne treba se ganjati termini za davanje potpisa, te imas li sve potpise i one predispitne obaveze, bljak XD :P

GUESS WHO FINALLY PASSED SEJ 1--
RIjesila SEJ 1 (dobili rezultate u pola 2 po noci a ujutro usmeni bio XD od nas 70-tak sto nas je izaslo, psrosla ja i jos neka dva random lika XD), tako da sad lagano u septembru SEJ 2 i fonetiku :D (isto iz prve sto vucem ali one su lakse, SEJ 1 izlazila bezbroj puta), iz druge sto sam mogla do sada, sve ocistila. Tako da ganjam SEJ 2 i fonetiku jos u septembru, SEJ 2 se ne brinem puno, bice lagan ali foneetika je bome zeznuta ali nema veze :D Ako sam rijesila SEJ 1 napokon, sve se moze XD
Ma sigurna sam da ces rijesiti to sad u septembru ^_^ Good luck!~

Prije par dana zapravo. Bas dugo nije radio. Ja na kraju napravila back-up na Anime-planet (ista stranica kao i MAL) :'D tako da koristim i MAL i AP sad XD Mada MAL vise korstim. Jos uvijek forumi i neki dijelovi ne rade ali glavne funkcije su vracene manje vise
Sto se tice animea, odgledala Master Keaton, Love is hard for Otaku, Madoka Magica (i seriju i filmove), ne sjecam se sta sam jos. Kontam Erased sljedeci Gledacu da dodam iz nove sezone animea kad se vratim sa mora za dve sedmice (idem sutra tako da necu biti online bas) ali dosta sam i citala na Webcoon-u tako da svasta XD Malo anime, malo citanje comic-a/mangi,knjiga, malo pisanje, malo uzivancija sa prijateljima na bazenima, setnja i tako :D
Zoldyck_M Jul 14, 2018 12:11 AM
Caligulu sam pogledala, sasvim oke je završilo po meni, SAO sam droppala nije mi se dalo čekat poboljšanje :3
3D Kanojo sam pročitala nešto mange jer je anime govno, Darling imam još zadnje dvije epizode za odgledat, iako sam si spojlala već malo :P
Šta gledaš od ove sezone? :D
Oprosti na kasnom odgovoru.
Anime_Consumer May 22, 2018 1:17 PM
Lucky :P XD
Bukvalno bas XD Psihicki lakse kad znas nema vise vjezbi i predavanja pa se ide samo na ispite XD

Hvala, kako kod tebe napreduje faks :)

Isto i kod mene, sad ce drugi kolokviji i prezentacije, bas spuno toga u zadnje vrijeme.
Bio je super, nije nesto posebno ali je bio dobar, krenulo skoro Master Keaton, mada ne stignem gledati trenutacno zbog obaveza.
Zoldyck_M May 6, 2018 3:13 PM
Ajoj, ajme sretno ti :/
Ja ih volim sve~ Well ne sviđa mi se onaj što se pojavio u zadnjoj epizodi.
Wotakoi i Tadakoi imaju taaaako dobre openinge :3
Meni je Caligula okej, imam osjećaj da sam čitala sličnu knjigu pa mi se čini zanimljivim
Juushinki Pandoru sam stavila na on-hold, pričekat ću da izađu sve epizode pa završit
I 3D Kanojo mi se sve manje i manje sviđa,a SAO je tako dosadan, nadam se da će se poboljšat
Ali me Dorei-ku iznenadio zadnjom epizodom :P

Anime_Consumer May 5, 2018 7:49 AM
Lucky!!~
Ja sam toliko onih jutarnjih predavanja prespavala da sam na kraju pocela zapisivati da ne bilo vise od tri izostnaka zbog potpisa. Neki profesori to ne gledaju al' ima nekih koji da pa pazim XD A kod ovih profesora sto to ne gledaju, dogovorili se prijateljica i ja, ona je inace jutarnja tica' pa joj tesko padaju kad imam navece predavanja a meni ta najlaksa, tako da ona cesto izostaje sa njih a ja cesto sa jutrarnjih pa onda samo posaljemo jedna drugoj biljeske sa predavanja XD
Bitno samo do zavrsne da se bude apsolvent (iako imam jos dve godine jer mi faks traje 4 godine), a onda laganica, svaki mjesec ima se ispitni rok XD

Tako i ja, kad zagusti, uci se kad se stigne XD
SEJ 1 opet pala (mislim da je jako tesko koji dio :P) ali fonetika (predmet sa prve) je drugaciji sistem ove godine pa sam ganjala kolokvij i prezentaicju iz toga, pa sam dobro uradila :D (dosta sam bodova tu sakupila pa ce mi zavrsni biti laksi) valjda ce se sej 1 proci na junsko-julskom, ako ne i to, ima septembarski XD

Dodala sam ih puno, ali ih nisam gledala, imala sam milion obaveza in real life :P I ispitni rok, i pisanje, pa prvi maj i tako XD Zvrsila sam i Oyasumi PunPun mangu, Noragami sam zavrsila prvu sezonu, stigla sam sad do pola druge sezone :D
Zoldyck_M Apr 30, 2018 12:19 PM
Ja sam bila tako ljuta, vuku me za nos s tim gay govnima sve epizode i onda nista na kraju xD
Uhh je tesko je, well nemam pojma kako cu proc ovih jos mjesec i pol skole -.-
Jesu zanimljiv par, ali Tada koi mi je tooooliko bolji, obozavam ga i op je odlican takoder, stvarno i on i Love is hard for otaku najbolji romcomi u posljednim sezonama
Jedino sam Butlers droppala i mislim da ce ostati tako, uf taj je bio tako dosadan prekinula sam ga gledat usred trece epizode :/
Anime_Consumer Apr 19, 2018 7:25 AM
Jel' taj Distance Learning mogu koristiti svi ili samo studenti koji nisu u mogucnosti da dolaze na predavanja? Ahhh da bar toga ima na mom faksu T_T mene fizicki i psihicki ubija kad imam ujutro predanje neko #NightOwl
Vala' bas XD bitno da kad obnavljas da uspijes dati uslov i ocistiti sto vise predmeta sa naredne godine i to ti je to :D na diplomi ne pise koliko se dugo studiralo XD

Ja po danu ne mogu nikako uciti, koncentracija mi nula, mogu jedino vjezbati ili odraditi neki esej ili zadatak il' nesto toga tipa al' sjesti uciti prije 6 po danu, nema sanse XD nikad nisam to mogla
Sretno na ispitima!! U nas su bili ove sedmice u ponedeljak i utorak (bar moji), sad cekam rezultate njih i kolokvija sto sam radila prosle sedmice, i pripremam se za kolokvije sto su iduce sedmice.
Valjda nece :D
Zoldyck_M Apr 13, 2018 1:13 PM
Stavljen na ptw^^
Aliii svi znakovi su upućivli da će njih dvoje biti zajedno :3
Da haha, sada kad je škola počela malo žalim što sam ih toliko počela al snaći ću se nekako hehe
3D Kanojo mi nekako prebrzo ide, al dovršit ću ga sigurno
Već vidim da će mi favoriti u sezoni biti Love is hard for Otaku, BNHA s3, Persona5 i Tada-kun :D
Anime_Consumer Apr 6, 2018 3:38 PM
I see, I see
Ah, iznenadi me :o Nisam znala da u BiH ima i Distance Learning. Znas li na kojim fakultetima to ima? To bi bilo zakon ujutro kad ti se ne da ustati iz kreveta XD
Pa dobro, nije ni obnova smak svijeta :D Sve je za studente, bitno samo da se na kraju zavrsi faks XD
Thanks :3 Jeste XD

S A M E xD
Sacekacu da prodje par epizoda pa cu onda nakon aprilskog roka da krenem Tokyo Ghoul Re jer sam to cekala 100 godina, i GH isto :D Mada GH sigurno treba vise epizoda nego 12, nadam se da je nece previse ubrzati pa na kraju zeznuti
Zoldyck_M Apr 6, 2018 5:41 AM
Karaki sam droppala, ali Sora Yori ću staviti na ptw pa pogledati kad stignem :3
Razočarana sam što Banba nije imao love conffession tho x3
Ja planiram njih 22, nisam sigurna hoću li pogledati Dances with the Dragons, zašto se tebi nije svidio? :p
Tada-kun never falls in love i Kakuriyo no Yadomeshi mi se dooosta sviđaju, Tokyo Ghoul: Re i 3D Kanojo su isto super :D
Osjećam se pomalo loše što uživam u Mahou Shoujo Ore :3
Anime_Consumer Apr 4, 2018 4:56 PM
U vas se bas dosta prima O.O U nas se primalo samo 75 studenata i to je to. (5-oro na budzetu, ostatak samofinansiranje, i 10 maximalno studentata moze vanredni student da bude)
U nas cim su krenuli kolokviji na prvoj godini, odmah vecima odustala vecina XDD Krenulo nas sjecam se, negdje oko 70 i nesto (ogranicen je broj koliko se moze upisati jer je engleski bas trazen) i nema nas sad na drugoj godini svega 15-nak sto su sa mnom krenuli i neki jos 10-tak ljudi sto su ili pauzirali ili obnavljaju cijelu godinu ili obnaljaju pojedine predmete (spoiler alert: obnavlja se vecinom SEJ ili nesto od knjizevnih predmeta).
Ma krenuce te sigurno, udri sad po aprilskom roku :D
Skoro mi i 21. rodjendan bio pa se i ofarbala :D Meh: https://i.imgur.com/EQiOx59_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

Hhaha, svidece ti se onda mada zadnji arc ima i tabu temu :D Al' ko gleda anime dugo, ne moze biti ni toliko iznenadjen XD
Ja il' sam corava ili pospana pa ne vidim gdje pise top9 XD Msm vecima sto je u top anime su vec zavrseni. Jedino ako ne mislis na Top Airing, tu ima dosta novih :) Tokyo Ghoul Re sam vidjela da je vec krenuo, ahhhhhh, gleda mi se >< ali u isto vrijeme bi sacekala da prodje par epizoda pa da onda gledam XD Isto i za The Legend of the Galactic Heroes: The New Thesis - Encounter ^_____^
cheerioq Apr 4, 2018 3:19 PM
Ehh, nothing much

zavrsiti Darlingin the Franxx, Steins Gate 0, Boku no Hero Academia, aaaand Sword Art Online Gun Gale jer nikad dosta sranja u zivotu am I right?

ti?
cheerioq Apr 4, 2018 2:38 PM
ayy, np
Anime_Consumer Apr 3, 2018 11:47 AM
Eto na sta ja trosim zivce :P ne samo ja, ima dosta ljudi koji su u istoj situaciji kao ja ili cak goroj ako nisu polozili ostale predmete.
Daa :D
Vala' bas XD
Hvala ti :) Nadam se da ces i ti uspijeti u svom planu :)

Yosuga no Sora...hmmm...pa....interesting XD Tesko opisati, ima i....pa...very juice scena XD Ne hentai ali...ma samo ga odgledaj, ostaces speechless ko i ja XD
Auh, dosta sam ih dodala iz ove proljetne sezone XD Sigurno nekih 15-tak, 20-tak XD