Report HydraA's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 131.3
Mean Score: 6.26
  • Total Entries428
  • Rewatched17
  • Episodes8,063
Anime History Last Anime Updates
Magi: The Labyrinth of Magic
Magi: The Labyrinth of Magic
Dec 18, 2019 2:41 PM
Completed 25/25 · Scored 6
Dr. Stone
Dr. Stone
Dec 18, 2019 2:36 PM
Completed 24/24 · Scored 9
Kimetsu no Yaiba
Kimetsu no Yaiba
Nov 12, 2019 12:26 PM
Completed 26/26 · Scored 8
Manga Stats
Days: 9.9
Mean Score: 8.17
  • Total Entries22
  • Reread0
  • Chapters1,777
  • Volumes46
Manga History Last Manga Updates
Saikyou Densetsu Kurosawa
Saikyou Densetsu Kurosawa
Oct 1, 2015 5:12 PM
Plan to Read · Scored -
Uzumaki
Uzumaki
Jun 5, 2011 12:31 PM
Reading 8/19 · Scored -
Slam Dunk
Slam Dunk
Jan 28, 2011 7:05 PM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (158) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
conakona Aug 7, 12:29 PM
Wow, vila i frid
GeekyPickles Feb 20, 3:07 AM
ejsy
Viltas Dec 31, 2017 11:09 AM
Lol we have so many similar scores it's kinda scary
LibriLector May 26, 2016 4:22 PM
OMG, I saw your profile pic on your review for One Outs and I had to check it to see if it really was a parody of the laughing man. I love GiTS SAC. But kyubey blocks some of the words what does it say?
neel_rah Jan 13, 2016 4:47 AM
How can you like Kyubey? From Puella Magi.
AnnoKano Jan 5, 2013 6:00 PM
I know you're not so active now, especially on the forums, but I still remember when you did. Anyway, some people from the forums are looking to start up a new debate group, and I think the member list so far seems promising. I think it's going to be mostly about discussing news and debating issues, so if that sounds like something that would interest you then you should definitely think about joining.

And how are you these days my friend? I haven't heard from you in a while... are you busy with University?
bergdoll Dec 19, 2012 3:04 PM
Samma här, har kört det non-stop på min fritid ända sen jag laddade ner det, med föräldrar hemma och allt. Har dock tagit en paus de senaste två dagarna då jag blev våldtagen av Demon Army och de fyra pretty-boy generalerna, tänkte börja från en tidigare sparpunkt för att förbereda mig bättre men har inte riktigt haft ork att köra om till den punkten igen (omspelningsvärdet suger). Men ja, musiken är sjukt nice. En anime-adaption där man får se sex-scenerna i rörelse med DEN musiken vore att dö för.
bergdoll Dec 15, 2012 3:02 PM
Haha, Sengoku Rance äger ju! Ohyggligt beroendeframkallande. :D
axzie Sep 1, 2012 6:29 PM
*********Happy Birthday ^_^**********
bergdoll May 30, 2012 10:47 AM
Jag ser huvudserien först.

Cromartie Highschool är rätt kul än så länge. Openingen är ju helt underbar, måste fan tanka ner nått program man gör GIFar med så jag kan ha krocken mellan gorillorna som ny avatar. XD
bergdoll May 30, 2012 9:42 AM
Bör man se Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen före eller efter huvudserien?
bergdoll May 28, 2012 10:38 PM
Gött, då lär jag väl börja på Cormartie Highschool så snart som möjligt. Märkte nu att det är 6 säsonger av Major och 6 serier du gett 8/10 som jag inte sett, vilket sammanträffande.

Vet faktiskt inte. Något IT-relaterat blir det ju men har inte kollat upp exakt vilka kurser det finns. Förmodligen blir det antingen något med design (Photoshop, webbdesign osv.) eller IT-tekniker. Den senare kommer det bli akut brist på inom något år i staden jag tänkte plugga, så det vore ju det smartaste att satsa på.
bergdoll May 23, 2012 5:43 AM
Hur långt i processen har du kommit?

Har fyra körlektioner kvar, två teorilektioner, risktvåan samt såklart uppkörningen och uppskrivningen. Övningskör en del hemma också.

Men även om det nu skulle vara skittråkigt är jag mest glad över att få chansen att få in en fot på ett "ingenjörsföretag" eller vad man ska säga innan jag är klar med utbildningen, samt få extra erfarenheter och referenser på CV:t på köpet.

True that. Man bör väl inte vara kräsen med sitt/sina första jobb.

Själv ska jag jobba ett år på Hemköp nu efter studenten för att spara ihop en slant till fortsatta studier.
bergdoll May 21, 2012 11:40 PM
Men angående tidskrävande så är det absolut ett dubbeleggat svärd. Är man väl inne i något är det roligt att kunna fördjupa sig ordentligt i innehållet, men å andra sidan så blir det svårt att hitta tid och motivation att spela spelen om man inte redan från början är jätteintresserad.

Motivation är väl inte så mycket av ett problem för mig. Det är väl snarare tidsbrist som gör att jag håller mig undan (i nuläget i varje fall). Följer 50 serier, har över 20 anime-boxar väntandes på att bli sedda, över 15 spel jag inte avklarat eller ens påbörjat, boken "Det" på över 1000 sidor att läsa samt ett gäng filmer som ligger och samlar damm... och så håller jag på att avsluta det sista i skolan samt tar kör- och teorilektioner varje vecka. Att klämma in ett tidskrävande spel i det schemat är inte det mest lockande.

Jo, jag menar alla säsonger av Major. Jag skulle dock vilja byta ut Touch (som typ är same shit som Cross Game va?) mot Slam Dunk.

Jag ska mäta bandbredd på nätverkskameror typ.

Fulltidsjobb? Låter enformigt.
bergdoll May 19, 2012 7:14 AM
Jag har inte något emot att spel är linjära, till skillnad från en del andra som verkar fly i panik så fort något är det minsta linjärt. Linearitet kan ju också vara något positivt om det utnyttjas på rätt sätt tycker jag.

Härligt att höra. Håller med helt och hållet.
I fallet FFXIII så är det progression i storyn väldigt ofta och man hamnar hela tiden i nya miljöer så man hinner aldrig tröttna på omgivningarna.

Är inte jätteintresserad av Diablo 3, och framförallt så har jag ingen gaming-PC...

Inte jag heller. Skaffade det bara för att polarna tjatade så pass. Datorn dog fem gånger av överhettning innan jag öppnade chassit och hämtade två fläktar för att få eländet att fungera. :/

..väldigt tidskrävande.

Och där skrämde du effektivt iväg mig. Något som kräver lång tid är det sista jag behöver i nuläget. ^^
Hade inte hört talas om de spelen förrän nu, känner igen namnet på animen (som jag antar inte rekommenderas) sen tidigare dock.

Ska iofs jobba hela sommaren men har helgerna + att jag lär vara ledig när jag väl är hemma så jag ska nog ha tid till både spel och nån serie.

Alright. Vad sägs då om att jag ser resten av dina 8/10 så ser du Major?
Vad jobbar du med förresten?