Report HydraA's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 129.7
Mean Score: 6.26
  • Total Entries424
  • Rewatched17
  • Episodes7,963
Anime History Last Anime Updates
Diamond no Ace
Diamond no Ace
Jul 31, 5:37 PM
Completed 75/75 · Scored 7
Shokugeki no Souma: San no Sara - Tootsuki Ressha-hen
Shokugeki no Souma: San no Sara - Tootsuki Ressha-hen
Jul 12, 11:06 AM
Completed 12/12 · Scored 7
Shingeki no Kyojin Season 3 Part 2
Shingeki no Kyojin Season 3 Part 2
Jul 10, 1:44 PM
Completed 10/10 · Scored 8
Manga Stats
Days: 9.9
Mean Score: 8.17
  • Total Entries22
  • Reread0
  • Chapters1,777
  • Volumes46
Manga History Last Manga Updates
Saikyou Densetsu Kurosawa
Saikyou Densetsu Kurosawa
Oct 1, 2015 5:12 PM
Plan to Read · Scored -
Uzumaki
Uzumaki
Jun 5, 2011 12:31 PM
Reading 8/19 · Scored -
Slam Dunk
Slam Dunk
Jan 28, 2011 7:05 PM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (156) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Viltas Dec 31, 2017 11:09 AM
Lol we have so many similar scores it's kinda scary
LibriLector May 26, 2016 4:22 PM
OMG, I saw your profile pic on your review for One Outs and I had to check it to see if it really was a parody of the laughing man. I love GiTS SAC. But kyubey blocks some of the words what does it say?
neel_rah Jan 13, 2016 4:47 AM
How can you like Kyubey? From Puella Magi.
AnnoKano Jan 5, 2013 6:00 PM
I know you're not so active now, especially on the forums, but I still remember when you did. Anyway, some people from the forums are looking to start up a new debate group, and I think the member list so far seems promising. I think it's going to be mostly about discussing news and debating issues, so if that sounds like something that would interest you then you should definitely think about joining.

And how are you these days my friend? I haven't heard from you in a while... are you busy with University?
bergdoll Dec 19, 2012 3:04 PM
Samma här, har kört det non-stop på min fritid ända sen jag laddade ner det, med föräldrar hemma och allt. Har dock tagit en paus de senaste två dagarna då jag blev våldtagen av Demon Army och de fyra pretty-boy generalerna, tänkte börja från en tidigare sparpunkt för att förbereda mig bättre men har inte riktigt haft ork att köra om till den punkten igen (omspelningsvärdet suger). Men ja, musiken är sjukt nice. En anime-adaption där man får se sex-scenerna i rörelse med DEN musiken vore att dö för.
bergdoll Dec 15, 2012 3:02 PM
Haha, Sengoku Rance äger ju! Ohyggligt beroendeframkallande. :D
axzie Sep 1, 2012 6:29 PM
*********Happy Birthday ^_^**********
bergdoll May 30, 2012 10:47 AM
Jag ser huvudserien först.

Cromartie Highschool är rätt kul än så länge. Openingen är ju helt underbar, måste fan tanka ner nått program man gör GIFar med så jag kan ha krocken mellan gorillorna som ny avatar. XD
bergdoll May 30, 2012 9:42 AM
Bör man se Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen före eller efter huvudserien?
bergdoll May 28, 2012 10:38 PM
Gött, då lär jag väl börja på Cormartie Highschool så snart som möjligt. Märkte nu att det är 6 säsonger av Major och 6 serier du gett 8/10 som jag inte sett, vilket sammanträffande.

Vet faktiskt inte. Något IT-relaterat blir det ju men har inte kollat upp exakt vilka kurser det finns. Förmodligen blir det antingen något med design (Photoshop, webbdesign osv.) eller IT-tekniker. Den senare kommer det bli akut brist på inom något år i staden jag tänkte plugga, så det vore ju det smartaste att satsa på.
bergdoll May 23, 2012 5:43 AM
Hur långt i processen har du kommit?

Har fyra körlektioner kvar, två teorilektioner, risktvåan samt såklart uppkörningen och uppskrivningen. Övningskör en del hemma också.

Men även om det nu skulle vara skittråkigt är jag mest glad över att få chansen att få in en fot på ett "ingenjörsföretag" eller vad man ska säga innan jag är klar med utbildningen, samt få extra erfarenheter och referenser på CV:t på köpet.

True that. Man bör väl inte vara kräsen med sitt/sina första jobb.

Själv ska jag jobba ett år på Hemköp nu efter studenten för att spara ihop en slant till fortsatta studier.
bergdoll May 21, 2012 11:40 PM
Men angående tidskrävande så är det absolut ett dubbeleggat svärd. Är man väl inne i något är det roligt att kunna fördjupa sig ordentligt i innehållet, men å andra sidan så blir det svårt att hitta tid och motivation att spela spelen om man inte redan från början är jätteintresserad.

Motivation är väl inte så mycket av ett problem för mig. Det är väl snarare tidsbrist som gör att jag håller mig undan (i nuläget i varje fall). Följer 50 serier, har över 20 anime-boxar väntandes på att bli sedda, över 15 spel jag inte avklarat eller ens påbörjat, boken "Det" på över 1000 sidor att läsa samt ett gäng filmer som ligger och samlar damm... och så håller jag på att avsluta det sista i skolan samt tar kör- och teorilektioner varje vecka. Att klämma in ett tidskrävande spel i det schemat är inte det mest lockande.

Jo, jag menar alla säsonger av Major. Jag skulle dock vilja byta ut Touch (som typ är same shit som Cross Game va?) mot Slam Dunk.

Jag ska mäta bandbredd på nätverkskameror typ.

Fulltidsjobb? Låter enformigt.
bergdoll May 19, 2012 7:14 AM
Jag har inte något emot att spel är linjära, till skillnad från en del andra som verkar fly i panik så fort något är det minsta linjärt. Linearitet kan ju också vara något positivt om det utnyttjas på rätt sätt tycker jag.

Härligt att höra. Håller med helt och hållet.
I fallet FFXIII så är det progression i storyn väldigt ofta och man hamnar hela tiden i nya miljöer så man hinner aldrig tröttna på omgivningarna.

Är inte jätteintresserad av Diablo 3, och framförallt så har jag ingen gaming-PC...

Inte jag heller. Skaffade det bara för att polarna tjatade så pass. Datorn dog fem gånger av överhettning innan jag öppnade chassit och hämtade två fläktar för att få eländet att fungera. :/

..väldigt tidskrävande.

Och där skrämde du effektivt iväg mig. Något som kräver lång tid är det sista jag behöver i nuläget. ^^
Hade inte hört talas om de spelen förrän nu, känner igen namnet på animen (som jag antar inte rekommenderas) sen tidigare dock.

Ska iofs jobba hela sommaren men har helgerna + att jag lär vara ledig när jag väl är hemma så jag ska nog ha tid till både spel och nån serie.

Alright. Vad sägs då om att jag ser resten av dina 8/10 så ser du Major?
Vad jobbar du med förresten?
bergdoll May 18, 2012 2:43 PM
Jag vande mig vid gambits efter ett tag iofs men på pappret så tycker jag att det var ett rätt dumt utfört system. Att spela utan dem kan man ju fetglömma och att spela med dem gör ju så att man bara behöver styra karaktärerna i många fall, de sköter ju striderna själva. Fann det rätt understimulerande och drömde mig bort till Hack n' Slash spel som God of War där man får kämpa mer själv.
Fast bossarna var ju riktigt kul i varje fall.

Visst ja, musiken var ju riktigt nice.

Du borde testa FFXIII förövrigt. Om du inte har något emot att spelet mer eller mindre är en enda gigantisk korridor så finns det en hel del att hämta i det. Mycket mer fokus på story och karaktärer än många andra spel till exempel samt ett tokbra stridssystem.

Designen i Okami ser ju sjukt nice ut ja, baserat på vad jag sett från trailers.

Ska precis börja Act III i D3. I nuläget skulle jag sammanfatta spelet såhär: Klickklickklickklickklick - The Game.
Sjukt repetitivt men ändå sjukt beroendeframkallande. Riktigt kul om man kör med polare.
(eller vänta, var det D3 du syftade på med Disgaea-träsket?)

Och du din rackare har legat på latsidan med anime-tittandet på sistone. Ska vi tvinga på varandra varsin serie igen? Eller det kanske är bättre att vänta tills sommarlovet i så fall.
bergdoll May 14, 2012 2:09 PM
Så, klar med Final Fantasy XII. Det var ett bra spel men det var rätt svårt att uppskatta det fullt ut då FF XIII slår den på i princip varenda aspekt förutom Licenses-systemet (som jag blev superförtjust i).

Gambits vet du ju redan vad jag tycker om, de begränsar bara striderna och gör dem osmidiga i onödan. Storyn och karaktärerna är väl okej för att vara spel, men ja, Persona 4 och FFXIII har tydligt visat vart skåpet ska stå så FFXII bleknar i jämförelse här. Grafiken är supersnygg för att vara PS2, inga klagomål där. Fiendedesigner och miljöerna är intressanta och varierade, det gillar jag. Lite för mycket ovarierat grinding ibland, var väl det som gjorde att jag tog sån tid på mig att klara ut det. Men annars så gillar jag det överlag, hyfsat, får se hur de varande intrycken står sig.
Svag 7/10 tills vidare.

Vidare med Okami nu!... efter Diablo III that is.