Report Hammerfest's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 83.5
Mean Score: 7.77
  • Total Entries396
  • Rewatched2
  • Episodes5,135
Anime History Last Anime Updates
Kanata no Astra
Kanata no Astra
5 hours ago
Completed 12/12 · Scored 9
Kimetsu no Yaiba
Kimetsu no Yaiba
Sep 10, 7:37 AM
Watching 23/26 · Scored -
Nourin
Nourin
Aug 22, 6:52 AM
Completed 12/12 · Scored -
Manga Stats
Days: 0.1
Mean Score: 0.00
  • Total Entries2
  • Reread0
  • Chapters19
  • Volumes2
Manga History Last Manga Updates
Uchi no Tsukaima ga Sumimasen
Uchi no Tsukaima ga Sumimasen
May 9, 9:25 PM
Reading 7/? · Scored -
Boku dake ga Inai Machi
Boku dake ga Inai Machi
Feb 28, 1:28 PM
Reading 12/49 · Scored -

Favorites

All Comments (75) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
KlapKlap Jun 24, 2016 11:09 AM
hehe :D
KlapKlap Jun 23, 2016 9:40 AM
Uuh Jun 17, 2016 5:06 AM

KOtA Apr 27, 2016 12:14 AM
KlapKlap Jul 6, 2015 1:16 PM
Requesting updated weather news xD
KlapKlap Jun 11, 2015 3:16 PM
Archeologist Apr 23, 2015 6:17 AM
i'm not that open minded like you.i like only melodic bm.
Daconator Mar 3, 2015 7:06 PM
If you ever happen to be struggling for new anime you can ask me for recommendations!
I have actually seen more than my list displays. I'm too lazy to update it :x
Daconator Feb 28, 2015 4:26 AM
So Syko has a myanimelist, interesting! Gintama on top, great!
gin113 Oct 17, 2014 9:21 AM
GINTAMA
Cayena Aug 22, 2014 11:13 AM
Nah.. det er MASSE farm in GW2. Men det som må farmes er living story-events.
Det var masse farme spots hvor folk ville drepe mobs før de spawna, og det likte ikke A.NET. Men living story? Det er ikke helt likt som å bli på et lite område og drepe de samme mobsa over og over men mer et lite map som du må løpe etter events og slikt. Men du kan tjene masse penger på det, om du vet hvordan du skal gjøre det. Hva du skal selge osv.

Er du en hardcore spiller så er det enda en grunn til å spille wildstar, fordi det er et spill som er LAGET for hardcore folk. Men har du et spill du alerede elsker så er det ingen grunn til å se på andre spill till du blir lei av det du har.
Jeg pleide å være slik, spilte kjempe hardcore, masse timer hver dag på et eneste spill. Ikke noe rom for andre spill eller annet tull. Det var ganske gøy men kan ikke holde på slikt hele livet.

Hva er det du har begynt å jobbe med?
Cayena Aug 21, 2014 11:32 PM
Jada, jeg har spilt Aika. Både på gpotato og T3fun. Aika er jo et fryktelig eksempel av et spill, Det går ikke ann å spille det der uten cash shop. Det var ganske greit til du kom til 50, men etter 50 så er det ikke så gøy. Jeg spilte aldri Dragon Nest, så ikke så veldig mye som et spill jeg ville like.

Det hvor du ser hvor skillsene går i Wildstar kan se litt lamt ut, men du bør prøve det spillet! Det er pointet at det ikke er noe auto-aim, det skal være skill-basert. Aka vanskelig. Så du tenker kanskje "hva er så vanskelig? jeg kan jo se hvor skillsa går" men det er fordi vi kan se hvor skillsene går at de kan ha noen jævla vanskelig bosser. Iallefall om du ser på dungeons og raids og slikt.

Det med supernatural, Det er sant at de kommer ilive igjen alt for mange ganger, men jeg savner slik det var før. Nå er det jo bare Dean, Sam og engelen som er igjen (og demonene). Resten er forsvunnet, jeg likte at de hadde andre spillere i spillet som ville komme fram nå og da, men nå så er de enten spøkelser som er borte vekk, døde, eller i et eller annet magisk land (som hun der geek-dama)

Jeg er enig med at GW2 er litt for casual, jeg savner enkelte ting fra GW1 som ville ha gjort GW2 så mye bedre. Men du må si deg enig med at de har gjort det smarte, alle andre store spill har gått for the hardcore crowd, mens GW2 plukker opp alle causuals og slikt og blir søkkrike. Men det jeg liker meg GW2 er living story, det har vært litt dårlig executed så langt men etter at sesong 2 startet så ser det ut som om de er på det rette spor endelig. Det er bare noe med den tanken om at spillet "lever" at den kommer til å fortsette å vokse og forandre seg. Ikke mer, grinding-till-you-die på max level mens du venter på nytt content neste måned eller år, nei her er det noe som skjer hele tiden. Og det liker jeg veldig godt. Wildstar skal hive ut nytt content hver måned sier de, men spillet var litt for hardcore for meg. Jeg har for mange hobbier, for å virkelig like wildstar så trenger jeg å raide 1-3 ganger i uka å sitte på TS3 og jappe med folk. Nei jeg vil mye heller ha noe litt mer casual slik at jeg kan nyte anime og andre spill også :)

Cayena Aug 21, 2014 4:19 AM
Du, det er hva jeg tenkte før også, Jeg spilte MASSE F2P i de første årene men etter at jeg har prøvd p2p, eller b2p så tror jeg ikke jeg kan gå tilbake til F2P. CashShop som ubalanserer gameplay, dårlig graphic, lite detailer, og dårlig administrasjon? Nei takk. Ikke snakk om dårlige servere heller. Men jeg har da brukt en del penger på F2P mmo's da.. som er en grunn til at jeg ikke liker det. Det med at det er bedre utvalg i f2p er ikke helt riktig, det er masse mer f2p enn p2p/b2p, men mesteparten av f2p er bare kopier av en kopi. Samme spillet i en ny fasong kinda-deal. Har du prøvd wildstar? Sammenling det med f2p og du får se hva forskjellen egentlig er. Wildstar er litt hardcore da, så det er ikke alle som håndtere det veldig bra i end-game phasen.

Ja, jeg liker den orginale supernatural ganske godt, selv om jeg synes det har blitt litt overdrivent i de siste sesongene. Så jeg ser anime versionen litt her og der når jeg føler for det. Er jo ganske mange uker til neste sesong av supernatural så kommer nok til å bli ferdig med anime'en till da :P
Cayena Aug 19, 2014 9:12 PM
Dette er kanskje litt sent.. en måned for sent. Men Hei! Takk for velkommen.

Jeg har faktisk sett mesteparten at ghibli filmene, er favoritt studioet mitt.
Jeg liker litt-av-hvert når det kommer til anime, jeg brukte anilist.co før så denne siden har ikke så mye, men jeg skal flytte hele lista mi over i kveld :P

Oh, jeg spilte litt av hvert når det kom til MMORPGs, masse dritt F2P, brukte mye tid på Guild wars 2 og LoL i de siste årene. Før da så var det bare masse masse F2P.