Chloe-tsundere's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 153.0
Mean Score: 7.32
  • Total Entries1,064
  • Rewatched17
  • Episodes9,567
Anime History Last Anime Updates
07-Ghost
07-Ghost
Yesterday, 10:13 AM
Watching 11/25 · Scored -
Cele Kano
Cele Kano
May 23, 10:00 AM
Plan to Watch · Scored -
3x3 Eyes
3x3 Eyes
May 23, 7:53 AM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 19.2
Mean Score: 7.72
  • Total Entries180
  • Reread0
  • Chapters2,090
  • Volumes384
Manga History Last Manga Updates
Barbie Fxxk
Barbie Fxxk
10 minutes ago
Plan to Read · Scored -
Kuro Gal@Jitsuyouka Keikaku
Kuro Gal@Jitsuyouka Keikaku
10 minutes ago
Plan to Read · Scored -
Tabegoro Otome♥
Tabegoro Otome♥
May 23, 10:29 AM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (2822) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
MadnessKreep 10 hours ago
I sure will. :D
Postbode_Siemen 10 hours ago
Die display cases zien er idd wel mooi uit. Moet ff zien hoe ik dat ding thuis zou krijgen, heb zelf geen auto en bezorgservice lijkt me ook wel deur, minimaal 45,- als ik het goed lees. Met een beetje geluk kom ik nog wat moois tegen op marktplaats wat ik ook kan laten bezorgen. Die fabrikor lijkt kleiner dan de detolfs, daar zul je wel minder figures in kwijt kunnen. Maar misschien is dat ook wel de bedoeling in jouw situatie haha.

Ik heb even teruggekeken en ze waren ongeveer 2500 yen exclusief shipping van Sahra, dus het zal wel kloppen, misschien hebben ze er verder niks aan gedaan. Kan me wel herinneren dat ze het als gift hadden gemarkeerd ook al had ik daar niet om gevraagd. Ik had zo'n mooi overzichtje gevonden welke locaties wel en welke niet aan undervalue doen (grandchaos zou je er voor bannen als ik het me goed herinner)

Genshiken lijkt me wel leuk, heb je de manga daar ook van gelezen en zoja welke zou je eerder aanraden? Ik ben vandaag begonnen met Lupin III (de eerste TV-serie, de animatie is me zelfs iets TE oldschool haha), lijkt me een vrij episodische anime die ik kan oppakken als ik er zin in heb. Geen introductie episodes voor de characters, gewoon BAM dit is Lupin, dit is de scherpschutter, dit is de femme fatale en dit is de detective die altijd achter hem aan zit. :')

Ja een klik hebben met een van de collega's maakt het werk stukken leuker, heb eentje gevonden met iemand die 15 jaar ouder is dan mij en ook in het autistisch spectrum valt. De laatste tijd zijn er wat collega's opgestapt en nieuwe ervoor in de plaats gekomen, en als er geen klik is dan is de pauze een beetje een ongemakkelijke stilte. >.< Aan de andere kant leer ik daardoor andere werknemers waar ik eerst niet zo veel meer praatte of bevooroordeeld over was beter kennen om die leegte op te vullen.

Oh die knuffel had je me ook al een keer eerder laten zien xD hij is ongeopend zie ik dus misschien koop ik hem wel, vakantiegeld is nu toch binnen :3
BlackRiceChoy Yesterday, 12:17 PM
New submittions usually take a few days before they're approved. I did Gals Police's just so I can remember I read two chapters and the rest is never gonna be translated lol.

I've never seen kogals irl, but they have started to appear more and more as main characters in recent manga and anime. What do you think about that?
MadnessKreep May 23, 3:11 PM
Yeah I have no issues with them at all, I'll have to read that doujin now xD
BlackRiceChoy May 23, 1:01 PM
Nah, it's okay. I like that. :)

I like the types that shows up in manga, fanarts and JAVs, so kuro gyaru, kogal, oneegyaru, even agejo. And you can't go wrong with Tabe Koji.

There are gyaru cafe over there? I didn't know that.
BlackRiceChoy May 23, 11:39 AM
Hmm... What about it? :3

Gyarus are a miracle of life.
Postbode_Siemen May 18, 4:02 PM
Uhu, je verwacht wel objectiviteit van moderators, als je een gesprek gaat verwijderen doe het dan ook compleet. Achja.

Ik ben niet zo van de Ikea, ik zet mijn moeder lekker op speurtocht op marktplaats voor een goedkope kast haha, de kast die ik al heb hadden we toen gevonden voor 20,- en heb er nu 8 grote figures in staan. Er is geen haast bij maar het zou wel nice zijn als ik alles kwijt kon op display.

Ik had een paar goedkopere figures gekocht van Melty Blood op Mandarake van Sahra en daar hadden ze waarde alsnog verlaagd en gemarkeerd als gift ook al had ik er niet om gevraagd. o.O Prijzen lagen tussen de 2500 en 3500 yen. Heb ik mooi geluk mee gehad haha.

Hmm Animecon wordt het dit jaar sowieso niet, maar misschien dat die meetup in Delft en Abunai nog wel met elkaar te combineren valt. Allebei eind augustus. Moet zien of dat allemaal wel uitkomt qua geld. Anders volgend jaar. Heb al een leuke cosplay van Kaiji in gedachten, met zo'n lange puntige neus. xD

Ja klopt, relaxende anime is dan wel fijn maar ik houd ook van anime met goed plot en als ik doodmoe ben heb ik er niet zo veel zin in. Dan speel ik maar wat games om de tijd te doden. :P Was laatst begonnen met One Piece, lekker makkelijk verstand op 0 zetten en net klaar met de Alabasta arc van de anime maar vind het toch iets te traag gaan. Dus denk dat ik hem ga droppen en in plaats daarvan de manga ga lezen. Typisch voor mij, ~100 episodes van iets kijken en dan zeggen: "Kvindt het niks!" :') Vind het vaak lastig om anime te droppen want het kan zo zijn dat het later zich enorm verbeterd.

Ik werk bij een internettelefoniebedrijf, ik beheer een aantal webshops en help mee met de logistiek, inkoop verkoop etc. Zit zelf niet aan de telefoon, vind gesprekken voeren best lastig, vooral met klanten. xD Dus ik help mee op de achtergrond. Het is een fijn klein bedrijf en ze zijn blij met de dingen die ik doe dus blijkbaar doe ik dan toch iets goed. :p

Ja ik was eerst begonnen met 32 uur in de week met woensdagen vrij maar na een wat langere tijd hield ik het niet meer vol en met stress van thuis begon ik weer in een depressie te raken (terwijl ik juist door te werken daar weet uit was gekomen), dus uiteindelijk geminderd in uren en iets kortere dagen (half 10 beginnen ipv half 9, woensdag en vrijdag vrij). Gaat nu stukken beter, en de wajong vult aan dus helemaal mooi zo. Archiefmedewerker dus, dan helpen we allebei op de achtergrond mee. :D
Postbode_Siemen May 16, 2:08 PM
Hoihoi o/

Ben op het moment niet meer echt op zoek naar figures, moet nog op zoek naar een extra display case om ze kwijt te kunnen. Heb laatst nog een kleine nendo van Char Aznable gekocht van Maakie Cosplay, waar ik eerder ook een Tohsaka Rin nendo en Aria prize figure van had gekocht via jou. Scales kunnen echt niet op dit moment. :P

Ja ik had eind vorig jaar een pre-order geplaatst bij biginjap voor een Akari scale, gevraagd naar undervalue en kon gewoon. Moest er wel snel bij zijn want de preorders waren best snel uitverkocht. Heb haar vorige maand ontvangen. :D Ze was vrij duur, maar had wel wat over voor de eerste figure van mn waifu. https://myfigurecollection.net/item/396968

Ik post niet meer zoveel in de HAAMC, in de club comments draait het steeds weer uit op gezeik en ik kijk uberhaupt niet meer zoveel anime sinds ik werk gevonden heb. Ik lees nu wat meer manga/light novels heen en terug met de trein. Verder speel ik nog wat visual novels via Steam, laatst Higurashi Chapter 5 en Clannad uitgelezen. Heb nu Umineko in de planning.

Ik heb er wel aan gedacht om misschien een con bij te wonen dit jaar inclusief cosplay, maar moet nog even zien. Ik ga deze zomer een internationale online meetup bijwonen in Delft met wat mensen van een online game die ik speel. Wat zijn jouw aanraders wat cons betreft?

Gefeliciteerd ermee! Ik heb maandag een contractverlenging van 1 jaar gekregen voor 21 uur per week (3x 7 uur). Had tijdens mijn studie daar stage gelopen en had gelijk daarna gesolliciteerd. Af en toe moet ik met mijn PGBer en de baas in gesprek wanneer dingen niet goed gaan maar de laatste tijd is dat bijna niet meer voorgekomen, alleen maar goed. :) Wat voor werk ga je doen? Komt vast wel goed.
wanderingdream May 2, 6:25 AM
i like snk and atom the beginning how about you?

what a coincedence my friend had a cold too

do you use spotify?
wanderingdream Apr 30, 5:05 AM
i hope u doing ok now

ah nice well if you have friends who are on prenium you cna ask them for a guest pass so that u can get premium for 2 days

arslan senki is so good omg you should watch it
wanderingdream Apr 29, 5:12 AM
i have a crunchyroll too how do you like it so far?

right now im watching arslan senki have you seen it? i guess u should just drink natural meds like tea when you sick
hows netherlands so far?

its been a while since we talked haha :D so i thought of dropping a message
wanderingdream Apr 28, 3:43 PM
i noticed you get sick a lot hope u get well soon

yes as for anime i have been watching a lot right now im watching arslan seni its quite good

is your husband taking care of you?
morshuwarrior Apr 28, 1:37 PM
Oh lol, die zijn wel leuk :3
wanderingdream Apr 28, 5:41 AM
hey how have you been?
deguchilada Mar 27, 6:50 AM
Hi :3 Wanted to drop by, say hello and ask how you have been lately. :)