Report Catrin's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 292.3
Mean Score: 5.02
  • Total Entries1,848
  • Rewatched144
  • Episodes18,371
Anime History Last Anime Updates
Jouran: The Princess of Snow and Blood
Jouran: The Princess of Snow and Blood
Yesterday, 12:46 PM
Watching 3/12 · Scored -
Mashiro no Oto
Mashiro no Oto
Yesterday, 12:17 PM
Watching 6/12 · Scored -
Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui
Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui
Yesterday, 11:42 AM
Watching 6/12 · Scored -
Manga Stats
Days: 32.9
Mean Score: 5.47
  • Total Entries156
  • Reread2
  • Chapters4,246
  • Volumes604
Manga History Last Manga Updates
Futarigurashi
Futarigurashi
Apr 22, 12:50 PM
Reading 2/? · Scored -
Dragon Ball Super
Dragon Ball Super
Apr 22, 12:50 PM
Reading 71/? · Scored -
Shingeki no Kyojin
Shingeki no Kyojin
Apr 9, 11:51 AM
Completed 139/? · Scored 5

Favorites

All Comments (215) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Akosss May 11, 2020 9:28 AM
Well, nem nagyon akarok már ígérgetni semmit, de igyekszem akkor haladni a TGCF-el, meg most, hogy jön a nyár és nem lesz amcsi út, a Mo Dao-t is pótlom majd végre. ^^" Ott meg majd bevárom a magyar köteteket, elő is rendeltem. :D Erről a Scum Villainről meg nem is hallottam, de akkor lehet érdemes lesz ebbe is bekapcsolódni. A TGCF animéje ősszel jön, vagy azzal mizu?
Akosss May 11, 2020 7:28 AM
Hehe, így már teljesen érthető, csak valahogy úgy képzeltem el a karantént nálad, hogy majd annál többet függsz a twitteren, meg az MXTX cuccokon. Bocsi XD A karantén óta egyébként én is többet animézek, bár annyira nem látszik meg, de közben a háttérben revaccsolom a Conant ugye. Lassan be is érem magam. Plusz most többet akarok olvasni, mangát is, könyvet is. A TGCF-et is folytatnom kéne, meg véleményt írni Risának, rémes vagyok. >.< A közös animézés meg tök szuper, én is több mindenre lennék vevő, ha mással nézhetném. :D Volt osztálytársammal animéztünk együtt többször, csak most már ő is pesti. :S

Az SAO-ról egyébként nekem is valami ilyesmi a véleményem. Kezdő animésként nagyon tetszett az elején az egész, aztán csalódtam benne, de végül egy kellemes, teljesen nézhető sorozatként maradt meg. Úgy, mint például a Danmachi. Nem tudom, hogy most hogy tetszene, de szerintem nem akkora emberiség elleni bűntett, mint amennyire beállítják. A GGO-val egyébként én is szemeztem még anno (nem is tudtam, hogy Sigsawa írta, fú, meg kéne néznem a Kino-t is), sőt, valamilyen perverz hajlam miatt érdekel az Alicization is, de nincs ezekhez energiám. XD Majd valamikor, egyszer, talán...
Akosss May 10, 2020 8:32 AM
Te, nagyon darálod az animéket mostanában. :D Megjött a kedved? Az SAO honnan jött? És 6/10? Mesélj XD
pintergreg Mar 4, 2020 2:38 PM
Igazából nem hagy még teljesen nyugodni a dolog, még mindig vacillálok azon a 8 ponton.

Akkor jól éreztem, hehe. Egyébként hallottam a tsu-t, de itt írásban az jött amit láttam a feliratban. XD
pintergreg Mar 4, 2020 12:38 AM
Igazából a vége eléggé bejött, beszippantott, simán 8 ponton gondolkodtam, aztán eszembe jutott az eleje meg az, hogy úgy igazán egyik karakter sem fogott meg és kapott egy hetest, megjelölve magamnak, hogy határeset. Régebben még így is simán 8-at kapott volna, de újabban már nem osztogatom úgy a pontokat.

Valójában nem nagyon volt más lehetséges befejezése. Ha bármelyik oldal „győz”, egy idő múlva újrakezdődhetett volna az egész, így az SD-nek buknia kellett. Ahogy a régi generációnak is „félre kellett állnia”. Shin szerepéről John Hurt dokija jut eszembe a Doctor Who-ból, ami neked nyilván nem mond semmit, de kb. hogy egy konkrét célra lett ő a soldier (ott a doktor). Blue egy forradalmár volt, Shin szerepe meg arra korlátozódik, hogy eljuttassa a Mu-t a földre, az építkezést már Tony-ra bízza. Nehéz elhinni, hogy nem lehetett volna őket megmenteni, de egyszerűen így lehetett lezárni.
A remény gondolatára alapozó zárás és a kék Föld látványa persze hepiendesíti az -emberiség jövője szempontjából- amúgy nyitott befejezést. A legvégén a reinkarnációk találkozását nem teljesen tudom hová tenni.

Többször elgondolkodtam azon, hogy kiket sippelsz amúgy. Már nem emlékszem, főleg, hogy akkor nem mondott semmit egyik név sem. :D
szerk: Keith és Makka között éreztem némi kémiát, Shin és Keith meg a szemben állásük miatt lehetne kézenfekvő, de amúgy történetileg semmi alapja (ez nem mintha megakadályozná bármiben is a fanokat... XD)

Szóval összességében nem volt egyáltalán rossz, de ja, nem lett kedvenc.
pintergreg Feb 29, 2020 1:23 PM
Köszi, ez esetben nem valószínű, hogy belekezdek.

Gondolkodtam, hogy befejezzem mielőtt válaszolok, de nem haladtam úgy vele mint terveztem.
Tetszik ez a „Psycho Pass-os” gépi irányítású világrend, de egyébként lassú és elég retró a történetvezetés (igen tudom, mikori a manga). Van egy csomó szerencsétlenkedés benne ami legjobb esetben is untat; főleg a Physis - Blue vonalon. De így a végére kezd felpörögni és egyre jobban érdekel mi lesz a végkifejlet.
pintergreg Feb 27, 2020 10:22 AM
Hogy tetszik eddig a Natsunagu!?
Leara Feb 9, 2020 10:08 AM
Na igen, ez nem épp egy maratonozós sorozat, szóval talán nem is baj, ha nem mindig jut rá időtök :D. Kicsit tényleg önismétlő, de én anno hetiben néztem és arra a 20 percre mindig sikerült teljesen kikapcsolnia. Mondjuk szegény Penguin-sant néha sajnáltam, annyit oltogatták XD. Kedvem is támadt újrázni, bár nem hiszem, hogy nekiugranék az egész sorozatnak... youtube-on hiába akartam jeleneteket nézegetni, alig-alig van fent belőle, mert mindent leszedetnek T_T.
Leara Feb 6, 2020 12:01 PM
És bakker, csak elfelejtettem megkérdezni a talin, hogy hogy tetszik eddig a Shirokuma Cafe :D?
Leara Sep 11, 2019 10:26 AM
Hogy tetszik eddig a Sora yori mo Tooi Basho? Nem haladsz vele túl gyorsan, de magamból kiindulva ez még nem jelent semmit :D.
annarancs Aug 10, 2019 4:25 AM
Köszönöm szépen! :)
Surci Jun 30, 2019 10:34 PM
Látom elkezdted a Chihayát, majd ahogy haladsz fórumra a topicjába írd meg hogyteccik. Én imádtam a színeit, a seiyuu-it meg a meccseit, kajak jobban izgultam alattuk mint az EPPIKKK Shingekis fájtokon :D
MistButterfly May 25, 2019 1:46 PM
Nem láttam (még), csak átraktam arra a listára. ^^"
Gomennasai~
Junchi Dec 22, 2018 12:32 AM
PK-nál engem válogatott mód borított ki az ÖSSZES karakter, de főleg a férfiszereplők, különös tekintettel George. Mintha Yazawa a Nana előtt életében nem látott volna férfit, vagy került volna bármilyen kapcsolatba akár egyel is.

A Mononokében mondjuk bőven nem a japán folklóros dolgon volt a legfőbb hangsúly, szal ezt a sorozatot nálam vígan elvitték a jól megkomponált emberi drámák, az egész kivitelezés (grafika+zene vegyesen), meg ahogy sikerült mélyebbre és mélyebbre lemászni az egyes sztorikban, ahogy sorra derülnek ki dolgok, vagy értelmeződnek át karakterek és szituációk. A horroros beütés is inkább csak ilyen mellékes plusz.

A Banánt azért kezdtem el, mert hozott már gyümölcsöző eredményt egy-egy komfort-zónából kimozdulás (lásd Houseki no Kuni nem oly' rég), szal fenntartottam annak lehetőségét, hogy ha le is kell nyelni ezt az egész BL-gyanús felállást, még akkor is lehet belőle egy Baccano-Gungrave-szintű cucc. Hát, nem lett. Egyébként igen, a 200 dolog közül, ami zavart, ez a véget nem érő "az ifjú Ashter szenvedései" eposz irritált legjobban, szal tipikusan az a fajta OMGPOORSWEETY karaktertípus, aki pluszban csak azért bishi, hogy lehessen érte még jobban sajnálni. Állítom, ha designban egy tök átlagos csávó lett volna Ash, de ugyanezzel a háttérrel, meg mindennel, fele annyira sem érdekelte volna az embereket.
Leara Dec 21, 2018 5:20 AM
Csak 6 pont a Mononoke? Kár :((((