Report Arana's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 117.5
Mean Score: 6.82
  • Total Entries611
  • Rewatched55
  • Episodes7,086
Anime History Last Anime Updates
Zombieland Saga
Zombieland Saga
4 hours ago
Completed 12/12 · Scored 7
Yagate Kimi ni Naru
Yagate Kimi ni Naru
4 hours ago
Dropped 8/13 · Scored -
SSSS.Gridman
SSSS.Gridman
4 hours ago
Completed 12/12 · Scored 6
Manga Stats
Days: 110.6
Mean Score: 6.34
  • Total Entries692
  • Reread34
  • Chapters13,612
  • Volumes2,111
Manga History Last Manga Updates
Futsutsuka na Yome desu ga!
Futsutsuka na Yome desu ga!
Dec 9, 2018 11:56 AM
Reading 8/41 · Scored 8
Stay Gold
Stay Gold
Dec 9, 2018 11:53 AM
Reading 6/? · Scored 4
Kiryuu-sensei wa Renai ga Wakaranai.
Kiryuu-sensei wa Renai ga Wakaranai.
Dec 9, 2018 11:51 AM
Reading -/54 · Scored -

Favorites

All Comments (22) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Mikola Oct 14, 2016 3:39 AM
Hello! :)

Thanks for accepting my friend request! :D
Mayuka Nov 21, 2015 9:54 PM
hello! would you be interested in becoming a translator in my manga scanlation group? :>
Tounis Apr 15, 2011 4:04 AM
Onks jotain mitä mun pitäs tietää ennen huomista lähtöä yöpaikkaan liittyen? Tarviiks messiin ottaa jotain kamaa tms.?
Tounis Apr 13, 2011 12:21 PM
Koen suurta hengenheimolaisuutta pupuihin.

Kiitos kiitos kiitos, jos saan tulla. Pelastit kaiken! Jee!
Tounis Apr 13, 2011 12:14 AM
Arana Arana! Nee nee! Pääseekö sun luokse yöks blogimiitin jälkeen?
Tounis Apr 5, 2011 2:45 PM
Jaa ihanko tykkäät Utenasta? Jaa sää vai? Et kai. Mut eihän sen tarvi aina olla niin, jos joku vaikka tulee ja onkin vielä tymäkämpää kamaa!

Toivotan onnea Higukaista selviämiseen. Jos se on susta tosi hyvä, niin haastan sinut blogittamaan siitä, että ymmärrän miksi. Star Driver -blogauksiakin odottelen, koska tarvin jonku kertomaan notta mitäs vittua siinä nyt taas olikaan meneillään.

Also, blogimiittiin 16.4. m'kay?
Tounis Apr 4, 2011 2:32 PM
Joko se rewatchi alko? D::: No, oliko Star driver best fucking anime ever?
Tounis Mar 23, 2011 6:19 AM
Higujen kakkoskausi, eli ns. vastauskausi onkin just ihan perseestä sen takia, että mysteeri selvitetään tavalla, joka saa koko ykköskauden tuntumaan ihan turhalta ja koko homma menee muutenkin ihan päin seiniä. Loppupäässä aloin jo itkemään verisiä kyyneleitä kun se meni niin naurettavaks. Ihan näin varoituksen sanana. Jotkut mysteerit ovat parempia selvittämättöminä.

Sanotaan nyt tällai vastakommenttina, että hauskaa kun sulla riittää aikaa katsoa animea!
Tounis Mar 20, 2011 7:54 AM
Mitä hemmettiä Arana? Et lähteny risteilylle niin ragemaratoonaat Higurashia? : D

btw miks antiköö bakery on niin saaaatanan hyvä..
Tounis Jan 7, 2011 8:42 AM
Halusinkin juuri, että kirjottaisit Shikistä jotain, koska ilmeisesti muut blogittajat on sen kylmän viileästi skipanneet kokonaan, vaikka selkeesti yhdestä vuoden hienoimmista animeista on kyse. :F Omakin vuosikatsaus on edelleen miljuuna sanaa vaiheessa, kun ei tee mieli kirjotella.. eikä kyllä katsoakaan mitään! Kummallista. Täytyis kyl rykästä toi Madoka Magica -postaus loppuun ettei Novajinxin valitukset jää ainoaksi ani.mu-postaukseksi aiheesta D:

Kattelen tos jossai vaiheessa että mitä olinkaan lukenut. Yleensä en kyl tykkää lisäillä mitään keskeneräisiä, kun ne jää aina roikkumaan, enkä oikein osaa sanoa mitään arvosanojakaan ennenkö koko sarja on kasassa... Hemmetin Wild adapteritkin jäi jonnekkin maailmalle roikkumaan, piti ihan pistää lontooseen asti viestiä että missä ne kuppaa D:: Ja nyt kun tosiaan heräteostin tuon Saiyukin ja Sugar sugar runen niin meinaa kasautua tota luettavaa.. Apua! Mutta niin.

Kirjota. Bloggan. Selkeesti sulla on taas enemmän vapaa-aikaa, kun oot kerenny kahtelemaan animeja ja tsättäilemään täällä MALissa.
Tounis Jan 7, 2011 1:46 AM
Kasin iski. Audiovisuaaliselle voitonparaatille. Karu jäbä, hän.

Mangalistan kanssa on vähän niin, että.. öh. Niin, miksiköhän? Jotenkin se on aina ollu sellanen toissianen asia muutenkin, kun tulee luettua vaan fyysisesti ostettua kamaa. : E Pitäishän se kyll päivittää, kattellaas. Vaikka minä mitää ole lukenu.
Tounis Jan 1, 2011 5:08 AM
Et sä voi jättää Shikiä numeroimatta ku oon jännittäny jo viikkotolkula että mitä meinaat laittaa sille ;_;
Tounis Oct 17, 2010 9:13 AM
Star Driver on uus Utena. Kolme peräkkäistä samaa kaavaa noudattavaa kaksintaistelujaksoa paikassa, jonne vain eliitti pääsee? Kuulostaako tämä nyt jotenkin tutulta?

Pitäsköhän sun tsekata tää? Sulla saattas olla siitä asiaa, hyvässä tai pahassa.

Kunhan nyt selviät siitä kiireestäs ensin D:
Tounis Oct 13, 2010 6:32 AM
MOOOOOI miltäs uus kausi tuntuu? Et tälläkään kaudella vaivautunu alotusfiiliksiä blogittelemaan, joten täytyy tulla kysymään. Saisit kyllä blogitella ne, kun löydät aina kaikkia jänniä pointteja mitä mää en ite huomaa...
Tounis Sep 30, 2010 2:09 PM
Tunnustan, että huijasin Urabokun kanssa vähän. Katselin sitä nimittäin vain sivusilmällä vilkuillen, ettei ragekäyrä pääse kajahtamaan hälyyttäviin mittasuhteisiin - ja periaatteessa en lyö nelosta millekään, joka ei varsinaisesti aiheuta tuskaisia rageja. Sitäpaitsi on vaikea vihata mitään, mikä kiiltää kauniisti.

Kuroshit II oli vaan yksinkertaisesti masentavan huono. En oikein näe missä se olis onnistunut erityisen hyvin - fillerit yms. tietenkin siihen päälle vielä. Ykköskausi sentään yritti tehdä halpaa viihdettä valmiilla hahmoilla onnistuen siinä ihan kivasti, mutta koska helppo viihdyttäminen ei selkeästi ollut kakkoskauden pointti missään vaiheessa (vai olisko sittenkin? Ehkä otinkin koko hässäkän liian vakavana liiketoimintana) yritin sitten parhaani mukaan nauttia juonesta - joka sitten olikin ihan kuin jostain lahjojaan vielä etsivän yaoifanitytön kuumasta fanficistä.

Sitäpaitsi se loppu oli ihan tyhmä, koska yhyy tykkään onnellisista lopuista. En mie vaan osaa nauttia kammottavan ilkeästä ja masentavasta lopusta vain siksi, että se on teoriassa aika jännä ja rohkea veto kirjottajalta. Pitää myös tuntua höpöltä!

Sen kunniaks laitoinkin jo pari ensimmäistä Kuroshitti-mangaa tulemaan. Ja ensimmäisen Wild Adapterin. Homoo siis tiedossa, ihan pelottaa.

Mulla oli muuten ihan oikeasti kaikkia järkeviä mielipiteitä, perusteluja ja kannanottoja Kuroshitsuji II:sta, mutta ne hävis johonkin. Avaudun uudestaan jos ne joskus palaavat.