Report Alternaloid's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 76.9
Mean Score: 7.20
  • Total Entries248
  • Rewatched2
  • Episodes4,684
Anime History Last Anime Updates
Boku dake ga Inai Machi
Boku dake ga Inai Machi
Jan 26, 2016 4:14 AM
Watching 2/12 · Scored -
Sayonara Zetsubou Sensei
Sayonara Zetsubou Sensei
Dec 10, 2015 7:08 AM
Completed 12/12 · Scored 9
Tsuritama
Tsuritama
Dec 10, 2015 7:07 AM
Watching 1/12 · Scored -
Manga Stats
Days: 5.3
Mean Score: 7.75
  • Total Entries31
  • Reread0
  • Chapters842
  • Volumes105
Manga History Last Manga Updates
Uwagaki
Uwagaki
Oct 30, 2015 10:08 AM
Completed 21/21 · Scored -
Magi no Okurimono
Magi no Okurimono
Aug 20, 2015 5:10 AM
Completed 6/6 · Scored 8
Domestic na Kanojo
Domestic na Kanojo
Jun 7, 2015 8:22 AM
Reading 51/? · Scored -

Favorites

All Comments (277) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Latifa1999 Sep 20, 2015 11:28 AM
Oh oke o:
Ja! Ik heb het overleeft!Het is wel weer heel erg wennen.. ben eigenlijk altijd dood moe zodra ik thuis kom uit school.
Heb mn eerste toets al gehad, Natuurkunde, een prachtige 6,2. Ben er eigenlijk helemaal niet blij mee, maar het kan er mee door gaan.

Was de laatste tijd nogal druk, veel met school bezig, had vorig weekend een festival(Appelpop) en dit weekend had ik een feestje dat is uitgelopen op lam zuipen.. Ik was 1 van de 3 mensen die hooguit net aangeschoten waren, maar man wat was dat feest een gezellige ramp.

Heb jij nog interessante dingen meegemaakt afgelopen weken? c:
Latifa1999 Aug 23, 2015 3:46 AM
desktops hebben indd minder problemen dan laptops, maar ik neem mijn laptop regelmatig mee naar school en om er nou een desktop bij te nemen..

ik tekende ook altijd op kaftpapier en in schriften. 1x heb ik gwn een heel boek zwart gemaakt met een marker van verveling. Aangezien mijn boeken nu een zwart-witte print hebben, of helemaal zwart zijn (Heb 2 soorten kaftpapier) kan ik er dus niet echt op tekenen. En mn print is veel te cool om op te tekenen...
http://www.paagman.nl/autoimg/3194606/900x900/resize/w/mojo-boys-kaftpapier-2-vellen-van-100-x-70-cm-.jpg

Nou, ze is eigenlijk van school "gestuurd". Ze is in de derde klas blijven zitten en nu alweer in de vierde. Ik weet niet of het geld voor meerdere scholen, maar bij ons op school wordt je weggestuurd wanneer je twee keer blijft zitten.Aangezien wij havo doen moet je wisselen naar mbo of vavo(Volwassenen havo). Aangezien ze inmiddels ook al 18 is was vavo een goede optie voor haar.
En ja, 3 mensen is inderdaad best wel weinig als je eerst een groep van 5+ mensen had.

Maar hey, ik hoef niet bepaald vroeg op te staan :D. Maandag om 9u beginnen, dinsdag, woensdag en donderdag pas om 10:15 en vrijdag 08:15.

Met de stereotypes bedoel ik een zo'n typisch groepje meiden die continu praten over kleding en roddelen over van alles en nogwat.
Latifa1999 Aug 16, 2015 3:25 AM
Nope, bij Media Markt krijg je geen vervangend apparaat. We hebben hier nog wel een extra laptop liggen maar die heb ik eigenlijk niet gebruikt.

Maar hey, ik heb mn laptop terug (:
Ze hebben de harde schijf vervangen, mijn garantie heeft mij even 108 euro bespaard.

En ja, ik moet volgende week inderdaad weer naar school (24 Augustus). Heb nog geen kaft papier maar verder ben ik startklaar! Ben erg benieuwd wat voor klas ik dit jaar heb, vorig schooljaar bestond onze klas eigenlijk uit drie grote vriendengroepen. Één groep van jongens, één groep van meiden en mijn vriendengroep(Gemixt met jongens en meiden omdat wij geen stereotypes zijn lol) Mijn vriendengroep was eigenlijk het meest apart van de klas, helaas is één van ons blijven zitten en gaat een van de anderen naar een andere school toe en blijven we dus met drie mensen over voor dit schooljaar.. Klas wordt waarschijnlijk minder leuk dit jaar hierdoor.Verder heb ik gewoon geen zin om weer vroeg op te staan..
Latifa1999 Aug 12, 2015 5:24 AM
ja hoor! ik leef nog c:
Heb mn laptop teruggebracht naar de mediamarkt en zit nu al een paar weken zonder laptop. Ben nu dus ook niet echt levendig bezig op MAL..
Latifa1999 Jul 20, 2015 12:24 PM
Ik kan zelf ook best goed tekenen, alhoewel ik me achteraf altijd de grond in boor over hoe slecht het eruit ziet.. Werkt dus niet echt voor mij.
Koken doe ik niet echt en instrumenten zijn ook niet echt mijn ding, alhoewel ik vroeger altijd gitaar wilde spelen.

Nou, wanneer ik mn laptop afsluitte kreeg ik regelmatig meldingen over dingen die fout gingen die aan ram/harde schijf gerelateerd waren. Ook heb ik wel eens een blue screen of death gehad en was ik daarna ineens dingen kwijt zoals games.

Het is gewoon dat ik van mezelf weet dat ik agnostisch atheïst ben, het is niet echt dat ik probeer om ergens bij te horen. Noem mezelf over het algemeen gewoon atheïst maar ik geef wel aan dat ik interesse heb in dingen die gerelateerd zijn aan religie.
Oeh, nederlands indonesisch, die combinatie hoor ik niet zo vaak. Mijn familie is één grote troep op het moment, lang verhaal..

Als je naar appelpop gaat en ik je tegen kom word je waarschijnlijk meegesleurd in mn vriendengroep.. Ligt eraan met wie ik dit jaar ga. Vorig jaar begonnen we met vijf mensen en eindigden we met ruim het dubbele aantal.

Succes met pc's fixen, intussen ga ik mijn tijd weer verdoen :P

-kan op geen japanse groet komen-
-gaat over in andere taal-

bislama! :P
Latifa1999 Jul 19, 2015 9:38 AM
Ja.. Ik moet echt wat meer hobbies gaan zoeken. Als ik geen zin heb in anime kijken, muziek luisteren of gamen eindig ik altijd op random forums enz. dit vind ik best wel verspilling.

Damn, nerd :P Intussen heeft mijn laptop problemen met de harde schijf of ram, en ondanks het feit dat ik nog garantie heb wil ik echt niet naar de media markt toe om het te laten maken.. Ze hebben namelijk een periode van een maand om het te maken, wat betekend dat ik een maand zonder laptop zal zitten en dit mensje hier kan dat niet aan..

Mijn vader is marokkaans, mijn moeder is nederlands. ze zijn gescheiden toen ik nog klein was en heb altijd bij mn moeder gewoond. Ben dus religie vrij opgevoed, en tot nu toe ben ik agnostisch atheïst. Ik logeer nu bij een kennis van mn pa samen met mn vader. Deze kennis is net als mn pa moslim. Heb in totaal wel een hele dag ramadan gedaan, heh..

Appelpop! Het is gratis en dichtbij mijn woonplaats, dus waarom ook niet? :D
Vorig jaar stonden we continu bij hetzelfde podium, stonden een paar opkomende metalbands, was wel gaaf.

バイバイ!
Latifa1999 Jul 16, 2015 6:29 AM
Ah, gezellig. Intussen heb ik de eerste week van mn vakantie verspild aan gamen en anime kijken..

Ik ben zelf ook erg benieuwd of ik het ga uitvoeren, dit jaar moest je namelijk gewoon een moodboard maken, het hoefde niet perse het eindexamen thema te zijn en je bent niet verplicht er volgend schooljaar mee door te gaan. Ik denk wel dat ik hiermee door ga, geen idee wat ik anders zou moeten doen.

Veel plezier in Berlijn :D Ik ben op dit moment met mn vader, hij is een maandje in Nederland. Ben vooral anime aan het kijken, gamen, af en toe naar Utrecht etc. omdat het ramadan is(Ik geloof zelf niet) waardoor je gwn tot 2u s'middags op bed ligt en vervolgens wakker blijft tot 3u s'ochtends. Verder heb ik in September een festival op de planning staan, dat is het wel zo'n beetje.

またね!
Latifa1999 Jul 11, 2015 3:13 AM
Yup, maar ik vind het werk leuk dus dat maakt het minimumloon ook minder erg (:

Ik heb fotos van mn designopdracht, maar zoveel stelt die niet voor. Ik heb geen foto's van mn moodboard over schoonheid though. Met mijn moodboard ga ik alleen maar kijken naar de media en de invloeden daarvan, veel ideaalbeelden komen natuurlijk uit magazines/televisie. Let maar eens op: In ELK vrouwenblaadje staat wel iets over sporten voor een sexy lichaam en diëten; ze geven het idee dat je zonder sporten en diët geen goede vrouw meer bent ofzo. Voor sommige mannendingen geldt dat natuurlijk hetzelfde, het feit dat échte mannen werken en tegelijkertijd huisvaders zijn, en dat je niet sexy kan zijn zonder de geweldige nieuwe deo van merk X. Maar ik ga nu vooral kijken naar het ideaalbeeld dat je wordt gegeven, en wat er gebeurd met mensen die het proberen te bereiken, of proberen te doen alsof ze het zijn. Ik had al een paar ideeën voor een kunstwerk, een daarvan is een enorm recht opstaand boek met daarin een short story hieraan gerelateerd. Een ander idee is om een soort muur te creëren met een uitsnede van een perfecte persoon, en die muur vol te plakken met positieve magazine dingen en krantenartikelen enzo en dan wanneer je door die uitsnede kijkt zie je een persoon staan die er indd 'perfect' uitziet,maar zodra je aan de andere kant van de muur staat zie je dus een wereld van leugens omdat de andere kant van de muur zit volgeplakt met negatieve dingen, en de uitsnede die je eerst zag niet het daadwerkelijke uiterlijk is van die persoon.

Phew, dat was een mond vol

Wauw, als de kerk echt dacht dat ze hiermee jongeren naar hun toe zouden kunnen trekken hadden ze het best wel heel erg mis.

Ik ben zo blij dat het nu een stuk minder warm is >.<" werd de hitte wel een beetje zat. Anyways, het is wat kouder nu en dat maakt het beter (:

Heb jij nog wat leuks op de planning staan deze zomer?
Latifa1999 Jul 5, 2015 11:53 AM
tot nu toe vind ik het horeca werk echt geweldig ^^ verdien alleen best wel weinig, minimumloon :/

Mn design project is goed afgelopen, heb een protoype gemaakt van een etui waarop je kan gamen en heb nog 2 andere etui's ontworpen met elk hun eigen functie en ze beschreven in een brochure enzo. Ben nu bezig met een conceptuele opdracht met het eindexamen thema van 2016. Het thema is Schoonheid en ik heb een moodboard gemaakt over de negatieve zijde van schoonheid (Het feit dat ons beeld van schoonheid onrealistisch is en mensen eraan kapot gaan wanneer ze die schoonheid proberen te bereiken.)

Hm.. Where can I get these earplugs? I need them. :p

I know :) ik ben er nog steeds niet over uit of ze serieus zijn of niet..

Nee ;-; ben hardstikke dood. Ik word echt gek van de warmte >.<"
Heb jij het weer een beetje overleeft?
Latifa1999 Jun 30, 2015 4:56 AM
Ik werk in een snackbar/cafetaria. het is vooral borden afspoelen/afdrogen, koffie zetten, uitsmijters/tosti's maken, terras schoonmaken & sociaal zijn.

De toetsweek ging wel oke, het was niet echt geweldig maar ik verwacht geen enorme onvoldoendes, ik ga sws wel over ^^ en herkansingen zijn er niet echt.. Je kan alleen een toets herkansen als je die hebt gemist. In 1e tm 3e periode konden we wel herkansen. Moet vandaag nog een paar dingen doen voor handvaardigheid en daarna ben ik eindelijk klaar met school dingen. Vakantie <3

Wauw... Hoe houdt hij het vol om tussen al die schreeuwende mensen te staan..

Deze video spreekt voor zich..
https://www.youtube.com/watch?v=t0NJGENMu7Q
Yoshi Jun 26, 2015 1:57 PM
i tried ;_;
thank you
Latifa1999 Jun 26, 2015 11:14 AM
I'm still alive^^
Ik ben de laatste tijd best weinig op MAL en kijk ook niet bepaald veel anime atm. Zit nu midden in de toetsweek en moet mezelf er letterlijk doorheen slepen omdat ik de laatste weken echt geen zin meer heb in school. Verder heb ik nu ook nog eens een bijbaantje dus heb het de laatste tijd heel erg druk en eigenlijk helemaal nergens zin in xD nogal stressvol.
"I stress about stress before there's even stress to stress about."
Maar hey, ik ben nog niet dood :D en binnenkort vakantie dus dan ben ik ook meteen van de stress af :)
Sorry dat ik niet echt spraakzaam ben geweest hier de laatste weken, was gewoon echt met heel andere dingen bezig dan MAL.
Sakuragami Jun 22, 2015 7:54 AM
Yes!! so sorry for the lack of replies, I've been working full time, and have yet to have a day off. I'm so exhausted lol and as soon as I get home from a shift I just fall asleep, I'll try to respond on my day off this week. How are you?
Yoshi Jun 19, 2015 1:08 AM
i guess so! :p

yeah i mean idk it just sounded funny to me the way, you described yourself even tho
you were being serious about it.

not really! i dont eat everything my grandma cooks everyday & it's not like i can't cook
i can but it's horrible imo.. i mean for the people i've cooked for when i do cook
(which only happens once in a blue moon) its good and they like it but i myself don't
so i usually dont eat whatever i cook unless it's something that just needs to be heated up
in the microwave.. i guess i'm pretty strange lol..

that mental image i got when you mentioned the michelin man lmao killed me
but at least he isnt like that cuz he works out hehe :pngl i didn't really understand the last part
i'm sorry :x
i feel really dumb
Yoshi Jun 12, 2015 11:54 AM
sowwy for the late reply :x
yeah i kind of was hehe.. it made me laugh for some reason.

lmao yeah i totally understand what you mean :p

that's true :)
opinions and different points of view can be very helpful at times

ohh i see well yes sounds good :)

i'm not a fan of cooking but i admire those who are and make wonderful dishes! :)
but yeah cooking is pretty messy ;~;