Forum Settings
Forums
Must be a Club Member to Reply 
#1
Dec 15, 2009 1:30 AM

Offline
Joined: Feb 2008
Posts: 120
Можеби некои од вас знаат за (мојот) аниме блог http://poljaff-manga-anime.blogspot.com/ (не е реклама - читај понатаму!) Обично пишувам околу 10 поста месечно, што е сосема доволно да се одржува блогот во живот, но повеќе гледам аниме отколку што читам манга. Блогот го почнав повеќе со цел да дадам осврт на она што го имам гледано и ми се видело интересно како предлог за гледање. Немав никогаш намера да ставам директни линкови за download.
Ако некого го интересираат линкови од наши блогери:

Reve0ke го има http://www.animeelysium.info/ што го нема посетено некое време веќе

OverLord за тие со поиздржлив стомак има понекој пост на http://devomk.blogspot.com/ и http://vdrome.blogspot.com/

Не бев со идеја да го направам блогот колаборативен, меѓутоа добив досега два предлога за некој од страна понекогаш да постира нешто. Во правец на осврти и предлози, би прифатила. Доколку има уште заинтересирани, ве молам контактирајте ме и да смислиме нешто заеднички, колку кој може да постира, за што би пишувал и како би изгледало тоаLost my religion
 
#2
Sep 2, 2010 1:26 AM
Offline
Joined: Apr 2009
Posts: 1
Можам и ја да се убацам, ако имам време ќе напишам и ја нешо :D
 
Top