Forum Settings
Forums
New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (3) « 1 [2] 3 »
Mar 31, 2011 1:25 PM

Offline
Mar 2009
7
Okei, tullaan tunnustamaan tännekin.

Olen 19-vuotias mies Lappeenrannan lähistöltä, Luumäeltä, ja pakko myöntää, että tykkään paljon animesta. Peleistä myös, allekirjoituksen Backloggery-linkistä voi katsoa lisää jos se puoli kiinnostaa. Pidän myös jokseenkin mangasta, vaikka se ei aivan yhtä lähellä sydäntä olekaan kuin nuo kaksi aiemmin mainittua. Tykkään rennosta, hauskasta ja värikkäästä menosta animessa, en juurikaan arvosta noita syvällisempiä ja "harmaita" tapauksia. Ehkä olen vain tyhmä.

Animeen tutustuin ammattikoulussa (taas yksi datanomi lisää?), jossa kaverit rupesivat puhumaan asiasta sekä suosittelemaan erilaisia sarjoja. Innostuin. Yllättäen, aloitin Lucky Starin parissa tämän harrastuksen. Vielä nykyään, monta vuotta myöhemminkin, arvostan sitä sarjaa.

Animen ja näiden lisäksi harrastelen myös lähinnä www-ohjelmointia, melkein teki mieli yrittää luoda jotain suomalaista anime-sivustoa, mutta päätinkin vaan tulla tänne: Täällä on tarpeeksi hyvä meininki ainakin tällä hetkellä. Irkissä pyörin nimimerkillä Coldi. Hauska tutustua, ja rakastan teitä melkein kaikkia.
~Coldi
May 26, 2011 11:32 PM

Offline
Mar 2009
6
Tulin tänne vain lurkkaamaan, mutta laitetaanpa tähän sitten jotain

18-vuotias opiskelija Raumalta päin, manga ei ole oikein ottanut siivillensä mutta animea oon katsonut jo hyvään alotukseen. Paljon muita harrastuksia mulla ei varmaan olekkaan, säädän aina vähän mitä säädän, teen musiikkia tai piirrän etc. Mutta en silti menisi luokittelemaan niitä harrastuksiksi kun on kumminkin niin satunnaista : DD
Kirjo animesta josta pidän on aika laaja, en ota parrua peppuun jos joku tulee puhumaan moe-sarjoista alottaen keskustelua tyyliin "hurrdurr ei liian syvällistä ja filosofista juonta minulle" etc.

Ei mulla itsestäni hirveesti ole kerrottavaa, oon kumminkin aika lepposa kaveri.


EDIT: Okei no, noista genreistä sen verran että the fuck with shounen ai ja yaoi, ei mulle kannata koittaa selittää kuinka ihanaa oli se kohtaus kun masa-san hieroi jotain eksoottista öljyä nakamura-san(nimi keksitty):in rintakehään kun viulut soi taustalla ja kuvaruutu täyttyy ruusuista.
PakkuMay 26, 2011 11:37 PM
May 30, 2011 11:22 AM

Offline
Apr 2011
46
Jaa, huomasin juuri etten ole esittäytynyt vielä.. no eiköhän se tässä tule sitten selväksi.

Olen 19v nyymi Muoniosta (sijaitsee siis lapissa suurinpiirtein kainalon kohalla) Lukio suoritettu enemmän ja vähemmän kunnialla läpi ja suunnitelmat tulevaisuudelle vielä epäselvät...
Harrastuksia löytyy aina kalastamisesta jääkiekkoon. Oikeastaan mikävain menee, jos saa vain kavereita matkaan.

Animea olen katsonut aina Pokemonin ensimmäisestä kaudesta lähtien, mutta jos oletetaan että animen katselu alkoi siitä pisteestä kun tajusin että se oli animea, niin 4 vuotta tulee kuluneeksi tänä vuonna.

Yksi minun kavereista on kans animen ystävä.. tai oli. Nykyään omistaa elämän (:D) Siltä kävin varastamassa sellaisia sarjoja kuin Tengen toppa gurren lagann ja GTO. Siitä se sitten varmaan lähti..

Mangaa luen myös ja pyrin ostamaan kaupoista mahdollisimman hienon kirjon suomennettua mangaa. Tällähetkellä löytyy tosin vain Full Metal Alchemist 1-27, .hack Taru iltahämärän rannerenkaasta 1-4 ja muutama kirja Inuyashaa ja Narutoa.

Kaverini ovat pääasiassa luokkaa "/a/nanas ei kuulu /b/itsuun" ja eivät ymmärrä miksi katson "lasten piirrettyjä". He ovat onneksi kuitenkin ok tämän kanssa ja tulen hyvin juttuun heidän kanssaan. Joskus kuitenkin olisi tarkoituksena lähteä vierailemaan näissä "anime tapahtumissa" ja tavata muitakin animun ystäviä :3
Where there's smoke, they pinch back.
Jun 2, 2011 7:39 PM

Offline
Apr 2010
81
Terve tännekin. Vuosi sitten taisin liittyä tänne paikkaan ja välillä olikin todella hiljaista meno, kun en ehtinyt katsella animea oikein yhtään. Elämässä kun on "valitettavasti" muutakin tekemistä, kuin vain pelkkää animen katselua ja mangan lukemista.. vaikka sitähän tässä mieluiten tekisi aina kun aikaa riittää.

Niin yli 20 vuotta on jo ikää ja itä-Suomessa päin asustelen tällä hetkellä. Profiilista löytää kyllä lontooksi jo minun ensiaskeleet animeen, mutta kerrotaan nyt kotimaisellakin kielellä se mistä kaikki alkoi.. Lapsena tuli ostettua lähikaupasta vhs-kasetti nimeltään Galaxy Express 999 Osa 1. Tarina/animaatio/hahmojen syvyys tekivät sen verran ison vaikutuksen, että se synnytti oikeastaan kipinän tähän ilmiöön. Galaxy Express 999 myös ansaitsisi saada kunnon dvd-julkaisun, mutta ei sitä näytä tulevan millään. Toki sitten tulivat nämä perinteiset animet mitä varmasti on monella saman ikäluokan jäsenellä, eli muumit/alfred-ankka ja Pokemonin ensimmäiset (ne oikeasti hyvät jaksot) tv:n kautta katsottua lapsena/teini-ikäisenä. Pyrin myös ostamaan yleensä animet, jos vain rahatilanne sen suo. Ebayn kautta on löytynyt aika mukavasti /edullisemmin ainakin, mutta Amazon uk/Play.com ovat toisia mainioita kauppoja.
Aug 5, 2011 1:42 AM
Offline
Jan 2010
11
Juu, eli olen nuorehko 16-vuotias miehen alku Lappeenrannasta, joka nykyään punkkaa Rihimäellä. Lukion aloitan ja syksyllä alkaa hirveä säätö, kun yritän vaihto-oppilaaksi juapaniin.

Elikäs animea olen katsonut melkein koko pienne elämäni, aloittaen pokemonista. Animea kattleen aina välillä parikmmentä jaksoa kerrallaan per päivä ja sitten toisinaan 2 jaksoa kuukaudessa. Nyt on viimeiset puoli vuotta menny Hokuto No Keninin kanssa ja kohta olen Souten No Kenin kanssa katsonu kaiken mitä HnK-universumista on animoitu. Sitten Seuraavana aattelin katella Gundamin aloittaen jostain.

Ja Animeconissa käväisin miitissä, olin hiljaa ja katosin hiljaa.
Nov 16, 2011 12:44 AM

Offline
Aug 2011
32
Heissan vaan. Olen 18-vuotias abi kuvataidelinjalla ja Helsingistä päin. Suunnitelmat tulevaisuuden varalle ovat pimeän peitossa, mutta onhan tässä aikaa miettiä. Olen aika varautunut persoona, joskin pidän itseäni ihan ystävällisenä ja kohteliaana. Paitsi kun suutun. Silloin ei ole kivaa kenelläkään.
Varsinainen animuharrastelu alkoi minun kohdallani joskus silloin kun ensimmäiset suomenkieliset mangapokkarit rantautuivat marketteihin, vaikka sitä ennen olin tietenkin töllötellyt Pokémonia, Digimonia, Muumeja ja saksalaisella kanavalla esitettyjä sarjoja, joihin kuuluivat mm. Kamikaze Kaitou Jeanne, Inuyasha ja Ojamajo Doremi. Viimeiseksi mainittua olenkin ruvennut nostalgiahuuruissa katselemaan. Olen yrittänyt ryhdistäytyä animen katselun kanssa, koska listani on aika törkeän suppea harrastusaikani huomioon ottaen.
Japanilaista musiikkia en OST:ien lisäksi juurikaan kuuntele, enkä ole tähän mennessä cossannut kertaakaan, vaikka suunnitelmissa moinen jatkuvasti onkin. Japani-harrastus pyörii siis melkolailla pelkästään animen ja mangan ympärillä.
Mutta juu, menoni on aika hiljaista täällä, joten en panisi pahaksi jos olisi juttuseuraa.
Nov 22, 2011 3:21 PM

Offline
Nov 2011
21
Heips!
19-vuotias, Turusta. Välivuotta vietän töitä tehden (ugh) ja mikä muukaan iltojeni ilo ja elämäni valo olisikaan kuin anime ja manga.
Nyt on tullut puolisen vuotta tätä harrastettua taas innolla joidenkin vuosien tauon jälkeen...ala-aste iässä Pokemon oli suuri palvonnan kohteeni ja omistan vieläkin satoja ja satoja pokemonkortteja (nyyh en voi luopua niistä)....:D (en tiedä pitikö tämäkin nolous nyt sitten täällä kertoa mutta...)
Suurinpiin suosikkeihin nykyään kuuluu ehdottomasti Hellsing (manga, ultimate ja no tv-versiossa on ainakin ihan tykki musiikki jollei muuta), Studio Ghibli-leffat ja mangassa erityisesti Ai Yazawan tuotanto. Olen aika kaikkiruokainen genrejen yms suhteen.
Ulkoapäin katsoen ei luultavasti uskoisi että olen tämmöinen fanityttö. En suoraan sanottuna tunne kovin hyvin ketään lisäkseni joka lukisi mangaa tai katsoisi animea :D Mulla oli tarve ilmaista itseäni ihan pikkiriikkisen tämän suhteen niin löysin sitten tämän MAL:in sitä varten x) Saa tulla juttelemaan, oon kiva!! :DD

edit...http://mellimodest.tumblr.com/
KurpitsaApr 25, 2012 2:25 PM
Feb 22, 2012 10:49 AM

Offline
Jan 2011
2
Heissan!

26.06.1989 aikoihin syntynyt tyttönen, scifi/mecha, sekä vanhemman animen ystävä Etelä-Pohjanmaalta. Harrastuksiini kuuluu piirtäminen ja sarjakuvat (niin lukeminen kuin piirtäminen) ja Dragon Ballista kaikki sai alkunsa. Nykyään olen varsin nirso sen suhteen, mitä katselen tai luen, mutta pikkuvikojahan ne vain on.
Also hentaita huvin ja urheilun nimissä tulee katseltua ja naureskeltua mokomille useimmistakin syistä.

Lempieläimeni on kissa, väirini on musta ja olen wannabe pakana.
Feb 25, 2012 1:30 PM

Offline
Feb 2012
3769
No jaa. Kai sitä voisi Suomi-klupiin yhden kommentin heittää.

Nimi on Vesa. Vuosimalli 85. Ehkä hieman liian kauan katsellut animea, mutta en ole ihan heti lopettamassa. Tänne liityin koska voin tallentaa tuon listan itselleni ja käyttää sitä muilla sivuilla. Muuten käytän AniDB:tä.

Olen katsellut kamaa vähän laidasta laitaan. Paha sanoa onko suosikki mecha vai fantasia vaiko mikä. Jos on jotain asiaa jostain kumman syystä, niin heittäkää viestiä. Sama nikki AniDB:ssä ja Animesukissa.
Apr 8, 2012 6:13 AM

Offline
Jan 2010
12
Tervehdys kaikille. Olen 25 vee neitokainen jonka päivät kuluu koulussa, animen, mangan, videopelien ja piirtämisen parissa. Olen harrastanut näitä kaikki noin kymmenisen vuotta, joten olen jo aika "vanha" animefani.

Liityin myanimelistalle, koska halusin listata animet ja mangat ja arvioida ne ja samalla jutella hiukan foorumilla ja tutustua uusiin anime harrastajiin, niihin kun ei liikaa Suomessa törmää. Käyn usein coneissa ja jonain päivänä on tarkoituksenani on myös cossata, toivottavasti Fate/stay nightin Saberia.

Minua saa heittää viestillä, jos tahtoo jutella tai suositella animeita/mangoja. Varsinkin vakavat animet ja mangat kiinnostavat minua.
Apr 15, 2012 2:04 AM

Offline
Aug 2011
2
Nooh, kaipa tääkin vois jottain skrivata tänne :D

Eli Helsingistä päin oleva animen suurkuluttaja joka tunnetaan netissä nimellä Maki (Pingviini Maki) ja EternalNova (ainakin Deviantartissa).

Animen, mangan ja Japanin iloiseen maailmaan astuin 12 vuotta sitten, kun olin kolmetoista vuotias pikku perkele.
Rakastan mooooonia anime sarjoja, mutta yhdeksi suosikiksi on ysikyt luvun lopulta jäänyt Pokemon <3
Olen hulluna robotteihin, ja rakastan Mecha sarjoja, mutta yleisiä animeita joita katson mielelläni on ne joissa ei ole kunnollista juonta, eli aivotnarikkaan -sarjat... Lucky Star, Azumanga Daioh, Nichijou ja PaniPoni Dash sekä Keroro Gunso (jossa aluksi oli jotain ideaa mut se katos ku pieru Sababan pyramidiin)

Pidän myös Shounen ai:sta ja Yaoista, mutten ole niinkään suurkuluttuja joka lukee niitä päivittäin netistä xD
Katton vaan jos vastaan tulee

Doddih, siinä oli jotain tietoa :D
Saa tulla viskeleen kynillä jos on jottain kysyttävää C8
May 14, 2012 3:14 PM
Offline
May 2012
5
aa tuota noin, nikki on Korpisoturi21 mutta kutsua saa ihan Korveksi ^^
Olen 20 vuotias nuori mies etelä-pohjanmaalta ja melko aktiivinen animen ja mangan harrastaja.
Työskentelen pikaruokalassa kokkina ja lähden kohta suorittamaan armeijaa, jonka jälkeen pyrin tampereelle tai jyväskylään yliopistoon humanistiselle puolelle kieliä opiskelemaan :)

Melko rauhallinen ja asianmukainen herra olen, vaikka kaveriporukassa saatan innostua selittämään melko ahkeraasti. Osaan sopeutua melko helposti eri tilanteisiin ja tykkään viettää aikaa melko rauhallisissa olosuhteissa (kotona leffaa katsomassa kavereiden kanssa, ajelemassa ttai muuten vaan seikkailemassa).
Yökerhot ja baarit ovat itselle jäänyt vähäisiksi vaikka niissä aina energiatason ja mielialan mukaan tykkään käydä hyvällä porukalla.

Lempi animet ja mangat ovat yleensä joko mestariteoksen tasoisia tai hyvin koomisia ja romanttisia.
Ottakaa minut vastaan hellällä kädellä ja kaveripyynnöt ovat aina tervetulleita ^^
Skypessä nikki on jermu21 jos chattailla haluaa eri sarjoista, jos spottaa samaa kiinnostusta listalta ;)
Jun 26, 2012 2:02 PM

Offline
Jun 2012
277
Jesse, 17 ja Tuusulasta. (Kutsukaa vaikka pimeeksi :P)

Ihannoin Animea ja sen piirtämistyyliä. Rakastan vahvoja persoonallisuuksia ja haluan aina kiintyä hahmoihin joita näen sarjoissa. Arvostan kattavaa tausta tarinaa ja "hellävaraista" arkojen inhimillisyyteen liittyvien asioiden käyttämistä (seksuaalisuus ja filosofia). Itse olen suunnitellut omaa animaatiosarjaani johon yritän saada kaikkia näitä elemettejä mahdollisimman paljon.

En kuulu erityisesti mihinkään anime genren fanittajiin. Kaikki käy. Toiminta, seikkailu, romanssi, draama, fantasia, mysteeri, kauhu ja jopa slice of life (josta en juuri välitä). Kaiken voi tehdä mallikkaasti ja nautittavaksi. Lempi animeitani ovat esimerkiksi Basilisk, Maison Ikkoku, Yu Yu Hakusho, One Piece, Hyoka ja jopa Azumanga Daioh kilpailee Top 5 paikasta.

Lempi asioitani ovat limu saunan jälkee, suihkusta peseytyneenä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin, pilvinen ja tuulinen ilma, huumorintajuiset ja fiksut ihmiset sekä tytöt..... söpöt, fiksut ja hauskat tytöt. Olen kylläkin tyttö kammoinen XD

Asioita joita vihaan ovat sipuli (paitsi sipseissä), itikan pörinä korvan juuressa, hämähäkin seitti naamalla, pöly ja "siistit" tyypit
VileFaeAug 31, 2012 9:25 AM
Welcome to club: Anime that Should Continue
http://myanimelist.net/clubs.php?cid=37045
Sep 12, 2012 11:27 AM
Offline
Aug 2012
1
Heips! :) Piti tulla tänne nyt hieman kertomaan itsestäni, kun täällä kerran semmoinen topikki on. Eli uusi tuttavuus täällä (Saa sitten jutella!), vaikka itselleni anime & mangajutut ovat tuttuja vuosien takaa teini-iästä. Tällä hetkellä olen siis 21 ja nimi on Toni. Asun nykyään Tampereella, opiskelen rakennusinsinööriksi TAMKissa ja työskentelen kaupan kassalla. Olen naimisissa, sekä huolimatta nuoresta iästäni, olen reilun 2kk ikäisen pojan isä. :) Ja kissoja löytyy kaks hirviötä jotka on siskoksia.

Alotetaan vaikka sillä, että tutustuin animeen ja mangaan joskus 16-17 vuotiaana ja tykästyin samantien. Rahaa palaa...♫ olisi ollut osuva fraasi kuvaamaan sitä aikaa, kun rupesin lukemaan mangaa. Jotain Inuyashaa, Fullmetal Alchemistia, Rave Masteria, Fushigi Yugia ja monia muita tuli sillon luettua ja Death Note oli lempparianime. Sitten tuli parin vuoden tauko, jolloin animejutut eivät olleet ollenkaan kuvioissa, mutta nyt kesällä liekki roihahti oikeen kunnolla, ja viikonloppuna ollut Tracon oli bensaa liekkeihin. Listasta näkee kaikki animet ;D En kauheesti oo kerenny kattomaan, mutta joka päivä tulee lisää! x)

Tykkään myös japanilaisista ja korealaisista draamoista, ja jos ketään nyt kiinnostaa niin lista löytyy tästä: http://mydramalist.info/user/108/fisan/dramas

Jos nyt muutama sana luonteesta vielä. Oon ihan älyttömän ujo! ;(( En ymmärrä miksi, mutta niin vaan on. Ei se ole paha täällä kirjoitella ja niinpoinpäis mutta livenä on ihan eri juttu. Mutta silti yritän olla sosiaalinen. Ujoudesta huolimatta oon ihmisille mukava ja ystävällinen, ja kyllä rupeen puhumaan paljon paljon enemmän kun tutustuu ihmisiin. XD Mutta osittain myös miks tein mal-tunnuksen oli juurikin siksi, että jos täällä tutustuis kivoihin ihmisiin! :) Mulla on kaveripiirissä aika vähän sellasia ketkä animejutuista tykkää, niin ois myös kiva tehdä uusia tuttavuuksia ja vaikka nähdä joissakin coneissa. Frostbite 2013 täältä tullaan! o/
Sep 22, 2012 2:37 AM

Offline
Oct 2008
37
Olen huono tekemään esittelyjä, mutta koetetaan :)
Olen 27-vuotias nainen ja asun pääkaupunkiseudulla. Harrastuksiini kuuluu pelaaminen, anime/manga ja piirtäminen joka tosin on jäänyt vähemmälle näiden vuosien aikana

Aloitin pelaamisen n.10-vuotiana ja ensimmäinen peli jota pelasin oli Monkey Island 2. Edelleenkin kyseinen pelisarja on mun suosikkini ja lähellä sydäntä. Muita todella hyviä suosikkeja ovat Final Fantasyt, Kingdom Heartsit, Naruto pelit, Mario Party pelit ja Mario Kart.

Animea aloin katsomaan yläaste ikäisenä, kun kaveri näytti minulle animen nimeltä Ranma ½. Siitä asti olen katsonut animea ja jonkun verran lukenut mangaa. Anime/manga suosikkeja ovat Naruto, Mirai Nikki, Bleach, One Piece, Durarara!!, Elfen Lied, Code Geass, Death Note, Hetalia ja Tiger & Bunny.

Katselen kyllä hirveän vähän leffoja mutta suosikkeja ovat Pirates of the Caribbean leffat.TV sarjoja tykkään katsella ja suosikkeja tällä hetkellä on House, The Big Bang Theory, NCIS Rikostutkijat ja Uusi Sherlock (BBC Sherlock)

Luonteeltani olen ujo, joidenkin ihmisten mielestä hauska, itsepäinen ja ystävällinen. Kun opin tuntemaan ihmisen niin ujous häviää saman tien :D
Sep 22, 2012 2:13 PM
Offline
Sep 2012
5
19-vuotias miehenalku Vantaalta. Armeija alkaa tammikuussa joten sitten tulee vähän vietettyä oikeeta elämääkin : D. Pelaan, katson animea, laiskottelen ja roskapostaan ympäri internettiä.
Oma listani on vielä hyvin kesken koska kaikkea ei pysty muistamaan tosta vaan ja dropattuja ei jaksa edes laittaa kaikkia kun niitä on niin paljon.

Tosiaan aiheeseen eli animen alotin joskus pikkupoikana Pokemonilla ja muulla dubatulla shitillä, mutta pidin pitkään taukoa kunnes tänä vuonna innostuin uudestaan (tietty välissä joitakin katsonut randomisti, lähinnä yläasteen aikana). Nyt sitten voisinkin jo sanoa olevani suurkuluttaja.. : D Mangaa en oikeen innostunut koskaan lukemaan. Välillä jotain tullut luettua randomisti.
Visual Novelit <3 Näitä on tullut häpeämättä hakattua jo kauan.

En ala nyt sanomaan millanen anime on hyvää, vaan sanon ennemmin mikä on huonoa. Nykypäivänä kaikki hullu taistelu/mättö on automaattisesti ulkona katsottavien listalta. Poikkeuksia on sellaiset jotka vastaavat muilta genreiltään halujani. : D
Moist_TunaDec 30, 2012 9:14 AM
Sep 24, 2012 11:49 AM
Offline
Oct 2008
179
Moro kaikki... Olen ollut tässä klubissa varmaan 3v, mut en muista olenko ikinä mitään kirjottanut tänne. Olen 19 ja mulla on intti 2013 heinäkuussa.

Olen katsonut suht paljon animea ja tykkään myös pelata ps3:lla Dark soulssia, ajopelejä, jne.
Oct 16, 2012 11:15 AM

Offline
Jun 2012
691
Jaa kai sitä vois itsekin...

Olen 24v. ja noista ikävuosista sen noin 20 käyttänyt animen parissa. Mitenkö voin muistaa, että niin kauan? Koska '92 tai '93 katsoin siihen aikaan hellyttävästi suomidubatun Ginga Nagareboshi Ginin eli tuttavallisemmin Hopeanuolen. Katsoin sen leikkaamattomana muutama vuosi sitten ja pari kertaa tais tulla itku ku järkytyin niin kovasti leikatuista kohtauksista :'D Sitten katoin sen vielä YouTubesta suomidubattuna uudestaan ja kyl se on omituinen leikattuna eikä ne dubit oo enää millään tavalla hellyttäviä... uskon, että jokainen 80- ja 90-luvun (alkupuolen) tuotos muistaa Hopiksen ainakin jollain tasolla :)

Animen parissa jatkoin aktiivisesti vuodesta '93, kun maailman paras TV-kanava ikinä eli RTL2 näytti animea aamusta myöhäiseen iltapäivään nonstoppina. Okei, oli siellä muitakin laatuanimaatioita kuten Matka maailman ympäri 80 päivässä mutta suurin osa oli animea. Niistä päällimmäisenä jäi mieleen Attack no 1, joka on kyllä yksi ehdoton nostalgialemppari edelleen. RTL2 näytti paljon urheiluun liittyviä animeita siihen aikaan ja sitten tuli Sailor Moon, jonka seurauksena olin sitten tietysti pikkutyttönä aivan myyty.

Suurimman osan tänne listaamistani animeista on semmosia, jotka oon nähnyt useampaan otteeseen jo 90-kuvulla ja ovat vielä melko pitkiäkin sarjoja. Monesta en muista enää paljon mitään, joten oon alkanut keräillä niitä aikuisiällä uudestaan katottavaksi. Oikeastaan oon itsenäisesti pyrkinyt laajentamaan aluevaltausta ja etsimään uusia animesarjoja tässä viimeisen neljän vuoden aikana. Niistä ensimmäisenä tuli Basilisk. Nyt tämän vuoden, lähinnä kesän ja syksyn, aikana oon sitten onnistunut useammankin uuden sarjan tuhoamaan ja lopettamaan ja pari lapsuudenajan sarjaa katsomaan ajatuksella.

Johan tuli sepustusta... tämä ei kertonut musta itsestäni mitään muuta kuin kuinka TV-painotteinen mun elämä on ollut :'D

Pelejä en juurikaan pelaa mutta eräs pelisarja on saanut mut ihan koukkuun. Amaranth Gamesin Aveyond pelisarja. Kannattaa kokeilla, jos vanhanajan 2D-grafiikka yhtään iskee ja toimii :)

Nyt mua ahdistaa se, etten edes yrittänyt kirjottaa tätä kieliopillisesti järkevästi ja varmasti jätin useammankin pilkun laittamatta oikeaan paikkaan :<

Jos olen irkissä, tottelen pääasiallisesti Quakenetissä nickiä Akane.
annmaryjayOct 16, 2012 11:25 AM
Eight-Man said:
Remember, be an artist, not an autist.

"If anything simply cannot go wrong it will anyway."

~ Murphy's 5th law
Dec 23, 2012 5:50 AM

Offline
Jun 2012
4
Jospas nyt viimeinkin saisin aikaiseksi kirjoittaa tänne jtoain pientä... :D Kauanhan tätä jo vitkuttelinkin.

Eli hei, olen Oboke, DeviantART:ssa Obo-boy ja tottelen myös nimeä parsaninja (mm. Tumblr). Syntynyt olen vuonna 93 ja nainen/tyttö/pienitissinen eliö siis olen. Olen luonteeltani jokseenkin ujo, en tutustu helposti uusiin ihmisiin, mutta jaan erittäin mielelläni mielipiteitäni eri asioista ja rakastan pitkiä syvällisiä keskusteluja. (:

Ensimmäiset koksketukseni animeen olivat perinteiset Muumit, Hopeanuolet, Pokémonit ja Digimonit. Vuosia myöhemmin, 12 vuotiaana, tutustuin mangaan Tokyo Mew Mewin kautta jonka äiti minulle puolipakolla osti ja varmasti katuu sitä ja kaikkea tätä rahanmenoa mikä mangaan on tullut syydettyä. Seurasin muutaman vuoden lähinnä shoujo ja mahou shoujo sarjoja kunnes Fullmetal Alchemistin ja Naruton kautta siirryin myös shouneniin, joista Naruto vei minut mukanaan. Kasvoin muutaman vuoden lähinnä mangaa lukien, animeen en keskittynyt kuin Ginga sarjojen suunnalta. Sitten tuli kuitenkin muutaman vuoden tauko jolloin en lukenut edes kovin paljoa mangaa samalla mielenkiinnolla mitä ennen.

Nyt kuitenkin, vuoden 2012 kesän lopussa päätin ryhdistäytyä tämän harrastukseni parissa ja aloin seuraamaan syyskauden sarjoja joista muutamaan jopa rakastuin täysin. Animea on tullut kulutettua kohtalaisesti lyhyessä ajassa ja muutamia uusia suosikkisarjoja olen löytänyt. Toivon, että jatkan tämän harrastuksen kanssa vielä pitkään. :D

Peleistä en ole ikinä ollut niin kiinnostunut. Pokémonien eri versioita on tullut pelattua kuusi vuotiaasta lähtien kun serkku latasi Redin ja Yellowin emulaattoreineen silloiselle koneellemme. Ei vain ole taitoa, aikaa tai jaksamista. Veikkaan kuitenkin jaksamista, olen luonnostani turhan laiska. :( Visual novellit kuitenkin kiinnostavat ja toivon, että jonkun sellaisenkin saisin joskus aloitettua.
Jan 8, 2013 10:11 PM
Offline
Mar 2011
145
Moi. Olen sane. Etelä-Pohjanmaalainen, 19 vuotias ihmishenkilö. Mun suosikkieläin on malaijanmuurahaiskäpy.

Aloitin animen seuraamisen aktiivisesti tuossa joskus muutama vuosi takaperi. Pelaan liikaa videopelejä ja harrastan musiikkia yleisesti.

Olen kohtuullisen introvertti persoona.

Tässä näin tiivistettyvä kaikki ensisijaisesti oleellinen yleistieto.
sanemurzuJan 20, 2013 10:18 PM
Jan 15, 2013 2:56 PM

Offline
Mar 2012
229
Heips (;
Oon 16- vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta! Käyn tällä hetkellä ekaa vuotta lukiossa.
Oon kattonu animee jo aika kauan varmaan noin. 10-vuotiaasta lähtien. Mulla on kaksoissisko jonka kanssa olin aina :D (oon kyllä nykyäänki mut vähemmän ku se asuu nykyään eri paikkakunnas)
nii, se pakotti mua kattoon animee. Inhosin aluksi tosi paljon, mutta mun sisko vaan yritti entistä enemmän saada mua kiinnostumaan animesta ja mangasta. Loppujen lopuksi se onnistuki siinä :DD

Katon nykyäänki paljon animee mutta on jääny paljo vähemmälle (koska pitkä matikka XD )
Mut jos jtn hyvii sarjoja pitää mainita nii Fruits basket, Clannad,Tales of symphonia,Hyouka,kuroko no basket yms.

Lisää tietoo saat kysymällä ;)
Apr 1, 2013 1:27 PM

Offline
Apr 2012
9
Jaa, esittäytyisinkö sitten vaikka. Olen 29-vuotias no-life harppu naiseliö jostain päin Suomea. Animea olen katsellut tietämättäni pienestä pitäen (ne klassiset sarjat, joita kaikki ainakin muinaisten polvien edustajat katto penskana, ennen kuin animesta oltiin edes kuultu), isompana vähän tarkoitushakuisemmin ja laajemmasta genrevalikoimasta.

Pelaan liikaa, piirrän liikaa, kirjoitan liikaa, nysvään kotona suljettujen verhojen takana liikaa, soitan pianoa ja bassoa liian vähän ja haaveilen liikaa. Panostan ehkä myös kouluttautumiseen liian vähän. Selailen animusivustoja liikaa ja löydän jatkuvasti uusia (ja vanhoja) sarjoja, joihin kuluttaa lisää aikaa. Normaalit ihmiset luultavasti pitävät minua vähän outona. Sikäli, kun huomaavat olemassaoloni.
May 13, 2013 4:10 AM
Offline
Jan 2010
11
Terve, oon Asore ja asustan Tokiossa tämän vuoden ja vähän enemmänkin. Animua on tullut katsottua jonkin verran ja manga puolella ei nyt mitään hirveämmin ole tullut luettua JoJos Bizzare Adventurea lukuunottamatta.
Sep 29, 2013 5:40 AM

Offline
Dec 2008
1876
Morjesta!

Tuomas on nimi, ja sipi on yksi monista sukunimestäni väännetyistä lempinimistä. 23-vuotias nuorehko mies kotoisin Tampereen seutuvilta (Ylöjärvi ikäv.0-15, Tampere 15-21), mutta nyt olen opiskellut Lahden AMKssa 2 vuotta ja muutto sinne tuntui järkevältä silloin kun sain opiskelupaikan.

Animea rupesin katsomaan vuonna 2006 (Naruto) ja mangaa rupesin lukemaan muistaakseni 2007 kun en enää jaksanut odottaa aina viikkoa uutta animejaksoa sarjoista bleach naruto ja one piece. Nykyään myös mangan lukemiseni on laajentunut, mutta edelleen uudet mangasarjat usein löytyvät niin, että katson ensin animen -> olen tyytymätön lopetukseen tai en jaksa odottaa uusia jaksoja ---> aloitan saman sarjan mangana. Viimeaikaisena esimerkkinä voisi mainita Shingeki no kyoujinin a.k.a. attack on titan.

vaikka naruto olikin ensirakkauteni animemaailmassa, niin ei se enää lukeennu lempisarjoihini. lempisarjoiksi voisin (tällä hetkellä) nimetä Code Geassin, Darker than black ja Shingeki no kyoujinin action genrestä ja Kokoro connect:in sekä Clannadin tuolta "nyyhky"-puolelta (vaikka KC voisi olla enemmänkin ehkä vakava sarja höystettynä komedialla, kuin nyyhky xD). Ecchiä tulee myös jonkin verran katseltua ja sieltä voisin mainita High school DxD:n ja Freezing:in (tosin freezing pääasiassa mangan takia)

Ystäväni "teki virheen" pari viikkoa sitten facebookissa ja pyysi minua suosittelemaan animesarjaa hänelle. Puoli tuntia myöhemmin hän kommentoi: "Jaa. Jos sut haluaa saada aktiiviseks keskustelijaks niin pitääkin näköjään rueta puhuun animesta". Totesin että kommentti on melko paikkansa pitävä :D
Eli jos haluaa aloittaa kanssani keskustelun animesta, niin olen innolla mukana! kovinkaan moni ystäväni ei ole katsonut animea ja vain 2 kaveria jotain muutakin sarjaa kuin narutoa, joten irl anime-keskustelut jäävät aivan liian vähälle. Yritän myös päästä joskus paremmalla ajalla tuonne irc-kanavalle. nyt kuitenkin koulukiireet painavat päälle joten ehkä ensi viikolla sitten löydän sinne =)
Oct 3, 2013 2:35 PM

Offline
Nov 2010
1
Tervis~ Roketti tässä!

Olen animublogaaja ja yhteisöaktiivi vuosikertaa 2013. Kirjoitan lähinnä animesta, olen vähän höpsö ja hengailen #mal.fi-kanavalla suojellakseni sinne eksyviä pikkutyttöjä. Sieltä löytyy ihan mukavia kavereita, kunhan tottuu kannun politiikkaan ja oppii kirjoittamattomat säännöt.

Ylläpidän Malpistefi_txt -tiliä Twitterissä ja olen niinikään vastuussa kanavan quotetoiminnasta.

Minut löytää ircistä nimimerkeillä _6reen ja Rokkens, mutta pelkkä Roku riittää kaipauksen ilmaisemiseen.
Päivystän yötä päivää, enkä nuku koskaan. Kanavalle joskus postattu tissikuva ei ole minun, pahoitteluni.

Tästä <- tuolta löytyy lissää minusta
Oct 5, 2013 7:17 AM

Offline
Jul 2011
3921
Moro!

Tietäjät tietää kuka olen, mutta kerrotaan nyt muillekin minkälainen herra näytön toisen puolen.

Jep, 20-vuotias nuoriherra imatralta. Olen katsonut aktiivisesti animea vuodesta 2008-2009, rekisteröidyin myanimelistiin kesällä 2011 ja siitä lähtien olen ollut täällä.

Tällä hetkellä NEET, ei opiskelupaikkaa eikä työtä. Tämä vuosi meni aika nopeasti kun olin suorittamassa varusmiespalvelusta lääkintämiehenä (8,5kk)

IRC-addikti, jos juteltavaa löytyy niin tulen kyllä ja kerron asiani :D

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
Nov 1, 2013 3:53 PM

Offline
Oct 2010
23
Joskus tein tänne jo esittelyn, mutta se on jo niin vanhentunutta kuraa että heitetäänpäs sitten tänne vain uusi.

Elikkäs olen miltein 20 vuotias naisihminen (plottwist: vai olenko sittenkään ihminen?), vaikka epänaiseksikin haukutaan. Pokemon ja Digimon aikoinaan vei rippeetkin tyttömäisyydestä silloin aikoinaan, jopa siihen pisteeseen saakka että äidin piti ostaa vaaleanpunainen (maastokuvioinen) takki - jotta olisin tyttömäisempi, ja tämä on ihan oikeasti tositarina.
Saatat kenties tuntea myös nimellä Koji (joskus aikoinaan se oli myös Kojja, tai tosi japsi-fanisti Kojima. Mutta siitä ajasta ei puhuta enempää.) Kahvinporo nimeäkin jossain käytän, ja myös tätä PurkkiAnanasta hienon möläytykseni takia - "Jos olisin vihannes olisin purkki ananas.". Näiden lisäksi käytän jossakin myös nimeä Fukurogitsune, joka on kettukusun japaninkielinen nimi - joka vittaa fursonaani.

Siitä Pokemonista ja Digimonista se sitten kehittyi Inuyashaan, koska ei silloin vitosella oikein muutakaan luettavaa tullut sen Ranman, Tokyo mew mewn ja näiden muiden hehkeiden lisäksi. Joskus taisin kanssa popittaa Sailor Moonia ja Magic knight rayearthia kun niitä tuli telkkarista, ja tietty Muumejakin.
Nykyään on tullut vähän pidettyä taukoa animuilusta ja tujoteltu tämän toisen pallonpuoliskon piirrettyjä, mutta eipä harrastus ole minnekään kadonnut.

Suureksi yllätykseksi tykkään myös videopeleistä. Skyrimia pelattu se yli 300 tuntia, ja ei vieläkään millään hahmolla ole saatu main storya läpi, ei vain jaksa pelata kilttiä dragonbornia. Ja tietty on myös pokemonia pelailtu, uutuus suosikki on myös Alice: Madness returns ja juuri löysin Assassins Creed ykkösenkin, ehkä sitä pääsen pian pelaamaan.

Toiseksi yllätykseksi tykkään piirtää ja tällä hetkellä opiskelenkin sarjakuvaa KyMen opiston hehkeällä sarjis linjalla ja ehkä jonain päivänä olen kuuluisa.

Mutta luultavasti vasta sen jälkeen kun olen erakoitunut Homeperseensuolle (se on oikea paikka, katso vaikka Googlesta) ja tullut hulluksi taiteilijaksi.

Minua voi ihan rauhassa pommittaa viesteillä jos jostain syystä kiinnostaa, en useinkaan kirjoittele nimiä Death noteen - joten ei tarvitse pelätä.

(Ei hitto tämä paisui suuremmaksi kuin suunnittelin.)
¯\_(ツ)_/¯
Nov 11, 2013 6:31 AM

Offline
Oct 2013
15
Moorjesta :D Tällänen 16-vuotias vasta lukion aloittanut miehenalku Pieksämäen suunnilta. Hurahtanut vastikään animeen. Kuunteleen elektronista musaa, harrastan melbourne shufflea (siis kyllä, shufflausta.) ja tietysti pelaan, sehän on joka jonnen perustehtävä.

Teen myös grafiikkaa, ja mut löytää youtubesta nimellä PannariEdits. Twitteristä taas nimellä @PannariXent. Jos kiinnostaa ni katelkaa! ;)
Jan 2, 2014 5:38 AM
Offline
Dec 2013
1
Hei ! ~

Olen nuori tyttö Helsingistä ja olen ollut kiinnostunut mangasta, animesta ja japanilaisesta kulttuurista jo pidemmän aikaa. Liityin tälle sivustolle, koska halusin tutustua muihin animeharrastajiin, niitä kun omassa tuttavapiirissäni ei muita ole. Mukavaa huomata, että täältä löytyy muitakin suomalaisia ! (:

Olen hulluna moniin sarjoihin, mutta tällä hetkellä suosikkimangani on Karin. Suosikki animea ei tällä hetkellä ole. Lähiaikoina manga on innostanut mua enemmän kuin anime, mutta nyt kun olen vihdoin löytäny netistä suomeksi tekstitettyä animea sekin on alkanut innostaa enemmän (kielitaitoni kun on mitä on...:D).

Tulkaa rohkeasti juttelemaan, sillä kaipaan todella juttuseuraa ja on kivaa saada uusia nettituttuja :3 Jos on joku sarja mitä haluatte suositella niin sanokaa ihmeessä !

Anteeksi, jos teksti on hieman epäselvä tai kirjoitusvirheitä on paljon.
Jan 3, 2014 2:52 PM

Offline
Apr 2011
46
ChiyoRawr said:
Hei ! ~

Olen nuori tyttö Helsingistä ja olen ollut kiinnostunut mangasta, animesta ja japanilaisesta kulttuurista jo pidemmän aikaa. Liityin tälle sivustolle, koska halusin tutustua muihin animeharrastajiin, niitä kun omassa tuttavapiirissäni ei muita ole. Mukavaa huomata, että täältä löytyy muitakin suomalaisia ! (:

Olen hulluna moniin sarjoihin, mutta tällä hetkellä suosikkimangani on Karin. Suosikki animea ei tällä hetkellä ole. Lähiaikoina manga on innostanut mua enemmän kuin anime, mutta nyt kun olen vihdoin löytäny netistä suomeksi tekstitettyä animea sekin on alkanut innostaa enemmän (kielitaitoni kun on mitä on...:D).

Tulkaa rohkeasti juttelemaan, sillä kaipaan todella juttuseuraa ja on kivaa saada uusia nettituttuja :3 Jos on joku sarja mitä haluatte suositella niin sanokaa ihmeessä !

Anteeksi, jos teksti on hieman epäselvä tai kirjoitusvirheitä on paljon.


Tää on taas joku juoni...
Where there's smoke, they pinch back.
Jan 27, 2014 1:18 AM
Offline
Jul 2013
52
Moi oon ultra-antiikkinen (-88) tärähtäneen oloinen alfafujo jota alempivuosiluokkaiset ja pojat pelkää. Ja joka oikeastaan pelkää heitä vastavuoroisesti.

Alla lyhyt historia.


Anime- ja mangamaku käy ilmi listauksestani, musiikissa melkein kaikki uppoaa mutta erityisesti raskaampi melodinen, TV:tä en katso enää ollenkaan, lehdistä tilaan Animea, Tiedettä ja Nautaa, peleistä en niin hirmusti perusta mutta Skyrim on parhautta. Sit harrastelen vielä vaihtelevalla aktiivisuudella piirtämistä, yksinlaulua, kirjoittamista, wikipediointia ja käsitöitä.
peccAug 18, 2014 2:41 AM
Feb 27, 2014 1:29 AM
Offline
Feb 2014
2
Kai sitä vois täälläkin käydä esittäytymässä olen 21 vuotias armeijankäynyt työssä käyvä yksin asuva nuori mies.
Animeen tutustuin joskus lapsena digimonin kautta joka oli lapsuuteni yksi lempi sarjoista vaikka jälkeen päin ne suomi dubit olivat aika hirvetä. Hiukan myöhemmin tutustuin full Mtal Alchemistiin kun sitä sattui tulemaan suomen televisiosta(ja vielä ihan alkuperäis kielellä) sen jälkeen löysin Dragon ballit aluksi jenki versiot... mutta pitkän etsinnän jälkeen löysin Alkuperäiset leikaamattomot versiot joiden ansiosta se on vieläkin yksi lempi sarjoistani myöhemmin tutustuin tämän hetken jättiläis kokoisiin sarjoihin Onepiece,Naruto,bleach ja fairy tail joista One piecestä tulikin sitten lempi sarjani

Harrastuksiini kuuluu, Kavely lenkit, ruuan laitto/hyvä ruoka, Pokemon tcg organized play. Pdän myös kovasti fantasia/scifi elokuvien/kirjojen katselusta/lukemisesta ja tietenkin animen katselu ja siihen liityvän krääsän keräily. Mangaakin olen alkanut keräilemään noin vuosi sitten mutta aloitan mielummin yksi sarja kerralaan One piece 64/69 pokkaria tällä hetkellä.
Luonteeltani olen positiivinen,huumorintajuinen, ehkä aluksi ujo.

Animea on tullut katseltua jo jonkin aikaa mutta en ymmärä miksi en ole kirjautunut tälle sivulle aikaisemmin.
Lähettäkää vaan viestiä jos jokin yllä olevasta tekstistä kolahti tai muutenvaan keskustelen mielelläni Animesta tai vaikka muustakin kun ei noita animen harrastajia kauheasti kaveripiirissäni ole :-)
Mar 3, 2014 12:34 PM

Offline
Jan 2013
38
Jes! Ainoa paikka oikean elämän kaverien lisäksi suomenkieliseen animekeskusteluun näytti olevan auttamattoman autistisesta käyttäjäkunnasta koostuvat kuvalaudat, kunnes törmäsin tähän ryhmään. Varsinkin tuo IRC-kanava in pakko tsekata ennen pitkää.

Olen melko tyypillinen suomalaisernu, eli etäisesti j-rokkarimainen pseudogootti, joka hengaa lähinnä erilaisten anime- tai pelinörttien seurassa. Harrastukseni lähti alun perin mangavillitykselle altistumisesta, mutta nykyisin se on jäänyt amiinien tuijottelun alle. Tykkään animaatiosta myös yleisesti, eikä kiinnostukseni rajoitu pelkkään japsikamaan, ja netissä pyöriskelenkin usein /co/ssa.
Paras sarja, mitä on tullut katsottua tähän mennessä lienee Paranoia agent.

These are my dragons. You can help raise them by clicking on them!
Apr 15, 2014 2:03 AM

Offline
Jul 2013
690
YoYo! Ajattelinpa minäkin tutustua paremmin tässä tämän myanimelistin sisältöön nyt vaikka jo vuosi sitten tännekkin tajusin liittyä.

Minut tunnetaan nimellä Mika ja täällä internetin ihmeellisessä maailmassa minut tunnetaan myös nimellä Zaiba. Olen jo niinkin vanha nuori kuin 28 vuotta elikkäs vuonna -85 kauan on aikaa siis, siitä kun synnytty tänne on! ლ(́◉◞౪◟◉‵ლ)

Animea olen harrastanut jo pienestä pitäen ja ensikosketukset animeen oli vanhoen starzinger VHS kasettien kautta, jota en oikeastaan animeksi silloin vielä tunnistanutkaan, ehkä ensimmäinen oikea kosketukseni animeen oli tonari no totoro joskus kolmentoista vuoden ikäisenä, mitä siitä nyt on viisitoista vuotta aikaa? Noh, sitten myöhemmin olin mukana mm. perustamassa Kuopion Anime ja Manga yhdistystä elikkäs Kamy:ä ja kävinkin siellä pari ensimmäistä vuotta aktiivina, tosin sen jälkeen elämä on heitellyt minne sattuu ja anime on ollut mukana välillä enemmän välillä vähemmän, mutta nyt viimeisen vuoden aikana olen taas tähän mahtavaan harrastukseen hurahtanut takaisin.

Harrastuksista sen verran että kuntosalilla tulee käytyä ja pelailtua tulee erilaisia pelejä, tällä hetkellä taas on ollut PC-peli kausi ja aika on mennyt lähinnä hearthstonen ja diablon uuden lisäosan parissa. Aloitin myös lähiaikoina japaninkielen opiskelemisen! ヾ(。◕ฺ∀◕ฺ)ノ

Jooh, profiilistani löytää sitten ne animet mitä on tullut katsottua (tosin siellä ei varmaan ole puoliakaan siitä mitä olen katsonut, suureksi osaksi näitä nykyisiä vain.)

No joo, tämmöinen savolainen höpöttäjä kun olen nii tää alkaa mennä jo aivan liian pitkäksi eli parempi lopettaa näin alkuunsa. Tossa vielä kuva, elikkäs: http://imgur.com/S1FJIvZ
May 28, 2014 9:16 PM

Offline
May 2008
51
Viis vuotta edellisestä postauksesta kai joten updeitataan; asun nykyään Tampereella, ammatti on vapaaherra ollut 2012 lähtien ja toivottavasti tulee olemaan jatkossakin. Ei töitä tarvitse tehdä jotta elannon saa, sen oon oppinut sen jälkeen kun valmistuin.

Kerran vuodessa pitäisi reissata johonkin ulkomaille. 2012 joulu jälkeinen UV meni ja Japanissa mutta tälle kesälle ajattelin mennä ihan vaan damiin, britteihin tai espanjaan kun ei oo porukalla varaa tai aikaa lähtee kaakkois-aasiaan muutaman kuukauden reppureissulle. Intia, Thaimaa, Laos, Vietnam jne. kyl maittais.

Tai ehkä Etelä-Amerikka.. Mutta jospa ensi vuonna. Hitto kun veli muutti alkuvuonna ausseista takas suomeen niin ei sinnekään oo "syytä" mennä ja toinen tuli USAsta Ranskaan. No Ranskassa vois toki käydä ihan yksinkin sukuloimassa jos ei muuten.

Toki Japaniin yllättäen matkaseuraa sais lähes aina, mutta ei joka vuosi sinne kuitenkaan, pari viime reissua riitti, vaihtelun väliin. Ja hitto siellä menee aina se pari tonnia vähintään figuureihinkin, ei halvin matkailukohde. :D

Nojoo, en ollu kyl viime vuonna kun ekan viikon vuodesta ulkomailla että voikohan sitä laskea kerran vuodessa reissaamiseksi. Vuosi ja 5kk joka tapauksessa liian pitkä tauko mutta Heinäkuulle ollaan jo jotain mietitty, jos ei onnistu niin lähen sitten sinne Ranskaan ite. Tai sitten morjestamaan ulkomaalaisia MMO-tuttuja, ei tosin tuu mieleen missähän kukakin mahtoi asua.
JnnMay 28, 2014 9:25 PM
Jun 4, 2014 5:14 AM
Offline
Apr 2014
6
Pitänee ittekkin rustailla jotakin tänne sitte vissiin, että ihmiset tietää minunkin olemassaolostani.

Eli, Tämmönen 17-vuotinen poika kouvolan suunnalta jonka eräs ystävä sai koukutettua animeen muutama vuosi takaperin ja hyvin on maittanut, nyt vaan alkaa olemaan nuo hyvät sarjat vähän kiven alla.

Kuva-Artesaaniksi olen opiskelemassa, just saannut ekan vuoden käytyä ja hauskaa on. Harrastuksia en pahemmin omaa, lähinnä koneella istumista ja pikku-ukkojen kasailua (Warmachine/Hordes)

Eipä tässä siis juu mitään sen ihmeempää, kattoo mihin elämä ihmistä vie
Nov 6, 2014 5:26 AM

Offline
Aug 2014
2
Öö... joo... oon 20v Joensuusta. Tomi on oikea nimi, mutta netissä oon melkeen aina käyttäny nickiä "Thompson". Numerot vaan vaihtelee.

Ensi kosketus animeen oli Pokemon ja Dragon Ball/DBZ joskus peruskoulu aikaan. Niitten jälkeen en oo kattonu muuta ennen kuin alotin uudestaan tänä kesänä. Se lähti tästä linkistä: http://imgur.com/a/9UGCL. Muutaman noista katottuani huomasin ettei takasin ollu palaamista.

Suosikki anime elokuva on tähän mennessä The Disappearance of Haruhi Suzumiya, jonka vahingossa katoin ennen sen sarjaa, ja sarja Baccano!, jonka musiikista ja miljööstä pidin erityisesti.

Jos en nyt oo kattomassa animea, niin varmaan pelaan tai katon twitch.tv:stä Dota 2:sta ja/tai kuuntelen musiikkia. Ehkä joskus alan lukemaan mangaa, mutta en oo ikinä hirveesti tykänny lukemisesta.

Dec 12, 2014 2:28 AM
Offline
Oct 2014
5
18-vuotias, tasa-arvotaistelija, kielioppinatsi ja nykyisellään tamperelainen. Animea tullut katsottua pikkunatiaisena Pokémonin, Digimonin ja Duel Mastersin muodossa. Viimeisimmästä olinkin aika fanaattinen, pelasin keräilykorttipeliä, hommasin teemalakanat yms. kakkaa.

Yläasteella tuli katsottua vaan muutama hassu sarja kokonaan. Niistä pitkäaikaisiksi suosikeiksi jäi Revolutionary Girl Utena ja Aoi Hana. Tyttörakkaus on tyttörakkautta. Nykyään animea tulee katsottua vähän enemmän, se palasi harrastuslistalle pari kuukautta sitten, ja mangaakin on tullut pikkuhiljaa luettua. Tosin en ole verkkolukemisen suuri ystävä. Profiilista näkee sitten näistä enemmän.

Mitäköhän vielä. Tykkään lukea kauno- ja tietokirjallisuutta (suurimpia suosikkeja mm. Irving, Sagan, Eddings, Cunningham) ja katson paljon myös länsimaisia sarjoja (mm. Hemlock Grove, Once Upon A Time, Faking It). Musiikkimausta saa tietää last.fm:stä, tunnus on yxoa.
Jan 11, 2015 5:31 AM

Offline
Dec 2014
11
Olen 15-vuotias tyttö Pohjois-Karjalasta. On vähän vaikea määritellä kuinka pitkään olen tätä touhua harrastanut, koska jo 10-vuotiaana on tullut Salapoliisi Conania, Ranmaa ja Inuyashaa lainattua kirjastosta. Tietenkin vielä nuorempana olen katsonut Hopeanuolta ja subilta FMA:ta ja Dragon Ballia. Viidennellä luokalla rupesin katsomaan animea enemmän ja Narutokin tuli siinä mukaan. Ylä-asteelle tultuani pidin aika pitkän tauon ja siinä sitten aloitin uudestaan.

Minulla on hyvin outo maku animen ja mangan mukaan. Minulle on turha sanoa esim. "Mikset pidä tuosta animesta jos se on ihan samanlainen mistä olet pitänyt? Pidän jokaisesta sarjasta omalla tavallaan ja ne animet jotka jäävät mieleen ovat semmoisia joista ei ole samantapaisia animea. Luen myös mangaa, mutta tällä hetkellä "kerään" vain Weediä ja joskus yksittäisiä sarjoja.
Mar 13, 2015 8:56 AM
Offline
Mar 2015
2
Moi vaan, olen miespuolinen vuosimallia -89 Helsingissä opiskeleva aineenopettajaopiskelija Vantaalta. Ensikosketus mangan ja animen maailmaan kunnolla oli varmaan kakarana Pokémonin ja Digimonin kautta, joskin hämärän mielikuvan mukaan Totoro ja Punainen sika oli joskus pienempänä nähty. Ala- ja yläasteen taitteessa tuli katseltua paljon 90-00-lukujen animeja myös Saksan RTL 2:lta. Nykyinen kiinnostus sai alkunsa joskus yläasteen ja lukion välimaastossa, kaverilla Narutoa katsellessa ja Salapoliisi Conan -mangan ilmestyessä Suomessa. School Rumble oli muistaakseni yksi ensimmäisiä, joita löysin silloin itse, ja sen jälkeen onkin erinäisiä sarjoja kerääntynyt vaikka mistä genrestä.

MAL:ia on tullut käytettyä jo pidempään keskustelun seuraamiseen, mutta tunnus tuli tehtyä vasta taannoin, jonka takia anime- ja mangalistat elävät tämänhetkisten sarjojenkin lisäksi hieman vanhoja sarjoja muistaessa. Juttuseura on tervetullutta vaikka yhteisten sarjojen pohjalta tai suositusten takia. Tosin jos ei syystä tai toisesta kehtaa kysyä, melkeen mitä tahansa 9 tai 10 saanutta sarjaa voin suositella, ainakin mikäli genre kiinnostaa.

Animen ja mangan lisäksi harrastuksia tai yleisiä kiinnostuksia ovat mm. lukeminen, videopelit Nintendo/PC yhdistelmällä, lautapelit ja muut pöytäpelit, sekä satunnainen ulkoilu. Eniten luen fantasiakirjallisuutta ja lempikirjailijani on Terry Pratchett, jonka Discworld sarja sai lopullisen päätöksensä ikävällä tavoin. Myös Terry Brooksin Shannara-sarjaa on tullut luettua melko paljon.

Videopeleissä olen hieman moniruokaisempi, mutta rpg:t ja city builderit ovat olleet erityisen lähellä sydäntä. Esimerkkejä pitämistäni sarjoista ovat Zeldat, Mariot, Smash Brosit, Fire Emblemit, Elder Scrollsit, Heroes of Might & Magicit ja Sierran City Building Series. Lautapelejä on tullut kaverien kanssa pelattua kaikenlaista, ja Dungeons & Dragons 3.5:ttä tuli pelattua useampikin vuosi, kunnes kiireiset vaiheet elämissä jättivät sen vähemmälle. Ulkoilu on enimmäkseen kävelyä ja satunnaista hölkkäilyä, sekä taidotonta geokätköilyä.

Kaikenlainen juttuseura on tervetullutta jos kiinnostus heräsi :)
Sep 6, 2015 7:17 AM

Offline
Sep 2015
7
No teempäs itekki tämmösen lyhyen sepustuksen itsestäni tänne :). Eli oon tällainen kohta 23v opiskelija naikkonen, joka asuu tällä hetkellä Tampereella. Animea on tullut katottua ihan nassikasta asti, silloin tosin Pokemonia, Hopeanuolta sun muita. Vanhempana on tullut harrasteltua jo viitisen vuotta eikä loppua ole näkyvissä. Haaveena joskus osallistua jonkinmoiseen coneihin ja syventää tätä harrastusta :). Mangaan olen tutustunut vain sen verran, että olen yleensä lukenut vain muutaman osan ja alkanut sitten katsoa animea, näitä on niin monta, että en edes muista kaikkia sarjoja mitä olen mangan kautta alkanut katsomaan :D.

Muuten olen tämmönen aika antisosiaalinen, ernu ja nauran ehkä vähän liiankin helposti asioille :). Pelailtua tulee playstation 1 pelejä nostalgia höyryissä ja muutkin klassikko pelit ovat lähellä sydäntä. Olen myös suuri kissafani ja omistankin niitä kaksin kappalein :3.
Nov 25, 2015 11:36 PM
Offline
Nov 2015
1
Hei vaan kaikille :)

Elikkäs, ajattelin nyt sitten itseni esitellä kun kerran tämmöinen kiva suomalaisryhmä löytyi. Olen vuonna 95 syntynyt nainen/tyttö Tampereen seudulta ja tällä hetkellä asustan USA:ssa opiskelujeni takia, mutta lomat usein kuitenkin viettelen kotisuomessa ;)

Lemppari animeni löytyvät siis profiilistani, mutta muutamia suosikeistani ovat Dragonball (kaikki paitsi GT), Pokemon, One Piece, Naruto, Sakamichi no Apollon, Tiger&Bunny, Gintama ja Haikyuu!! 3ds:llä pelailen mm. Pokemonia ja Fire Emblemiä.

Pidän koirista, värikkäistä vaatteista, luonnossa vaeltelusta, pitkistä filosofisista keskusteluista ja oudosta huumorista :D Olen melko ujo aluksi, mutta myöhemmin tutustuttaessa varsinkin puhelias ja höpsö :) Myers-Briggs persoonallisuustyyppini on INFP.

Minulla ei ole Suomessa kovin monia kavereita jotka jakaisivat animeinnostukseni, joten juttuseura kelpaa aina :)
Feb 15, 2016 2:26 PM

Offline
Sep 2007
1157
Hi, I hope I'm welcome here!
I'm Cecilia, 23 years old from Sweden but I live in Turku. I've studied Finnish and can understand pretty much everything written here, but speaking Finnish myself is really hard... Would love to practice sometime though! :p

Anyway, I'm here living with my boyfriend and our two cats, studying pharmacology at Turku University. Will be moving to the Helsinki area for my research project starting this summer though :)

Nice to meet you all though, if you decide to let me stay xD
Feb 16, 2016 8:05 AM

Offline
Jan 2016
66
Moro kaikille.

Lapissa asuva 20-vuotias nuori joka opiskelee Liiketaloutta.
En ny hirveemmin animea kattele mutta mangaa kylläkin.

Jos joku suomalainen (tai kuka tahansa) haluaa keskustella ni ei muuta ku VM'mää kehiin.
Feb 16, 2016 6:54 PM

Offline
Jan 2016
28
Terve!
20v turkulainen täällä, joka yrittää päästä läpi iltalukiosta vielä joskus ja ehkä sen jälkeen suunnata yliopistoon. Päivät menee milloin minkäkin aktiviteetin parissa ja useimmiten tuntuu että maailmasta loppuu aika kesken, vaikkei edes tee pahemmin mitään.

Ensikosketukset animeen on olleet perus muumit/hopeanuoli/pokemon, mutta varsinaisesti tietoisesti animea olen ruvennut katsomaan joskus yläasteella. Mangaa on tullut luettua ala-asteen loppupuolelta (joskaan niitä en jaksa tänne listata, koska laiskuus), tosin nykyään oikeastaan katson vain animea.

Pidän kissoista ja omistan alta vuoden ikäisen kissan nimeltä Juksu. Minulla on myös akvaario. Koirat ei ymmärrä minua enkä minä koiria. Sama pätee lapsiin.

Jos tekee mieli tulla juttelemaan niin tervetuloa, lupaan etten pure :)
touch me with no hands, hold me with your eyes
unwind me with your mind tonight

Feb 28, 2016 5:43 AM

Offline
Sep 2011
13
Moikka!

Animen katsoja etsii juttuseuraa, joten laittakaa rohkeasti kaveripyyntöä tai viestiä, jos vaikutan henkilöltä jonka kanssa voisit jutustella.

Olen -96 poika Helsingistä. katson suhteellisen paljon animea ja tykkään urheilla. Alan opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä tänä syksynä.
Seuraan paljon meneillään olevia sarjoja, mutta katson myös satunnaisesti vanhempaa tuotantoa. Slice of life, Romance, Comedy ja Sports sarjat uppoavat parhaiten, mutta kaikki muutkin genret menee, kunhan sarja on tarpeeksi kiinnostava.

Tämän seasonin top 5 sarjat satunnaisessa järjestyksessä: Boku Dake, Konosuba, Shirayuki-hime, Haikyuu S2 ja Gate S2. Muitakin sarjoja löytyy, mutta ne eivät tähän listaan mahtuneet. Jos tällaiset sarjat kiinnostavat tai sivultani löytyy jotain kiinnostavaa, laittakaa ihmeessä kysymystä tai kommenttia seinälle. Koitan vastata mahdollisimman pian ;3.

Mangaa luen kun siltä tuntuu ja Visual noveleistakin olen vasta lähiaikoina kiinnostunut, mutta jos ehdotuksia on, niin otan niitä mielellään vastaan. Pelaan silloin tällöin Osua. Olen myös kiinnostunut piirtämisestä ja taiteesta. Jos satut harrastamaan piirtämistä, niin haluan ehdottomasti nähdä piirroksiasi, eikä haittaa vaikka ne eivät kummoisia olisikaan.

Jos vaikutan kiinnostavalta niin kommenttia profiiliin. Jos olet huono aloittamaan keskustelua niin kommentoi vaikka ”moi” tai jotain niin voin aloittaa keskustelun muutamalla kiperällä kysymyksellä O(≧▽≦)O.


tomeitouFeb 28, 2016 5:52 AM
Signature removed. Please follow the signature rules, as defined in the Site & Forum Guidelines.
Mar 19, 2016 8:35 AM
Offline
May 2014
2
Hei olen 22 vuotias Mursu ja Animea näin ensimmäisen kerran vuonna 2002 kun SubTV esitti Dragonball Z:taa. Silloin en tiennyt paljoa animesta, mutta viihdyttävältä se ainakin näytti. Vasta kun ruutuun pompsahti Taikasoturit (Magic Knight Rayearth)niin se vasta olikin aivan jotain muuta. Sitten 2005 muistan nähneeni ensimmäisen Neon Genesis Evangelionin jakson joskus yö aikaan tuli subilla. Se ei sinänsä ollut siihen aikaan mitenkään erikoisen näköinen (minulle), mutta ihemettelin sen esitysaikaa. Sitten tulikin monen vuoden väli etten katsonut mitään animea aktiivisesti.

Vasta vuonna 2010 aloitin harrastukseni kun rupesin etsimään Magic Knight Rayearthin 1 introa. Se sytytti jotain sisälläni ja aloinpas etsimään sarjan kahta kautta dvd:nä ja kuinka ollakkaan löysin molemmat ja ostin tuota pikaa. Tästä ostoksesta tulikin minun ensimmäinen ja kallein mitä olen animea ostanut tähän päivään mennessä. Myös pikkuhiljaa rupesin pudottamaan kaikenlaiset dubbaukset (enkku dubit isoimpana) pois, koska jotenkin vain haluaa nähdä sarjan siinä muodossa missä ne on tulleet ensimmäistä kertaa ulos.

Omistan myös pikkuhiljaa kasvavan anime bluray/DVD kokoelman josta teen myös päivitys videoita melkein joka kuukausi youtubeen.
Ostan kaikenlaista mikä kiinnostaa, enkä enään ihan umpimähkään osta kaikkea mitä tulee vastaan. Musiikilla on myös iso vaikutus minuun. Sarjojen openingit, endingit ja myös tausta biisit jäävät muistiin. Myös pienehkön manga kokoelman omistan. Jos pitäisi sanoa että mikä on paras anime niin kokonaisuudessan sanoisin Macross.
May 12, 2016 12:27 AM
Offline
Aug 2015
5
Jahas, onkohan tämä paikka kuollut vai ei? Noh ihan sama.
Olen justiinsa täyttänyt (siis, niinkuin 5 päivää sitten.) 18 vuotias henkilö nimeltä Atte-Eemeli. Mun nimisiä henkilöitä on suomessa tasan 5. :P Olen katsonut animea nytten noin 1 ja puol vuotta, sinä aikana katsonut noin 100 animea. En ole merkinnyt kaikkia katsottuja omaan MALiin, koska alotin niiden merkitsimisen ihan äskettäin. :P Asun Vantaalla, enkä tiedä mitä muuta sanoa nytten.
Jul 11, 2016 3:28 AM

Offline
Feb 2015
30
Jos sitä sitten postailisi vaihteeksi suomeksi. Elikkäs naispuolinen, 20wee, majapaikkana tällä hetkellä Lappeen_ranta. Eka vuos tietokone/matikka/fysiikka yliopisto-opintoja takana.
Anime tuli jo jollain tapaa tutuksi kun joskus muksuna tuli kateltua Muumeja, Hopeanuolta, Pokemonia, Beybladea yms. Aktiivisesti aloitin animen ja mangan (suur)kuluttamisen lukion toisella luokalla eli ei niin kovin pitkä aika sitten. Con-neitsyyskin tuli vietyä tänä-vuonna Desucon Frostbiten ja Mimiconin merkeissä ^^
Animen ja mangan lisäksi vietän aikaani tietokonepelejä pelaten (osu! ja satunnaisia pelejä steamissa + ps2/3) sekä aikidossa (kohta vuosi takana) ja partiossa. Ala-asteella tuli pelailtua jalkapalloa aktiivisesti noin viisi vuotta, pianoa tuli pimputeltua saman verran sekä kuorossa tuli lauleltua kymmenen vuotta ennen paikkakunnan vaihtoa. Lisäksi olin joskus suurempi Star Trek -fani, nykyään katselen vähän harvemmin.
Saa pyydellä kaveriksi, mielellään viestin kera :)
Jul 19, 2016 10:00 PM

Offline
Mar 2012
229
Heips, aajattelin esittäytyä täällä, vaikka olen ollut jäsenenä jo kauan. (Toivottavasti ei haittaa) :D Aktivoiduin taas pitkästä aikaa Animen & Mangan pariin, niin olis kiva jos olis joku jonka kanssa jutella niistä.

Eli, Olen 19v tyttö Etelä-Pohjanmaalta. Syksyllä alkaa opinnot AMK Insinööri (Auotomaatiotekniikka) Seinäjoella.
Mangasta innostuin joskus ala-asteella, siskon myötä. Ensimmäinen sarja jonka luin oli Tokyo Mew Mew. (Oli muuten myös ensimmäinen animenikin, ellei Pokemonia mm. lasketa). Siitä se pikku hiljaa sitten lähti ja nykyään tulee katsottua animea päivittäin. Opiskelin Japania vuoden verran opistossa, ja kävin myös japanissa. Mielestäni japaninkielen taitoni on ihan ok, olen menossa loppuvuodesta japaninkielen tasokokeeseen, N3 olis ajatus kokeilla.

Muut asiat mistä pidän: Kpop, Jpop, Aasialaiset drama sarjat (Japani, Korea, Kiina, Taiwan), Supernatural, The Walking Dead, Love Live mobiilipeli (tulee pelattua päivittäin), RPG maker kauhupelit ja joskus harvoin luen Light novelleja.

Saa pyytää kaveriksi, olis kiva jutskailla! :)
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (3) « 1 [2] 3 »

More topics from this board

» Animessa nahtyja 'suomalaisia' ( 1 2 )

Jerrez - Mar 6, 2010

78 by Korru »»
Sep 26, 2023 6:52 PM

» Viimeksi katsottua animea ( 1 2 3 )

Opal_Shrike - Jan 11, 2010

116 by Kuruwin »»
Aug 13, 2023 5:32 AM

» Animen katselun rajapyykit

Kuruwin - Sep 10, 2022

5 by sordos »»
Jul 27, 2023 10:13 AM

» Tracon

Jnn - Jun 9, 2010

15 by Hisokazzzz »»
Jul 28, 2020 12:04 AM

» Apua, Finland Club on kuollut!

Pakku - Jan 12, 2020

0 by Pakku »»
Jan 12, 2020 7:55 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login