NDomain Lounge's Comments

Pages (5) « First ... « 2 3 [4] 5 »
Tijnisch | Jan 31, 2008 2:48 PM
Het moet maar.

Likewise | Jan 30, 2008 1:22 PM
Nou Tijnisch, dan zijn wij de enige coole mensen in de club.

MilanXS | Jan 30, 2008 9:01 AM
Martijn is cool. Mja, ik kijk nu Elfen Lied en TTGL is aan het downloaden. TTGL lijkt me inderdaad een toffe animé.

Dango, Dango, Dango Daikazoku.

Rethardus | Jan 30, 2008 6:58 AM
Dango! =)

Tijnisch | Jan 29, 2008 1:30 PM
Het hebben van een Clannad avatar maakt je cool.

Rethardus | Jan 27, 2008 1:26 PM
Hahaha, dat wist ik ongeveer zo al.

Maar hippe anime, das Naruto toch ook?

Oh God vermoord mij. Geef die mensen deftige kijkstof (lol).

Tijnisch | Jan 27, 2008 11:05 AM
GL favoriet op DS-G? Dat is eerder een grap dan een feit.
Het GL topic op DS-G wordt gewoon helemaal niet bezocht, de meeste daar hebben een soort voorliefde voor het negeren van hippe animé.
Geef DS-G maar Naruto, dan blijven ze lang zoet.

Rethardus | Jan 27, 2008 10:05 AM
Ik kan misschien wel overdrijven met mijn argumenten, maar het neemt niet weg dat ik de serie overrated vind.

Je moet natuurlijk ook niet met Bleach of Naruto vergelijken, dat noem ik zelfs geen anime. Die kan je beter als manga bekijken.

TTGL is geen slechte anime, verre van, maar het mist echt iets om als must-see benoemd te worden. Zoals Tijnish al zei, de gevechten zijn soms niet te volgen, en dat is toch niet de bedoeling van een mecha?

Allersinds, ik snap dat iedere forum een eigen fav. anime heeft, bij DS-G is dat GL merk ik, en bij ND is dat Elfen Lied ( bleh =( )...

Erik26 | Jan 27, 2008 7:28 AM
"De fillers bedoel ik met zo'n episode die herhaald tot waar ze heen zijn gekomen, en aan de helft van de serie start met nieuwe beeldmateriaal."

Volgens mij was dat alleen zo in episode 6, en de makers hadden toen niet echt een keus. Het originele beeldmateriaal was iets te pikant voor op tv en moest er dus uitgeknipt worden (Gurren Lagann werd in tegenstelling tot de meeste anime 's ochtends uitgezonden).

Het stukje met "this is the continuation of a tale about a man who has yet to realize his own destiny" (en later in de serie andere zinnen) duurt gemmiddeld zo'n 30 seconden, dus als je dat vermenigvuldigt met 25 (1 en 15 hebben het niet) kom je uit op ongeveer een halve aflevering. Samen met het "filler" materiaal uit episode 6 kom je dan uit op ongeveer één aflevering. Gurren Lagann had dus makkelijk 26 episodes kunnen zijn in plaats van 27. Kijk bijvoorbeeld eens naar Bleach of Naruto, daarbij worden wel elke aflevering de laatste 3 tot 7 minuten van de vorige aflevering herhaald. Beiden niet echt series die je met Gurren Lagann wilt vergelijken.

Ik zeg hierbij niet dat Gurren Lagann op #1 hoort te staan, ik zeg alleen dat jou argumenten waarom het die plaats niet waard is niet kloppen.

Rethardus | Jan 27, 2008 4:17 AM
Ik heb de series gestreamed op Veoh (slechte keuze, weet ik) , op MPEG(zeer goeie kwaliteit), en op Stage6 (zeer goeie kwaliteit) gezien, en ik vond de gevechten nog steeds onduidelijk.

De fillers bedoel ik met zo'n episode die herhaald tot waar ze heen zijn gekomen, en aan de helft van de serie start met nieuwe beeldmateriaal. Ook begint elke serie met "A dream...." die elke keer weer 5 minuten duurt, wat heel veel budget bespaart. Heb je 4 series die zo zijn, dan heb je al een hele episode bespaard.

Dat zijn zaken die mensen niet lastigvallen, maar mij duidelijk wel, omdat ik het opmerk, en ik zie dat niet iedereen dat opmerk.

En dat blur-blur gedoe, vond ik hooguit irritant =(, ik denk dat het vooral is om te maskeren dat de actie soms statisch is (als ze tegen elkaar botsen bijvoorbeeld). Door het een beetje te blurren lijkt het alsof er vette ontploffing gebeuren. Maar verder is de animatie echt niet mis, alleen dat puntje stoorde me.

Over de OVA: het gaat over wat er VOOR Rurouni Kenshin, de gewone serie gebeurde, dus het is heel volgbaar zelfs.

Tijnisch | Jan 27, 2008 3:16 AM
Nou, blur blur bedoelt hij vooral ghosting ghosting-ig iets mee, want dat was duidelijk aanwezig in sommige gevechten. Vooral wanneer Simon die dual drills gebruikt tegen [iemand die ik censor], dan valt amper meer te zien wat er nog gebeurt.

De OVA is goed te volgen ja.

Erik26 | Jan 27, 2008 2:56 AM
Fillers? What fillers? Voor de gevechten verwijs ik je naar episode 15. Één van de beste gevechten ooit. Verder ben ik eigenlijk nooit dat "blur blur blur" waar je het over hebt tegen gekomen (het is me i.i.g. niet opgevallen). Heb je Order's/BSS's H264 versie gedownload of heb je de serie streamend gekeken?

P.S. Is de Kenshin OVA te volgen voor mensen die de serie niet gezien hebben?

Rethardus | Jan 27, 2008 2:13 AM
Ik weet het nog niet... Ik wist gewoon dat hij nog op het einde van de aflevering een oplossing ging vinden...

Terwijl bij andere shounen anime dat ook wel gebeurd, zijn er meerdere obstakels aanwezig in de serie (ze verliezen soms ook wel eens). Plus het feit dat de gevechten gewoon soms "blur blur blur" zijn bekoorde mij niet. En vooral het feit dat er fillers aanwezig zijn en dat het toch op #1 vind ik te ver gaan...

Anderzijds, het is wel een goede anime, en het verdient zeker niet afgekraakt te worden, maar ik doe dit uit compensatie voor de overrating.

Ik heb je genie "Friend Like Me" gezien, die stem past perfect bij hem!

Tijnisch | Jan 26, 2008 5:00 PM
Het is gewoon zo episch. Kenshin is toegegeven verhaalgewijs wel beter, maar kom aan, Gurren Lagann is epischer dan welke animé dan ook. Dat spreekt gewoon veel mensen aan.

Bij de weg, is dit niet een geniale versie van Friend Like Me? :'D
http://youtube.com/watch?v=fHrHHyXjcFk

Likewise | Jan 26, 2008 3:34 PM
Wel je verstand op 0 zetten, heah. Mecha _0_

Tja, DSG members op een ND club. Ik kom ook vaker op DS-G, maar goed...

Rethardus | Jan 26, 2008 2:39 PM
Right... Een toffe serie die voor mij toch net ietsje te voorspelbaar was...

ER IS EEN GROTE VIJAND, DUS IK KRUIP IN MIJN GROTERE ROBOT.
Echt, kan er niet meer tegen dat Gurren Lagann zo overrated is.

Het staat gvd op de eerste plaats in de list.
Zelfs Kenshin staat onder GL, what the hell?

Tijnisch | Jan 26, 2008 1:36 PM
Ja, Martijn van DSG, tof dat je mijn setje herinnerd : o. Niet dat het me echt verbaast, immers is Gurren Lagann een hele toffe serie.

Kuemauricebackup | Jan 26, 2008 12:03 PM
Sinds wanneer komen er DSG members op een ND club xd?

Erik26 | Jan 26, 2008 10:49 AM
Martijn van DSG met het toffe GL setje?

Rethardus | Jan 26, 2008 8:26 AM
En U bent?

Pages (5) « First ... « 2 3 [4] 5 »
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login