Add Blog

myuu15's Blog

February 10th, 2010
" Totul imi spune ca sunt gata sa iau o hotarare gresita, dar greselile sunt un mod de a actiona. Ce vrea lumea de la mine? Sa nu-mi asum niciun risc?"


"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine."


"Viata este foarte rapida; ii face pe oameni sa treaca de la cer la infern in cateva secunde."


"Montagne-russe-ul e viata mea, viata este un joc dur si halucinant, viata inseamna salturi cu parasuta, inaseamna risc, inseamna sa cazi si sa te ridici, inseamna alpinism, inseamna vointa de a ajunge in punctul tau cel mai inalt si sa te simti nemultumit si nelinistit cand nu reusesti sa o faci."


"Sa te indepartrzi de pasiune sau sa i te abandonezi orbeste - care dintre aceste doua atitudini e mai putin distructiva?
Nu stiu."


"Viata o invata insa -foarte repede- ca numai cei puternici supravietuiesc, Ca sa fii puternica, trebuie sa fii cea mai buna, nu exista alternativa."


"Cand nu mai aveam nimic de pierdut, am primit totul. Cand am incetat a fi cine eram, m-am gasit pe mine insami."


["Unsprezece minute" - Paulo Coelho]



"...nebunia este incapacitatea de a-ti impartasi ideile."


"Isi depasise defectele minore doar ca sa fie distrusa de lucrurile importante si fundamentale. Izbutea sa-si cultive o aparenta de femeie independenta, cand de fapt avea o nevoie disperata de tovarasie."


"Ura iubirea ce-i fusese daruita, pentru ca nu-i ceruse nimic in schimb, ceea ce e absurd, ilogic, contrar legilor firii."


"Era o dragoste care se straduise sa-i ascunda, ani de zile, sfidarile si putregaiul lumii, fara a sti ca intr-o buna zi ea tot avea sa-si dea seama de asta si nu va fi in stare sa se apere de ele."


"Visul acela ii era ingropat in strafundurile memoriei, desi uneori fusese trezit [...] Ori de cate ori visul ii era trezit, sentimentul ei de frustrare era atat de puternic, incat facea imediat tot ce-i statea in puteri ca sa-l adoarma la loc."


"...mi-as permite sa fiu nebuna, fiindca toata lumea este, iar cei mai rai sunt cei ce nu stiu ca sunt, deoarece tot repeta ce le spun ceilati."


"Nu te mai gandi tot timpul ca deranjezi ![...]Daca oamenilor nu le place, n-au decat sa se planga! Si daca nu au curajul sa se planga, treaba lor!"


"Scena insa era dramatica, pentru ca ea era tanara, incepuse a dori din nou sa traiasca, si toti stiau ca era cu neputinta. Unii se intrebau: -Si daca asa ceva mi s-ar intampla si mie? Avand sansa de a trai, iare mi-a folosesc din plin?-"


"Putem face multe greseli in vietile noastre. [...] Mai putin una: cea care ne distruge."


"In definitiv, vina pentru tot ce se-ntampla in viata noastra ne apartine in exclusivitate. Multi oameni au trecut prin aceleasi dificultati ca si noi, dar au reactionat in alt mod."


"Simt ca mi-a revenit dorinta de a trai. [...] Sa comit greselile pe care am dorit mereu sa le fac, dar n-am avut niciodata curaj."


"Tu nu ai nimic de pierdut. Multi nu-si permit sa iubeasca tocmai pentru ca sunt multe lucruri, mult viitor si mult trecut in joc. In cazul tau, exista doar prezentul"


"Fiecare fiinta umana este unica, avand propriile-i calitati, instincte, forme de placere, modalitati de cautare a aventurii. Dar societatea sfarseste prin a-si impune un mod colectiv de a actiona, si oameniii nu mai stau sa se intrebe de ce trebuie sa se comporte astfel. Accepta pur si simplu..."


"Unde mi-am lasat sufletul? In trecutul meu. In ceea ce as fi vrut sa-mi fie viata."


"...oamenii se reunesc in grupuri, isi ridica zidurile si nu permit nici unui strain sa le tulbure existentele mediocre. Fac tot felul de lucruri pentru ca s-au obisnuit sa le faca, se inahama la studii inutile, se distreaza pentru ca sunt obligati sa se distreze, iar imprejurarea ce restul lumii o ia razna se rezolva de la sine. Cel mult, se uite - cum si noi ne-am uitat de atatea ori impreuna - la jurnalele TV, doar ca sa-si reconfirme cat sunt de fericiti intr-o lume plina de probleme si nedreptati."


"Tanara avea sa considere fiecare zi drept un miracol, ceea ce si este, daca luam in considerare toate probabilitatile producerii unor evenimente neasteptate in fiecare secunda a vieti noastre fragile."


["Veronika se hotaraste sa moara" - Paulo Coelho ]
Posted by myuu15 | Feb 10, 2010 1:56 PM | 0 comments
November 28th, 2009















Posted by myuu15 | Nov 28, 2009 9:47 AM | 4 comments
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login