Back to sterlingmend37's Blog

sterlingmend37's Blog

Nov 3, 2011 9:53 AM
Palvelu on auki ma-la 8 - 21 ja sunnuntaisin 12 - 18. Esimerkiksi uusi laina. Virossa pikalainojen määrä on uutisoinnin mukaan kääntynyt laskuun. Valitettavan moni hoitaa sen ottamalla lisää pikavippejä. Se kertoo, että yhteiskunnassamme köyhyyttä ja rahattomuutta (ainakin tilapäistä) on runsaasta. Jokunen aika sitten tässä blogissa pohdittiinpikavippi-kirjoituksessa: millä ihmiset saisi miettimään muita vaihtoehtoja? Tosin pikavippirmoilla on tapana siirtää myöhästyneet maksut hyvin nopeasti perintään.

Kännykällä voi nykyään maksaa pizzan ja tilata tavaraa postimyynnistä sekä tehdä kalliita "ikuisesti" jatkuvia tilauksia soittoäänistä ja multimediasta. Koska kauppa ei yöllä käynyt ja henkilöstökulut olivat suuremmat, lopetettiin öinen lainaaminen jo ennen markkinaoikeuden päätöstä. Katsokaa yrityksen osoitetta! Tekstiviesti laina onnistuu vasta kun olet kirjautunut pankkitunnuksilla johonkin pikalainoja myöntävään yritykseen, ja saanut itsellesi henkilökohtaisen pin-koodin. Vertailussa kannattaa huomata, että jotkut vippirmat ovat laskuttaneet myös muita kuin suoraan lainaan liittyviä kuluja (laina+korko). Raportin mukaan maksuhäiriömerkintöjen määrä kasvoi alkuvuonna 20,8 %. En hetkellisestä kassakriisistä johtuen pystynyt sitä maksamaan kahdessa viikossa, joten sain uuden laskun. Pikaluotot ovat lainanottajan kannalta harvinaisen selkeitä tuotteita. Mutta aina tämä ei ole mahdollista. Ota selvää korosta ja takaisin maksuajasta http://epikavippi.com .

Pikavippi- ja pikalaina -asiakkaita palvellaan käyttäjäystävällisellä tavalla ja ymmärretään, että rahoitustarpeet vaihtelevat kuluttajan ja ajankohdan mukaan. Nostojen kokonaissumma ei pidä mennä yli 300 euron. Sinulla on peruutusoikeus vaikka sitä ei olisi mainittu. Pikalainojen korot ovat vaihtelevia, kuten moni on huomannut. Viranomaiset vois varmaan omalta osaltaan auttaa sillä, että järjestäisi lainanottajarekisterin yhtiöiden käyttöön. Oikeusministeri tuija braxin (vihr) mukaan oikeusministeriössä on pantu merkille, että viime aikoina on ollut "mieletön määrä" pikaluottomainoksia. Jouko karjalainen terveyden- ja hyvinvointilaitoksen tutkija kertoo, että jos perhe on itse toimeentulotukien varassa selviytyvä, niin todennäköisyys lasten myöhemmästä hakeutumisesta toimeentulotuen piiriin on lähes 2,5 kertainen verrattuna varakkaamman perheen lapseen. Rahaxi on nyt vielä keksinyt lisätä virolaisen perintätoimiston hoitamaan omaa perintäänsä. Pikavipit ovat usein se viimeinen niitti, joilla ihmiset suistavat taloutensa raiteiltaan. Ei siis ole mitään syytä maksaa pikavippiyrityksille eräpäivänsiirrosta kun saman palvelun saa halvemmalla jättämällä maksun maksamatta.

Kertaluottoa edustavan vipin ja jatkuvaa luottoa edustavan luottokortin kulujen vertaaminen ei kuitenkaan ole mielekästä, sillä ne ovat hyvin erityyppisiä tuotteita. Huomasin muutama viikko sitten lehdessä asiaa koskevan pikku-uutisen, mutta en uskonut sitä ennen kuin tarkistin asian ajantasaislainsäädännöstä. Tätä blogikirjoitusta varten kävin taas läpi useamman pikavippiyrityksen nettisivut. Käytännössä siihen käy vain tunnistautuminen pankkitunnuksilla, jos lainahakemus halutaan tehdä online. Kuluttajaliitto voivottelee, ettei pienlainojen ottaminen ole vähentynyt. Yhden puhelimella viesti, toisen henkilön pankkitili, ja kolmannen henkilötiedot. Kun luottotiedot ovat menneet, on helppo haistattaa paskat kaikelle ja syyttää yhteiskuntaa. Ensimmäiset pikavipit tulivat markkinoille vuonna 2005 ja nyt viisi vuotta myöhemmin ala on rauhoittunut huomattavasti. Ikävä kyllä, pahoja ylilyöntejä harjoittavat yritykset eivät edes halua järjestäytyä, ja ymmärtäähän sen. Pikavippejä myöntävät yritykset perivät lainasta aika suurta vuosikorkoa, mutta näin lyhyessä lainassa ei ole järkevää katsoa vuosikorkoa vaan takaisin maksettaavaa summaa.

Toinen suuri yrittäjä alalla on amex rahoitus oy. En usko, että ostoboikotti kauhean hyvin toimisi, sillä kyllä siitä autosta se bensa joskus loppuu. Nyt se on vihdoinkin selvillä; suomalaiset rakastavat pikavippiä! Myös tämä jälkimmäinen menetelmä on viestilainalla käytössä. Tämä on varsin nerokasta, mutta ei palvele kuluttajaa millään muotoa. Tässä tapauksessahan a-studio käytännössä syyttää koko pikaluotto-toimialaa koronkiskonnasta. On pelottavaa mitä muuta sellaisen henkilön mielessä pyörii, joka on valmis maksamaan rahasta noin paljon kun halvemmallakin saa. Parin päivän päästä sainkin vastauksen rahoitusyhtiön juristilta. Maksut myös siihen suuntaan. Mitä tämä kaikki sitten merkitsee pienlainojen ottajille?
Posted by sterlingmend37 | Nov 3, 2011 9:53 AM | Add a comment