MyAnimeList.net

xyakaix's Anime List | xyakaix's Manga List
xyakaix's Profile

xyakaix's Details
Yesterday, 6:52 AM
Male
November 23, 1990
Finland
January 1, 2009
Member
3,853
1,095
166
405 (Find All)
Last List Updates
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu add
Plan to Watch
Shingeki no Kyojin Movie 1: Guren no Yumiya add
Completed at 1 of 1
Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV) add
Watching at 7 of 12

Anime Stats

Time (Days) 160.7
 
Watching 2
 
Completed 648
 
On Hold 0
 
Dropped 120
 
Plan to Watch 485
 
Total Entries 1255
 

Anime compatibility with xyakaix is:
Unknown :(
 %

xyakaix's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 7.7
 
Reading 2
 
Completed 9
 
On Hold 14
 
Dropped 9
 
Plan to Read 76
 
Total Entries 110
 

Manga compatibility with xyakaix is:
Unknown :(
 %

xyakaix's Random Manga

About xyakaix
I love anime and running, but I also like kendo, reading and listening to music. I study Japanese as well.

Cons I've attended:
Animecon 2008, Tampere, Finland
Bakacon 2009, Pieksämäki, Finland
Animecon 2009, Helsinki, Finland
Desucon 2010, Lahti, Finland
Desucon 2011, Lahti, Finland
xyakaix's Comments
Displaying 15 of 191 Comments
ladytea | 10-04-13, 4:53 AM
We would like you to invite such an amazing person like you to our new otaku forum. Your contribution would be highly appreciated. Are you a cosplayer? Share your pictures with us. Do you like writing reviews? Maybe you are a poet? We will love you for sure. Yuuhou wants you.

atmyller | 10-16-12, 11:58 PM
Ehdit jo näkemään ekat Madoka leffat. Kävitkö paikallisessa leffateatterissa?

ethan_u | 02-22-12, 8:46 PM
huehue 2 years later i got my own TsuiLin figurine :)

hogkill | 03-18-11, 8:37 PM
So were the menus in japanese on your version? I guess I could look it up online, but oddly enough this method might be faster for a question this specific.

Thanks.

ae-werin | 03-10-11, 10:02 AM
Hello my fellow member!

Our first contest came to its end and now you can Vote here for the winner. Please find a moment in your busy schedules and vote for one of our three participants.
You can vote till 27 March 2011.

We also have a new topic Fan art corner where you can share and discuss your fan arts, fan fictions or links to works connected with Sword of the Stranger.

Have a nice day,
Ae-werin.

hogkill | 02-10-11, 9:24 PM
When your copy comes in can you let me know if the menus are in japanese? My understanding is you are going to get the exact same thing as the japanese version, but with a translation booklet. I'd still buy it with japanese menus, I'm just curious.

Also Kara no Kyoukai 5 is the best movie I've ever seen, anime or otherwise. I was walking around in a daze after watching that... just mind-bogglingly good. Having an 8 up there for highest ranking review is a disgrace to the film.

ae-werin | 02-04-11, 2:43 PM
Hello my fellow member!

Our Sword of the Stranger fanclub was inactive for a long time, but now is a good time to change it.

Show to the other members your affection for Sword of the Stranger movie in club discussion What do you like about this movie.
Vote for your favorite character in club's poll: Favorite Character. Discuss the qualities of Sword of the Stranger's voice actors in Voice actors
Or request your own Member card and show to everyone in MAL that you are a fan of Sword of the Stranger by posting it on your profile.

And don't forget to visit our discussion Five words - Nanashi . Take part in our contest! Special card was made for this occasion and it is waiting for you.

Stevia | 01-14-11, 10:59 AM
Terves, kovin myöhä vastaus, sorry. Laiskuus on levinnyt jo MALinkin päivittelemisen esteeksi ;w;

Kuragehimen katsominen vähän jäi vaikka se olikin viimekauden uusista sarjoista selvästi kaikkein lupaavin. Träppi & luuseri otaku kombinaatio vaikutti kivalta lähtökohdalta, vois katsella kun on viikonloppukin tässä edessä.
Katanagatarissa viehätti hahmot + niiden designit ja oli jotenkin raikastavaa katsoa välillä animua jota pääasiassa piti liikkeellä juoni eikä fanservice/hahmot [ei sillä etten hahmovetoisista sarjoista tyksisi]. Tämän lisäksi siinä loistis Soundtrack ja todella hyvin tehty loppu. Ansaittu paikka faveissani :3

Mitsuki15 | 12-24-10, 3:49 AMNecronomicon | 12-01-10, 6:03 AM
Ihan mielettömän pituisen tauon jälkeen tulin vastailemaan kysymykseen tosta Kuragehimestä. Sarja on noiden 5 ensimmäisen jakson jälkeen erittäin koukuttava ja hahmot ovat sen verran sympaattisia että se uusi "pahis naishahmo" joka esiteltiin vitosjaksossa pisti suututtamaan ja silti haluaa tietää mitä kutosessa tapahtuu vaikka se olisikin jotain sapettavaa! Toivottavasti ton tarinan opetus ei vain ole mikään: "Sinun täytyy olla sosiaalisten normien mukainen!"

Saskia | 11-07-10, 1:17 PM


Necronomicon | 10-28-10, 9:14 AM
Unohdin viimeksi kehaista että näyttävä tuo figujesi lista! Ihan kiitettävän määrän jo omistat niitä~ Hitsi, saa nähdä jos innostuu itekkin kunnolla, mut rahaa menee jo nyt muihinkin harrastuksiin.

Noi "artsy" animet on vähän sellaisia mistä ei tiedä mitä olettaa. Mutta tykkään kanssa hirveästi kaikesta muustakin animaatiosta ja joskus tollasia kunnon "wtf-taide-meininki" animaatioita on tullut katsottua pelkästään outouden vuoksi. Cat Soup-leffa oli hienolla tavalla sekopäinen, kai siinä oli symboliikkaa, mutta en usein mieti tuollaisia juttuja.

Kara no Kyoukai leffat on ollut kyllä tosi näyttävää animaatiota sisältävää kamaa~ Ootan innolla että julkaisevat seuraavan leffan, elleivät ole jo tehneet sitä. Mulla on nyt vähän bloggi animen suhteen kun yritän kanssa pelailla, väsäillä sarjiksia samaan aikaan. Sitten en pysty keskittymään kuin yhteen harrastukseen kerrallaan, tosi turhauttavaa >_>

D&D:tä on tosiaan tullut pelailtua eniten! Sitten sellaisia suomalaisia kuin Heimot ja Praedor on tullut kokeiltua, vaikka ovat jääneet kokeilu kerroiksi. Ja toi peliporukka on vähän levittäytynyt ympäri Suomea niin ei ole päässyt moneen kuukauteen, melkein vuoteen pelailemaan mikä on vähän harmi :/ Mielenkiintoisia kampanjoita on jäänyt kesken.

Mitenkä, harrastatko itse pöytäroolipelejä?

Necronomicon | 10-27-10, 6:08 AM
Eilen oli rättiväsynyt niin en vastaillut! Mutta siis joo! Olit näköjään kanssa last.fmissä! Voisin sielläkin addailla sut kun itsekkin tulee käytettyä tuota sivustoa aika paljon.
Sinnekki request siis aluilleen!

Täytyy sanoa että Shikieiki on! Tykkään hahmo designistä ja että sille on pistetty vähän matalampi "ääninäyttelijä" tohon kappaleeseen~ En ole kyllä vielä sitä osaa pelaillut jossa hahmo on mutta mutta, eiköhän sekin päivä joskus koita : )

No joo! Kuulostaa siltä että olet opiskellut sitten jo ihan kunnolla kieltä! Hnnggh, saa nähdä jos vielä on tarpeeksi innostusta jatkaa vai jätänkö oman osaamisen nykyiselle tasolle.

Kiitos vinkistä! Ostin eilen sitten pikaliimaa (Onnistuin säheltämään kyllä niin että sormille joutui, mutta kyllä se sitten lähtee ajan kanssa irti >_>;)

Oo! Aloitit Kuuchuu Burankon! Mitä mieltä olet sarjasta? Kiinnostaa kuulla rehellinen mielipide. :)

Necronomicon | 10-25-10, 7:05 AM
No joo, en tuomitse jos antaa hyviä numbereita, jokainen ihan tyylillään niiden kanssa. Mutta ehkä sitten jos oisi joku erikoistapaus joka jakelee kaikille sarjoille kymppejä, huih!
Mut, mut, jos tulis vastaan joku anime mikä iskisi todella lujaa niin tippuis kyllä tuo kymppi täältäkin päin ( ・∀・ )

Oi! Tuo Yamaxanadu-musiikkivideo on kyllä jotain ihan parhainta ja tosi kiva remix-kappale kyseessä! Tullut kuunneltua monia kertoja putkeen, niin koukuttava kyllä ollut ja jäänyt päähän soimaan monesti.
Kyllä tosiaan, pelailen noita pelejäkin oikein mielelläni, nyt olisi 7-osa työn alla, välillä aina jaksan koittaa jahka pääsisi pidemmälle kun viimeksi mutta tuntuu vähän että jumitan nyt kunnolla 4 kentässä.
6-osan menin normalilla ja hardilla läpi viime jouluna, mutta nyt kun on pitänyt taukoa kovasti niin ei enään skillit riitäkkään. Ja nyt ihmetyttää että miksi ei sitten pääse millään läpi >_>
Flandrea en kyllä voittanut, vaikka yritys olikin kova.
Osaatko jo kertoa että ketkä on omia suosikki hahmojasi?
Hitsi että on kyllä hyvä konsepti, olen ihan koukussa hahmoihin ja kaikkeen doujinmusaan mitä tuosta on jo tehty!

...Wou! Tosi pitkä litania! Σ(゜д゜;)

Japania opiskelin muutaman vuoden kun asuin Varsinais-Suomessa päin. Siellä ehdittiin oppia juurikin katakanat, hiraganat ja sitten tietty määrä kanjeja. Mutta ittelleni eniten on varmaan tärkeetä kuullun ymmärtäminen & laaja sanasto, koska sitten voi katsella vanhempiakin animeita mihin ei löydy tekstitystä.

Mutta siis! Käytkö Joensussa japanin kursseilla? Mietin vain kun se on aika lähellä nykyistä asuinpaikkaa ja jos siellä sattuisi olemaan jatkokurssien tapaista tms.

Keräiletkö muuten mitään figuja? Itse en ole aikaisemmin, vaikka kiinostusta oisi, mutta rahaa sitten ei, mutta nytten tilasin ihka ensimmäinen figun ja tulipa kanssa perille asti~ (Tosin menin heti rikkomaan yhden osan vahingossa, pitäisi kuumaliima hankkia että saan tuon kuntoon vielä ._.)

Necronomicon | 10-24-10, 3:44 AM
Terve!

Joo tosiaan, kymppejä ei tule ihan helpolla annettua sarjoille, kyseessä pitäisi olla sitten joku ihan erittäin upeai animaatio missä ei olisi juonen, hahmojen tai minkään muunkaan kannalta yhtään mitään moitittavaa.
Tuo ei tosin meinaa etten nauttisi joistain sarjoista jolle annoin 6-arvosanaksi.

Genshiken ja NHK on kyllä ihan parhaita, molemmat oli ihan vallattoman viihdyttäviä, vaikka noissa molemmissa oli kyllä masentavat fiilikset. Genshikenissä se johtui kyllä siitä kun ne kaikki tyypit valmistautui opiskelemasta ja kaikkien hahmojen tulevaisuus ei vaikuttanut oikein kivalta (._.)
Ja NHK:ssa tuli itselleen syyllinen olo kun katseli Satoun puuhia.

Mut joo! Sullakin oikein rouhea toi animelist ja koska omaat aika hienon monipuolisen maun sarjojen suhteen myös, ei kai haittane jos addailen friendlistiin? (´・ω・`)
Helpompi stalkkia jne.

Write a Comment
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices