MyAnimeList.net

xHellene's Anime List | xHellene's Manga List
xHellene's Profile

Favorite Anime
Paradise Kiss
Paradise Kiss add
Death Note
Death Note add
ef: A Tale of Memories.
ef: A Tale of Memories. add
Pandora Hearts
Pandora Hearts add

Favorite Manga
Dogs: Bullets & Carnage
Dogs: Bullets & Carnage add
Totally Captivated
Totally Captivated add
Umineko no Naku Koro ni - Episode 1: Legend of the Golden Witch
Umineko no Naku Koro ni - Episode 1: Legend of the Golden Witch add

Favorite Characters
Tamaki
Suou, Tamaki
Gilbert
Nightray, Gilbert
Battler
Ushiromiya, Battler
Xerxes
Break, Xerxes
Takumi
Nishijou, Takumi
Haine
Rammsteiner, Haine
Rena
Ryuuguu, Rena
Ryoma
Echizen, Ryoma
Light
Yagami, Light
Koyomi
Araragi, Koyomi

Favorite People
Kugimiya, Rie
Kugimiya, Rie
Mizuki, Nana
Mizuki, Nana
Fukuyama, Jun
Fukuyama, Jun
Kajiura, Yuki
Kajiura, Yuki


RSS Feeds
xHellene's Details
Mar 18, 2010 6:46 AM
Female
December 30, 1930
Murderland
hell.com
January 19, 2009
Member
568
330
88
28 (Find All)
Last List Updates
Ookami Kakushi add
Watching at 1 of 12
Girl Queen add
Plan to Read
Sugar Sugar Rune add
Plan to Read

Anime Stats

Time (Days) 38.2
 
Watching 10
 
Completed 80
 
On Hold 11
 
Dropped 0
 
Plan to Watch 7
 
Total Entries 108
 

Anime compatibility with xHellene is:
Unknown :(
 %

xHellene's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 13.2
 
Reading 7
 
Completed 239
 
On Hold 0
 
Dropped 0
 
Plan to Read 10
 
Total Entries 256
 

Manga compatibility with xHellene is:
Unknown :(
 %

xHellene's Random Manga

About xHellene

Behind every beautiful thing, there's some kind of pain/
bitches/ Madam Butterfly

xHellene's Comments
Displaying 15 of 95 Comments
vasplar | Oct 20, 2014 9:41 PM
Hello, great reviews on esoteric manga

DevMotives | Oct 4, 2011 4:20 AM
a manga that makes you "feel" must be a good read, just read your review of baby leaf btw.

momokuro | May 14, 2011 3:57 AM
monochrome★sanctuary; club updates

If you are an active member of the club's icontests, please read this. It's important.

- Nomination thread for icontest twenty-one is up!
Deadline for nominating is on Monday, the 16th of May.
Hope you can participate~ ♥

-LU- | Feb 16, 2011 7:02 AM

Updates;
- Icontest sixteen voting thread is up. Deadline is February 19th.
- Submissions for icontest seventeen are up. Deadline is February 25th.

-LU- | Jan 14, 2011 11:43 AM

Updates:
- Submissions for icontest fifteen are up.
Deadline for entering is January 22nd.

momokuro | Dec 10, 2010 4:43 AM

Updates;
- Icontest fourteen voting thread is up.
- Manga coloring icontest two voting thread is also up.
Deadline for casting your vote is the 14th of December.

Aylin | Apr 2, 2010 11:49 PM

HAPPY EASTER!! <3

Teh | Feb 1, 2010 4:40 AM
Meh . Long time no chat >.<
How are you ? <3

straawberry | Jan 16, 2010 6:29 PM
if u like Ushiromiya Battler from Umineko no naku koro ni here is the club for u! *-*
we all love battler ♥:3 please join us!

http://myanimelist.net/clubs.php?cid=18478
[♥ Thanx a lot ♥]

Teh | Jan 15, 2010 10:32 AM
Olla. >:d<

I have been busy as well T_T . Şcoala asta e chiar stupidă.
Mda, nu pot zice eu că mă omor cu învăţatu :)) I mean, nu am învăţat eu un an de zile şi mă pun acum cu burta pe carte? Bine nu un an de zile, un semestru. Bine am mai învăţat şi eu din când în când. Ah, ai prins tu esenţa :)) clar e că nu am niciun chef de învăţat, citit pentru şcoală, teste, ascultări, referate , iar teste , iar ascultări, iar referate , iar note, şi medii şi şi şi .. . Cred că şi tu eşti în aceaşi situaţie :)).
Am dat test la biologie joi, neanunţat. Că zicea că ne dă săptămâna viitoare, şi a zis că ' hai să dăm azi ' . Pe dracu nu învăţasem nimic. Şi colegele mele [ 3 la număr că stăm 4 în bancă ] aveau deja două note, deci doar eu dădeam test. Din banca aia vreau să zic. prima, vis a vis de catedră! Ce frumos.
Am scos caietul , i l-am dat unei colege şi i-am zis : dictează-mi!! :)) şi aşa am copiat, de fapt colega din dreapta îmi ţinea caietul ca să mă uit în el şi cealaltă din stânga îmi şoptea la unele chestii [ citea din caietul ei ] :)) . A fost penal. Deci nimic nu am ştiut, tot tot tot am copiat. La lucrare la psihologie [ anunţată ] am avut de învăţat Motivaţia, Imaginaţia şi Memoria. Eu ştiam doar Memoria aşa mai bine, imaginaţia ştiam aşa fff puţin şi motivaţia deloc :))) . Şi a zis profa să ne alegem două din astea şi am zis că memoria şi imaginaţia, şi ne-a dat pe două nr.
Nr 1 a avut memoria, şi eu am fost nr 1 . Măcar atât :)) am ştiut, deci nu a mai trebuit să copiez. Nu ştiu dacă aş fi reuşit, deşi probabil că da pentru că a mea colegă din dreapta a copiat că nici ea nu ştia imaginaţia [cum a fost la nr 2 ] . Ah în fine a fost ok , să zicem aşa. Am dat test la chimie, nu am putut să copiez şi nu prea am făcut nimic :D cred că iau 5 :)) că mai am un 5 =)) să îi ţină companie ( doamne fereşte!! :(( ] . Aşa.... şi cred că atât a fost... Hm !

În rest, cam nimic .Adică sunt stresată şi am nevoie de mare relaxare. Aş vrea să mă combin cu cineva, da sună ca naiba ştiu :)) dar am aşa un chef de aventură, I cant help it ~ this is me.

Apropo. Deci mi s-a deblocat vechiul cont pe zup, yay!!1 şi am fost foarte fericită DAR acum nu mai pot intra nici pe vechiul cont nici pe cel nou. Săptămâna trecută puteam, dar acum nu mai merge. Tocmai rezolvam să schimb din Tehvechi în Teh şi din acel Teh [ cel nou care urma să devină vechi ] Teh2 :)) şi am schimbat la Tehvechi şi am schimbat şi parola şi M-A DELOGAT şi nu mă mai lasă să mă loghez. Pe nimic. Pe niciun cont, nici astea două nici altele [ am încercat să intru pe contul altcuiva. ] Deci e clar, sunt distrusă =)) vai de capu' meu. :)) Bine, poate exagerez, şi totuşi . Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva.

Da, la 65 am ajuns :)) Când am trecut de vreo 20 de eps cam aşa, nu m-am mai putut opri. Şi după 40 nici atât :)) De abia aştept să prind nişte timp / chef ca să vizionez!
Ţi-am zis că am terminat 1 litre of tears?

<3 love you :X hugs >:d<

BloodyMary | Jan 15, 2010 10:26 AM
You're welcome :3

BloodyMary | Jan 14, 2010 10:26 PM
Member card delivery from monochrome★sanctuary. If there are any problems just let me know. ^_^


Clarsiso | Jan 13, 2010 4:28 PM
Dont forgot to rehost :)

Teh | Jan 8, 2010 9:36 AM
Deci scrisesem reply şi mi s-a blocat mozila aşa că a trebuit să ies. Am pierdut tot ce am scris până acum [ şi scrisesem ceva.... şi acum trebuie să rescriu. Yupii, ce plăcere :)). ]
Heeiii >:d< . Ce mai faci?

Deci... Eu am avut o săptămână destul de obositoare.
În primul rând am citit reply-ul tău de miercuri, la ora de informatică / tic sau cum ar vrea să se numească ea. Da, eu eram ocupată să mă uit ce mai e pe MAL, pe zup, ce mai face google, ce mai fac pozele şi Eric din True Blood etc, nu de ceea ce spunea profa că trebuia să facem . Ştiu că mi-a dat şi temă, dar nu contează. Cum am mai zis, nu îmi pasă .Aşa... Dar nu am răspuns la reply dintr-un singur motiv şi acela pentru că nu m-am logat pe mal. În general mă loghez doar de pe calculatorul meu [ nu îmi place să intru de pe alte calculatoare, strange, right ? :)). ] Mai ales când are un întreg liceu acces la acel calculator :) . Well, da , ai prins tu ideea. Şi deşi am ajuns acasă azi pe la 3, doar acum am reuşit să dau reply pentru că... vezi tu am mai scris vreo două capitole pe la două fic-uri, am mai pierdut vremea, am mâncat , iar am pierdut vremea, iar am mâncat, am mai ascultat muzică, am mai pierdut vremea. Şi acum mă apucasem să dau reply-uri pe mal. Finally :)) .

Nu ştiu cum a fost deci săptămâna asta pentru tine... Dar a mea a fost foarte obositoare. Parcă nu m-*am trezit în viaţa mea la ora 7 :)). Când suna ceasul ziceam : eu mai dorm. Sau îl stingeam rapid şi ... Nu ştiu, mă culcam înapoi zicând că eu nu merg la prima oră. Deşi de fiecare dată m-am dus, jur că nu am avut chef. Părea misiune imposibilă să mă trezesc ,să merg la baie, să mă spăl pe faţă [ bârr apă rece :)) ] să mă schmb de pijamaua mea călduroasă, să ies în frigul, pardon gerul, de afară. Şi totuşi, am reuşit :)) A fost dobândit imposibilul :)). Eh, în fine. A fost oribil, şi de abia aşteptam să ajung de la şcoală ca să stau să lenevesc şi să dorm etc , să mai citesc [ Moartă pentru toţi, a patra carte din seria Vampirii Sudului - deşi nu am reuşit să citesc prea mult, prea obosită . ] şi când venea iar dimineaţa.. Of :)) . Însă, a fost ok. Am luat note bune [ doar 9 şi 10 =)) incredibil ] . Şi am fost destul de fericită. Mai ales de 10 de la fizică [ UAU foarte UAU - am dat lucrare singură şi am avut şi problemă iar eu chiar nu mă pricep ] . În fine, a fost ok. chiar am fost mulţumită de tot. Şi am trecut cu vederea atâtea treziri de dimineaţă :)).

Love ya >:D<
Kisses :* and huggies

Teh | Jan 1, 2010 3:13 AM
Buună <33 La mulţi ani şi să ai un an nou fericit, plin de bucurii , fericire, bani, mâncare bună =)) iubire şi aşa mai departe. Ai prins tu ideea, te iubesc >:d<

Aşa , o să ascult melodia cu prima ocazie. Momentan nu pot aprinde boxele şi nu prea mă încântă să stau să ascult la căşti >.<
Ahhh să ştii că ştiu de acea jdrama , sau mă rog am văzut o manga asemănătoare cu asta dar nu am citit-o doar m-am uitat peste ea, sau aşa ceva . În care erau nişte fete idoli care erau costumate în băieţi and so. Şi frate, erau atât de smexi and stuff că m-am ofticat că sunt fete [ cred că de aia nici nu am citit =)) . ]

Oh , mă bucur că te-a pufnit râsu. Aseară a fost la revelion şi fratele ex-ului meu. Un tip de gaşcă cu care nu am vb niciodată în viaţa mea decât de revelion. Şi are o prietenă a 1 . Vreau să zic, e foarte drăguţă. Şi m-am distrat incredibil de bine la revelion, că veni vorba :D :D .
Deci nu ştiu dacă ţi-am zis dar eu nu ştiu să dansez , însă când am văzut cum e atmosfera am dansat şi eu. Ba cu băieţi , ba singură. pentru că nu conta într-adevră cum dansai ci să te simţi bine.
Chiar am făcut show cu un băiat , amic de-al meu [ deşi el a zis că o să mă facă într-o zi o gagică dar era cam beat şi nu cred că vb serios , oricum el pt mine va rămâne doar prieten ]. Aşa , a început melodia aia a lui BUG MAFIA , HAI CU MINE , nu ştiu dacă o ştii, dacă nu..caut-o :))! crede-mă,. m-am '' frânt'' pe ea... uhlalala. Şi la fel şi amicul ăsta al meu. Până să ne dăm seama doar noi doi dansam şi ceilalţi se uitau la noi :)) şi vreau să zic... că am dansat aşa.... ca la mama lui de hip hop. Lăsat în jos, touching etc , smexi hot :)) înţelegi ce vreau să zic? Şi la un moment dat cineva a stins lumina ştii, dar ne vedeam că .. în fine nu era întuneric , doar că nu aşa multă lumină , atmosferă mai întunecată :)) şi am dansat vreo 5 melodii la rând doar eu cu tipul ăla. Dar melodii d-alea pe care să te frângi nu glumă :)) toţi au zis că am fost super , bla bla bla. Eu nu ştiu să dansez, ştii, dar :-?? nu m-am putut abţine . :))) A fost super.
Cel mai tare revelion de până acum. Tu cum ai petrecut? :X

Mda, este şi Spiderman 3 :D dar eu nu l-am văzut, de abia dacă îmi amintesc spiderman 1 :)) [ sper că l-am văzut ] . şi deh, 2-ul a fost chiar mişto. Sincer, l-am adorat. Şi 3 există, pe undeva prin spaţiul cosmic :))) .

Kisses :* , love ya >:D<! <3

Write a Comment