Haou-Judai's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 68.3
Mean Score: 7.55
  • Total Entries1,342
  • Rewatched3
  • Episodes4,275
Anime History Last Anime Updates
Futari wa Precure
Futari wa Precure
Yesterday, 6:56 AM
Watching 32/49 · Scored 9
Yu☆Gi☆Oh!: The Dark Side of Dimensions
Yu☆Gi☆Oh!: The Dark Side of Dimensions
Nov 27, 1:29 PM
Plan to Watch · Scored -
Precure All Stars GoGo Dream Live!
Precure All Stars GoGo Dream Live!
Nov 25, 4:35 AM
Completed 1/1 · Scored -
Manga Stats
Days: 1.1
Mean Score: 7.93
  • Total Entries92
  • Reread0
  • Chapters203
  • Volumes22
Manga History Last Manga Updates
Inuyashiki
Inuyashiki
Jul 5, 2:16 PM
Plan to Read · Scored -
Nani wo Shitanda, Kiyokawa-kun
Nani wo Shitanda, Kiyokawa-kun
Jun 21, 12:50 PM
Plan to Read · Scored -
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha Innocents
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha Innocents
May 12, 3:15 PM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (1338) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Tebaldi Nov 12, 5:24 PM
Ignored forever... :/
sayami Nov 2, 6:59 AM
Nem, Kokoro Connect inkább a Kyoto animation karaktereire hasonlít, amivel abszolút nincs semmi bajom. Key alatt a Clannad, Air, Kanon rajzstílusára gondolok. Az sem mondható éppen realisztikusnak. :) Amúgy egyetértek, a régi animékben tényleg élethűbb volt az emberábrázolás.

Jah, nem tudom a Vivid manga hol tart vagy most éppen mi történik benne. Talán később jön már valami izgalmasabb történetszál is.

Még szép! Már nagyon vártam a bejelentést. SC vége óta csak azért jártam fel ANN-re minden nap, hogy van e valami hír egy Part 4 adaptáció felől xD Ez a kedvenc részem. Óriási csalódás lett volna, ha pont ez nem kerül terítékre. Ráadásul a kedvenc Jojo karakterem is a Part 4-es Kira Yoshikage. Ennek meg kell történnie.
sayami Nov 1, 2:14 PM
Engem 1 karakterdesign típus taszít nagyon, mégpedig a Key féle (meg a hozzá hasonlók). Én jobban szeretem, ha valaminek egyedibb a stílusa, minthogy ugyanúgy nézzen ki, mint 100 másik.

Pff xD Én csak abban reménykedtem, hogy jobb lesz a Strikers-nél. Szerintem a befejezés még nem is lett volna olyan nagy csalódás (már ha lesz egyáltalán folytatás). Nekem inkább úgy tűnt, hogy ez az egész sorozat + manga inkább csak az igazán nagy fanokat célozta meg. Sajnos engem már a Strikers-nél elvesztett ez a fandom, és nem valószínű, hogy visszatalálok hozzá. Plusz ez az új irányvonal, ahogy a karakterek csak pusztán szórakozásból harcolnak egymással, mindenféle tét nélkül számomra már sajnos nem elég. :(
sayami Oct 24, 11:26 AM
Gondolom az ilyen crossover filmekben valamennyire azért egységesítik a karakterdesign-t, hogy ne nézzen ki hülyén az egész. Annyira a Heartcatch sem üt el a többitől, főleg az újaktól nem. Nekem a színpaletta volt sokkal élénkebb, mint általában, de amúgy a karakterdesign is megszokható egy idő után. De tudom, hogy neked ez a mindened, szóval ha nem tetszik, hát nem tetszik.

Nekem nem túlzás, mivel nekem speciel egyáltalán nem jött be a Vivid. Egyrészt valószínűleg azért, mert a Strikers-t sem szerettem annyira és egy csomó karakter feltűnt belőle, akikre egyáltalán nem emlékeztem, hogy kicsodák. Gondolom a nagyobb fanok örültek, hogy ez-az-amaz feltűnt egy rövid időre a sorozatban, de én, akinek fogalma se volt, hogy éppen ki van a képernyőn ( a főbb karaktereken kívül) nem volt valami érdekes. Még az edzős részek úgy elmentek, de a verseny már egyáltalán nem érdekelt. Egyrészt bekerült a képbe egy rakat új karakter, akiket meg sem ismertünk, de már szurkolnunk kellett volna nekik a versenyen ráadásul külön epizódokat is kaptak, míg Vivio egyáltalán nem is szerepelt, csak 1-1 képkocka erejéig. Corona volt az egyetlen karakter akit megkedveltem, de őt is az utolsó részekben.
Én próbáltam pozitívan hozzáállni, de valahogy ez most nem az én sorozatom volt. És szerintem a Nanoha már nem is lesz olyan, mint régen volt. :(
sayami Oct 20, 5:05 AM
Elég fülbemászó, de kb az összes Precure opening az. Én a Heartcatch-et és a Yes! Precure 5-ot láttam, de ajánlani csak az előbbit tudom, mert a Yes! nem volt valami nagy durranás. A főszereplő csajt nagyon nem bírtam benne meg amúgy is csak egy ship miatt néztem.
Heartcatch viszont nagyon tetszett, és Mizuki Nana miatt pedig neked is csak javasolni tudom :) Talán a jövőben még nézek más Precure-t is, a Futari különösen érdekel, de mostanában nincs nagyon kedvem mahou shoujo-t nézni.

One Punch Man nagyon ott van ebből a szezonból és a Young Black Jack is szórakoztató, van egy kis Tezukás beütése ami elég nosztalgikussá teszi. A Hypekyuu viszont most minden mást elnyom nálam a szezonból szóval... x)
sayami Oct 19, 3:55 AM
Helló!
Hát én is meglepődtem, amikor először megláttam ezt az új design-t. Először azt hittem, hogy rosszul töltődött be az oldal, de aztán lejjebb tekertem és rájöttem, hogy kissé megváltozott itt minden.
Tetszik a bal oldali sáv, hogy látni a barátokat rajta, bejön az új statisztika részleg is és hogy ki lehet bővíteni a kedvenceket :D Kicsit fura még mindig, de majd hozzászokunk.

Amúgy nincs semmi különös velem. Munka után kajtatok, habár itthon is van elég. Ezen kívül mostanában inkább olvasni szoktam, így kevésbé van kedvem animézni, mint régebben. Persze vannak sorozatok, amikhez mindig van kedvem, hehehe xD

Na és veled mi a helyzet?
Tebaldi Oct 16, 4:45 PM
How are you? You stopped to answer, so I'm worry...
Tebaldi Oct 14, 4:17 AM
Oh, now it's clear!

Foe me it's the opposite. I remember more about my childhood than present.
Tebaldi Oct 13, 7:55 AM
I finished Kokoro Connect yesterday. I miss good anime for a lomg time. Now I found out KC is an excellent series with simple things yet unexplained supernatural. And problems starts here. I'm sure that it's not included in plot purposes, but it let big holes. It's not only this, but also how some conflits are solved so easily. Nonetheless Taichi is the MC that is lower developed. Where is his past? Why is his problems solved too easy? Moreover the other characters that isn't in the club are poorly developed. They don't change a bit.Letting it away, I liked so much of pace and develop of most of main characters. The situations are believable and full of emotions! Drawns and sounds are touching and beautiful (but why are there so rainbows? Heart bonds symbolism, like in the Noah story?). Michi Random is the best arc of them, but I didn't expect that author would use the type of storytelling in the last episode. And... Do you think that sometimes it is rushed?

And... Can you share more your thoughts about this show?
Tebaldi Oct 10, 8:34 AM
I'll watch the last arc of Kokoro Connect sooner or later... I'm anxious for it!
Tebaldi Oct 8, 12:50 PM
Hehehehehe.......I can't decide which character is the best.
Tebaldi Oct 6, 10:01 AM
YAAAAAY! Look at my profile! ;)

It's great, really. I'll watch more of this. :D
Tebaldi Oct 5, 3:24 PM
I see. You are stronger. However it could be for overflow of stimulation that your body provides you to feel, like... Simple things can satisfy you! It's great.

I'm not so far as you. But I consider myself as a often high self-controlled becuase if I would do somethings I want to, I must be arrested a long time ago. So I control my penis, my arms, my legs, my eyes (eventually my tongue and mouth) very much! It's too hard sometimes that I get tired and frustrated when I can't release this though.
Tebaldi Oct 5, 2:51 PM
Don't worry about me. I don't deserve any good at all. I'm too dirty that this countless years or pain isn't enough...

It's good because you're not a siscon, but... Don't blame to it, but... Are you asexual? Or did your wishes vanish after your teen ages?
Tebaldi Oct 5, 2:37 PM
No, she is totally different from her! Actually she is mentally disabled since her birthday due to DNA failure formation and pregnance complications (my mother had kidney stones at final months. My mom also had it in my pregnance, but I don't have some complications like her. Only depressive tendencies, difficulty to fullfill my natural wishes/boring contends and concentrate. Actually I was classified by my first psychologist as ADD). That's why she's "special". She can't leave for her own. Someone must care her for her whole life. And my parents decided when concepted me that I would been born for caring her. It's egoistic and cruel, in my opinion. My destiny was sealed before my birthday...

Your feelings about her and other family members depend more of previous conditions on your home, specially in childhood. You could build a beatiful bond with each other, so it's actually not a sister complex. However, if you really addicted on her and might want to have sexual relations... You need help.

It's a criminal advice: