MyAnimeList.net

Haou-Judai's Anime List | Haou-Judai's Manga List
Haou-Judai's Profile

Favorite Anime
Ranma ½
Ranma ½ add
Cardcaptor Sakura
Cardcaptor Sakura add
Kokoro Connect
Kokoro Connect add
Top wo Nerae! Gunbuster
Top wo Nerae! Gunbuster add
Jigoku Shoujo
Jigoku Shoujo add

Favorite Manga
Cardcaptor Sakura
Cardcaptor Sakura add
No Bra
No Bra add
DNA²
DNA² add

Favorite Characters
Karin
Aoi, Karin
Himeko
Inaba, Himeko
Sakura
Kinomoto, Sakura
Ai
Enma, Ai
Rikka
Takanashi, Rikka
Kobato
Hasegawa, Kobato
Eru
Chitanda, Eru
Rei
Hino, Rei
Hachiman
Hikigaya, Hachiman
Houtarou
Oreki, Houtarou

Favorite People
Honda, Chieko
Honda, Chieko
Tsuru, Hiromi
Tsuru, Hiromi
Mizuki, Nana
Mizuki, Nana
Koyasu, Takehito
Koyasu, Takehito
Ishida, Akira
Ishida, Akira
Ikeda, Shuuichi
Ikeda, Shuuichi
Hiyama, Nobuyuki
Hiyama, Nobuyuki


RSS Feeds
Haou-Judai's Details
2 hours ago
Male
December 23, 1990
Hungary
otakucritics.hu
May 3, 2008
Member
28,460
2,030
1,782
689 (Find All)
Last List Updates
Yu-Gi-Oh! Arc-V add
Watching at 21 of -
Mobile Suit Gundam-san add
Watching at 8 of -
Himegoto add
Watching at 7 of 13

Anime Stats

Time (Days) 24.8
 
Watching 12
 
Completed 249
 
On Hold 29
 
Dropped 0
 
Plan to Watch 903
 
Total Entries 1193
 

Anime compatibility with Haou-Judai is:
Unknown :(
 %

Haou-Judai's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 1.2
 
Reading 9
 
Completed 7
 
On Hold 5
 
Dropped 0
 
Plan to Read 69
 
Total Entries 90
 

Manga compatibility with Haou-Judai is:
Unknown :(
 %

Haou-Judai's Random Manga

About Haou-Judai

MALgrap Achievements:


View Haou-Judai's BlogLast Blog Entries
1th Anime and some other.
08-03-12, 5:53 AM Edited 08-03-12, 7:58 AM

Haou-Judai's Comments
Displaying 15 of 1249 Comments
sayami | 08-29-14, 2:41 PM
Most én sem nagyon követem a sorozataimat. On-holdból szemezgettem az utóbbi időben és jópár sorozatot végre valahára befejeztem. :D
A nyári szezonból én is csak 2-t nézek, amiből az egyik a Gundam-san xD Többre valahogy nekem sem futja az energiáimból.

SAO II-re én is kíváncsi vagyok. Ha tényleg jobb, mint az első évad, akkor örömmel állok neki, ha majd befejeződik. Jó lesz lazulós animének majd az államvizsga után :D Bárcsak már ott tartanánk...

sayami | 08-28-14, 8:20 AM
Szia! :D
Sokmindent kinéztem, de valószínűleg a töredékét sem fogom követni. Majd ha véget érnek :D Akkor sorolom:

Shigatsu wa Kimi no Uso, Psycho Pass 2, Gundam Reconguista in G, (World Trigger), Parasyte, (Nanatsu no Taizai), Fate/Stay Night, Gundam Build Fighters Try, (Cross Ange), Akatsuki no Yona, (Ookami Shoujo to Kuro no Ouji), Mushishi Zoku Shou S2.

Kiemeltem, amit ezek közül biztosan hétről hétre követni fogok majd. Zárójelbe pedig azokat tettem, amiket még egyenlőre nem tudom, hogy megnézek-e egyáltalán. Majd az általános fogadtatástól függ. ^^ Hát ennyi. :D

Az új Nanoha sorozatot természetesen én is nézni fogom. ;-)

Na és, te kinéztél valamit ebből a szezonból?

SansrivaaL | 08-09-14, 6:21 AM
yeah anyone would be jumping for joy if they get a car lol.

Rail Wars is so misleading, at first I really thought it would be all about trains, Then I laughed at how wrong I was, its full of plots and great angle's. I hear yah, but I still find time watching anime.

SansrivaaL | 08-09-14, 5:51 AM
What things? as for me I really dont like Terashima's voice at all, his voice sounds too boastful for me. But as for Kanemoto even if she was involved in the bullying incident I still love her voice, its cute I cant help it LOL.

Yay another Uchida Maaya lover <3 She has an upcoming role this Autumn, Ore, Twin Tail ni Narimasu as the main female character, I cant wait!!!! I actually love'd all the characters she voiced! she makes them 2x cuter.

SansrivaaL | 08-09-14, 5:22 AM
Its natural for him to accept the apology no matter what, thats called dealing with people u dont like but u have to for ur job. Everyone here in japan is forgiving, just bcuz Ichiki forgave them doesnt mean other people has to. It'll be bad for their image if they didnt give Ichiki anything after what they did, theyre just repaying Ichiki back for the things they did which I find not enough!

Good reason u say? I didnt like the show cuz I didnt like what happened between Iori and Taichi. Thats a big deal for me, people differ in what's a big deal or not! u dont have the right to say that I didnt like it for no good reason.

Well besides kokoro connect I did love Hyouka,Chunibyou and Oregairu.
Hyouka's full of mysteries and its fun solving riddles along with Houtaro. As for Chuunibyou I love'd it mainly bcuz of Uchida Maaya (Rikka's VA) and its a whole lot of fun, Oregairu well we all know Hikigaya is one hell of a character, he's like an antagonist protagonist type and very realistic IMO anyways.

SansrivaaL | 08-09-14, 4:17 AM
no problem at all, its just funny ROFL.
so? u care about what I say? who's childish now. I know its evil, Im not a guy who ignores facts about people taking advantage of someone just bcuz he can. So ur saying what they did to Ichiki can be forgiven by a simple apology letter? omg u are one evil dude.

yeah she is a good VA, perfect for Kurapika but for me it didnt suit Inaba. Well thats just my opinion anyway.

yeah I hate it just for that! got a problem with that? not everyone needs to have a deep meaning on why he/she didnt like the anime and as for me yeah I didnt like that.

SansrivaaL | 08-09-14, 3:43 AM
nah, Kokoro connect was a let down for me after what happened to Iori and Taichi, Inaba's VA doesnt suit her at all. What about my personality? A joke u say ? WHAT THEY DID WAS NOT A GOOD FCKIN JOKE! even Sugita got mad after finding out what happened! learn the facts before even talking like ur some role model bum. Apologized in a personal letter ? so he doesnt even have the guts to say sorry personally ? ur grammar's hard to understand, did u use google translate? LOL

sayami | 08-08-14, 11:11 AM
Elolvasva Terashima kommentjeit, hát valóban. Sajnos a jövőben is lesz majd olyan, aki megemlíti azt az incidenst és erre újra és újra rá fognak ugrani azok, akik nem szeretik Terashimát ( + a szemétkedő trollok is ). Szerintem Kanemotóval együtt kaptak ők akkor elég kritikát.
Én már rég elfelejtettem a dolgot, nem is nagyon érdekel. Csak végezzék jól a munkájukat és ez a lényeg :) Az gyűlölködők meg hadd éljék ki magukat.

sayami | 08-07-14, 5:24 AM
Jaj, tudom xD Már én is olvastam belőle egy pár kötetet. :3

sayami | 08-05-14, 11:57 AM
Szó se róla, én is szeretem a régi sorozatot. Megvan a maga bája és hangulata ^^

Csak nem rég kezdtem el olvasni is. Van benne néhány elég meglepő dolog, amire nem is gondoltam volna korábban :3
Az elején valamennyire követték a mangát, de már itt is voltak eltérések, később pedig a fő történetszál is csak halványan tükrözte a mangát. Max a karakterek voltak ugyanazok, de például a személyiségük és a szerepük sokszor élesen különbözött attól, ahogyan a manga ábrázolja őket. Tuxedo Kamen elég jó példa erre XD

sayami | 08-05-14, 9:32 AM
Arra már pontosan nem emlékszem. Évekkel ezelőtt láttam már és egybefolyik a többi egy kaptafára készült résszel. A régi sorozat 80%-a amúgy is filler és semmi köze a mangához.

sayami | 08-04-14, 3:03 PM
Amíg a történet szempontjából nem jelent változtatást, tőlem aztán modernizálhatják az eszközeiket. De azért nem kell túlzásokba esni. xD


sayami | 08-04-14, 12:08 PM
Akkor lepődtem volna meg igazán, ha tetszene XD Tudom mire gondolsz, én sem értettem igazán azt a jelenetet. A mangában kicsivel világosabb volt a dolog (habár nem sokkal). Lunáék befogták Usagi átváltozáskor generált energiáját, így átváltozás közben Ami is képes volt átjutni a másik dimenzióba. De még így is eléggé sántít a dolog. ^^"
Nekem most az nem jött be, hogy elvileg a manga szerint haladnak, de máris változtattak valamin a 3. rész végén.

Szinkronokkal eddig még nem volt gondom. Mivel a karakterek itt egészen mások, mint a régiben, talán jobb is, hogy új a hangjuk. Már Tuxedo Kamen sem zavar annyira, mint az első részben.

Nemtom, hogy ezt az őskori öltözéket most jó vagy rossz értelemben mondod. Egy csomó akkor trendi ruha most újból divatos, nekem kifejezetten tetszenek benne a ruhák. :)


sayami | 08-02-14, 12:28 AM
Bocsi, még ma helyrehozom. Imagefra.me mindenáron fizettetni akar velem a képeim tárolásáért, pedig nem is léptem túl a max tárhelyet. >_>

Hmmm... És itt mi volt a játék lényege? Te hoztad össze a szinkronokat és ez már a végtermék volt? Vagy mást kellett csinálnod?

Write a Comment
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices