MyAnimeList.net

Haou-Judai's Anime List | Haou-Judai's Manga List
Haou-Judai's Profile

Favorite Anime
Ranma ½
Ranma ½ add
Cardcaptor Sakura
Cardcaptor Sakura add
Kokoro Connect
Kokoro Connect add
Top wo Nerae! Gunbuster
Top wo Nerae! Gunbuster add
Jigoku Shoujo
Jigoku Shoujo add

Favorite Manga
Cardcaptor Sakura
Cardcaptor Sakura add
No Bra
No Bra add
DNA²
DNA² add

Favorite Characters
Karin
Aoi, Karin
Himeko
Inaba, Himeko
Sakura
Kinomoto, Sakura
Ai
Enma, Ai
Rikka
Takanashi, Rikka
Kobato
Hasegawa, Kobato
Eru
Chitanda, Eru
Rei
Hino, Rei
Hachiman
Hikigaya, Hachiman
Houtarou
Oreki, Houtarou

Favorite People
Honda, Chieko
Honda, Chieko
Tsuru, Hiromi
Tsuru, Hiromi
Mizuki, Nana
Mizuki, Nana
Koyasu, Takehito
Koyasu, Takehito
Ishida, Akira
Ishida, Akira
Ikeda, Shuuichi
Ikeda, Shuuichi
Hiyama, Nobuyuki
Hiyama, Nobuyuki


RSS Feeds
Haou-Judai's Details
9 hours ago
Male
December 23, 1990
Hungary
otakucritics.hu
May 3, 2008
Member
28,425
2,000
1,765
686 (Find All)
Last List Updates
Yu-Gi-Oh! Arc-V add
Watching at 16 of -
Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal add
Watching at 2 of 26
Digimon Adventure add
Re-watching at 38 of 54

Anime Stats

Time (Days) 58.6
 
Watching 11
 
Completed 246
 
On Hold 28
 
Dropped 0
 
Plan to Watch 892
 
Total Entries 1177
 

Anime compatibility with Haou-Judai is:
Unknown :(
 %

Haou-Judai's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 1.2
 
Reading 8
 
Completed 7
 
On Hold 5
 
Dropped 0
 
Plan to Read 69
 
Total Entries 89
 

Manga compatibility with Haou-Judai is:
Unknown :(
 %

Haou-Judai's Random Manga

About Haou-Judai

MALgrap Achievements:


View Haou-Judai's BlogLast Blog Entries
1th Anime and some other.
08-03-12, 5:53 AM Edited 08-03-12, 7:58 AM

Haou-Judai's Comments
Displaying 15 of 1230 Comments
Kowimen | 07-06-14, 4:42 AM
Yo! Én sem gondoltam volna, hogy droppolni fogok egy Gundamot, de már nagyon nem bírtam tovább a Victoryt. Egyszerűen minden egyes rész kínlódás volt, mintha soha nem akartak volna befejeződni a részek, a karakterek abszolúte nem fogtak meg és a sztori sem akart marasztalni. Lehet majd egyszer megtáltosodok, és folytatom, de egyelőre nem akartam vele szenvedni. Pedig ritkán dobok animét, a jelenlegi 1032-ből mindössze 14, amiből a valós szám 10, a maradék 4 azért van ott, mert egyszer megakadtam nézés közben, teltek-múltak a hetek/hónapok és már valahogy nem folytattam őket. Szóval az a négy darab közepes osztályzatú még magára találhat valamikor, de a maradék 10 erősen felejtős.
A régebbi Gundamok közül következőnek az X van tervbe véve, de még nem tudom mikor kerül sorra. Először azt pusztítom, ami van a gépen. Viszont Build Fighters második évadát nagyon várom, az első szezont imádtam.

Arc-V? Nekem bejön. Már nagyon régóta kellett egy anime ami közelebb áll a valós játékhoz és ez olyan (az action duel részt leszámítva, de az is egy érdekes elgondolás, úgyhogy nincs vele különösebb problémám). Szóval van minden. Synchro, fusion, xyz, pendulum és lassan gondolom egy ritual pakli is beköszön. Az utóbbi egynéhány rész kifejezetten tetszett, valóságban is használt paklikkal játszottak (X-Saber, Constellar [ez különösen, mert nekem is megvan]), plusz boss szörny is nem csak egy van, hanem többet is leidéztek (Pleiades is lejött kétszer). A karakterek a dagi riszálós kissrác kivételével szimpatikusak, és amit behoztak mystery szálat, egy darabig még fenntartja a figyelmet. Megkockáztatom, hogy ez a széria tetszik eddig legjobban, lehagyva az eredetit is. A ZeXal nem igazán tetszett, úgyhogy örülök, hogy dobbantottak.

Precure szériákhoz szólva, szerintem nézd meg te is a Heartcatch Precuret. Úgy gondolom, nagy rá az esély, hogy neked is be fog jönni. Jók a karakterek, bámulatos a színvilága, minden részben van egy kis tanulság és az OST is ott van a szeren. Aztán ha tetszett, fejest ugorhatsz a többibe is. :)

sayami | 07-01-14, 1:27 PM
Hát az jó is meg nem is :) Mindenesetre örülök, hogy találtál munkát. Milyen?

sayami | 06-28-14, 11:34 AM
Szia!
Köszi :D Semmi különös. Amint látod, mostmár teljesen felkészültem az új Sailor Moon jövő heti premierjére, mert megnéztem az utolsó évadot is a régi sorozatból. Ez is remek volt.

Na és veled mi a helyzet?

katz89 | 06-19-14, 11:24 AM
"Sakura talán egyik legédesebb karakter akit eddigi pályafutásomon láttam. Mondjuk maga az egész világa egy cukormáz XD"
Na ezzel teljes mértékben egyet értek :D
Igazából elég kevés animét nézek ami ált. iskolás korosztályban játszódik, ezért ezek mindig kellemes változásnak számítanak. A meleg karakter engem is váratlanul ért, főleg mivel gyerekeknek célzott műsorról van szó.

katz89 | 06-18-14, 12:42 PM
Szia!

Igen, vagy fel ev tologatas utan vegul csak sikerult elkezdeni ^^
Hosszu dolgokra nehezen veszem ra magam. De eddig nagyon tetszik. A magias reszek kreativak, de leginkabb a karakterek tetszenek.

sayami | 06-05-14, 1:27 PM
Furuya-san helyett Nojima Kenji lesz Tuxedo Kamen :(

sayami | 05-26-14, 5:43 AM
Utálom és még rágondolni szörnyű :( Miért??!! Akármennyire is bírom Ono D-t, Koyasu nyomába sem érhet. Takumi sem lesz többé ugyanaz, Miyano Mamoru hangjával. És Seki Tomokazu helyébe Nakamura Yuichi?? Neeeeee!! T_T

sayami | 05-01-14, 3:08 PM
Igen, ez tényleg nehéz kérdés, mert Hikigaya tényleg nagyon érdekes karakter. A borúlátó, szarkasztikus személyisége miatt könnyen lehet kötni a való élethez. Viszont, én nem akarom, hogy ilyen maradjon, mert ha jobban belegondolok, ez elég szánalmas. Nekem ő nagyon szimpatikus volt, és éppen ezért, nem szeretném, hogy ilyen maradjon.

Nem azt mondom, hogy teljesen változzon meg, hanem hogy legalább nyisson egy kicsit a világ felé. A sorozat így is indult. Kezdtek barátok gyűlni köré, akik végül mégis kívülállók maradtak a számára. Engem ez a végén elszomorított. És az is, hogy a rajongótábor továbbra is egy szorongó, depresszív karakterre vágyik, aki láthatóan nem boldog. :(

sayami | 05-01-14, 12:55 PM
A profilképeim általában azt tükrözik, hogy éppen mi foglalkoztat. Natsu-t azért váltottam le, mert már megőrülök a 7Seeds következő fejezetére várva. Hétfőn kellett volna kijönnie, de még senki sem tette fel a RAWot.
Így hát elkezdtem Glass Maskot olvasni és betettem ezt a képet Ayumiról, mert megtetszett, ennyi az egész :3

Láttam, hogy lesz. :D Érdeklődve várom én is, remélem ezúttal Hikigaya fejlődik is a sztori alatt, mert az első évadban nem igazán változott semmit.

Én hálát adtam, hogy nem újoncokat válogattak, szóval nincs gondom a szinkronokkal. Kanemoto Hisako-hoz meg majd hozzászokom. Hikasawa Aya azért hiányozni fog, mint Ami.
Furuya-san remélem visszatér! Imádom! :D

sayami | 04-28-14, 2:03 PM
Szép, szép, gratulálok a szerzeményedhez :) Nem tudtam, hogy ennyire bírod Mikasát. ^^

sayami | 04-25-14, 2:01 AM
Haha, ezzel most totál egyetértek xD Szerintem Gato és Cima volt a legjobb az egészben.

sayami | 04-24-14, 6:25 AM
Engem nem szokott ledobni, csak akkor, ha megszakad az internet kapcsolatom, ez meg ritkán fordul elő. Sokan panaszkodnak, hogy lassú is, de nálam egyáltalán nem. Fogalmam sincs, hogy ez mitől függhet.

Hogy tetszik a Gundam 0083?

sayami | 04-21-14, 4:33 AM
Hát igen, ezzel nem csak te vagy így, mert egy csomóan panaszkodnak erre a captcha izé-bizére. Nekem szerencsére nem jött még elő ez a probléma.
Próbálj meg böngészőt váltani. Én Chrome-ot használok, nem tudom ez mennyit befolyásol a dolgon. :)

sayami | 04-02-14, 12:18 PM
Oh, amúgy megnéztem a Mikakunint és tökre tetszett, kellemes csalódás volt. Kedveltem minden szereplőt és a sztori is nagyon üdítő volt. A természetfeletti rész kissé megosztja a közönséget, de nekem nagyon is bejött. Kösz a tippet ;)

Chuunibyou-t is megnéztem, ebben viszont az első évad jobban tetszett. Habár Satone egész kedvelhető volt. A végére már majdnem átszálltam az ő "hajójára". Persze, Yuuta és Rikka még mindig otp. :)

sayami | 04-01-14, 9:27 AM
Szerintem ne agyalj annyit azon, hogy mit kellene megnézned. Kezdjél el valamit, aztán majd meglátod, hogy mi lesz. ;)

Write a Comment
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices