Haou-Judai's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 72.8
Mean Score: 7.57
  • Total Entries1,401
  • Rewatched3
  • Episodes4,535
Anime History Last Anime Updates
Fresh Precure!
Fresh Precure!
17 minutes ago
Watching 4/50 · Scored -
Kodomo no Jikan (TV)
Kodomo no Jikan (TV)
Yesterday, 10:09 AM
Watching 3/12 · Scored -
Kodomo no Jikan Recap
Kodomo no Jikan Recap
Yesterday, 9:26 AM
Watching -/1 · Scored -
Manga Stats
Days: 1.1
Mean Score: 7.93
  • Total Entries99
  • Reread0
  • Chapters203
  • Volumes22
Manga History Last Manga Updates
Kokoro Connect: On Air
Kokoro Connect: On Air
Jan 28, 12:06 PM
Plan to Read · Scored -
Kokoro Connect
Kokoro Connect
Jan 28, 12:06 PM
Plan to Read · Scored -
Kokoro Connect
Kokoro Connect
Jan 28, 12:05 PM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (1348) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
sayami Jan 25, 2:57 AM
sayami Jan 14, 1:26 PM
Hát örülök neki, hogy neked tetszett és még nevetni is tudtál rajta. Én nem ragoznám tovább a véleményemet, mert úgyis csak sz@rnám a végére szóval megkíméllek tőle. :)

Én különvettem a movie-t a sorozattól, mert nekem egyértelmű volt, hogy nem lesz túl sok köze a fő történetszálhoz. Szerintem ez még SM-nél is így volt.
sayami Jan 4, 1:02 PM
Annál jobb, ha tetszik mert akkor legalább nem szenvedsz rajta. Számomra azok a részek voltak a legjobbak, ahol új lány csatlakozott a csapathoz. Ezek a részek adták a legtöbb löketet ahhoz, hogy folytassam. :D

Okés, megjegyeztem. Valszeg úgyis a Futari-val fogok kezdeni, ha eljön az ideje, de mostanában valahogy semmihez sincs kedvem, ami anime. D:

Jah, és természetesen B.U.É.K.!!!
sayami Dec 27, 2015 8:07 AM
Coco és Nuts... hát jah. Azt hiszem egy életre a fülembe vésődött a nyivákolásuk. Különösen Coco. A hátamon is felállt a szőr, amikor megszólalt. Még Nuts-ot jobban bírtam, mert egy üveg mogyorókrém jutott róla mindig az eszembe. xD Mindenesetre mindkét karakter egy nagy nulla volt, semmire se voltak jók, csak lézengtek össze-vissza, de nem csináltak semmit.

A lányok szinkronja okés volt, nem túl kiemelkedő, de nem is rossz. Nozomié számomra is necces volt. Sanpei Yuuko általában fiúkat szokott szinkronizálni és a kevés lány karaktere közül amit eddig hallottam tőle, Nozomi nem igazán illett bele a repertoárjába. Legalábbis nekem nem jött be. Nozomi tényleg nem volt egy IQ-fighter és talán ez az egyik oka, amiért ki nem állhattam. Valahogy irritált minden amit mondott és csinált. Sokszor semmi logika nem volt a cselekedeteiben ráadásul folyton okoskodott és próbálta ráerőltetni a saját akaratát mindenkire. Ha ez nem irritáló, akkor nem tudom mi az. A többi lány sokkal érdekesebb volt.
sayami Dec 24, 2015 3:22 PM
Kösz :D Neked is Kellemes Ünnepeket!

Én egyenlőre félretettem a Precure franchise-t, de annak örülök, hogy te elvagy vele. Majd a Yes!-ről mesélj, ha elérsz odáig, mert azt már sajnos én is jól ismerem. xD
sayami Dec 23, 2015 7:19 AM
Boldog Szülinapot! Remélem kellemesen telik :D
Tebaldi Dec 23, 2015 3:33 AM
You're welcome! And I thank you again. :)
Tebaldi Dec 22, 2015 6:11 PM
Hey, man! Happy birthday for you! ><

Thanks for everything you made for me. I hope you can be more and more happy, healthy and cheerful. I wish I can give back all good words and moments that you deliver to me. I'm really glad.

I want your presence. Don't forget about your friends. ^^
JeridTitans Dec 22, 2015 2:35 PM
Bocs, hogy csak most válaszolok.
Még a múlt héten elkaptam egy elég csúnya hasfájásos, fejfájásos vírusfertőzést, még animézni is alig volt energiám. De szerencsére már jól vagyok.
Egy próbát mindenképp megér nekem is a ViVid. Vivio-val nincs különösebb bajom, a Strikers két főkarakterével se volt, csak az nem tetszett, hogy miattuk túlságosan is háttérbe került Nanoha, Fate, és Signumék.

Ha egy rövid, de tartalmas, akciódús, sokféle karakterről szóló, kicsit poénos animét szeretnél nézni, nagyon ajánlom ezt:

:)


Az új SD Gundam PS3 játékos videó nagyon meglepett. :D
Elég sokáig azt hittem, hogy ezt a sorozatot már nem akarják folytatni. Örülök, hogy mégis. :)
Gondolom idővel újabb PV-k kerülnek fel, amik több tartalmat mutatnak be.
Az Overworld is annyira jó, hogy a mai napig szívesen játszom vele. Kedvenc stratégiai játékom.
JeridTitans Dec 16, 2015 2:09 AM
Szia!

Mi újság? Animekarácsonyon voltál?
Látom, neked tetszett az új Nanoha.
Én is kíváncsi vagyok rá, igaz, nekem már a Strikers se jött be annyira.
Tebaldi Nov 12, 2015 5:24 PM
Ignored forever... :/
sayami Nov 2, 2015 6:59 AM
Nem, Kokoro Connect inkább a Kyoto animation karaktereire hasonlít, amivel abszolút nincs semmi bajom. Key alatt a Clannad, Air, Kanon rajzstílusára gondolok. Az sem mondható éppen realisztikusnak. :) Amúgy egyetértek, a régi animékben tényleg élethűbb volt az emberábrázolás.

Jah, nem tudom a Vivid manga hol tart vagy most éppen mi történik benne. Talán később jön már valami izgalmasabb történetszál is.

Még szép! Már nagyon vártam a bejelentést. SC vége óta csak azért jártam fel ANN-re minden nap, hogy van e valami hír egy Part 4 adaptáció felől xD Ez a kedvenc részem. Óriási csalódás lett volna, ha pont ez nem kerül terítékre. Ráadásul a kedvenc Jojo karakterem is a Part 4-es Kira Yoshikage. Ennek meg kell történnie.
sayami Nov 1, 2015 2:14 PM
Engem 1 karakterdesign típus taszít nagyon, mégpedig a Key féle (meg a hozzá hasonlók). Én jobban szeretem, ha valaminek egyedibb a stílusa, minthogy ugyanúgy nézzen ki, mint 100 másik.

Pff xD Én csak abban reménykedtem, hogy jobb lesz a Strikers-nél. Szerintem a befejezés még nem is lett volna olyan nagy csalódás (már ha lesz egyáltalán folytatás). Nekem inkább úgy tűnt, hogy ez az egész sorozat + manga inkább csak az igazán nagy fanokat célozta meg. Sajnos engem már a Strikers-nél elvesztett ez a fandom, és nem valószínű, hogy visszatalálok hozzá. Plusz ez az új irányvonal, ahogy a karakterek csak pusztán szórakozásból harcolnak egymással, mindenféle tét nélkül számomra már sajnos nem elég. :(
sayami Oct 24, 2015 11:26 AM
Gondolom az ilyen crossover filmekben valamennyire azért egységesítik a karakterdesign-t, hogy ne nézzen ki hülyén az egész. Annyira a Heartcatch sem üt el a többitől, főleg az újaktól nem. Nekem a színpaletta volt sokkal élénkebb, mint általában, de amúgy a karakterdesign is megszokható egy idő után. De tudom, hogy neked ez a mindened, szóval ha nem tetszik, hát nem tetszik.

Nekem nem túlzás, mivel nekem speciel egyáltalán nem jött be a Vivid. Egyrészt valószínűleg azért, mert a Strikers-t sem szerettem annyira és egy csomó karakter feltűnt belőle, akikre egyáltalán nem emlékeztem, hogy kicsodák. Gondolom a nagyobb fanok örültek, hogy ez-az-amaz feltűnt egy rövid időre a sorozatban, de én, akinek fogalma se volt, hogy éppen ki van a képernyőn ( a főbb karaktereken kívül) nem volt valami érdekes. Még az edzős részek úgy elmentek, de a verseny már egyáltalán nem érdekelt. Egyrészt bekerült a képbe egy rakat új karakter, akiket meg sem ismertünk, de már szurkolnunk kellett volna nekik a versenyen ráadásul külön epizódokat is kaptak, míg Vivio egyáltalán nem is szerepelt, csak 1-1 képkocka erejéig. Corona volt az egyetlen karakter akit megkedveltem, de őt is az utolsó részekben.
Én próbáltam pozitívan hozzáállni, de valahogy ez most nem az én sorozatom volt. És szerintem a Nanoha már nem is lesz olyan, mint régen volt. :(
sayami Oct 20, 2015 5:05 AM
Elég fülbemászó, de kb az összes Precure opening az. Én a Heartcatch-et és a Yes! Precure 5-ot láttam, de ajánlani csak az előbbit tudom, mert a Yes! nem volt valami nagy durranás. A főszereplő csajt nagyon nem bírtam benne meg amúgy is csak egy ship miatt néztem.
Heartcatch viszont nagyon tetszett, és Mizuki Nana miatt pedig neked is csak javasolni tudom :) Talán a jövőben még nézek más Precure-t is, a Futari különösen érdekel, de mostanában nincs nagyon kedvem mahou shoujo-t nézni.

One Punch Man nagyon ott van ebből a szezonból és a Young Black Jack is szórakoztató, van egy kis Tezukás beütése ami elég nosztalgikussá teszi. A Hypekyuu viszont most minden mást elnyom nálam a szezonból szóval... x)