MyAnimeList.net

Haou-Judai's Anime List | Haou-Judai's Manga List
Haou-Judai's Profile

Favorite Anime
Kokoro Connect
Kokoro Connect add
Jigoku Shoujo
Jigoku Shoujo add
Cardcaptor Sakura
Cardcaptor Sakura add
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. add
Top wo Nerae! Gunbuster
Top wo Nerae! Gunbuster add

Favorite Manga
Cardcaptor Sakura
Cardcaptor Sakura add
No Bra
No Bra add
DNA²
DNA² add

Favorite Characters
Karin
Aoi, Karin
Ai
Enma, Ai
Himeko
Inaba, Himeko
Sakura
Kinomoto, Sakura
Rikka
Takanashi, Rikka
Eru
Chitanda, Eru
Rei
Hino, Rei
Hildegard
Schlievogt, Hildegard
Hachiman
Hikigaya, Hachiman
Houtarou
Oreki, Houtarou

Favorite People
Honda, Chieko
Honda, Chieko
Mizuki, Nana
Mizuki, Nana
Tsuru, Hiromi
Tsuru, Hiromi
Koyasu, Takehito
Koyasu, Takehito
Hiyama, Nobuyuki
Hiyama, Nobuyuki
Ishida, Akira
Ishida, Akira
Ikeda, Shuuichi
Ikeda, Shuuichi


RSS Feeds
Haou-Judai's Details
2 hours ago
Male
December 23, 1990
Hungary
otakucritics.hu
May 3, 2008
Member
28,839
2,085
1,838
755 (Find All)
Last List Updates
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku add
Watching at 8 of 13
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru add
Plan to Watch
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha ViVid add
Watching at 7 of -

Anime Stats

Time (Days) 65.1
 
Watching 13
 
Completed 276
 
On Hold 34
 
Dropped 0
 
Plan to Watch 922
 
Total Entries 1245
 

Anime compatibility with Haou-Judai is:
Unknown :(
 %

Haou-Judai's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 1.1
 
Reading 9
 
Completed 6
 
On Hold 5
 
Dropped 0
 
Plan to Read 72
 
Total Entries 92
 

Manga compatibility with Haou-Judai is:
Unknown :(
 %

Haou-Judai's Random Manga

About Haou-Judai
View Haou-Judai's BlogLast Blog Entries
1th Anime and some other.
08-03-12, 5:53 AM Edited 08-03-12, 7:58 AM

Haou-Judai's Comments
Displaying 15 of 1302 Comments
sayami | 05-13-15, 6:11 AM
Áh, értem. Azért még lehet hogy megnézem :) Gondolom majd a sorozat vége felé nyomnak be valami ellenséget. Addig pedig csak élvezze az ember hogy újra látja a régi kedvenceit.

sayami | 05-12-15, 1:29 PM
Eddig mi a véleményed a Vivid-ről?

sayami | 05-11-15, 2:57 AM
Jah, nekem is tetszettek az Iroha x Hikki momentumok az utóbbi két részben. Tulajdonképpen én sem bánnám ezt a párosítást. De azért egyenlőre maradok a YuixHikki shippemnél. x) Szerintem is végre haladni látszik ez a kapcsolat is, remélem Hikki látja, hogy Yui tényleg szereti őt <3

Viszont az a régi osztálytárs az idegeimre megy. Miért kell állandóan Hikkin fennie a nyelvét?

sayami | 04-30-15, 2:52 AM
Jah, Hildás részek tényleg jók voltak. :) Annak ellenére, hogy az elején ki nem állhattam, a sorozat végére ő lett a kedvenc karakterem. Az elején Salia érdekelt a leginkább, de miután befeküdt Embryo ágyába, eléggé lejáratta magát. >_>

Amúgy most olvastam, hogy nem kizárt, hogy lesz 2. évad is belőle. Mondjuk nem nagyon tudom, hogy merre lehetne elvinni még a történetet.
Addig meg a fanok beérhetik a játékkal :D

sayami | 04-28-15, 5:05 AM
Lehet, hogy Yukino és Hikki tényleg találkoztak már valamikor, talán még gyerekként. Ez már nekem is eszembe jutott. És talán ő volt az akire még utalt is a legutóbbi részben. Mondott valami olyasmit, hogy régebben volt valami amiben közösen hitt valakivel, aki osztotta a saját elképzeléseit, viszont ez a személy már nincs (illetve inkább Hikki már nem hisz abban, amiben akkor régen hitt).

Szerintem is valami balul sülhetett el ezzel a személlyel. Talán csalódást okozott Hikki-nek és ezért nem bízik senkiben most.

Uhh, már korábban le akartam írni a véleményemet a Cross Ange-ról, de nem akaródzott megfogalmazódni. ><
Tulajdonképpen egészen élvezetes volt elejétől a végéig, voltak váratlan és érdekes fordulatok. A fanservice sem zavart annyira, habár azért voltak jelenetek, amik már az agyamra mentek, például ahogy Tusk véletlenül mindig Ange lábai közé kerül. Tulajdonképpen Tusk az összes jelenetében az idegeimre ment. >.< Csak azt nem tudtam felfogni, hogy a végén miért hozták vissza az életbe, amikor már végre sikerült nagy nehezen megszabadulnunk tőle? Ráadásul semmiféle magyarázatot nem kaptunk arról, hogyan élte túl saját maga felrobbantását. Nyilván akkor nem lehettek volna egymáséi Ange-val, ami szerintem megint egy tök fölösleges jelenet volt.
Mindenesetre Embryo karaktere kész vicc volt. Különösen amikor dalra fakadt, szakadtam a nevetéstől. Borzalom~ Aztán meg a terv arról, hogy teremt magának egy háremet.... kár hogy nem teljesült. x) De legalább azt megtudtam, hogy miért szakad le Ange ruhája az openingben Embryo egyetlen pillantásától.
Aztán ott volt még Sylvia ámokfutása is, ami komolyan mondom az egyik kedvencemmé vált. x)
Nem volt ez rossz, de azokon a részeken kívül, ahol megpróbáltak eredetiek lenni, jórészt csak középszerűnek mondanám. Ezért adtam neki 6 pontot. :)

sayami | 04-25-15, 4:06 PM
Nekem is nagyon tetszett az Ore Monogatari 3. rész. Arra számítottam, hogy még egy pár részig elhúzzák a félreértést, de ez így különösen jól jött. Már várom, hogyan fog fejlődni Takeo és Rinko kapcsolata. Nagyon murisak együtt :3
Eddig 31 fejezet jött ki a mangából, szóval lesz nekik mit adaptálni. :)

Yahari 4. rész ismét jó volt. Nagyon tetszik az irány, amerre a sztori halad, de mindig nagyon fáj a szívem, amikor nézem. Tetszett, ahogy Hayama kiállt Hikkiért (habár azért, hogy ezt megtegye még nem feltétlenül kellett volna hagynia, hogy egész nap cseszegessék azok a csitrik. Megértem, hogy csak így érhette el a kívánt hatást, de akkor is. ><) De talán most Hikki is felfogja, hogy milyen az, amikor a hozzá közel állók "áldozzák fel" magukat az ő érdekében. Hogy ez milyen érzés.

sayami | 04-21-15, 12:45 AM
Igen, eddig az Ore Monogatari az egyik kedvencem a szezonból. Olyan cuki és imádnivaló. Általában nem szeretem az ilyen nyafizós hangokat, de itt még ez sem zavar. Szerintem kell a két karakter közti kontraszthoz. :3 Amúgy is Han Megumi fan vagyok, ő az egyetlen viszonylag új női szinkronhang akit igazán szeretek. <3

Kyoukai no Rinne eddig nem volt rossz, kicsit lassú de ez nem baj. Igazából még nem történt semmi érdemrevaló a történetben, csak a karakterek bemutatása folyik. Viszont van egy kis oldschool hangulata, ami nagyon pozitív :) És az OP fülbemászó.

Shokugeki pedig "foodporn", szó szerint. Én olvasom a mangát és igazából számítottam legalább ennyi fanservice-re. Egyenlőre még nagyon muris, de a sok "foodgasm" egy idő után lehet hogy repetitívvé válik. Egy dolog olvasni a mangát és másik amikor a hangokat is hallod. A mangában is főleg a versenyeket élvezem, mert azok tényleg jók és várom hogy az anime odaérjen. Az ételektől pedig összefut a nyál a számban. Semmiképp sem szabad üres hassal nekiállni. :D

sayami | 04-16-15, 7:17 AM
Jah, igazából szerintem Yukino még nem nagyon mutatott magából sokmindent, olyan mintha egy falat húzott volna maga köré. De amúgy érdekes. Yui meg aranyos lány. De hogy őszinte legyek nem tudom, hogy kivel tudnám elképzelni Hikkit. Később biztos lesz valami romance dolog de előtte még van mit fejlődniük a karaktereknek azt hiszem :)

De még az is előfordulhat, hogy Hikki inkább az imouto utat választja xD

sayami | 04-16-15, 6:40 AM
Jah, én csak 7 részig bírtam hahaha~ Való igaz, dögunalmas volt. Nem tudom, hogy valaha befejezem-e egyáltalán.

Áh, akkor nem csak én szeretném, hogy Yukino csak barát maradjon. :) Totsuka elég érdekes fordulat volna haha~~ xD

A poszter alapján most bejön a képbe egy új lány is. Egyre csak bővül a hárem.

sayami | 04-16-15, 1:29 AM
Nem feltétlenül felszínes barátság szerintem. Ők csak azt szerették volna, ha minden a régiben marad, ami érthető. Ebina úgyis visszautasította volna Tobét, de közöttük ezentúl megváltozott volna a kapcsolat, ami kihatott volna az egész társaságra. Viszont ettől még kissé önző is volt a részükről, hogy nem engedték, hogy Tobe elmondja Ebinának az érzéseit. Nameg hogy Ebina is ott titokban egyezkedett Hikkivel, hogy akadályozza meg a dolgot. Jól kihasználták szegény srácot. Ez a része tetszik az animének, hogy ilyen kérdéseket is boncolgat :)

Yukino reakciójából nem tudtam levonna még semmit. Yui viszont nyitott könyv. Neki láthatóan nagyon rosszul esett egyrészt, hogy Hikki megint mindent a saját nyakába vett, meg sem beszélte velük (mert nyilván ellenezték volna) és feláldozta saját magát, mert ő úgysem számít senkinek. Pedig de. Szerintem most jön el Hikki számára a fejlődés ideje. Észre kell vennie, hogy mostantól az ilyen akcióival nem csak saját magát bántja, hanem azokat is, akik törődnek vele.

Én most igazán túllőttem a célon. Sokkal több animét nézek, mint terveztem. Csak nehogy megint idő előtt kifogyjak a gázból. x)

sayami | 04-15-15, 12:54 PM
Megnéztem a Yahari első 2 részét.

Az első rész olyan furi volt, az egész kivitelezés hiányosnak tűnt nekem. A beszélgetések semlegesek voltak és érdektelenek. De gondolom ez azért lehetett, mert sűrítették az LN anyagát? Ezen kívül Ebinát fel sem ismertem. Ebben az évadban totál másképp néz ki (stúdióváltás, tudom). Amúgy nem rossz az új karakterdesign, habár a régi karakteresebb és egyedibb volt.

A második rész már sokkal jobban bejött. Tetszett Hikki és Hayama beszélgetése. Remélem, hogy Hayamából kicsit többet is kapunk majd ebben a szezonban. Azután érdekes volt még Hikki és Ebina szóváltása is a rész végén.
Szerintem majd elolvasom az LN-t is valamikor, hogy kicsit jobban a karakterek mögé lássak :)

sayami | 04-12-15, 2:28 AM
De igen, a napokban el fogom kezdeni ezt is :) De már megint túl sok mindent nézek. x)

sayami | 03-05-15, 10:15 AM
Szuper, örülök, hogy tetszett :D

Majd próbálok még szétnézni, hogy találok-e valamit neked. :)

MSG19901102 | 03-02-15, 11:13 AM
A Gargantia az aranyos sorozat, nekem tetszett, ne számítsál benne olyan rengeteg fight-ra, én szerintem többet is ki lehetett volna belőle hozni, de a végeredményt tekintve jó és összeszedett lett. A cross ange-ről már hallottam, valahogyan eddig a a karakterek kinézete alapján nem mertem belefogni, őszintén szólva én nem úgy veszem észre, h a pilótaruhájuk a túlélést segítené elő... az OP-et már láttam, Mamma Mia! Seed cameo az egész WTF.

sayami | 03-01-15, 3:50 PM
Óh igen. Amy-t bírtam és titokban szurkoltam egy romantikus szálért is ;) Arra emlékszem, hogy az első rész szupervicces volt, az egyik jelenetre még mindig tisztán emlékszem, de majd elmondom melyikre, ha elkezdted :D

Hahaha, már alig várom, hogy elkezdjem. Láttam pár igen érdekes képsorozatot ami felettébb felkeltette az érdeklődésemet. Szerintem valamikor a közeljövőben megtekintem, ha visszajött a kedvem az animézéshez. ;)

Write a Comment