Chaska's Anime List | Chaska's Manga List
Chaska's Profile

Chaska's Details
11 hours ago
Male
April 21, 1991
Oulu, Finland
hewrin.deviantart.com...
r.reiska91@hotmail.co...
December 12, 2007
Member
2,000
982
8
Last List Updates
Bartender add
Reading at 135 of 167
Shokugeki no Souma add
Reading at 137 of -
AKB49: Renai Kinshi Jourei add
Reading at 190 of -

Anime Stats

Time (Days) 67.0
 
Watching 9
 
Completed 209
 
On Hold 19
 
Dropped 6
 
Plan to Watch 33
 
Total Entries 276
 

Anime compatibility with Chaska is:
Unknown :(
 %

Chaska's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 38.0
 
Reading 39
 
Completed 36
 
On Hold 1
 
Dropped 0
 
Plan to Read 6
 
Total Entries 82
 

Manga compatibility with Chaska is:
Unknown :(
 %

Chaska's Random Manga

About Chaska
That weirdo next to you, who has good romantic stories. ^^


Chaska's Comments
Displaying 15 of 17 Comments
Sho-kun | Mar 4, 2012 6:01 AM
Hello. Oh my god I love your list, like wow. You should TOOOOOOTAAAAALLLLYYYY join this anime forum. In fact, its destiny.

http://otakucentral.org/forum.php

We offer plenty of anime/manga discussion and tons of general discussions as well. We are just a bunch of cool people who have one thing in common - we all love anime. if you love anime like we do you should totally join so we can enjoy this world of wonderful japanese culture together. I really hope you consider joining. The more the merrier when it comes to anime fans I believe.

Anyway I don't wanna bore you to death. If you decide to join(DESTINY) then shoot me a VM on the forum(http://otakucentral.org/forum.php). My username is Sho so please use that as your referrer.

Hope to see you there. ^_^

dream9number | Apr 1, 2010 5:43 AM
Hah, amazing pic D;
Attract attention ;)

Malicionna | Sep 28, 2009 9:50 AM
:DDD ole hyvä

Malicionna | Sep 18, 2009 10:32 AM
:D miksi sulla on sarja suosikeissa jolle oot antanu arvosanaksi 5?

Malicionna | Oct 29, 2008 10:12 AM
EIIIIHH ;____; Nyt ketuttaa. Missähän muussa se vierailis ku lucky starissa.

Malicionna | Oct 24, 2008 12:02 PM
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAnime Tenchou! O____O I wanna see it too.

Malicionna | Sep 3, 2008 4:52 AM
Ois se tosin vähä huonompi juttu jos silmä puhkeais toisen leuasta D:

Malicionna | Sep 2, 2008 9:46 AM
Anatomia animessa on nyt muutenkin niin huikeaa aina että itse en jaksa ottaa pultteja leuoista XD Pakko vaan tottua.

Malicionna | Aug 26, 2008 10:26 AM
Eipä siinä muuta kulmaa oo ku leuka ja nenä XDDD Ainakin erottuu joukosta!

Malicionna | Aug 22, 2008 12:39 AM
:DDD näyttääkö Utenan tyyli aivan kauhealta edelleen silmään?

Malicionna | Jul 18, 2008 6:19 AM
Subbaajatkin kesälomalla 8DD aika häijyä. Ite en oo vähään aikaan seurannu mitään reaaliajassa tulevaa sarjaa (viimeksi tais olla romeo x juliet mutta sen sarjan kattominen jotenkin jäi, just sen takia että vähän kyllästyin ja piti odotella niitä jaksoja.) Se on aika kiduttavaa XD

se kait muka puhu englantia kun se puhu japania tai muuta vähän liian monimutkaista. "NOO PROBULEMU!" Helppohan se on mangassa pistää jotain vinottain kirjotettua tai jotain merkiksi että tämä tyyppi A puhuu enkkua ja B puhuu perus japania.

Malicionna | Jul 18, 2008 2:15 AM
Gankutsuoussa joku oli jossakin arvostelussa valitellut että jossaki vaiheessa vähä jumittaa, mutta ite en huomannut kyllä mitään. Katoin sen putkessa joskus että johtuukohan siitä. (torrentti päällä ja hypin siinä vieressä että tuu jo uus jakso tuu ;__;)

Sen englannin puhumisen tason huomaa siinä kun pistät perusjapanilaisen ääninäyttelijän solkkaamaan suoraan paperilta jotain amerikanegnlantia tai pistät oikeasti sen kielisen ihmisen puhumaan japania tai ainakin semmosen joka osaa lausuakki oikein XD Gravitationissa oli jotain aivan hirveetä (yks henkilö lauko jotain englanninkielisiä kommentteja välillä kun se oli AMERIKKALAINEN .. joo lol)

Malicionna | Jul 17, 2008 11:54 AM
Gankutsuou on 26 o/ jos en nyt väärin muista. (en jaksa tarkistaakkaan, mutta ite näät) Semmosen mittasen yleensä jaksaakin katsoa, tosin jotkut on niin raskasta tavaraa että kattoo korkeintaan pari jaksoa kerrallaan ettei ala päässä tilttaamaan eikä sitten ymmärrä yhtään mitään mistään.

Monikielisyys on plussaa, varsinkin jos on laadulla. Kuhan ei ole semmosta ihanaa engrishiä 8''D "Eat me! i'm a Crap SOOO DERICIOUS!"

Malicionna | Jul 16, 2008 4:19 AM
Ylipäätänsä monet sarjat pilataan sillä että niitä jaksoja tulee aivan liikaa. Tai sitten venytetään muuten vaan aivan simona että juoni kulahtaa ja tulee kaikkia randompahiksia jne. Vähän niinkun Inuyashastakin meni maku pikkuhiljaa.

Haha olin vähä whut kun oli että en tästä aiheesta ollu sun kanssa puhunu mutta mikäs siinä, kirjotin takasi silti :---D Ei pahempaa hämminkiä.

Gankutsuou oli itelle aika mukava animenkatselukokemus. Puhuin jotain kun viimeksi nähtiin, mutta joo ei varmaan kummempaa kuvaa saanut. Skifillä maustettu klassikkotarinasta (monte kriston kreivi) tehty animeversio. Harvoissa animeissa kuulee sekä ranskaa, englantia että japania : DD

Malicionna | Jul 15, 2008 12:03 PM
Pitäis kattoa jotain maailmaamuuttavaa aina välillä. Tosin oikeesti jotain semmosta ei löydy niin helposti kun suurinosa on perushöttöä. Oon edelleenkin sillä linjalla että vanhasta on yleensä vara parempi. Mutta toki sitä tulee aina välillä jotain todella upeaakin sitten.

Write a Comment