MyAnimeList.net

Atsu-Chan's Anime List | Atsu-Chan's Manga List
Atsu-Chan's Profile

Favorite Anime
Baka to Test to Shoukanjuu
Baka to Test to Shoukanjuu add
Shakugan no Shana III (Final)
Shakugan no Shana III (Final) add
Kaichou wa Maid-sama!
Kaichou wa Maid-sama! add
Kaichou wa Maid-sama!: Omake dayo!
Kaichou wa Maid-sama!: Omake dayo! add
Kore wa Zombie Desu ka? OVA
Kore wa Zombie Desu ka? OVA add

Favorite Manga
Fairy Tail
Fairy Tail add
Hayate no Gotoku!
Hayate no Gotoku! add
Kaichou wa Maid-sama!
Kaichou wa Maid-sama! add
Maker Hikoushiki Hatsune Mix
Maker Hikoushiki Hatsune Mix add
Hidan no Aria
Hidan no Aria add

Favorite Characters
Shana
Shana
Aria Holmes
Kanzaki, Aria Holmes
Minami
Shimada, Minami
Akihisa
Yoshii, Akihisa
Cirno
Cirno
Misaki
Ayuzawa, Misaki
Takumi
Usui, Takumi
Len
Kagamine, Len
Miku
Hatsune, Miku
Haruna
Haruna

Favorite People
Kugimiya, Rie
Kugimiya, Rie
Tange, Sakura
Tange, Sakura
Fujimura, Ayumi
Fujimura, Ayumi
Fujita, Saki
Fujita, Saki
Kawana, Machiko
Kawana, Machiko
Fujiwara, Hiro
Fujiwara, Hiro
SCANDAL
SCANDAL


RSS Feeds
Atsu-Chan's Details
Yesterday, 8:04 AM
Female
January 14,
ιn ғronт oғ мy lapтop
╔|━━━━|╗
(ノ °益°)ノ 彡 ...
╚|━━━━|╝
August 16, 2009
Member
3,443
1,175
2,408
407 (Find All)
Last List Updates
Shingeki no Kyojin add
Plan to Read
Golden Time add
Plan to Watch
Seitokai Yakuindomo* add
Plan to Watch

Anime Stats

Time (Days) 104.8
 
Watching 7
 
Completed 60
 
On Hold 14
 
Dropped 0
 
Plan to Watch 67
 
Total Entries 148
 

Anime compatibility with Atsu-Chan is:
Unknown :(
 %

Atsu-Chan's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 4.8
 
Reading 5
 
Completed 18
 
On Hold 2
 
Dropped 0
 
Plan to Read 10
 
Total Entries 35
 

Manga compatibility with Atsu-Chan is:
Unknown :(
 %

Atsu-Chan's Random Manga

About Atsu-Chan





























cυrrenт ғorυм ѕeт









Atsu-Chan's Comments
Displaying 15 of 2594 Comments
AngelHana | 12-23-14, 10:10 AM
mesti la


homework. homework. homework everywhere~

AngelHana | 12-23-14, 1:15 AM
rilek arr XD

AngelHana | 12-19-14, 9:00 AM
mmg ler. takkan nak marah je memanjang. Sebab tu la kene ada 'kesabaran' :D
budak2 skolah, ape yg diorang kate la pasal saye, saye ni garang. Tapi yg bagusnye saye ni marah bertempat. (diorang kata la).

Personaliti manusia ni berbeza. Ada orang yang takleh terima teguran kasar, ada yang boleh. contohnye yg saye ckp pasal 2 pelajar kene rampas phone ngan saye tu, saye x marah pon diorang. Saya just suruh diorang berdiri (sbb mase tu diorang sorok henfon), nampak henfon tu, terus amik tapi tak tengking pun. siap senyum lagi. Saye just ckp, "Akak amik handphone ni ye? kalau nak, nanti pergi mintak sendiri kat warden". Pastu blah mcm xde ape.
Bukan semua masalah kene settle dgn marah budak.
Sebab kalau orang respect kita sebab takut kita, itu bukannye respect. Itu sebab diorang takut. respect ngan takut berbeza.
Kalau diorang betul2 respect, kite ckp biase2 pun diorang boleh ikut.

yg pasal buat citer tu bende biase. mmg la tak elok, tapi kita ckp orang sebenarnye kite pun same je. Sebab tu kalau nak suruh org stop, baik start dgn diri sendiri dulu. pastu baru ajak kwn2 ikut same.

AngelHana | 12-19-14, 1:09 AM
tsundere? mcm x de kene mengena je? o_O
kwn saya slalu pesan, "Kalau tak boleh terima kutukan orang, lebih baik tak payah jadi pemimpin. Nak memimpin manusia, kena sabar dengan kerenah manusia sebab kita semua manusia."

AngelHana | 12-18-14, 9:06 AM
kejam ke? :P
haha.. actually ade dua org da kene rampas phone dgn saya. rasa bersalah tu confirm tapi... buat x endah je :9

AngelHana | 12-13-14, 9:13 AM
hahaha... slalunye kalau budak2 merengek mcm tu mmg saya tak pandang langsung. XD

ReadOne_97 | 12-11-14, 7:49 AM
Waalaikumussalam~


ReadOne_97 | 12-10-14, 10:11 PM
Waalaikumussalam~

So... There's 3 more weeks left for School holiday right? I juz left one so I don't feel much but the time sure passing by in a quick pace =3=


AngelHana | 12-10-14, 8:54 PM
hehe.. dunia ni luas. ramai lagi yg x minat ngan phone kat luar tu :P
haha... tu la yg malas nak lynnye org ade phone ni.
Bile lepak ngan kwn, sume mengadap phone. Kalau mcm tu, baik x yah ajak lepak.
kalau kat skolah lak, diorang bawak, kitorang yg pegang asrama gak nanti kene skali. kononnye bersubahat =_="
pastu kalau kene curi, baru nak merengek.

AngelHana | 12-10-14, 2:56 AM
contact kwn2 lame? rasenye kat fb semua budak2 skolah rendah da lupa saya. Emergency tu betul, tapi bukan setiap masa kite emergency. Lagipun ade public phone kat skolah.
so, mmg saya xde ape nak buat ngan phone. Bukan masanye lagi. Mungkin bila da matrik/U/diploma baru ade kot.

ReadOne_97 | 12-09-14, 7:24 AM
Waalaikumussalam~

Heh, I hope it should be >< -ah, and it's advice actually~ The one with s is a verb while the one with c is a noun. Most of the English words obey this rule so I hope it helps you a lot!


ReadOne_97 | 12-09-14, 2:23 AM
Waalaikumussalam~!

Hmm... It's really hard to get along with someone older. So, I think the best way should be asking them lots of question and frequently offer them help at the office. But still, I don't use method one though because I'll try my own best until I got the solution without relying anybody >w<


AngelHana | 12-08-14, 4:44 AM
dulu pernah gak teringin time f1. Tapi skrang ntah, rasa mcm phone mcm x perlu je. Kalau ade nak wat ape? sbb saya jenis yg mls call/mesej org.

haaa... tadi kate x garang :P

AngelHana | 12-08-14, 2:27 AM
hahaha. Imma pro :P
hp x pernah bwk sbb x ade :P
lol, ape la yg ade pada saya ni... biase2 je.

ooooo... padanla exco disiplin.
saye pun mcm tu gak. sampaikan org ckp saye ni terlalu blunt. x heran perasaan org len.
ya, tak bagus tu >.>"

AngelHana | 12-08-14, 1:21 AM
rajin? homework actually bnyk x antar (harap2 cikgu x sedar), pernah 3 kali fly ( tak pernah kantoi lagi), pernah tiru tandatangan warden (pun x pernah kantoi), slalu seludup komik gi skolah (komik, asrama je leh bwk), dan bnyk lagi crimes yg pernah buat cuma x pernah kantoi je.
seriously, org yg tak sepatutnya diambil utk diberi jawatan >.>"

eleh... acah2 je x garang >:3c

Write a Comment
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices