MyAnimeList.net

Aoya's Anime List | Aoya's Manga List
Aoya's Profile

Favorite Anime
Code Geass: Hangyaku no Lelouch
Code Geass: Hangyaku no Lelouch add
Pandora Hearts
Pandora Hearts add
Sayonara Zetsubou Sensei
Sayonara Zetsubou Sensei add
Toaru Majutsu no Index II
Toaru Majutsu no Index II add
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse add

Favorite Manga
School Rumble
School Rumble add
Kami nomi zo Shiru Sekai
Kami nomi zo Shiru Sekai add
Mangaka-san to Assistant-san to
Mangaka-san to Assistant-san to add
Akame ga Kill!
Akame ga Kill! add
Seishun Forget!
Seishun Forget! add

Favorite Characters
Lelouch
Lamperouge, Lelouch
Charlotte
Dunois, Charlotte
Nadeko
Sengoku, Nadeko
Haqua
du Lot Herminium, Haqua
Momo Belia
Deviluke, Momo Belia
Saya
Tokido, Saya
Mikoto
Misaka, Mikoto
Keima
Katsuragi, Keima
Nozomu
Itoshiki, Nozomu
Yui
Takamura, Yui

Favorite People
Maeda, Jun
Maeda, Jun
Key
Key
Kawada, Mami
Kawada, Mami
fripSide
fripSide
DECO*27
DECO*27


RSS Feeds
Aoya's Details
11 hours ago
Male
December 10, 1995
Paris Van Java
Bill Gates
Hooya
January 28, 2009
Member
2,797
1,014
4,491
762 (Find All)
Last List Updates
Kiniro Mosaic add
Completed at 12 of 12
Akuma no Riddle add
Completed at 12 of 12
Mekakucity Actors add
Completed at 12 of 12

Anime Stats

Time (Days) 172.9
 
Watching 11
 
Completed 544
 
On Hold 3
 
Dropped 26
 
Plan to Watch 0
 
Total Entries 584
 

Anime compatibility with Aoya is:
Unknown :(
 %

Aoya's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 18.1
 
Reading 42
 
Completed 17
 
On Hold 0
 
Dropped 0
 
Plan to Read 4
 
Total Entries 63
 

Manga compatibility with Aoya is:
Unknown :(
 %

Aoya's Random Manga

About Aoya






| More other things about me |

  • Beside animanga other J-culture I also interest in is dorama, but I only watch those that recommended by some of my friends so I only watched a few. Some of them that I really like are Legal High, Hungry, GTO, and Yamada Tarou Monogatari.
  • Also following some Western series like Game of Throne, The Walking Dead, Falling Skies, etc.
  • My music preference is pretty random while for japanese one is mostly from anime itself, for non anime probably some noteworthy are OOR, Perfume, Back on, and many more. As for Western would be MCR and Maroon 5. other than are the songs that I enjoy regardless the bands or artists.
  • I'm a random person so I might change how I talk from time to time, no real intention though.
  • Previous and other site/forum/online games nick : Reiki, Aoyagi, Zack_Hikki
  • I don't bite, not often.


| Game Status |

  • PC : State Of Decay Lifeline, Sniper Elite III, DW 8 EX
  • PSP : God Eater 2 (DLC 1.3 and waiting 1.4 bugs to be fixed)
  • PS3 : None (Console got eaten by zombies)


| Clubs under my care Most of them already dead |







Aoya's Comments
Displaying 15 of 4165 Comments
nicetomeet | Today, 5:01 AM
Ane baru aja beres download siang td, di rumah sodara ane 3x lbh kenceng dari rumah ane jg ane puas"in download disini hahaha, ada project TL baru jg keliatannya menarik VNnya : http://vndb.org/v10304 sejauh ini baru common route yg beres
Org makin kesini makin pervert kali ya haha, apa lg dgn teknologi bikin grafik yg makin bagus.. Dan fetish" yg makin nambah.... Yah anepun suka main Nukige, tapi cmn beberapa yg menarik aja

Wahaha, ane blm baca semuanya.. Bingung asli banyak bener ._.
Tapi secara cerita gmn?
Wahaha, kayaknya yg paling bagus cmn yg Sengoku nya doang kalo rance ya.. Tapi ane penasaran ntar sama sequelnya

nicetomeet | Yesterday, 2:07 PM
Gitu ya... Sasuga nukige wahaha, ngmg" comyu udah release tuh patchnya, lgsg sedot~
Iya, masterpiece itu huhu, sekalipun artnya msh terkesan kaku tapi ceritanya.. Ultra superb, wahaha

Yup, all vanillers should go this path! Lah ada ya grup decensoring? Baru tau ane..
Wahaha, ratingnya rada rendah di vndb soalnya, jd ane ambil duluan aja.. Tapi kaget ane di awal" udah keluar aja H scenenya -_-
Ke padang, huhu.. Tapi itu msh kuat buat mainin Kamidori sekalipun menggila patah"nya haha

Teinya | Yesterday, 1:44 PM
Nande shoo? q_q

PC masterrace! Kukuku. What games did you get?

Current state?

You don't have to force yourself to get on Skype. MAL works just as well - replies will just take a while for me when I'm on campus.

SUNTEARS | Yesterday, 1:06 AM
Invite-an apa? ._.

nicetomeet | 07-25-14, 10:29 PM
Walah, kayakya animated scene udah jd populer dikalangan nukige ya akhir" ini, apa cmn ane aja yg baru tau akhir" ini haha
Bagus sebagai parodi? Bagus dijadiin parodi maksudnya?
Hmm.. Gitu ya, rada susah nyari yg kayak Ever17 yg tiap routenya jelas berhubungan sama True Endnya...

Haha iya, tiap ane ngecek web fa*** #youknowwhat, pasti ada aja tags incest di 1st pagenya, dan tentunya ane hantem semuanya hahahaha
Hoo.. Ane coba dah ntar, mau namatin Family Project dulu skrg, lg pulang kampung tapi tetep aja kerjaan nganggur nunggu buka, bedanya ditemenin laptop jadul ane doang haha, laptop yg nonton anime 720p aja ngelag ._.

Wes accepto~

Teinya | 07-24-14, 10:56 PM
I'm home! Time to respond while I can.

y u no PS4?! Just kidding, I don't even play consoles anymore. It's a shame you can't find Neptunia. D: Get any other games since we last chatted?

Oh yeah, a new environment is so stressful to handle, but since you're human, you'll adapt. /w/ Is the pay good?

I will also show up always since I doubt I'll lose my interest in anime for a long time, if at all. Hope you're doing well since I last talked to you. Take care, Aoya-chwan!

-Mii-Chan- | 07-24-14, 3:17 PM
Siapp..... Mohon bimbingannya.

-Mii-Chan- | 07-24-14, 3:05 PM
Ok makasih kak ^^
langsung aku eksekusi... hehee.

Syndalf | 07-24-14, 2:47 PM
Dah =D. Thanks~

-Mii-Chan- | 07-24-14, 2:40 PM
Punya recommend sci-fi? tahun berapa juga gak apa-apa... yang penting keren teknologinya. ^^

-Mii-Chan- | 07-24-14, 2:29 PM
hehee..... acount lain? ndak dehh, masukin ke sini aja, biar dikatain cewek hent*i... hahaaa....

KynoBlight | 07-24-14, 2:28 PM
wah ga ada di saya (atau emang eror?), kasih link grupnya aja.

Syndalf | 07-24-14, 2:28 PM
:O hoo mungkin. di search juga ga ada?

KynoBlight | 07-24-14, 2:24 PM
invitean? invitean apa?

-Mii-Chan- | 07-24-14, 2:16 PM
iya, kalau masalah anime, masih agak banyak yanf belum aku isi... soalnya aku orang nya pelupa, hent*i pun masih belum aku cantumkan, padahal udah banyak aku nonton hent*i.... heheee...

Write a Comment
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices