MyAnimeList.net

Forums

Recent Posts | My Watched Topics | My Ignored Topics | Search

J-Con = Spotkanie gdy�skiego Klubu :]
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »» Gdynia Anime & Manga Fan Club »» J-Con = Spotkanie gdyÅ�skiego Klubu :]

Must be a Club Member to Reply
Pages (3) « 1 [2] 3 »
06-05-12, 1:52 PM

Hahah xD ale wiesz, np tak samo fajnie wyglądał autbous czy chociażby supermarket niedaleko kona, na którym kiedyś byłam. Wiesz idziesz do sklepu, a tu między regałami Lelouch kupuje wodę mineralną, laski z Vocaloidu zastanawiają się, które chipsy lepsze, a Edward Elric robi zrzutę na piwo xD norma,ale rzeczywiście jednolity animowo zespół robi wrażenie :D

06-07-12, 12:44 AM

Straszy ludzi;)

06-09-12, 2:54 AM

Z tego co wiem to organizatorom nawalił informatyk i więcej informacji, rozszerzonych i bardziej bogatych, jest na ich profilu na facebooku. ^ ^
Wpadajcie, bo sama organizuje panel z koleżanką, a potrzeba nam na niego przynajmniej 15 - 20 osób. ._.'

06-09-12, 2:35 PM

06-10-12, 1:33 AM

E, żaden problem. Na pewno do twarzy by ci było w tych ciuchach, więc możesz śmiało cosplayować ^^ Gorzej jeżeli chodziło ci o TĘ konkretnie dziewczynę....porwanie to już poważna sprawa, trzeba wszystko dokładnie zaplanować itd... :C

06-10-12, 4:52 AM

Iwasawa said:
Z tego co wiem to organizatorom nawalił informatyk i więcej informacji, rozszerzonych i bardziej bogatych, jest na ich profilu na facebooku. ^ ^
Wpadajcie, bo sama organizuje panel z koleżanką, a potrzeba nam na niego przynajmniej 15 - 20 osób. ._.'

Jaki panel?

06-10-12, 7:14 AM

Chodzi mi o TĘ konkretną dziewczyne w TYM konkretnym cosplayu. porwanie? jakie porwanie... to się nazywa POŻYCZKA. x)

06-10-12, 7:54 AM

Nazywaj to jak chcesz ^ ^ W takim razie ja pożyczyłabym o tego tutaj:

06-13-12, 11:55 AM

06-14-12, 2:02 AM

Miałam własnie pisać, a oto wpis na fb:
"Ujmę to tak- sama konwentu nie ogarnę a reszta grupy ma już kategorycznie dość. ACZKOLWIEK tak sobie myślę że szkoda tego wszystkiego co zrobiliśmy... skoro mamy szkołę, można to właściwie wykorzystać i urządzić... eeeee.... "meet z pogadankami" ? ._.'' wywalamy cosplay (sama nie ogarnę a ilość chętnych jest nieadekwatna do ilości roboty przy tym), trójbój k-pop'owy i wiedzówke z One Pice (najmnie...j chętnych). Ci kogo to nie obchodzi siedzą sobie w bufecie i nie wiem... urządzają na własną rękę konkurs jedzenia zupek vifona pałeczkami? ^^ co do nagród... w tych pozostałych konkursach mogłabym załatwić np. bony do empika tak żeby zwycięzcy (albo organizatorzy jeżeli nikt do konkursów się nie zgłosi) coś dostali... i nie wiem czy by wyszło ale może w ramach "wyżywienia uczestników" za pozostałą kasę udałoby się pizzę zamówić albo chociaż jakieś ciastka made in biedronka :x (musiałabym pogadać o tym z Aktywną Gdynią)... jest ktoś chętny?

Dobra ludzie! Teraz chcę Was zapytać! Co robimy?! Bo pragnę przypomnieć, że w 50% chodziło tu o konwent, a w pozostałej połowie o miejsce do spotkania naszej gdyńskiej, MALowej paczki! Poproszę o opinie i wybór:
a) idziemy tam i tak czy siak
b) spotykamy się,ale gdzieś indziej?
c) inne ( hah i liczę tu na Wasze przemyślenia)

06-14-12, 2:31 AM

UWAGA!!!
Aktualizacja, bo właśnie zobaczyłam taki wpis na fb dodany przez jednego z hm..eks-organizatorów (?):
"No widzę że wiele osób bardzo chciało się spotkać, przyjść, zabawić i porozmawiać etc etc. więc co zrobić?
SPOTKANIE! nie widzę problemu by ludzie, którzy chcieli przyjechać że mogą wpaść, bo co to za problem.
Spotkamy się gdzieś na dworcu ale jeszcze można ustalić a potem do Gemini a jak pogoda będzie sprzyjała to zapraszam na bulwar i skwer lub plaże, zapraszajcie znajomych :D
czas i godzinę oraz plan można zmienić etc etc"

Szczerze? Na to chyba tym bardziej bym się nie pisała, ale nie wiem jak z Wami xD W każdym razie piszcie ^^

06-14-12, 3:09 AM

Konwent tak, spotkanie z eks-organizatorem który się wykruszył jakoś nie bardzo do mnie trafia.
Osobiście uważam że powinniśmy jako klub który momentami nawet zaczyna przypominać w miarę funkcjonujący klub :P zaoferować naszą pomoc (o ile nadal będą chcieli by konwent się odbył) w tworzeniu tego kona.

06-14-12, 3:41 AM

Pomoc zaoferowana i....czekam na odpowiedź ; / Licze na to, że dostanę ją w miarę szybko, a nie jak ostatnio po tygodniu, ale jak tylko bedę coś wiedziała napiszę ^^
!!!! I do czytających mój post! (proszę sprawdzać w miarę często forum, gdybym nagle zarządziła pełną mobilizację i rozdzielanie obowiązków xDD. Albo podajcie gg żeby można Was było łatwiej złapać :P)

06-14-12, 3:54 AM

Sapiel reporting for duty! :D

06-14-12, 5:55 AM

wolę na maila : cyklop17@o2.pl

06-14-12, 7:33 AM

Ech typowe Gdyńskie zachowanie otaku. Znowu pewnie się pokłócili. Dlatego mam złe mniemanie o konach. Jak będzie coś organizowane z chęcią wpadnę. Nie musi być z tego koniecznie kon. Dla mnie bez różnicy. Wolę pogadać.

06-14-12, 8:20 AM

Aahahaha, wiedziałam, że tak będzie.
Czego można się spodziewać po gimbazjadach, które chcą same ogarnąć całą wielką szkołę pod konwent, a, za przeproszeniem, gówno o tym wiedzą i nic w życiu nie zrobiły.
Jeżeli faktycznie on ma wciąż 'być jako meet' możemy przykładowo spiknąć się na plaży w Orłowie - nie cieszy się ona zwykle tak dużym powodzeniem, więc będzie dla nas dużo miejsca :3

06-14-12, 8:42 AM

Ok,Kochani mniej marudzenia i krytykowania,a więcej zapału :3 może rzeczywiście porwali się na coś,co było im nieznane,ale z drugiej strony przynajmniej była jakaś inicjatywa i wola działania. Szkoła jest,więc to już coś. Brakuje im teraz ludzi i kokretnych pomysłów,a w tym już można pomóc ^^ Oczywiście liczę też na Was ;] Póki co czekam na odp od nich i zobaczymy jak to będzie ;p

Errare humanum est....nie będę wdawać się w szczegóły, za to chętnie mogę je Wam wyjaśnić na spotkaniu tylko dla MALowskich klubowiczów :)) Co prawda Sapiel ma już nam załatwić słońce na następny weekend, ale wiem, że walka może być z góry przegrana, dlatego czekam na propozycje w razie deszczowej pogody ^^ No i piszcie jaka godz by Wam odpowiadała :)))
Modified by Mitsuki15, 06-14-12, 9:57 AM

06-14-12, 9:57 AM

Generalnie po rozmowie z Mitsuki na gg, stwierdzam że ten con raczej możemy sobie odpuścić. To co organizatorka wymyśla w stosunku do naszej pomocy sprawia że nie dziwię się tym wszystkim hejterom.
Pomysł z plażą dobry, zakładając of course że będzie ładna pogoda.
Od biedy w razie brzydszej pogody możemy iść do jakiejś knajpki czy coś i tam sobie spokojnie spędzić czas xD

06-15-12, 3:11 AM

Prosiłbym o godziny poranne, bo Euro 2012;).

Pages (3) « 1 [2] 3 »
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices