J-Con = Spotkanie gdy�skiego Klubu :]
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »»
Gdynia Anime & Manga Fan Club »» J-Con = Spotkanie gdyÅ�skiego Klubu :]
06-03-12, 8:56 AM
|
|
|
Offline Joined: Jun 2009 Posts: 291 |
Jedyne co mi pozostaje to podać ewentualnie stronkę konwentu: J-Con i czekać na chętnych do spotkania ^^ Modified by Mitsuki15, 08-30-12, 3:33 AM ![]() |
06-03-12, 9:32 AM
|
|
|
Offline Joined: Dec 2009 Posts: 12 |
Dobrze się składa, bo z jakieś kilka dni temu postanowiłam jechać na ten konwent, a nie mam zbytnio z kim ^^" Więc pomysł świetny, jestem jak najbardziej za :) Oby tylko to wypaliło :P |
06-03-12, 10:04 AM
|
|
|
To się cieszę :> Też mam nadzieję, że tego w ostatniej chwili nie odwołają ^^'' Ale bądźmy dobrej myśli :> ![]() |
06-03-12, 12:42 PM
|
|
|
Offline Joined: Mar 2012 Posts: 6 |
Hm, hm. Takie spotkanie nie byłoby chyba głupią sprawą. Może nawet i wybrałbym się :D Tylko pytanie czy "odnalazłbym" się i w ogóle. Żeby to nie było tak, że ja tam będę jak jakiś debil stał i z nikim nie rozmawiał :< |
06-03-12, 1:33 PM
|
|
|
Materon proszę Cię! Po pierwsze nikt się nie zna, po drugie nikt nie będzie gadał jakimś kodem xDD Spokojnie, na pewno będziesz się dobrze bawił, niezależnie od tego, ile anime masz na koncie. Powiem tak - w końcu nic nie tracisz, więc nie marudź i przychodź! Rozkaz szefowej! XDDD ![]() |
06-04-12, 10:04 AM
|
|
|
Offline Joined: Jun 2009 Posts: 65 |
W sumie planowałam nie iść, jako dziwnie mieć konwent we własnej szkole, no ale skoro nie będę sama, to możemy się jakoś umówić. Jako stały bywalec, uczennica owej placówki, będę mogła Was w razie czego prowadzić ; P Tak patrzę teraz na te atrakcje... Taka figa, wbijamy do bufetu i sami sobie robimy jakieś fajne panele i konkursy, a co xD Uprzedzam tylko, że nie ma wi-fi w szkole. Modified by MissMcGuire, 06-04-12, 10:09 AM |
06-04-12, 1:15 PM
|
|
|
Heh zrozumiałe, że nikt nie chce za często widywać swojej szkoły, ale w takiej sytuacji...musisz się poświęcić! :D Co do kon.... Wiesz trudno tę ofertę nawet nazwać atrakcjami xD W sumie dwie wiedzówki, z czego w jednej ani K-pop, ani tym bardziej The Gazette nie są mi znane, a w drugiej tylko znane tasiemce :< (no ok, poza kuro i hetalią). Hm ciekawe jak będzie wyglądał cosplay i karaoke. xD ok, możemy coś spróbować sami ogarnąć, ale potrzebne by były konkretne pomysły ^ ^ ![]() |
06-04-12, 2:37 PM
|
|
|
Offline Joined: Jan 2009 Posts: 35 |
Taaak. Też będę. Może wszyscy poprzebierajmy sie za Naruciaka i rysujmy ludziom Shurikeny na czole? A tak serio to... wiecie, że ten kon to bedzię fail roku, co nie? xd |
06-05-12, 4:17 AM
|
|
|
Offline Joined: Feb 2010 Posts: 5 |
oki no to i ja się zjawię, nie ma co się martwić Materon będzie nas już dwóch (nie ogarów) ;) Też uważam że ten konwent jest biedny. Przydała by się jakaś inicjatywa klubu. |
06-05-12, 5:15 AM
|
|
|
Offline Joined: Sep 2007 Posts: 317 |
Zawsze zostaje dzika plaża i kupno arbuza. Ewentualnie dynia. Jeszcze trzeba znaleźć jakiś kij w lesie. Oby pogoda dopisała. |
06-05-12, 5:33 AM
|
|
|
Lol Caladan, a gdzie Twój duch walki?! xD zombi17 no inicjatywa klubu byłaby dobra, więc na początek sypnę tym, co mi do głowy przyszło: - jakaś wiedzówka ale pt: Zgadnij kto? Mama na myśli pokazywanie zmozaikowanych/niewyraźnych obrazków postaci i odgadywanie kto to - DDR...ale pewnie małe szanse, że ktoś ma sprzęt w domu, co? xD - pokaz fajnych amv i mmv - puszczenia jakiegoś animu, np filmu czy czego tam? dla tych co nie chcą tylko wiedzy sprawdzać, ale po prostu usiąść i coś pooglądać Hm...nie wiem co jeszcze...to co wymieniłam można w miarę łatwo ogarnąć i przygotować.. No może marne, bo marne pomysły, ale liczę, że Wy też coś spróbujecie wymyślić ^ ^ Btw, trzeba by było tylko się z tym trochę pospieszyć, bo mimo wszystko wypadałoby wczesniej poinformować Organizatorki ;] A i mile wyidziane przebrania niezaleznie od tego, czy bierzecie udział w cosplayu czy nie ^ ^ ![]() |
06-05-12, 6:11 AM
|
|
|
Offline Joined: Dec 2009 Posts: 12 |
Zombi, Materon - teraz będzie nas już trójka xD I wiecie... Fakt, konwent sam w sobie nie zachwyca atrakcjami itd., jednak grunt, że wstęp jest darmowy i można się spotkać ^^ A co wiele głów to nie jedna, zawsze się coś wymyśli. Co do DDR - mam matę, więc jak coś to jej poszukam i zobaczę, co da się zrobić. Można by też grać w osu! lub coś innego ^^ A z puszczeniem anime oraz wiedzówka też dobry pomysł :) |
06-05-12, 9:32 AM
|
|
|
Offline Joined: Sep 2011 Posts: 21 |
Hmm anime można puszczać ale trzeba by mieć rzutnik. Lapa załatwię (znaczy się wezmę swojego) Przebieram się albo za Tosshiego z Gintamy (wersja otaku) lub za Hei-a z Darker than Black! (grunt to przypomnieć sobie że ma się w szafie czarny długi skórzany płaszcz :D) Wiedzówki jak najbardziej. A poinformować wypadało by by nie wyszło że organizujemy w ramach konu swój własny konwent :D |
06-05-12, 11:08 AM
|
|
|
Własny kon na plaży? Piwo i arbuzy? Co to się dzieje w tym Kraju... xd |
06-05-12, 11:14 AM
|
|
|
Co do rzutnika tak sobie już właśnie główkowałam, że spróbuję napisać do Organizatorek i zapytać, czy miałyby możliwość pożyczenia sprzętu szkolnego (można wtedy argumentować, że gdyby się pospuł to nasza wina i odpowiemy). Problemem natomiast niespodziewanie stało się....anime xD No bo już byłam gotowa ofiarować swe skarby, gdy uświadomiłam sobie....że wszystko co mam, posiada angielskie suby. No i teraz nie wiem czy ryzykować i przynieść i najwyżej uczesnticy mnie zjedzą żywcem jako iż jest to polski kon czy...czy już nie wiem co xD Tak wgl to mam taki pomysł: czekamy do nd, bo może pojawi się ktoś więcej i może pojawią się jakieś nowe pomysły, a po nd rodzielamy obowiązki między tych, którzy zdeklarowali się przyjść, ustalamy szczegóły a ja napiszę wtedy do Organizatorek. Hah wstępnie Kukki ma zarezerwowane DDR, o ile oczywiście to się uda : > ![]() |
06-05-12, 11:17 AM
|
|
|
Hah jakie piwo?! A co z nieletnimi?! xDD I później nas zamkną jako poprzebieranych psychopatów upijających dzieci! xD Chociaż....może jakoś przeżyjemy ^ ^ ![]() |
06-05-12, 12:41 PM
|
|
|
Offline Joined: Jul 2010 Posts: 57 |
Istnieje względnie duże prawdopodobieństwo (duże jak na moje możliwości, a że stworzenie ze mnie raczej nieruchawe, więc bez przesady z optymizmem), azaliż ruszę swoje zwłoki i zaszczycę konwęt obecnością mojej zacnej osoby. Ewętualnie konkrety w bliżej nieokreślonej przyszłości. Cytując zagramaniczne media - stej tiund. To tyle rzec chciałem. I tyle rzekłem. |
06-05-12, 1:19 PM
|
|
|
Mitsuki - Jak to napisałaś to zrobiłem rozeznanie w terenie. I... trafilem do wrózki O.o Przepowiedziała mi przyszlość... http://bakanekonoyuutsu.files.wordpress.com/2011/06/sasuke_arrested.jpg |
06-05-12, 1:30 PM
|
|
|
xD <nice> hm...grunt to się nie dać złapać! xD ćwicz uciekanie ^ ^ ![]() |
06-05-12, 1:39 PM
|
|
|
Może tak zajedziemy na kona? xDDD http://niikura-sama.deviantart.com/art/Akatsuki-in-bus-90920101 |