Request a Character RE
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »»
Anime Series Cards »» Request a Character RE
03-26-12, 1:25 PM
|
|
|
Offline Joined: May 2008 Posts: 1856 |
Here you can request a Character RE. I will open the REs when I want so have attention. Staff can request here characters too! Go here to see the past REs and don't request then. Modified by Yuki_91, 03-30-12, 7:17 AM |
03-26-12, 1:35 PM
|
|
|
Offline Joined: Aug 2011 Posts: 976 |
Itachi Uchiha (Naruto) Grell Sutcliff (Kuroshitsuji) Charles Gray (Kuroshitsuji) Will (Kuroshitsuji) Yue (Cardcaptors) Neji Hyuuga (Naruto) Sesshomaru (InuYasha) L (Death Note) Kyouya Ootori (OHSHC) Rufus Barma (Pandora Hearts) Xerxes Break (Pandora Hearts) Vincent Nightray (Pandora Hearts) Death the Kid (Soul Eater) Isaac and Miria (Baccano!) Lelouch (Code Geass) C.C (Code Geass) Louis Armstrong (Fullmetal Alchemist) Atsunobu and Ren (Full Metal Panic) Yuki (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu) Izaya Orihara (Durarara!!) Celty (Durarara!!) Shinra (Durarara!!) Modified by Animefreak56232, 10-06-12, 1:27 PM ![]() |
03-26-12, 2:56 PM
|
|
|
Offline Joined: Mar 2010 Posts: 2965 |
Kikyo (inuyasha) Kagome (inuysha) Koga (inuyasha) Sango (inuyasha) Miroku (inuyasha) Hinata Hyuuga (naruto) Gaara (naruto) Kiba (wolfs rain) Tsume (wolfs rain) Hige (Wolfs Rain) Toboe (wolfs rain) Cheza (wolfs rain) spike (cowboy bebop) faye (cowboy bebop) Alice (pandora hearts) Yuuki Cross (vampire knight/guilty) Kaname Kuran (Vampire Knight/Guilty) Ichiru (vampire knight/guilty) Zero Kiryu (vampire knight/guilty) Histugya (bleach) Orihime (bleach) Diva (blood+) Saya (blood+) Haji (blood+) Esther Blanchett (trinity blood) Abel "The CRUSNIK, Father" Nightroad (trinity blood) Inuyasha (inuyasha) Kohaku (inuyasha) Kirara aka kilala (inuyasha) Thanks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
03-26-12, 4:19 PM
|
|
|
Offline Joined: Aug 2010 Posts: 5082 |
Suigintou (Rozen Maiden) Kotomi Ichinose (Clannad) Sakaki (Azumanga Daioh) Shinobu Maehara (Love Hina) Kanako Urashima (Love Hina) Black Rock Shooter (Black Rock Shooter) Dead Master (Black Rock Shooter) Kyubei Yagyu (Gintama) Ryoko Asakura (Suzumya Haruhi no Yuuutsu) Barasuishou (Rozen Maiden) Suiseiseki (Rozen Maiden) Tomoyo Sakagami (Clannad) Kanade Tachibana (Angel Beats) Modified by Yuki_91, 04-08-12, 9:29 AM |
03-26-12, 8:54 PM
|
|
|
Offline Joined: May 2009 Posts: 11428 |
Dante(Devil mat cry) Kaoru Kaidou(ptince of tennis) Steven(Black cat) Yuki(gravitation) gaara(naruto) takizawa(higashi no eden) haji(blood +) morinozuka(ourna high school club) |
03-28-12, 5:26 AM
|
|
|
Offline Joined: May 2011 Posts: 1209 |
Haku (Spirited away) Neji Hyuuga (Naruto Shippuden) Shiori Momono (11eyes) Lisette Vertorre (11eyes) Misuzu Kusakabe (11eyes) Kukuri Tachibana (11eyes) Kanade Tachibana (Angel Beats) Shana (Shakugan no Shana) Haruhi Suzumiya (Haruhi Suzumiya no Yuuutsu) Mikuru Asahina (Haruhi Suzumiya no Yuuutsu) Fear Kubrick (C³) Aria Holmes Kanzaki (Hidan no Aria) Vanilla H (Galaxy Angel) Mio Akiyama (K-On) Tomoyo Sakagami (Clannad) Euphemia Li Brittania (Code Geass) Nunnaly Lamperouge (Code Geass) Rolo Lamperouge (Code Geass R2) shirakiin ririchiyo (inu x boku ss) Modified by Yuki_91, 05-21-12, 7:48 AM ![]() |
03-28-12, 9:35 AM
|
|
|
Offline Joined: Apr 2011 Posts: 2308 |
Accelerator One Way Road Akuserarēta Suzushina Yuriko Touma Kamijou Yami/Golden Darkness any other character that i know i forgot i will post a new one ![]() ![]() |
03-28-12, 10:31 AM
|
|
|
Offline Joined: May 2011 Posts: 2550 |
Kukuri Tachibana/Kukuri Satsuki (11eyes) Lisette Vertorre (Weltall)/Liselotte Wreckmeister (11eyes) Kanade Tachibana (Angel Beats) Misuzu Kusakabe (11eyes) Megumi Yamamoto (Special A) Euphemia Li Brittania (Code Geass) Mitsuru Kirijo (Persona 3) Neji Hyuuga (Naruto/Naruto Shippuden) Kyoshiro Ayanakoji (Kyoshiro to towa no Sora) Kei Takishima (Special A) Jun Yamamoto (Special A) Minato Arisato (Persona 3) Jun Kanzato (Persona Trinity Soul) Shin Kanzato (Persona Trinity Soul) Lelouch Lamperouge/Lelouch Vi Brittania (Code Geass) Thanks! Modified by Yuki_91, 03-28-12, 1:39 PM ![]() |
04-02-12, 12:30 AM
|
|
|
Offline Joined: Apr 2010 Posts: 718 |
Accelerator (To Aru Majutsu no Index) Ichii Tooru (A-Channel) Tsukasa Ayatsuji (Amagami SS) Minami Shimada (Baka to Test) Mato Kuroi (Black Rock Shooter) Inori Yuzuriha (Guilty Crown) Victorique de Blois (GOSICK) Mio Isurugi (MM!) Kyouko Toshinou (Yuru Yuri) |
04-02-12, 4:21 PM
|
|
|
Offline Joined: Jan 2012 Posts: 2220 |
Hina Takanashi (PapaKiki) Miu Takanashi (PapaKiki) Sora Takanashi (PapaKiki) Ichigo Amano (Yumeiro Patissiere) Ikuto Tsukiyomi (Shugo Chara) Ririchiyo Shirakiin (Inu x Boku SS) Karuta Roromiya (Inu X Boku SS) Natsume Zange (Inu X Boku SS) Modified by Yuki_91, 08-15-12, 4:48 PM ![]() |
04-02-12, 9:47 PM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2009 Posts: 3918 |
Ikaros (Sora No Otoshimono) Shinonono Houki (IS) Cecilia Orcott/Alcott (IS) Melon (Akikan) |
04-03-12, 12:07 PM
|
|
|
Offline Joined: Feb 2012 Posts: 862 |
Minami Shimada (Baka to Test) Sora Takanashi (PapaKiki) Abel "The CRUSNIK, Father" Nightroad (trinity blood) Erza Scarlet (Fairy tail) Zero Kiryu (vampire knight/guilty) Saito Hiraga (Zero no Tsukaima) Louise (Zero no Tsukaima) Touma Kamijou (To Aru Majutsu no Index) Accelerator (To Aru Majutsu no Index) Inori Yuzuriha (Guilty Crown) Gai Tsutsugami (Guity crown) Modified by Animefreak56232, 10-06-12, 1:29 PM ![]() ![]() ![]() ![]() |
04-03-12, 12:37 PM
|
|
|
Offline Joined: Jan 2012 Posts: 12080 |
Mami Tomoe (Mahou Shoujo Madoka Magica) Shura Kirigakure (Ao no Exorcist) Renshou Sorinozuka (Inu x Boku SS) Daryl Yan (Guilty Crown) Futayo Honda (Kyoukai Senjou no Horizon) Tomo Asama (Kyoukai Senjou no Horizon) Yoruichi Shihoin (Bleach) Masamune Date (Sengoku Basara) Yuu Kanda (D.Gray-man) Merry Nightmare (Yumekui Merry) Zakuro (Otome Youkai Zakuro) Trafalgar Law (One Piece) Portgas D. Ace (One Piece) Kamui (Gintama) Saber (Fate/Zero) Gilgamesh/Archer (Fate/Zero) Lancer (Fate/Zero) Rikuo Nura (Nurarihyon no Mago) Maka Albarn (Soul Eater) Kusuriuri (Mononoke) Shiki Ryougi (Kara no Kyoukai) Canaan (Canaan) Kobato (Kobato.) Hime Yarizakura (Yozakura Quartet) Modified by Animefreak56232, 10-06-12, 1:31 PM |
04-06-12, 6:30 AM
|
|
|
Offline Joined: Aug 2011 Posts: 1005 |
*Elric Edward (Fullmetal Alchemist) *Hijikata Toshiro (Gintama) *Yagami Light (Death Note) *Sakata Gintoki (Gintama) *Kirihara Akaya Prince of Tennis *Ishida Uryuu (Bleach) *Keehl Mihael (Death Note) *Phantomhive Ciel (Kuroshitsuji) *Belphegor (Katekyo Hitman Reborn!) *Spiegel Spike (Cowboy Bebop) *Mihashi Ren (Ookiku Furikabutte) *Amane Misa (Death Note) *Kanou Shuugo (Ookiku Furikabutte) *Tajima Yuuichirou (Ookiku Furikabutte) *Ishida Uryuu (Bleach) *Aikawa Towa (Warui Yatsu Demo Ii) *Nightray Elliot (Pandora Hearts) *Kanon "Yoshiya" (Umineko no Naku Koro ni) *Beatrice "Golden Witch, Beatrice the Golden (Umineko no Naku Koro ni) *Ange "Gretel, Ange-Beatrice, Witch of Resurrection" Ushiromiya (Umineko no Naku Koro ni) *Battler Ushiromiya (Umineko no Naku Koro ni) *Mato "Black★Rock Shooter" Kuroi (Black Rock Shooter) *Kurisu "Christina, Assistant, The Zombie, Celeb 17, Cel-7, Channeler, American Virgin, Perverted Genius Girl" Makise (Steins; Gate) *Rintarou "Hououin Kyouma, Okarin, Mad Scientist" Okabe (Steins; Gate) Thank you^^ Modified by shizya-chan, 04-06-12, 6:39 AM |
04-06-12, 11:54 PM
|
|
|
Offline Joined: Feb 2012 Posts: 608 |
Naruto: Gaara, Itachi Bleach: Hitsugaya, Byakuya Onepiece: Luffy, Ace D.grayman: Allen, Lavi Hitman Reborn:Colonelo and Lal Code Geass:Lelouch Hunter X Hunter: Killua, Kurapika Deathnote: L Prince of Tennis: Fuji Shuusuke, Yukimura Seiichi Pandora Hearts: Xerxes Break Eyeshield21: Hiruma Vampire Knight:Zero |
04-07-12, 10:08 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2011 Posts: 351 |
Name:Sizzlingtear2 I would like ............ Fuji Syuske Seto Kaiba Shizuo Heiwajima Kyoya Otori Death The Kid Kyoya Tategami Gilbert Nightray Tsubasa Amaha Yuu Yanase Hinata from Angel Beats Kaoruko Usami I know its alot but i hope u can do it^^ ![]() |
04-17-12, 1:03 AM
|
|
|
Offline Joined: Apr 2010 Posts: 543 |
Name: arielleconan Kuchiki Rukia (Bleach) Kunieda Aoi (Beelzebub) Kazehaya Shouta (Kimi ni Todoke) Usui Takumi (Kaichou wa Maid-sama!) Ayuzawa Misaki (Kaichou wa Maid-sama!) Kudo Shinichi (Detective Conan) Haibara Ai (Detective Conan) Mouri Ran (Detective Conan) Hattori Heiji (Deteective Conan) Shana (Shakugan no Shana) Hoshina Utau (Shugo Chara!) Fujisaki Nadeshiko (Shugo Chara!) Popura Taneshima (Working!!) Modified by Animefreak56232, 10-06-12, 1:32 PM |
05-20-12, 12:03 PM
|
|
|
Offline Joined: Mar 2012 Posts: 2282 |
Name: Kaito_Dragneel Lancer (Fate/zero) Gilgamesh (Fate/zero) Modified by Animefreak56232, 10-06-12, 1:32 PM |
05-20-12, 1:35 PM
|
|
|
Offline Joined: Feb 2011 Posts: 1924 |
Name: nerdsonfire1 L (Death Note) Kakashi (Naruto) Natsume (Natsume Yuujinchou) ![]() |
05-26-12, 9:27 AM
|
|
|
Offline Joined: May 2012 Posts: 441 |
Hijikata (Hakuouki) Yukimura Chizuru (Hakuouki) Mogami Kyoko (Skip Beat) Tsuruga Ren (Skip Beat) Himeji Mizuki (Baka to Test) Kousaka Kirino (Oreimo) Amata Sora (Aquarion Evol) Suzushiro Mikono (Aquarion Evol) Kazune Kujyou (Kamichama Karin) Hanazono Karin (Kamichama Karin) Miniwa Tsumiki (Acchi Kocchi) Otonashi Io (Acchi Kocchi) Ittoki Otoya (Uta no Prince-sama) Thank you ! ^_^ Modified by Animefreak56232, 10-06-12, 1:33 PM |