MyAnimeList.net

Forums

Recent Posts | My Watched Topics | My Ignored Topics | Search

Nowe serie
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »» Nieogar Warsaw Club 2.0 »» Nowe serie

Must be a Club Member to Reply
Pages (3) « 1 [2] 3 »
03-29-11, 1:48 PM

Póki co nie była wymieniana w obsadzie o ile pamiętam.

03-29-11, 2:16 PM

Czekam na Hyougemono (od 3 minut), Deadman Wonderland (chociaz nie lubie ogladac anime na podstawie mangi ktora juz czytalem, predzej odwrotnie), [C] moze byc fajne i Nichijou powinno byc dosc zabawne (chociaz nie jestem tego tak do konca pewien). I te bede ogladal na biezaco. Być może jeszcze wezme sobie Dog Days ktore z jakiegos dziwnego powodu mnie przyciaga (prawdopodobnie team stojacy za tym serialem).

A tak poza tymi seriami moga byc dobrzy X-Meni o ile ich nie spieprza, Toriko powinno byc niezle wnioskujac po tym jednym specialu co kiedystam wyszedl, acz zapewne bedzie tasiemcem kolejnym, tak samo Ao no Exorcist.

Hidan no Aria i A Channel byc moze tez beda zdatne do ogladania, ale zaczekam na opinie.

A jak teraz jeszcze sie przygladam to ma zaczac wychodzic znowu Yondemasuyo, Azazel-san. To pewnie tez bede ogladal, glownie dlatego ze pierwszy odcinek OVA obejrzalem, a wiecej ani widu, ani slychu.

...uf, wyszedl mi dluzszy post niz sie spodziewalem.
Modified by kaiben, 03-29-11, 2:28 PM

03-29-11, 2:57 PM

ooo a tutaj nie ma napisanego jakie serie nowe wychodzą, hmmm

(zaczerpnięte z postu bloody angel na stronie http://otaku-streamers.com/community/showthread.php?8061-Anime-Spring-2011-List )

03-29-11, 3:07 PM

03-29-11, 3:25 PM

wow dzięki ;D
Natsume będzie ;DD

03-29-11, 3:26 PM

PilariousD said:
Nie będzie Rouge? To oficjalna wiadomość z jakiejś strony czy wniosek z trailera czy czegoś?
nie piszcie ROUGE blagam. jej ksywka to Rogue od lotrzyka, lobuza, szelmy, jak kto woli. nie od koloru czerwonego po francusku D;

oficjalny zespol to wolverine, beast, storm, armor, cyclops i prof - http://www.animax.co.jp/marvelanime/x-men/chara.html

co do fabuly to akcja ma sie dziac w japonii ... nie sledze komiksow ale nie wydaje mi sie, zeby cos takiego bylo w ktorychkolwiek x-menach ~_~

03-29-11, 3:40 PM

Rogue, wybacz ten błąd (Rouge była w Sonic'u).

Akcja różnych serii X-Menów nie raz działa się w Japonii. Nawet fabuła filmu kinowego Wolverine 2 dzieje się tam.

BTW. Znacie te openingi X-Men TAS z lat 90 (puszczane u nas były na FoxKids kiedyś)?

http://www.youtube.com/watch?v=WWTad94mre8
http://www.youtube.com/watch?v=El0H26Gxak0

By nie robić dużego offtopu:
Był Iron Man, Wolverine, teraz będą X-Meni i zapowiedziano Blade'a na lato. Czy oni zamierzają brać się za wszystko ze stajni Marvela?

Po przeczytaniu opisu Nekogami Yaoyorozu zainteresowałem się także i tym tytułem, chociaż manga nie jest czytana przez dużą liczbę osób.

03-29-11, 3:45 PM

kurcze, jakbym ogladala x-men tas z tymi openingami to bym byla bardzo rozczarowana xD

zle sie wyrazilam, chodzilo mi o ten zespol w japonii, czy cos takiego bylo, bo akcja ma sie dziac jakos bezposrednio po smierci lol spoiler?

ja sie zainteresowalam honto ni atta! reibai sensei o: ciekawe jaki bedzie format tego anime

03-30-11, 2:18 PM

Nie było tego na foxkids na szczęście. Było sporo w Japonii, szczególnie z Wolverinem, który był na samym początku zaręczony z Japonką :) Ta seria anime z W nie wzięła się z kosmosu (choć i tak jest kiepska).
Swoją drogą Mucha Comics parę dni temu wydała Wolverine: Wróg publiczny i miejsce akcji to również Japonia xd

03-30-11, 3:17 PM

Jak chcecie cos fajnego z Wolverinem to polecam Snikt!. IMHO cokolwiek spłodzi Tsutomu Nihei jest cudowne xP

04-02-11, 6:23 PM

pobieznie obejrzalam pierwszy odcinek x-men. wyglada cudownie, gorzej z typowo japonskim przedramatyzowaniem. glosy postaci sa bardzo zle dobrane imo, zwlaszcza storm. ktora murzynka ma glos jak 15 letnia japonka? >.> jean za to ma glos jak jakas 60 letnia kobieta czy cos..
Modified by ephemeralM, 04-03-11, 1:03 AM

04-04-11, 6:26 AM

X meni faktycznie są pięknie animowani... Wiadomo trochę do nich ta "japońskość" nie pasuje, ale ogółem ogląda się przyjemnie. Mnie strasznie nie pasuje głos Charlesa xd

04-05-11, 6:59 AM

Obejrzalem sobie pierwszy odcinek Nichijou. IMHO mogloby byc lepsze, ale zobaczy sie czy sie nie poprawi pozniej

Dosc ladnie wyglada, i jest wystarczajaco zabawne zebym nie dropnal od razu

Edit: A Dog Days zawiera Norio Wakamoto, wiec nie moze byc zle.
Modified by kaiben, 04-05-11, 7:24 AM

04-05-11, 11:55 AM

http://www.youtube.com/watch?v=49YKWxUmCcc

Zdecydowanie polecam Hanasaku Iroha, połączenie slice of life i komedii, kreska słodziutka i bardzo ładna animacja.
Dziewczyna z miasta zostaje wysłana na wieś do swojej babci przez matkę-totalnego-lekkoducha. Na miejscu okazuje sie, że musi na siebie zarabiać. Niezbyt skomplikowane, ale jak dla mnie zapowiada się świetnie. Proste, ale jednak przykuło moją uwagę jakimś powiewem świeżości. Idealna, nie głupawa seria na odprężenia :)

04-05-11, 1:00 PM

A mnie właśnie w Hanasaku Iroha trochę wkurza ta tsunderka oraz babcia, która jak tylko pojawia się na ekranie, to mam ochotę ją walnąć x.x
No ale to wrażenie po zaledwie jednym odcinku. Dam tej serii szansę ;p

04-05-11, 1:01 PM

nie ma zadnej tsundere tam, na pewno nie w pierwszym odcinku.

04-05-11, 1:08 PM

No to moje braki w nazewnictwie xD
Jak nazwiecie tę, co kazała jej umrzeć? Ona mnie wkurza ;p

04-05-11, 1:14 PM

kuudere? dandere?
moze po prostu to jest powazna postac, ktora skupia sie na swojej pracy i nie jest zbyt otwarta na nowe osoby? dlaczego od razu to musi byc tsundere albo cokolwiek innego, hm? zwlaszcza, ze probujesz, w sumie w takim "powazniejszym" anime, doszukiwac sie jakichs przerysowanych stereotypowych postaci rodem z haremow i to po jednym odcinku ~_~ gz

04-05-11, 1:21 PM

No tsundere to zdecydowanie nie jest. A babcia fakt nieprzyjemna, ale ciekawa, nie można odmówić jej racji ^^ Wkurzają cie wszystkie postacie które nie są milusie? Hmmm... Jak dla mnie naprawdę jedna z lepiej zapowiadających się serii. Trochę przypomina mi Toradora!, które opierało się głównie na świetnie skonstruowanych, ciekawych i realistycznych postaciach.

04-30-11, 2:36 PM

Update do aktualnej wersji:

http://i51.tinypic.com/t9jypc.jpg
Modified by PilariousD, 06-14-11, 1:29 PM

Pages (3) « 1 [2] 3 »
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices