Kdo je kdo?
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »»
Czech Otaku Club »» Kdo je kdo?
07-27-09, 11:13 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2008 Posts: 1 |
Ahojky, jako nováček v klubu bych se vám mohl představit.. Jmenuji se Roman, je mi právě 22 let a studuji na právnické fakultě MUNI v Brně. Dost času trávím na pc, mám rád počítačové hry (warcraft dota), samozřejmě anime a dost poslouchám hudbu. Od dobrého anime mě odtrhne snad jen výlet do hospůdky s přáteli. Taky se někdy přistihnete, že koukáte a koukáte ...... a najednou je ráno a velká žlutá koule už zase leze na oblohu? Občas si připadám hloupě. Ale nevadí :) K anime jsem se dostal tak trochu zvláštně - z hecu jsem si řekl, že zkouknu celé pokémony, protože když jsem byl menší, nestihl jsem to. Pak ale asi v půlce přišla tak trochu krize a potřeboval jsem se odreagovat - pustím fullmetal alchemistu, tak toho jsem potom zkoukl asi za pět dní a nato jsem začal koukat na death note ..... pak už mi bylo jasné, že anime u mě zvítězí :) Jinak všeobecně mám raději kratší série (tak do třiceti dílů) a hlavně už ukončené, protože by mě nebavilo čekat na další díly.... Jako žánr mám rád sci-fi, fantasy, filozofická dílka, horory, upíry :) Ale pokud má anime silný příběh, rád se na něj kouknu, i když je to třeba romantika... V poslední době si vybírám anime víceméně dle hodnocení zde na myanimelistu, když mi budete chtít něco doporučit, klidně písněte. PS: Na Naruta zatím ještě nemám - to si nechám asi až na důchod.... |
08-03-09, 9:15 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2008 Posts: 1 |
Konečně jsem se dokopala k členství v klubu. Ráda vás všechny poznávám :-)) 19. Studentka. Královehradecký kraj. Jsem nevybíravá - nemám ráda nikoho (<- to k těm narutardům... :P). Jsem asociální. Ale jinak jsu fajn holka :D Omlouvám se, moje představovací skilly nejsou úplně vybroušené. |
08-04-09, 3:33 PM
|
|
|
Offline Joined: Nov 2008 Posts: 32 |
Tak tu taky něco napíšu o sobě, když je tu tolik přízpěvků ><. 20let, 186cm, 78kg, barva očí? šedá nebo takovej mix řekl bych :D. Jinak bydlím v Děčíně a přes rok jsem v Praze, kde studuju matfyz ( doufám, že nejsem hned ve škatulce "matfyzák" i když do ní taky trochu patřim ... ). Asociál, introvert, línej ... víc špatnejch vlastností mě moc nenapadá. Poznámka: na Naruta a Bleach koukám i čtu mangu, nijak zvlášť hrdej na to nejsem, ale pořád lepší začínat tímhle než třeba Pokémony nebo Dragonballem. První anime Shaman king, pak Naruto a Death Note, kterýho jsem zkouknul uněkdy po nocích během svaťáku. K anime jsem se dostal až tak ve třeťáku na gymnáziu díky spolužákům. Z anime přežiju skoro všechno, teda shoujo mi dává dost zabrat a ecchi nepatří k mým oblíbeným. Vždycky se spíš soustředím jestli tam je alespoň něco dobrého. Takže se klidně kouknu na anime kvůli hlavní postavě s dobrým voice actorem. Na délce mi moc nesejde, ale neřekl bych, že do 30 dílů jsou krátká anime. Z dalších zálib, o prázdinách i počítačový hry. Lezení, turistika, cyklistika. + rád spim :D |
09-19-09, 5:32 AM
|
|
|
Offline Joined: Apr 2009 Posts: 3 |
Nejprve chci poděkovat za přijetí. Jelikož je tu, zdá se, dobrým zvykem se představit, připojuji se i já: Věk: Nevím, ono se to každej tok mění a kdo si to má furt pamatovat. Stav: Většinou nepříčetný, co se mysli týče. Zaměstnání: Studentka na plný úvazek. (FF na ZČU) Záliby a koníčky: kromě anime a mangy hudba (nemám vyhraněný žánr, jsem eklektik), četba (spíše próza), spánek a můj blog. A pak ještě mnoho sezonních a spíše nárazových činností. Chrakteristické rysy: Melancholička, samotářka, introvertka...lidi mám i přes to ráda, ale jen v malých dávkách. Jak jsem se dostala k anime: První anime sérií, kterou jsem kdy viděla, byli Pokémoni. tenkrát mě to nijak zvlášť nezaujalo. Pak přišli Digimoni a Beyblade, opět bez většího ohlasu. Pak se doma objevil satelit a já na jedné německé televizní stanici úplně čirou náhodou natrefila na anime s názvem Kamikaze Kaitou Jeanne a přibližně od té doby ujíždím na anime. Co nemusím je žánr hentai, jinak asi zkousnu všechno. Asi. To by asi tak bylo v kostce všechno... ^_^ |
09-30-09, 4:19 AM
|
|
|
Offline Joined: Aug 2009 Posts: 277 |
Zdravím, jsem tu nově příchozí, takže mě tu nikdo neznáte. Letos mi bude 24 (jsem ráda, že tu nejsem ani nejstarší ani nejmladší) a momentálně už pátým rokem zápasím s vejškou. Moje první anime byla Včelka Mája, ale to se asi nepočítá, co? Tak další bylo, když jsem omylem před pár lety zapla satelit a tam dávali Yu Yu Hakusho. Nejdřív jsem si říkala jé, co je to za srandovní jazyk? Po pár vtěřinách mi došlo, že bych si mohla taky začít číst titulky a málem mi vypadly oči z důlků, jaká úchylárna to byla :) Pak už jsem tam samozřejmě seděla každej večer. Nejpíš by to u toho i skončilo, Pokémony a podobný věci jsem drze ignorovala, přece jen jsem na to už neměla ten správnej věk. Aktivně jsem začala sledovat anime až s příchodem na vysokou, kdy najednou škola skoro nepovinná, ale na tom privátu stejně musím trčet, tak nějak se zabavit musím, ne? První anime, který jsem začala stahovat, byl Naruto (vůbec se za to nestydím, ale jaký má spodky mě nazajímá). Jinak obecně jsem asi na komedie, ale skousnu i něco vážnějšího, pokud to má kvalitní příběh. Co se týče mangy, tak jak tak koukám, budu asi jedna z mála, pokud ne jediná, kdo ji opravdu čte (můj list ale nezkoumejte, mohli byste usoudit, že jsem úchylák). A popravdě, pokud by mě někdo nutil, že se můžu buď dívat na anime, nebo číst mangu, asi bych se rozhodla pro mangu. Ani nevíte, o co přicházíte :) Ale k tomu se asi musí každej propracovat sám. |
10-17-09, 10:05 AM
|
|
|
Offline Joined: Jul 2009 Posts: 54 |
Když už se našlo pár odvážlivců tak se přidám i já. Je mi 15 let, takže patřím mezi mladší vrstvu otaku. Letos jsem začala studovat na gymnáziu - jsem prvák heh^_^. Myslela jsem si že k anime jsem se dostala před pěti lety, když jsem z nudy přepínala programy a tam najednou Yu Yu Hakusho, ale potom co tady čtu začínám mít dojem že otakem jsem snad už od narození. Pamatuji si, že pokemony jsem sledovala na truc tátovi. Ne že by mu vadili ti pokemoni, ale štvalo ho, že ho nenechám spát ani o víkendu. TV totiž byla u táty v pokoji a pokemoni byla taková výmluva ^^. Přez anime a mangu jsem se dostala i j-music a j-drama. O prázdninách jsem i začala s japonštinou ale moc mi to nejde, spíš to flákám. Jsem spíše uzavřený člověk. Společnosti se ovšem nevyhýbám. Jsem teprve v prváku ale doufám že po střední budu pokračovat na vysokou a vystuduji psychologii - no nic to je ještě daleko ^^. Mezi mé oblíbené žánry patří asi comedy, mystery, reverse harem, atd. To bude zatím vše. If you ever say that there's nothing between us again, I'll fuck you right where you stand - KnT by Shoowa |
10-25-09, 2:37 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2009 Posts: 3 |
Začít tím klasickým "jmenuji se, je mi, bydlím..."... Ale proč ne? Jsem tu jistě jedna z nejmladších, právě v listopadu mi bude 17 let. (takové škvrně) Anime sleduji a mangu čtu poměrně krátkou dobu, jen něco přes rok. Dostala jsem se k tomu, jak jinak, přes Naruta. Avšak opravdu mně to nechytlo, zhlédla jsem asi pět dílů a říkala si: "přeci tu musí být něco lepšího" (omlouvám se za pobouření všech Narutových fanoušků, ale každý nemusí mít přeci stejný názor :) ) a tak jsem se dostala k dalšímu neskutečně známému anime Death Note. A už se to vezlo. :) Z jiného pohledu: Momentálně studuji fotografii v Českém Krumlově a uvidíme, co se vyvrbí do budoucna. :) Pokud jde o záliby, knížky a hudba jsou mou láskou. (momentálně se snažím jakýmsi prapodivným způsobem ovládat kytaru, avšak nikterak úspěšně) Prý jsem maniakální melancholik (jaksi mi to nejde k sobě) Bylo to vyčerpávající, avšak nejde popsat člověka pár větami, že? Pokud to někdo přečetl, na dálku mu třesu pravicí. :) |
10-26-09, 11:46 AM
|
|
|
Offline Joined: Nov 2008 Posts: 45 |
Ahoj, tak se taky představím, na my anime list jsem už skoro rok, ale nějak jsem se vyhýbala tomu abych se přidala do czech otaku clubu. Jinak je mi 22 a studuju v Brně ekonomiku,pocházím z jedné vinařské vesničky z jižní moravy, jinak patřím mezi těch pár málo jedinců tady, kteří mají radši manga než anime... Jinak co si pamatuju tak se mi vždycky strašně líbila japonská animace, ale doopravdy jsem začala sledovat anime až díky narutovi:D a potom přišel Bleach a Death note a už to jelo a protože jsem chtěla vědět co bude v dalších dílech tak jsem přešla na manga a už mě nepustila, nějak celkově inkriminuju k četbě, i když ted díky manga už nemám tak čas... Jsem se nějak rozkecala, takže snad stačí:) ![]() ![]() ![]() |
11-09-09, 10:51 AM
|
|
|
Offline Joined: Mar 2009 Posts: 60 |
Takže něco o sobě? Je mi dvacet let, i když většina lidí co mě poprvé potká mi hádá tak patnáct, no nic... Studuju na Palackého univerzitě v Olomouci, Učitelství Biologie s Geologii a ochranou životního prostředí (možná to zní složitě, ale zase tak hrozný to není, zatím...) k tomu všemu jsem si nabrala i Dějiny Japonska a Japonštinu pro začátečníky... Co dál... moje záliby, krom anime, mangy a Japonska (hudba, filmy atd.) jsou knihy, čtu téměř vše, tedy kromě romantických nasládlých románů, nejoblíbenější autoři: Jeffery Deaver, Robin Cook, Terry Prachett, Dan Brown (ty knihy jsou vážně bezvadné!!), Ed McBain... z nejaponské hudby poslouchám skoro všechno co se mi líbí (Linkin Park, Nightwish, Enomine a mnoho dalších)... Co se anime týče, vše začalo samozřejmě před x-lety když se pár nejmenovaných anime vysílalo na Nově XD, pak jsem narazila na A+ (teď animax) a už to frčelo, po té co začali dabovat do češtiny jsem na tento program zanevřela a sleduju online kde se dá... Co se týče žánrů, mám radši nějaké z hlubší myšlenkou, něco co mě donutí přemýšlet, ale kouknu se i na nějakou tu oddechovku, popřípadě něco akčního a bojovného... Moje oblíbené animka jsou Cowboy Bebop (zlatá klasika, zbožňuju ho), Ghost in the Shell (jednička i dvojka - grafické orgie, doslova), Death Note (zajímavý příběh, tak trochu jsem se zapřemýšlela nad dobrem a zlem) a Miyazakiho tvorba, samozřejmě koukám i na populární anime (Naruto, Bleach...), manga je u mě teprve na vzestupu, ale žánrem mě přitahuje to samé co u animek... No, už nevím co bych o sobě víc napsala... |
11-17-09, 11:56 AM
|
|
|
Offline Joined: Sep 2008 Posts: 54 |
Tak dakujem za prijatie ^^ (i napriek necistej krvi :) ) Takze prvy rok studujem na VS v Brne-VUT (povodom slovak ^^ "prichadzam v miery :D" ) K anime som sa dostal asi pred 12 rokmi (RTL,MTV,Viva a tak ^^), s prichodom compu a netu som sa dal na stahovanie a u toho som nejak ostal :) . Inak k zalubam klasicky comp, potom badminton ^^ k tym viac otaku: anime,DDR, trochu mangy, a uz som sa nechal nahovorit aj na cosplay -_-; . tak to by bolo asi strucne vse :) , hlavny moj zamer je poznat trochu cesku komunitu a ak by ste mali o nejake anime zaujem staci dat vediet ;) anidb animelist(cca 8,5TB): http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=mylist&uid=104172&pass=PumaDAce |
12-17-09, 5:44 AM
|
|
|
Offline Joined: Nov 2009 Posts: 183 |
Zdarec. take dekuji za prijeti *-* Jmenuji se Petr a je mi 20 let, (ne)studuji na vysoke skole ekonomicke. K anime sem se poprve dostal asi jako kazdy na RTL(atd.) DB,DBZ. Pak asi pokemon ^^ ale to se clovek spise nechal unaset proudem okolniho sveta(kdo to nesledoval?). Ale za svuj pravy zacatek povazuji zacatek roku 09 kdy se mi do ruky dostalo Elfen Lied. Od toho dne sem si byl naprosto jistej, ze anime je vec pro me ^^p. Pokracovalo Claymore, DeathNote, berserk atd atd... Moje dalsi zaliby je cteni knih(pratchett, kulhanek) a hrani na PC(wow, cod) |
01-03-10, 8:32 AM
|
|
|
Offline Joined: Jul 2008 Posts: 4 |
Zdravím a děkuji za přijetí. :) Czech Otaku Club jsem objevila teprve před pár dny v profilu kamaráda, i když jsem tu vlastně někdy od roku 2008 - ostuda. Nikdy by mě nenapadlo, že tu něco takového je, tak jsem ani nepátrala. ^^" Každopádně, je mi 21, studuju na vysoké škole dvouobor historie a anglický jazyk a moje koníčky jsou samozřejmě anime a manga, ale také četba, různá tvořivá činnost (kresba, psaní, ...), PC hry, můj weblog, zvířata, bylinky atd. Nebudu vás tím nudit. K anime jsem se dostala, ani nevím kdy. Když jsem byla prcek, koukala jsem v televizi na Candy Candy, Sailor Moon a další věci, které už si ani nepamatuju (pokud pominu Willyho Foga, Včelku Máju atd., což viděl snad každý), vyrostla jsem na Dragon Ball, Dragon Ball Z a Slayers, samozřejmě jsem se pak dostala i k těm dneska tak nenáviděným Pokémonům, Digimonům a Beyblade. Po dlouhé pauze jsem vlastně sledovala většinu toho, co bylo na kanálu A+, než jsem pořídili internet a já objevila krásy stahování. :) Mezi mé oblíbenené kousky stále patří Dragon Ball Z, dále také Ergo Proxy, Witchblade, Rurouni Kenshin, Higurashi no Naku Koro ni, Card Captor Sakura,... Z mang mám ráda Absolute Boyfriend, Finder Series, Moe Kare, 7Seeds, Futari Ecchi, Taiyou no Kikoushi, Koiha Ina Mono Mouna Mono, .. Na to, že jsem ženská, mám podivnou zálibu v ecchi. Naopak nikoho asi nepřekvapí, že dost vyhledávám yaoi nebo shoujo. Víc asi říkat netřeba. :) |
01-26-10, 8:03 AM
|
|
|
Offline Joined: Jun 2009 Posts: 133 |
Děkuji za přijetí a ráda vás poznávám ^^ Nějak nejsem na dlouhé slohy (stále se opakuji a pak už píšu jen samé kraviny), takže abych to nemusela moc promýšlet, začnu klasicky. Jmenuju se Jana a je mi 14 (v květnu alespoň už 15) let. Vážím 55kg a měřím 172cm. Jsem studentkou gymnázia v Sušici (takový malý městečko na okraji Šumavy) a teda žádný náznak vyššího intelektu u mě nenajdete. Kromě anime a mangy moc jiných zájmů nemám, ale občas si třeba vyjedu na kole či kolečkových bruslích. Mám ráda přírodu, knihy, čaje a umění (tedy jen obdivuji, sama žádný nadprůměrnější schopnosti nevedu). ..a teďka sem se překonala a napsala něco podivně spisovnýho :D Moje nejoblíbenější žánry jsou ecchi, shounen, seinen, yuri, shoujo-ai a jestli něco doopravdy nenávidim tak je to yaoi. Ovšem nezavrhuju a ani mi nějak nevadí lidi, co se na něj koukají. Yuri je prostě nejlepší! Za top anime považuju asi Kyou no go no ni, Ghost hunt, Iblard Jikan a Code geass. Jo a kdyby někdo bydlel někdo poblíž, tak se mi určitě ozvěte ;) Nu, to by bylo tak všechno :P |
01-29-10, 11:04 PM
|
|
|
Offline Joined: Jan 2010 Posts: 1 |
Tak ahoj všichni. Jelikož jsem latentní extrovert, tak se taky přidám s představováním. 20 let, studuju v Brně vejšku (FF MU) a asi budu jedna z mála, ale opravdu mě moje škola baví. Taky celkem pravidelně docházím do práce, takže mi na anime zbývá mnohem méně času než bych chtěla. Bohužel, no. Můj anime začátek - Pokémoni na Nově a o prázdninách u babičky Sailor Moon na ORF. ^^ Ale v té době jsem byla takovej prcek, že jsem netušila, co to anime je, takže k mé závislosti mě přivedl až mistr Miyazaki. A za to jsem mu hodně vděčná. Jinak kouknu na všechno, co nemá přes 100 dílů (z toho vyplývá, že na Naruta a spol se odmítám dívat), nejradši mám do 30 dílů. Nekoukám na hentai a horory, jinak mi nevadí nic. Mangu čtu, ale většinou jsem zapomněla, co jsem už načetla, protože jsem to smazala. Ale moc se mi líbí manga Claymore a Hikaru no go. No, neanime záliby... tím vás radši nebudu moc otravovat, bylo by toho hodně, snad jen základ - přátelé, knihy, hudba, kreslení a malování, knihy, knihy, filmy a opravdu i škola. ^^ |
02-01-10, 1:03 PM
|
|
|
Offline Joined: Sep 2009 Posts: 59 |
Tak je mi 19 přičemž mi bude za dva měsíce 20 . Dalo by se říct že sem rád ve společnosti lidí ale občas potřebuju klid a bejt sám a jakákoliv živá bytost je pro mě na obtíž. Studuju provozní techniku. K anime sem se dostal náhodou když sem marodil,projižděl sem online seriály a řekl sem si že jen tak ze srandy zkusím naruta no a už to jelo marodil sem takže sem prakticky nedělal nic jinýho než, že sem civěl nonstop na naruta. Nutno podotknout, že sem si do tý doby o japoncích nemyslel nic hezkýho a byl sem celkem arogantní a povrchní, sledování anime mě zmněnilo (sem divnej vím) Co se koníčků týče tak to je anime/manga,spánek,kalby,všechno kolem aut,paintball. Co se jídla týče tak miluju kebab :D |
02-13-10, 8:19 AM
|
|
|
Offline Joined: Apr 2009 Posts: 7 |
Ahoj a díky moc za přijetí :) Když už jsem tu, tak bych se asi měla představit. Je mi 15 let a jsem na osmiletém gymplu. K anime mě zlákala jedna spolužačka, když jsem se přestěhovala do nového města. Samozřejmě, že jsem už před tím znala Pokémony a Digimony, ale tohle mě do toho parádně uvrtalo. Historicky první uvědomělé anime bylo Death Note, na což jsem fakt pyšná a pak přišly klasiky jako Naruto, Shaman King, Elfen Lied, D.N.Angel a tak dále. Dostala jsem se i k manze a dorama. Momentálně mám na kontě lehce přes 100 anime a mezi moje nejoblíbenější patří Nana, Soul Eater a Bokura ga Ita. Bokura ga Ita dokonce od prosince minulého roku překládám do češtiny a patřím k překladatelské skupině TaSHee´s Gang. Mangu i dorama upřednostňuju v angličtině, ale anime mám radši s českými titulky, pokud jsou ovšem kvalitní. Modified by Myia-chan, 03-19-10, 6:40 AM |
03-15-10, 8:21 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2009 Posts: 6 |
Takže zdravím a díky za přijetí..:D Taky jsem jedna z těch mladších - v únoru mi bylo 17 a ve sladké nevědomosti studuji na čtyřletém gymplu na Karvinsku. K anime jsem se dostala přes kamarádku, která pěla ody, jak úžasný je Naruto - takže jednoho nudného věčera asi před dvěmi lety jsem to zkusila zkouknout...Prožila jsem krátké období v kůži Narutarda, a pak jsem zjistila, že existují i lepší anime (a že manga je většinou lepší než anime samotné:D)), čas letěl z kamarádky se stala zanícená yaoistka a ze mě příznivec anime typu Gintama:) Moc mě neberou romantické anime (i když občas mívám záchvaty sentimentality, takže žeru jedno anime za druhým) a ecchi (čumět na bílý kalhotky mě fakt nebere - tím pádem jsem vyřadila polovinu anime repertoáru). Mám ráda komedie (parodie), dobrodružné, psychologické... Z hudby poslouchám skupiny jako Evanescence a Versailles... Další koníčky jsou příležitostné grafičení (i když se těm výtvorům tak říkat nedá), čtení knih fantasy rázu a spánek . Věnuju se jazykům (samouk japonštiny) a dělám druhým rokem karate... PS: Snad se životopis líbil.... |
03-15-10, 8:32 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2009 Posts: 6 |
Choco-Fumi said: Moje nejoblíbenější žánry jsou ecchi, shounen, seinen, yuri, shoujo-ai a jestli něco doopravdy nenávidim tak je to yaoi. Ovšem nezavrhuju a ani mi nějak nevadí lidi, co se na něj koukají. Yuri je prostě nejlepší! Máme docela opačný názor.:D Yaoi nějak zvlášt nežeru (jde mi hlavně o příběh), takže když nějaký zkouknu, tak kvalitní. Ale docela dlouho jsem už přemýšlela, co je na Yuri ehm "zábavného" (doufám, že chápeš, jak to myslím :D), mě to přijde docela nudné, ale to je můj názor (Ještě ke všemu, jsem dočetla před nedávnem Jeptišku od Diderota, kde tyto prvky byli - prostě jsem nedokázala pochopit tu "krásu", jestli tam teda nějaká byla) |
03-19-10, 5:36 AM
|
|
|
Offline Joined: Nov 2009 Posts: 61 |
Díky za přijetí Tak aby se neřeklo, že o mě nic nevíte tak se vrochu představim. Jmenuji se Jan Štěpánek je mi 21let (skoro 22 ... to to letí :( ) jsem studentem ZČU (strojař) (wave at Tatsumecz) Mno k anime jsem se dostal asi přes TV když začal na kabelovce vysílat animax, sice už jako prcek sem sledoval pokemony, ale nadšení do anime začlo až později. Momentálně nemám žádné zaměření co sledovat, takže asi tak odvšeho kousek. Poslední dobou už tolik nekoukam, né že by nebyl čas :P , ale konečně jsem začal číst mangu. Doufám že todlé miniaturní shrnutí bude prozatím stačit. Pokud by měl někdo jakýkoliv dotaz namě tak pm :D tak ahojte OTAKU'S ^.^ |
03-21-10, 2:30 PM
|
|
|
Offline Joined: Jun 2009 Posts: 133 |
Mayako-chan said: Choco-Fumi said: Moje nejoblíbenější žánry jsou ecchi, shounen, seinen, yuri, shoujo-ai a jestli něco doopravdy nenávidim tak je to yaoi. Ovšem nezavrhuju a ani mi nějak nevadí lidi, co se na něj koukají. Yuri je prostě nejlepší! Máme docela opačný názor.:D Yaoi nějak zvlášt nežeru (jde mi hlavně o příběh), takže když nějaký zkouknu, tak kvalitní. Ale docela dlouho jsem už přemýšlela, co je na Yuri ehm "zábavného" (doufám, že chápeš, jak to myslím :D), mě to přijde docela nudné, ale to je můj názor (Ještě ke všemu, jsem dočetla před nedávnem Jeptišku od Diderota, kde tyto prvky byli - prostě jsem nedokázala pochopit tu "krásu", jestli tam teda nějaká byla) Jo jasný, vim co myslíš :D Jako já nevim.. Mně yaoi přijde takovej.. No prostě děs :D Yuri je sladký, takový jemný a navíc jsou tam dvě krásný holky spolu (nevím, nedokážu to vyjádřit slovy) :3 Co víc si přát? Já zase nedokážu pochopit krásu yaoie xD Pro mě je to nepředstavitelný! Ale tak samozřejmě, ať si každej kouká na co chce, tohle je muj názor Modified by Fumi-fu, 03-21-10, 2:45 PM |