MyAnimeList.net

Forums

Recent Posts | My Watched Topics | My Ignored Topics | Search

Kdo je kdo?
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »» Czech Otaku Club »» Kdo je kdo?

Must be a Club Member to Reply
Pages (3) [1] 2 3 »
04-16-08, 5:34 AM

Ahoj,

napadlo mě, že když už nás tu pár je, mohli bychom se alespoň trochu poznat (ve skutečnosti jsem strašně zvědavej;). Asi půjdu příkladem a začnu (= jsem i strašnej exhibicionista)

Takže už mi táhne na 23 až mě to číslo trochu děsí -.-, hádám, že tu budu nejstarší:) Momentálně studuju ekonomku v Praze a ještě dloooouho budu.
Hobby tak od všeho trochu- trochu kamarádů, trochu hraných filmů, hodně beletrie (to zní trochu divně, co?) a až moc anime.

Pokud jde o mojí anime historii, tak jsem začal vlastně nedávno. Začátek byly samozřejmě filmy od Miyazakiho, ale tak před rokem jsem se dostal k Narutovi a už jsem byl nalomen. Pak příšel Bleach a já pomalu začal nenávidět nekonečný série, Claymore mě pak definitivně přikoval k anime.
Jinak letos jsem si dal přihlášku na Japonská studia na UK...taková perlička nakonec ^^

Snad se někdo osmělí a taky o sobě něco napíše, ať si tu nepřipadám jak baka;)

04-16-08, 9:21 AM

Tak když už mám u nicku to Admin, tak teda o sobě taky něco přidám. 22 let. Stačí? Ne? Ok, k anime mě vlastně dotlačil Hártles, když mi vecpal první díly Naruta a já celou noc nezamhouřil oko. Před tím jsem viděl jen Akiru a oba Ghost In The Shell. Kromě anime si mojí mozkovou hmotu získal Červený Trpaslík a IT Crowd. Jinak zájmy, no škola obzvlášť ta vysoká to není, zato 2D a 3D grafika s tím si vyhraju, také jsem se pokoušel tvořit na počítači hudbu, ale bez hudebního sluchu to opravdu nejde, tak jsem to po jedenáctém tracku asi vzdal.
P.S. Hártles si fandí, jsem starší, hehehe - Heartless_cz no baka.
Modified by DGN, 04-16-08, 1:19 PM

04-18-08, 10:13 AM

Dlouhé představovaní nemá smysl, takže jen ve zkratce.
Jsem dvacetiletý klučina, po maturitě jsem se drsně vykašlal na výšku a šel rovnou pracovat(ano, já vím, jsem blbec ;)). Co se týká anime, začínal jsem asi před pěti lety, aktivně tahám asi čtyři. Taky jsem asi rok dělal moderátora na CZ anime fóru http://forum.otakuland.cz/ , po tom roce se mi ale anime/otaku komunita tak znechutila, že už ty blázny, co řeší, jaké trenky si obléká Naruto, nemůžu ani cítit. Nejlepší anime je jednoznačně Berserk, mezi největší odpad patří Love Hina a třeba Dokuro-chan, i když našlo by se toho víc. ;)

04-18-08, 11:01 AM

Musíme začínat věkem? Dobrá, já tu budu nejspíš zastávat čestný post jednoho z nejmladších členů, poněvadž nepracuju a studuju nikoliv na vysoké, ale na střední škole.
K anime/manze jsem se dohrabala asi před čtyřmi lety díky všem těm poké-digi/monům a Beyblade na Nově (... já vím. Já vím. Já vím! Ještě teď se stydím.), Metropolis a Mononoke-hime.
Moje oblíbený žánry pak budou psychologická dramata, akční příběhy a komedie (až na ty školní - i když školačky jsou fajn), naopak nejsem moc fanda do romantiky (možná tak Saikano) a mecha (vyjma NGE, možná RahXephonu apod.). Potrpím si na kresbu, když se mi nelíbí, může být story-lajn sebelepší a stejně se mi to líbit nebude.
Pokud jste fanda animé, manga, dívka, je vám okolo třinácti, sbíráte všechno aspoň trochu "nihongo", máte růžový blog a za každou větou píšete "kawaii" a "sugoii", popřípadě jste hoch, je vám také okolo třinácti a každý večer koukáte na Jetixu na Naruta, nebudu vás mít ráda.
<span style="color:#5CB3FF"><small>If you're a girl under the age of twelve and you're high on marijuana - Don't ride your bike.
</small></span>

04-19-08, 10:30 AM

Takže já jsem taky poměrně mladá, letos mávám střední škole (doufám.....) a jsem manželka tady Lucerne, kterou jsem sem dotáhla XD.
Tady se vyskytuju docela dlouho a často, narozdíl od českých komunit, kde to skončilo možná registrací...
Když vynechám ty úžasné dětské seriály, kvůli kterým sem byla dokonce ochotná vstát, abych naštvala otce, který je nenáviděl, tak mezi první věci, co jsem viděla, patří Vampire Hunter D a Love Hina (tuším že jsem usla asi při....10. díle, ono se to nepozná..).
Oblíbený žánr nějak nemám, ale mecha ani sci.fi to určitě není. Takže možná nějaká ty psychologická dramata, shoujo comedy na odreagování a fantasy + akční příběhy. Stejně jako Lucerne si potrpím hodně na kresbu, ale občas dovedu snížit nároky když mne první díl zaujme XD. Uznávám, že na některé anime jsem vydržela koukat i přes ne úplně nejúžasnější art jen kvůli příběhu a hudbě, ale to se moc často nestává. Jsem nevyléčitelná v tom, že rozkoukám něco a když mne to extrémně nezaujme, tak než vidím další díl, stihnu rozkoukat dalších dvacet serií, což plyne v to, že v současné době mám rozkoukáno 56 (watching) + 39 (on-hold) anime... A navíc poslední dobou pro mne vede manga. No nějak sem se rozepsala..eh. Tak raději konec. ^^'
Vlastně ještě.... Nemám ráda narutardy. XD.
Modified by Alwerien, 04-19-08, 10:35 AM
Need to make new sig. Soon. Maybe.

04-19-08, 11:03 AM

Narutardy? xD
Minipoznamka k tomu artu, je pravda, ze na nem mi taky dost sejde. Nad Tengen Toppa Gurren Lagann jsem musel dlouho kroutit hlavou jak takhle oskliva serie muze byt tady nejlip hodnocena :D ale moje politika je zadnej drop tak jsem to dokoukal;)

04-19-08, 12:49 PM

Heartless_cz said:
Narutardy? xD
Jak jsem psal... lidi, co jsou posedlí seriálem Naruto. Prostě se zajímají o velikost spodního prádla hlavního "hrdiny", dokáží se bavit celý den o "drsných" soubojích, kdo umí jaké techniky a taky si představují, co by v tom narutosvětě všechno dělali oni. :)

04-19-08, 12:57 PM

PhyrexiaN said:
Heartless_cz said:
Narutardy? xD
Jak jsem psal... lidi, co jsou posedlí seriálem Naruto. Prostě se zajímají o velikost spodního prádla hlavního "hrdiny", dokáží se bavit celý den o "drsných" soubojích, kdo umí jaké techniky a taky si představují, co by v tom narutosvětě všechno dělali oni. :)

Heh, doporučuju někdy shlédnout "Czech anime club" (http://czech-anime-club.blog.cz/) a jejich členy. 4/5 členů mají do patnácti let, jejich láskou je Sasuke/Sakura (záleží na pohlaví, i když - já bych asi brala raději tu Sakuru... XDD) a zabývají se vyplňováním testů "Z jaké jsi vesnice z Naruta?" "Co si o tobě myslí hrdinové z Naruta?" etc.
Nepřeju poznat.
<span style="color:#5CB3FF"><small>If you're a girl under the age of twelve and you're high on marijuana - Don't ride your bike.
</small></span>

04-19-08, 1:48 PM

Lucerne said:

Heh, doporučuju někdy shlédnout "Czech anime club" (http://czech-anime-club.blog.cz/)

Kristova noho, začínám ztrácet víru v budoucí skalní otaku. Je pravda že věk hraje své, ale co je moc, to je ultramoc. Doporučoval bych několika denní ozdravnou kůru duševně hutnější anime, aby viděli že Naruto je jen špička ledovce.

04-20-08, 3:08 AM

DGN said:
Kristova noho, začínám ztrácet víru v budoucí skalní otaku. Je pravda že věk hraje své, ale co je moc, to je ultramoc. Doporučoval bych několika denní ozdravnou kůru duševně hutnější anime, aby viděli že Naruto je jen špička ledovce.

Taky sem si kdysi myslela, že je škoda, že není anime rozšířené v Česku, ale poslední dobou si říkam, jak sem si to raději přát neměla...
</small></span>

04-20-08, 2:36 PM

Kruci, doufal jsem, že se tohle tady neobjeví, no ale když už to tu je.
Věk: skromných 19let
Práce: dokončení střední školy(=letos dělám maturu)
Záliby: to tu radši nebudu rozšiřovat
Hudba: J-like, metal, gothic, rock, pop/rock atd.

První anime: NGE(nedokoukáno/proskákáno)
Anime, co mě udrželo se koukat na další: Berserk
Btw. Naruta sice sleduju, ale to už je jen tak z hecu, jinak bych s pár kámoši neměl ani o čem kecat -_-

Momentálně spravuju web Manga-Fan, ke kterému už rok patřím(a ne že by bylo samotné M-F o moc starší).
Member of Manga-Fan team
Function: Technical assistance, translator, editor

Manga-Fan is Czech Translation Group. Our website is www.manga-fan.net.

04-21-08, 3:20 AM

tak ja taky k sobe neco reknu mam 26 let, jsu ve znameni Strelce a nebo taky PSA (cinskej horoskop) jsu kousek od brna v takove hezke vesnicce ,... mam rad pohovovy zivot, su tak trosku samotar ikdyz zadne zabave se nebranim ;) co se tice zalib je to samozrejme anime (k tomu se dostanu pozdejil) elektronika (kterou sem se i vyucil) a samozrejme PC. z oblibene literatury je to fantasi (Prachett, Saprowsky a tolkien) a technicka literatura,.... Rad jezdim na kole a chodim do prirody pokud nesedim u nejkeho zajimaveho anime :) ,... obcas zajdu na pivo a moje oblibene je Starobrno 11ka, Pilzner Urqel a nebo Kvasar (to je celkem dobre ac trocu silne pivo ma 14 stupnu takze zadna dranda v lete) ,.... co se tice toho anime a mangy vubec tak k tomu sem se kdysi dostal diky Ragnarogu Online coz uz je pekne davno zaujala me manga a musim uznat ze me chytla tak ze se malokdy dokazu odtrhnout , z oblibenych zanru mam rad komedie a romance,.... dale Fanasi, obcas mecha krom hororu teda je pravda ze obcasny upirsky anime me nevadi Hellsing,... ikdyz me favoritni anime mam na svem profilu (skoda ze se jich tam neda dat vic) ,.... co me docela vadi ze den ma jen 24 hodin :P ,... mam vedsi prisun anime nez stiham skoukavat. jinak co se tice nicku ktere asi pouzivam nejcasteji tak Cheety a nebo Martin001 . o praci radeji moc mluvit nebudu nebot se to trochu moc strida :P

04-21-08, 2:08 PM

Hm...tak koukám nejstarší nebudu, to sem rád :-P
Za nedlouho 23 letý student práv v Brně (ač Pražák;)) Když nepočítám anime jako Včelku Máju, Willyho Foga a Candy Candy (tehdy sem nevěděl, že je to anime;)), tak první bylo, jesli si dobře pamatuju, NGE.
Oblíbený žánry nemám, jen se tak trochu vyhýbám mechám, ale i tu sou a budou výjimky.
Jinak moje zájmy jsou hudba (na hudbě sem ještě víc závislej než na anime; ale jsem jen pasivní posluchač - na nic nehraju), film (tedy i neanime), literatura (fantasy především, ale nejen), Kendó a učim se japonsky (nojo, sem japan-freak , jak má bejt;-P), sem taky ochotnickej herec. Jinak sem ale děsně plachej a introvertní týpek:) No a určitě je toho víc...
Manga se mi zatim vyhejbá, sice sem rozečet Claymore, ale jednak mi vadí číst z monitoru a pak furt dám radši přednost knize.

04-24-08, 8:14 AM

zdravim vsechny ve spolek.
Heartless_cz si povzdechl ze asi bude nejstarsi me bilo nedavno 29. K anime me dostal Cheety alias Martin001. Z anime mam rad fantazi (sci-fi), akcni, obcas k memu udivu i romance (nesnasim trapne sceny), pokut to ma doby pribeh tak skoknu temez cokoliv. Mimo anime mam rad sci-fi jako Startrek, Stargate, Stargate atlantis (uz se nemuzu docakat az zacnou visilat 5 sezonu) a fimy. Obcas mam stejni problem jak Cheety (prilis kratky den). Me dalsi konicky elektronika hlavne cislicova, PC.
A tak troch jsem snilek.
Cety blogi (nebo jak se to pise) a podobne mem moc neberou.

P.S.
Omluvte mou cestinu. (Byl jsem rat ze z CJ nepropadam)

04-25-08, 1:44 AM

Ahojky všichni.
Je mi 18 let a studuji na střední škole obchodní. Na anime mě přivedl můj brácha Heartless_cz. Ale ještě před tím jsem viděla anime filmy, které na mě dost zapůsobily. Nyní jsem se do anime zbláznila a není jediný pohled v mém pokoji, kde byste nenarazili na anime. Bohužel mi poslední dobou nezbývá moc času na jeho sledování, ale budu se snažit to dohonit později.

05-12-08, 12:01 PM

Nooo ..tak ja mam kulatych 20 let a momentalne pracuju bo vyska me nebavila (chtel sem zkusit jiny obor nez co sem mel na stredni).
K anime a manze sem se dostal cirou nahodou ... pokud si pamatuju tak mi o tom rikal martin001, ale az mi kamos ukazal Naruto"!" (Naruto me vubec nechytl) tak me to nakoplo k tomu si sosnout nejake dalsi kousky ...
Zacalo to Hellsingem (zatim moje nejoblibenejsi upirske anime), a pak uz to slo raz na raz (nebudu vypisovat ..:-)). Inak u me je to tak, ze chvilu delam to a chvilu zase ono, takze ponevadz se na anime uz divam nejaky ten rok, tak mam toho shlednuto malo.
Jako dalsi mam rad dobre fantasy knizky a hry a upiry vseobecne(momentalne mezi nejoblibenejsi knizky patri Nocni klub od J. Kulhanka)
No a protoze nerad vypisuju takoveto zivotopisy tak to tu useknu :-) (bo nevim nikdy co dal psat:-D)
Inac sem ze Vsetina, ale pres tyden sem v Ostrave kvuli praci ( takze kdo z vas je ostravak a nema s kym jit na pivo, tak se ozvete:-D

06-12-08, 3:37 PM

Asi to vezmu ve zkratce..

Věk: 16
Pohlaví: žena
Adresa: Praha
Škola: gymnázium
Záliby: umění (prakticky i teoreticky), výtvarné, hudební i literární. Fotografie a film. Biologie, medicína (bakteriologie), religionistika, cyklistika a voda. Jayzky a písma (kaligrafie, těsnopis).

K anime jsem se dostala přes kamarádku z Brna. K manga přes spolužačku a ke kreslení.. to mám v krvi ;-)

Mám nepříjemný pocit, že mám jako jedna z nejmladších členů aparenci pochybné existence z "Czech anime club", nicméně musím dodat, že se do otaku komunity teprve zapojuji a Naruta jsem ještě neviděla. (A asi je to díra ve vzdělání..)

P.S. Noční klub je naprosto geniální kniha. Doporučuji!

07-17-08, 3:48 PM

Dobrá, zkusím také trochu vlastního exhibicionismu, snad by to nemělo se mnou nic udělat ^_~

Prý mi bude už čtvrtstoletí (zní to, jako bych byla nějaká dlouhověká kmetka...třeba je na tom něco pravdy). Ano, ještě studuji a nejradši bych si studentského života užívala pokud možno co nejdéle. Co se týče zájmů kromě anime, tak je to hudba (občas hraji aktivně na darbuku, častěji až téměř neustále poslouchám hudbu, převážně OST filmů a anime, středověkou, irskou, orientální (Blízký východ, Indie a Dálný východ) hudbu, klasiku, folk a "folk" rock, jazz, blues, soul a taky poslední dobou i j-pop), potom je to staré dobré Dračí doupě, Fate a podobné RPG (prý jsem dobrý vypravěč, ale jinak RPG analfabet ^.^), deskové hry, dřív hodně PC hry (teď už z časových důvodů a odlišných priorit jen občas), procházky přírodou a zvířátka (ano, hlavně kočičky - to bude asi tou povahovou podobností ^^), klidné posezení u dobrého čaje...s četbou to už moc slavné není (ono když pořád musíte číst kvanta knížek ke zkouškám a různým stupidním atestacím, tak vás ta četba taky brzy omrzí).

K manze jsem se zatím moc nedostala (sledovat to na monitoru mě zatím příliš nemotivuje, kdyby to bylo vytištěné, bylo by to o něčem jiném, ale možná mě to časem chytne a bude mi už naprosto jedno, jestli se mi zvednou dioptrie, stejně jsem na ty brýle zvyklá...).

Na anime jsem v podstatě vyrůstala, protože jsem měla to "štěstí" žít nějaký ten čas v cizině (v zemi starého kontinentu, ale nebylo to ani v Evropě, ani v Africe ^_-), ale už si nevzpomínám, co všechno jsem viděla či neviděla, natož co bylo první, co jsem viděla. Z těch titulů, co si z dětství pamatuji, mám nejradši Ika no Kabamaru, Mysterious Cities of Gold, Alps no Shoujo Heidi, Shoukoujo Sara a v neposlední řadě Future Boy Conan, jedno z prvních děl mistra Miyazakiho. Mé nejoblíbenější žánry jsou post-apokalyptická sci-fi, fantasy, psychologie, filosofie či symbolika a drama... Hmm, na úvod jsem toho asi prozradila až příliš, takže pokud má někdo nějaké další zvědavé otázky, nechť se na mě obrátí poštou či osobně třeba na Advíku...

09-14-08, 10:52 AM

Ahoj všichni. Tak když jste se tu představují všichni, jdu do toho taky. :)

Je mi 18 a jsem ze západních Čech. K Japonsku (a anime) jsem se dostal v podstatě jako slepý k houslím. Jednoho nudného dne jsem se rozhodl přečíst tehdy pro mě neznámý komiks se zajímavou kresbou jménem Love Hina. Naprosto mě uchvátil a já se o tento žánr začal zajímat víc. No, a postupem času se ze mě stal regulérní otaku.

Moje první anime bylo Neon Genesis Evangelion. Když se nad tím tak zamýšlím, možná to jako první anime nebylo zrovna nejlepší volba, ale teď už se nedá nic dělat. Snad to na mě nenechalo nějaké následky. :)

Baví mě hlavně sci-fi žánr, ale nepohrdnu žádným dobrým anime. Momentálně překládám Neon Genesis Mangu pro MangaČesky a už se mi povedlo udělat otaku z mé sestřenky. Toť ve zkratce vše.

07-12-09, 7:29 AM

Že bych se zahrabala? :D Je mi 14 let. Jo, nejspíš tu vypadám jako prcek :D Trošku jsem to tu prolítla a přečetla si pár věcí... Znám hodně moc otaku, ''vyrostla'' jsem na Konoha.cz... A musím říct, že ti, které znám a které mám ráda, jsou možná podobně staří jako já, ale většina z nich zná mnohem víc anime než já. Všichni mladí otaku nejsou stejní... Je pravda, že znám i pár exotů, je jich možná víc, ale takový lidé by se měli ignorovat... Na Konoze je hlavní téma Naruto, pro většinu otaku tam to bylo první anime, které začali brát jako anime... Je jasné, že si každý prošel částí ,,Jéé Sasuke žije!'' a podobně... Někteří v ní ještě z části zůstávají (viz já :D). Já sama sebe nehodnotím jako šíleného fandu Naruta... Už jsem viděla pár anime, které byli lepší, nápaditější příběh i zpracování, ale Naruto je nějak v mém srdci, i když se třeba na anime či mangu nevrhám s chutí jako na jiné...
Noo nějak jsem se rozkecala :D Co se týče mě, chodím na Gymnázium Karla Čapka v Dobříši, jak už jsem říkala, je mi 14 let a po prázdinách půjdu do kvarty...

Pages (3) [1] 2 3 »
FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices