Debilni faceci...?
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »»
Polski Anty FC Debilnych Bohaterek »» Debilni faceci...?
04-23-10, 8:58 AM
|
|
|
Offline Joined: Aug 2009 Posts: 61 |
Nasz cudowny anty fanklub jest o bohaterkach, ale nie zapominajmy też o panach, którzy potrafią być równie wkurzający, choć jest ich mniej niż pań, dlatego też postanowiłam założyć dla nich osobny temat. Ja osobiście nienawidzę, a wręcz brzydzę się trzema takimi osobami, a mianowicie są nimi: Kurosaki Ichigo z Bleacha Uchicha Sasuke z Naruciaka Kaname Kuran z Vampire Knight (Co wy w nim widzicie? u.u) |
04-23-10, 11:12 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2007 Posts: 1028 |
Yuu Kanda, z dgm. nie mam pojęcia co fanki w nim widzą, dla mnie jest irytującym, mrukliwym bucem x: nawet po tej jego 'tragicznej przeszłości', z mangi. bleh. |
04-24-10, 1:11 AM
|
|
|
Offline Joined: Sep 2008 Posts: 1055 |
jak będę miała kompa to zrobię moją listę znielubiałych chłopaków o: co do Kandy/Sasuke się zgadzam, a do Ichigo nic nie mam. ![]() |
04-24-10, 1:30 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2009 Posts: 168 |
Gilowna said: Nasz cudowny anty fanklub jest o bohaterkach, ale nie zapominajmy też o panach, którzy potrafią być równie wkurzający, choć jest ich mniej niż pań, dlatego też postanowiłam założyć dla nich osobny temat. Ja osobiście nienawidzę, a wręcz brzydzę się trzema takimi osobami, a mianowicie są nimi: Kurosaki Ichigo z Bleacha Uchicha Sasuke z Naruciaka Kaname Kuran z Vampire Knight (Co wy w nim widzicie? u.u) Co do Vampire Knight to oczywiście wolę Zero <3 Do Ichigo również nic nie mam tak jak mc. Ale w bliczu jest o wiele więcej ciekawych postaci niż w sumie główny bohater jakim jest Kurosaki. |
04-24-10, 2:39 AM
|
|
|
Offline Joined: Jul 2009 Posts: 42 |
Popieram powyższe nominacje na stanowisko koszmaru tysiąclecia. Kaname i Sasuke brzydzę się od dawna ale dopiero niedawno zapałałam nienawiścią do Ichigo. Zgiń przepadnij <ognie piekielne> A co powiecie na: - Keita z Gakuen Heaven (przez niego nie mogłam się w spokoju oddawać mojej miłości do gejów! Skandal) - N z Death Note (może nie najgłupszy - widziałam gorsze przypadki :D - ale napewno irytujący) - Karasuma z School Rumble |
04-24-10, 3:40 AM
|
|
|
Dlaczego obrażasz mojego Karasumę-kun u.u on jest świetny xP |
04-24-10, 5:03 AM
|
|
|
Wybacz XD Na początku go lubiłam, później był mi obojętny, następnie zaczął mnie irytować, pod koniec go pokochałam jak "okazało się", że jest kosmita (mówię tylko o pierwszej serii, bo tylko z nią się zaprzyjaźniłam XD). Przez większość czasu nie byłam zwolenniczką dlatego go wytypowałam chociaż jego spojrzenie pełne życia sprawia, że cała drżę XP. A może Emiya z Fate/stay night? |
04-24-10, 12:12 PM
|
|
|
No to z tym kosmitą było głupie, również nie oglądałam 2 serii xP Ale ja go właśnie lubię za te "spojrzenie pełne życia" jak to nazwałaś ^^. A z tym Kuranem to naprawdę ciekawa sytuacja... bo ja go tak nie lubię, a on prawie zawsze jest nominowany na najlepszego bisha miesiąca w fanklubie bishonenów u.u To mnie przeraża... Jak można go nominować?! |
04-25-10, 3:05 AM
|
|
|
Spokojnie... oddychaj XD. Też go nie lubię więc łączmy się w bólu :P. Moje serce jest już zajęte przez koreańskie boysbandy więc może dlatego...CHOCIAŻ jak widzę Sebastiana to przyznaje, że ślinka cieknie XD. O właśnie zaczęło mnie coś nurtować. Cóż takiego ma Kaname? Dziewczyny jak go widzą to są podjarane jak arab na kursie pilotażu... no bez przesady XD. Może standardowo ciągnie, bo ma kasę? Błękitna krew też robi swoje - władza to najlepszy afrodyzjak :D. Wiem!! Choroba cywilizacyjna! Niedowidzą biedne dziewuchy! Dobrze, że do tego doszłam XD |
04-29-10, 1:55 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2009 Posts: 29 |
Też, tak jak Gilu, uważam że Karasuma jest świetny. Nienawidzę za to: SasUKE i Ichigo. Niestety lub na szczęście nie znam Kaname. |
04-30-10, 11:51 AM
|
|
|
No właśnie... SasUKE ma UKE w swoim przepięknym imieniu... więc dlaczego w paringu SasukexNaruto on zawsze jest seme? xP |
04-30-10, 1:28 PM
|
|
|
...bo się nie nadaje na uke? o.o' ![]() |
05-01-10, 3:43 AM
|
|
|
A ja bym go chętnie zobaczyła jako uke :D |
05-02-10, 1:59 AM
|
|
|
Tak! To by było takie... inne xP |
05-02-10, 3:29 AM
|
|
|
Inne i pouczające XD. Same narysujemy! XD |
05-05-10, 7:35 AM
|
|
|
uke Kanda o.o |
05-06-10, 2:07 AM
|
|
|
Offline Joined: Dec 2008 Posts: 1373 |
Luke Ainsworth (Seiken no Blacksmith) Aizen Sousuke (Bleach) Near (Death Note) Akito Sohma (Fruits Basket) Azuma Yunoki (La Corda d'Oro) Kabuto Yakushi (Naruto) Zero Kiryuu (Vampire Knight) Uke, uke, uke... ;dd |
05-06-10, 6:48 AM
|
|
|
Zabić Aizena! |
05-06-10, 7:07 AM
|
|
|
matko, NIE UKE-KANDZIE! >> Kira Yamato - gundam seed/gundam seed destuny Yuki Sakurai - uragiri wa boku no namae wo shitteru Tieria Erde - gundam 00 Yuu Kanda - d.gray-man Sasuke Uchiha - naruto Naruto Uzumaki - naruto Kengo Asamura - monochrome factor Shuuichi Shindou - gravitation Vincent Nightray - pandora hearts Ling Yao - fullmetal alchemist Masahiro Abe no - shounen onmyouji Shinpachi Shimura - gintama ![]() |