MyAnimeList.net

Forums

Recent Posts | My Watched Topics | My Ignored Topics | Search

Best Anime - Top 5
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »» Czech Otaku Club »» Best Anime - Top 5

Must be a Club Member to Reply
Pages (2) « 1 [2]
09-27-11, 5:23 PM

Každé anime je v něčem lepší než ostatní, takže by to chtělo víc specifikovat v čem. :) Ale pokud bych nebral v úvahu nekonečný řady a to co vychází teď, tak bych to viděl na:

1. FMA
2. Welcome to the NHK
3. Code Geass
4. Sayonara zetsubou sensei
5. A tady minimálně pětina mojeho listu, v podstatě všechny 10tky a většina 9tek :)

Top 50 by bylo trochu lehčí dát do kupy ^^

11-08-11, 8:18 AM

1. Elfen Lied
2. One Piece
3. Fairy Tail
4. Sora no Otoshimono
5. Omamori Himari
.... ještě nekončím :)
6. School Days
7. True Tears
8. Soul Eater
9. Shuffle
10. Naruto ( Naruto bylo, je a bude dobré anime. To až v Shippudenu to začly.... kazit)

12-11-11, 2:25 PM

I když jsem normálně tichej člověk, už vidím, že to tak stručně nezvládnu..fufufu :D

0.) Joo... no, proč 0? Protože tohle anime není moje nejoblíbenější, ale rozhodně podle mě nejlepší. Zpracování, děj, grafika plus počet fanoušků? I z řad neanimáků. Co by to mohlo být? Překvapivě D.N.

1.) Gintama, všecky serie, OVÁčka, filmy... prostě nejvtipnější věc, co jde vymyslet O.O Hideaki ftw. Gintama uspokojí fanoušky všech stylů anime a skvěle odreagu-- damn, já neviděla poslední díl!
2.) Wolf"s rain.. hm, nevim proč. Celkově taky dost propracovaná věc, téma apocalypsy a mravní poučení v anime je bomba! Několikrát jsem si nad tím pobrečela a i když konec dotváří dobrej dojem z anime, nemusel podle mě bejt. Vy-víte-co. Jediný co mi hodně vadilo byla Cheza.. přííííšerná.. grrr..
3.) Baccano.
Nevím jestli patří na druhý nebo třetí místo, to není tak podstatný. Co jsem viděla Drrr!, připojila se k Dollars a byla donucena založit si FB, dojít k Baccanu bylo logický vyústění :D Je to sice dost krvavý, ale všechno, co v anime je, tam prostě patří! Určitě nic nepůdobí nepatřičně. A se svojí úchylkou na psychotický anime hrdiny mě Vino chytil a nepustil O.O S postupnym odhalováním děje a jeho náznakem na začátku si tvůrci taky poradili skvěle, ne vždy se to povede (..vůbec nenarážím na nekonečný Shippuuden..)
4.) Tsubasa Chronicle: Tokyo Revelations
Tsubasa a Clamp nejsou zrovna můj šálek čaje, ale MANGA je WOW! A po anime, který stále za prd, přišlo něco takhle dokonalýho! Můžu říct, že ováčko jsem viděla alespoň 80x (smutný(?) úděl překladatele), ale neomrzí :) Fai je priceless, aww ♥
5.) No, vyšlo to na No.6, ale pátá příčka už zasahuje k obyčejnějším anime. Stejně tak se tu mohlo objevit Drrr!, 07-ghost, Fruits Basket, Inuyasha (srdcovka) nebo Peacemaker Kurogane, kterýho nikdo nezná a kterýho jsem začla před pár lety překládat a nesetkal se s jedinym příznivcem T,T Nechápu lidi.. všichni povinně na Utubko a pustit AMV!

08-16-12, 4:12 PM

Clannad afterstory, Angel beats, K-on, Drrr, Toradora
Signature removed. Please follow the signature rules, as defined in the Site & Forum Guidelines.

08-23-12, 11:36 AM

No, zas tolik jsem toho neviděla, tak to asi moc složité nebude (doufám :D)..

1. Black Lagoon - miluju skoro všechny postavy, kromě Roberty, jinak je tam úžasná akce
2. Sayonara Zetsubou Sensei - příběh tam žádný není, ale to je úplně jedno, celou dobu se řežu smíchy
3. Mahou Shoujo Madoka Magica - dost trollící začátek a opening, tváří se to nevinně a bum
4. FLCL - i když jsem to moc nepochopila, je to skvělé
5. Detroit Metal City - GO TO DMC!!!

08-23-12, 11:59 AM

*otvírá další záložku se svým MAL profilem*
Podle toho co tady je napsaný tak moje top 5 je:

1. Mirai Nikki - Yuuu-kiii <3
2. Guilty crown - Nejpropracovanější animace EU, awesome příběh
3. Clannad: Afterstory - Tak při tomhle anime jsem v pokoji potřeboval čerpadlo abych se neutopil ve vlastních slzách Q_Q
4. Bakemonogatari/Nisemonogatari - No comment, to prostě musíte vidět sami xD
5. Tasogare otome x Amnesia - Ghost trolls everywhere.

A nakonec něco málo z Egyptské architektury: ^^^^^^^^^^^^ - pyramidy! ^_^

08-26-12, 6:53 AM

Tak taky pridam svoji TOPku

1)Clannad: After Story
2)Steins;Gate
3)Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai
4)Angel Beats!
5)Hajime no Ippo

a neodpustim si svejch 5 TOP filmu..:)

1) Suzumiya Haruhi no Shoushitsu
2) Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance
3) Paprika