MyAnimeList.net

Forums

Recent Posts | My Watched Topics | My Ignored Topics | Search

Desucon
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »» Finland »» Desucon

Must be a Club Member to Reply
Pages (7) [1] 2 3 » ... Last »
#1
03-29-10, 9:35 AM

Offline
Joined: Sep 2008
Posts: 39
Hei~! Täällä oli aiemmin puhetta että voitais miitata Desuconissa. Aattelin nyt sitten vihdoin tarttua tuumasta toimeen ja perustaa topicin aiheesta. Mites on, onkos kuinka moni tulossa Desuconiin?

Itse siis olen menossa, ja hain jo vänkäriksikin. Pitäs lähiaikoina tulla tietoa siitä. Sitten kun noita aikatauluja aletaan julkistamaan niin vois alkaa miettimään ajankohtaa mutta siitä sitten myöhemmin.

Edit// Eli siis Desucon järjestetään Lahden Sibeliustalossa 12.-13.6.2010. Pääsyliput ovat ennakkoon 14 euroa ja ovelta 18 €. Lisää tietoa löytyy osoitteesta http://desucon.fi/ (tosin tänään aprillipäivänä se on vähän erilainen, mutta esim. ohjelmasivulle pääsee täältä: http://desucon.fi/ohjelma).

Miitin ajankohta on nyt päätetty.
1. miitti: lauantaina kello 14.00.
2. miitti: lauantaina kello 18.00.

Kestoa ei ole määritelty, ihmiset saavat tulla ja mennä milloin huvittaa. Mukaan ehtii miitin alun jälkeenkin.

Kokoonnumme pääsisäänkäynnin luona, josta siirrymme sään salliessa takapihalle tai muualle sopivaan miittipaikkaan.
Modified by Shieva, 05-21-10, 9:31 AM
 
#2
03-29-10, 9:37 AM

Offline
Joined: May 2009
Posts: 41
MInä Minä minä minä ... ainakin olen tulossa :D jeeeeei Miiiiiittiä vaa kehiin jos poppoota ilmottautuu mukaan :P
 
#3
03-31-10, 4:35 AM

Offline
Joined: Dec 2009
Posts: 3568
Kyllähän sinne vois sitten tulla, jos ehtii. Jos ehdin niin oon kyll messissä :)

Are you sexy as f*ck? If yes, WHAT ARE YOU WAITING FOR? Join MAL's sexiest users!!!!!
 
#4
03-31-10, 7:06 AM

Offline
Joined: Feb 2008
Posts: 226
Kyllä tässä on suunnitelmissa ollut tulla sinne pyörimään, mutta ei oo lukkoon lyöty kuitenkaan. Riippuu aivan, onko muita menoja silloin. Ehdottomasti ilmestyn miittiinkin, jos paikalla olen, ja toivon todella muidenkin klubilaisten tulevan. Edelleen paha maku suussa Animeconin "miitistä".. 8( Randomit jampat vain tuli kyselemään, ollaanko me "Maailman Ahdistuneet Lapset", MAL-kyltistä päätellen. :D
 
#5
03-31-10, 12:26 PM

Offline
Joined: Dec 2009
Posts: 40
Eikös tämä ollut se lähimpänä Helsinkiä oleva coni? Itsellä olisi pientä kiinnostusta käydä ensimmäistä kertaa semmoisessakin ja Desucon taisi olla se ainut vaihtoehto mihin minulla olisi oikeasti varaa matkustaa.
 
#6
03-31-10, 10:56 PM

Offline
Joined: Sep 2008
Posts: 39
Joo anteeksi, ois pitäny laittaa vähän enemmän informaatiota tuohon alotusviestiin. Nyt siis päivitetty lisää tietoa sinne.

On (luultavasti) lähimpänä Helsinkiä oleva anime- ja manga-aiheinen con tänä vuonna.

Harmi homma, ettei Animeconin miitti onnistunu. Ite en ollu sillon vielä tän Suomi-klubin jäsen : /
 
#7
04-05-10, 8:48 AM

Offline
Joined: Aug 2008
Posts: 22
Viime vuonna järjestetty Desucon oli parhaimpia coni tapahtumia omalla kohtaa pitkään aikaan. Tänä vuonna olisi myös Umineko no Naku Koro ni paneeli yhdessä käyttäjä Pararin kanssa.
 
#8
04-10-10, 6:55 AM

Offline
Joined: Nov 2008
Posts: 825
Nobuyuki Fukumoton takia voisi jo vakavasti harkita tähän pikkumatkaan sijoittamista.

 
#9
04-13-10, 1:16 PM

Offline
Joined: Jan 2010
Posts: 1103
ShiroiNoKiwi said:
Nobuyuki Fukumoton takia voisi jo vakavasti harkita tähän pikkumatkaan sijoittamista.

Kuulin vasta nyt tästä.
Voi perkele, nyt on pakko päästä.
 
04-14-10, 1:30 AM

Offline
Joined: Feb 2008
Posts: 226
Onko teillä muuten jo hankittuna ennakkoliput, vai aiotteko ovelta vasta ostaa? Nelisen euroako halvemmaksi se tulee ennakkoon ja pääsee jonon ohitse.. Itse en oo vielä saanut aikaseksi, lähinnä siksi, ettei se paikalle saapuminen ole vielä aivan 100% varmaa. Ehkä viikkoa aiemmin tulee sit tilattua, jos vielä vain on mahdollista silloin.

Harmittaa, kun tuli missattua viime vuoden coni ja Tooru Furuyan vierailu. :/ Ihan kiva huomata, että tänkin vuoden coniin saapumassa ihan mielenkiintoisia, japanilaisia vieraita.
Modified by shikibu, 04-14-10, 1:20 PM
 
04-14-10, 4:33 AM

Offline
Joined: Sep 2008
Posts: 39
Joo eilen just varasin liput, mutta en oo vielä maksanu. Kahen viikon maksuaika niissä näytti olevan. Lattiamajotuksen kanssa varasin, kattoo menenkö sinne vai valvonko koko yön. Toisaalta ei haluais menettää minuuttiakaan siitä conista, toisaalta tiedän että seuraavana päivänä on aivan kamala olo jos en nuku.
 
04-15-10, 12:13 AM

Offline
Joined: Feb 2008
Posts: 226
Katselin just conin ohjelmatarjontaa, jota oli tullut lisää jossain vaiheessa. Yllättävän paljon mielenkiitoista ohjelmaa, ei varmaan kohta tiedä mihin niistä kaikista repeäisi. :o Jos siis tulee päällekkäisyyksiä aikataulussa. Eiköhän muuten mennä porukalla vetämään vähän karaokea sitte!

Edit: Ja mitä tuohon majoitukseen tulee, niin kyllä meikäläiset on ainakin melko valmiita majoittamaan pari tyyppiä tarpeen vaatiessa. Että Shievakin, jos et sinne lattiamajoitukseen lopulta mene, niin Vantaalle voi yöksi tai pariksi tulla. Toki pitää sitten sieltä matkustaa aina Lahteen, mutta ei onneksi ole edes pitkä matka, junalla taittuu nopeasti. Että kaikki vain, joilla koituu ongelmia majoituksen kanssa, mutta silti haluaisi saapua coniin, niin tällainen mahdollisuus olisi tarjolla. ^^
Modified by shikibu, 04-15-10, 3:15 AM
 
04-15-10, 4:14 PM

Offline
Joined: Jul 2008
Posts: 338
Meitsi tilas tänään liput ja lattiavaraukset laitoin varmuuden vuoksi..tosin ei oo hajuakaan onko mulla makuupussia xD ahahaa..mut joo..harmitti ku ei viime vuonna päässyt paikalle, mut näyttää tota mielenkiintoista ohjelmaa riittävän tällekin vuodelle...vähän tulee junamatkan hinnat kirpasemaan, mut on se sen arvosta....ainakin toivottavastiI didn't want to hurt you but you're pretty when you cry. I didn't really love you but I'm pretty when I lie.

 
04-19-10, 1:11 AM

Offline
Joined: Jan 2010
Posts: 4
Olen menossa Desuconiin molemmiksi päiviksi ja ilmaannun toki miittiinkin. Con vaikuttaa hyvin järjestetyltä ja kaikki muutkin ovat menossa, ei sitä nyt vain yksinkertaisesti voi jättää väliin.
 
04-20-10, 9:27 AM

Offline
Joined: Feb 2008
Posts: 226
Lisää ohjelmaa julkistettu! Tsiisus oikeasti, aina marissut conien ohjelman tasosta, nyt tulee kertaheitolla sellasta settiä, että huhhuh. :D Utena-paneeli on jotain niin awsumia~
 
05-03-10, 12:25 PM

Offline
Joined: Aug 2008
Posts: 22
Ajattelin ilmotella että tänään kun tuli käytyä kaikki noi Desuconin majoitukset läpi, niin joka paikassa täyttä. Kiitokset Keskustalle tästä :F

Toivottavasti ihmiset löytävät majoituksen jostain.
 
05-04-10, 2:23 AM

Offline
Joined: Feb 2008
Posts: 226
Meille voi edelleen tulla punkkaamaan, jos joltakulta uupuu nukkumapaikka ja uskaltaa vain tulla. Ei myö purra~! Voidaan jatkaa conitunnelmissa kotosallakin animea katsellen tai pelejä pelaten, niitä piisaa. :D

Tuli sitten itsekin ennakkotilattua kahden päivän lippu, vaikka toistaiseksi olen menossa vain yhdeksi päiväksi.. Mutta kun ei tuo maksanut kuin euron + postarit enemmän, niin samapa tuo. Välttääpä jonotuksen ja on lippu plakkarissa toisellekin päivälle, jos pääsee paikalle.
 
05-04-10, 3:11 AM

Offline
Joined: Sep 2008
Posts: 39
Ite varasin lattiamajoituksen, enkä ainakaan huomannut missään lukevan että se ois täynnä? Ilmottautuminen sulkeutuu 24.5, ja maksaa vain sen 7 euroa (ja sekin vasta paikalle saavuttaessa, eli jos et majoitusta tarvitsekaan, ei mitään tarvitse maksaa).

En tosiaan väkäriksi päässyt. Toisaalta hyvä niin on enemmän aikaa käydä katsomassa noita loistavia ohjelmia. Tutustuin tänään kanssa pikkasen noitten myyjien tarjontaan, ja näyttää että on reilusti kivoja myyjiä tulossa.

Sitten kun ohjelmakartta on julkistettu voitais alkaa miettimään miitin ajankohtaa. Paikkakin pitäis keksiä. Hyvällä ilmalla vois toki siirtyä ulkosalle, mutta kaiken varalta kokoontumispaikka vois olla sisätiloissa. Onkos kukaan vapaaehtonen tekemään jonkunlaista kylttiä?
 
05-04-10, 6:06 AM

Offline
Joined: Feb 2008
Posts: 226
Miekin noita myyjiä vilkaisin tänään ensimmäistä kertaa. Jotenkin vain oletti sinne tulevan ne kaikki samat kuten aiemmissa coneissa - ja suurimmaksi osaksi ne siellä olivatkin - mutta yllätykseksi siellä oli muutamia uutuuksia, ainakin itselleni. Jopa joku japanilaisiin makeisiin, teehen yms. erikoistunut sekä taistelulajivarusteita myyvät liikkeet. Onhan nämä voineet olla ennenkin, enkä ole vain huomannut.. Mutta kivoja lisiä mielestäni, aion jotain namia varmasti hakea tuolta LUCAlta. :b

Riippunee tosiaan, millainen on sää ja kuinka paljon on väkeä sisätiloissa, että mihin miittimme sijoitamme. Mielestäni olisi hyvä sopia sisätiloista ensin joku tapaamispaikka, josta voidaan sitten siirtyä vaikka sinne ulos tai jonnekin, missä voidaan hengailla rauhassa. Näin ollen kenenkään ei tarvitse seistä sateessa muita odottamassa, jos näin käy. :D Mie tein viime Animeconiin miittikyltin ja voin sen tehdä nytkin, jos kukaan muu ei halua. Täytyy tosin varautua vähän paremmin tällä kertaa, tehdä se kyltti kestävämmästä materiaalista ja varata kunnon tussit..
 
05-04-10, 10:50 AM

Offline
Joined: Sep 2008
Posts: 39
Ja juuri kun pääsin sanomasta se ohjelmakartta on julkistettu. http://desucon.fi/ohjelma. Sinne siis lukemaan. Itse ehdottaisin miittiä tuohon lauantain keskipäivän jälkeen (jotain 12-15 tai myöhemmin(EDIT: luultavasti nimenomaan myöhemmin, näkyy olevan nuo kunniavieraiden ohjelmat sinä aikana. Luulisin kuitenkin suurimman osan haluavan miitin pidettävän ennen Momoin keikkaa)). Mitään tarkkaa kestoaikaa tuskin tarvitsee määritellä, siitä voi ihmiset lähteä pikkuhiljaa omiin suuntiinsa kun haluavat. Tai mikä ettei samoihinkin suuntiin 8D

Tuota paikkaa mietin ja kattelin viime vuoden Sibbetalon karttaa niin miten olisi tuossa ihan pääsisäänkäynnin ja narikoitten edessä? Tosin se on aika iso alue siinä... Jos joku osais tarkempaa paikkaa keksiä niin ehdottakaapa vaan.

Kiva homma jos teet tuon kyltin 8D Kannattaa varmaan tehä jostain ohuesta pahvista tai sitten vaikka paperista ja päällystää se kontaktimuovilla tms? En tiedä, en ole miittikylttejä itse ennen tehnyt.

Joo mulla oli muuten ihan sama juttu noissa myyjissä, näitten vanhojen lisäksi oli tullut ihan mukavasti uusia nimiä.
Modified by Shieva, 05-04-10, 11:26 AM
 
Top
Pages (7) [1] 2 3 » ... Last »
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices