Tu care esti? :)>-
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »»
Romanian Anime Club »» Tu care esti? :)>-
03-15-08, 9:13 AM
|
|
|
Offline Joined: Feb 2008 Posts: 550 |
Hmmm... m-am gandit putin si am ajuns la concluzia ca ar fi interesant sa creez un topic (io stiu cat de interesati sunteti voi :D ) unde scriem cu ce personaj din orice anime semanam (cam copilaros... but wtf :D ); comparatiile pot fi de comportament, fizic sau natura pshihologica... feel free to use any anime/manga you like (duuh~)... Stiu ca o sa ne comparam cu nijte animatii, dar nu cred ca avem asa de multa mandrie in noi cat sa nu facem asta :P I'll start: I think that io este o combinatie intre Stark din Bleach (lazy, slab, aceeasi marime la par, indiferent) si Kyon (sarcastic, cinic, usor de ofticat) :D there's your sign.... |
03-15-08, 4:52 PM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2007 Posts: 912 |
One char .... Konata din Lucky star .... sunt baiat dar aia e lafel cum sunt si eu :))) .. pot spune ca e varianta feminina a mea |
04-09-08, 8:15 AM
|
|
|
Offline Joined: Apr 2007 Posts: 151 |
Eu sunt o combinatzie intre Kyon din The Melancholy of Haruhi Suzumiya si Okazaki Tomoya din CLANNAD. Sarcasm la greu, sictir din plin, cate o caterinca de unul si altul si glume ieftine dar amuzante. That's them. That's also me. |
07-28-08, 9:44 AM
|
|
|
Offline Joined: Mar 2008 Posts: 3 |
Nice topic ^^. Well...eu sunt o combinatie intre Ayase Yukiya din Okane ga Nai [so what if he`s a guy and i`m a girl? :))] si Amane Ootori din Strawberry Panic! <333 [ce combinatie ciudata :)) yaoi si yuri :)) dar asta`s eu :P] Si mai intruchipez orice personaj pervers din anime-urile pe care le-am vazut :-" ![]() |
08-14-08, 3:11 PM
|
|
|
Offline Joined: Dec 2007 Posts: 178 |
lol, ce topic straniu. Niciodatà nu m'am coparat cu un personaj dar acum cînd mà gîndesc... - Satou din NHK (hikkikomori ftw =) deci imi place sà stau cu sàptàminile intr-o odae cu ordinatorul meu >_< - Sunako Nakahara din Yamato Nadeshiko pentru acelasi tendente + lve horron films and things that peaple find discustung (skulls, rats, dissections) fàrà a fi gotic sau nebunà...haha Asta e cam, nu e o prea bunà imagine... >_< |
08-17-08, 5:47 PM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2007 Posts: 912 |
lip ... romana ta este foarte slaba ... |
09-08-08, 10:38 PM
|
|
|
Offline Joined: Aug 2008 Posts: 43 |
Interesant topic ^_^ Etto, eu sunt un amestec intre Rukia Kuchiki,Kyon din The Melancholy of Haruhi Suzumiya si Lelouch din Code Geass >.< .....ce combinatie ciudata :)) but that's me T.T ![]() |
10-22-08, 2:36 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2008 Posts: 11 |
etto...cred ca sunt o combinatie de 100 de personaje....Lelouch(CG.....aceleasi veziuni asupra lumii le am si eu), Yagami Light(imi doresc sa fac lumea mai buna eliminand criminalii, si chiar mai mult de atat), L(ciudata, greu de inteles, gandesc logic, ador dulciurile, iar cei din jur ma considera un geniu la fan art....L e un geniu in arezolva mistere etc), Irene din Claymore(onesta, rece, tacuta, serioasa), Suigintou din Rozen Maiden(vreau sa arat ca nu sunt caa toti ceilalti si ca nu pot si data la o parte ca un gunoio nenorocit) etc....seman cu foarte multe personaje |
10-28-08, 7:59 PM
|
|
|
Offline Joined: Dec 2007 Posts: 40 |
Hmm... cred ca, cu Yusuke din Yu yu hakusho, pentru ca nici mie nu mi-a placut prea mult scoala... :))) doamne ajuta ca am terminat cu ea... ![]() ![]() ![]() |
12-10-08, 1:24 PM
|
|
|
Offline Joined: May 2008 Posts: 201 |
hmm eu seman cu Rukia (Bleach),cu Konata si cu Haruhi (Both OHSHC and Haruhi Suzumiya)...weird combination i know,dar am cate putin din fiecare ![]() |
01-05-09, 6:53 AM
|
|
|
Offline Joined: Mar 2008 Posts: 8 |
O combinatie ciudata intre Re-l Mayer din Ergo Proxy si Mugen din Samurai Champloo. There's no cure for the damned. |
04-05-09, 1:47 AM
|
|
|
Offline Joined: Jan 2009 Posts: 181 |
eu sunt cam amestecata^^" o combinatie intre rukia din bleach,yuuki din vampire knight si un oarecare amestec are si utau hoshina din shugo chara :D |
04-07-09, 9:43 AM
|
|
|
Offline Joined: Feb 2008 Posts: 11 |
Pey...sa zicem o combinatie intre Shikamaru (pt k mie sila sa deschid si ochii) si Mugen din SC (imi sare tzandara cateodata din nimicuri). ![]() |
05-06-09, 5:37 AM
|
|
|
Offline Joined: Aug 2008 Posts: 29 |
la personalitate as fi o combinatie intre Sasuke si Hinata(Naruto).in viata de zi cu zi ma port la fel ca Sasuke, adica nu vorbesc mult, sunt mai misterioasa, etc...dar sunt la fel de timida ca Hinata. la infatisare seman cu Sango(Inuyasha) pentru ca parul meu are aceeasi culoare ca al ei si il prind cam in acelasi mod ca al ei. ![]() |
05-29-09, 1:19 PM
|
|
|
Offline Joined: Aug 2008 Posts: 205 |
Interesant topic. Păi... niciodată nu m-am gândit la asta cu adevărat, aşa că o să o fac acum. Sunt o combinaţie ciudată a mai multor personaje, poţi să regăseşti în mine energia [ hiper... ] a lui Naruto din anime-ul Naruto, bunăvoinţa lui Yuuki din Vampire Knight ~ like lookin to much for awesome guys too ~ Şi ........hmmm, uneori am ceva din ceea ce are şi Misaki din Junjou Romantica şi pe de altă parte, probabil, ceva din ceea ce are Jiraya din Naruto [ perversiune ] . D: A: I wasn't drunk! B: Dude, you were hugging an old man with a beard screaming 'DUMBLEDORE... YOU'RE ALIVE!" |
06-27-09, 4:29 AM
|
|
|
Offline Joined: Nov 2008 Posts: 1346 |
uau, misto topic ^.^ chiar te pune pe ganduri :D:D hmm, prespun k sunt ca Risa din Love Com si Ai din Jigoku Shoujo ca fizic (inalta, respectiv bruneta) si ca Naruto si Maka din Soul Eater ca personalitate (nu renunt niciodata, nu accept infrangerea, sunt serioasa atunci knd e nevoie, dar neatenta si copilaroasa in restul timpului, plus un grad de tembelitate a la naruto =)) ![]() |
06-27-09, 6:54 AM
|
|
|
Offline Joined: Jan 2009 Posts: 4 |
Probabil ca eu as fi undeva intre.. Kyon (Suzumiya Haruhi no Yuutsu), Ryūji Takasu (Toradora!), Tatsuhiro Satou (Welcome to the N.H.K.) si Tomoya Okazaki (Clannad) ca si personalitate. Nu am gasit inca personaj care sa semene cu mine fizic. |
06-28-09, 11:42 AM
|
|
|
Offline Joined: Sep 2007 Posts: 1361 |
Singura tipa care-mi amintesc sa fi semanat cu era aia din Eternal Sabbath, dar nici nu mai stiu cum o cheama. M-am mai regasit in Yang din LoGH, minus geniul, la momentele cele mai ciudate. Facea cate o chestie 'tipica' si eu eram 'woah, man, that's exactly what I'd have thought/done/felt too'. Din Lucky Star, sunt undeva intre toate fetele :3 Nu sunt chiar Konata, am putin si din Tsukasa si Kagami. Modified by Kiraly, 06-28-09, 12:38 PM |
06-28-09, 12:10 PM
|
|
|
Offline Joined: Jul 2008 Posts: 399 |
Killua Zaoldyeck(Hunter x Hunter)e unul dintre personajele cu care seman,cu siguranta.Drop the killer skills si devine varianta mea masculina. Dintre personajele feminine seman cu Holo(Spice and Wolf) Modified by xMadHatter, 06-28-09, 10:15 PM |
10-11-09, 7:38 AM
|
|
|
Offline Joined: Jul 2009 Posts: 689 |
O combinaţie între mai mulre personaje.. Otani-cea mai densă persoană ever. Sae-wah-Posesiva, naivă, crezută nebună de cei din jur. Noda Megumi - Pasiunea comună pentru pian şi.. Love is in the air :) . |