Ulubiona postać
MyAnimeList.net Forum »» Club Discussion »»
Vongola Family »» Ulubiona postać
09-09-12, 9:37 AM
|
|
|
Offline Joined: Oct 2011 Posts: 1960 |
Mukuro,Hibari,Gokudera,Fran,Byakuran,Belphegor,Squalo,Dino,Spanner ale na pierwszym stoi Giotto Modified by Trinixa, 12-13-12, 1:45 PM ![]() |
01-15-13, 4:26 AM
|
|
|
Offline Joined: Jul 2012 Posts: 3 |
Więc czas się rozpisać ;3 Przez wszystkie pierwsze odcinki wyczekiwałam tylko Hibariego oraz jego Kamikorosu i tak jakoś nagle stał się moją ulubioną postacią. W konflikcie pierścieni jeszcze bardziej się w nim zakochałam ^^ Zapomniałam wspomnieć, że na równi z nim szedł Dinuś. Po prostu cud, miód i śmietanka jak były chwilę z tymi dwoma panami xD Niestety nie udało im się zachować tego jakże wspaniałego tytułu do czasu próby Tsuny [kiedy siedział w tym czymś Hibariego] Wtedy mój urok nad nimi prysł i przed oczami (na parę sekund) stanął mi Giotto, który pozostał moją ulubioną postacią aż do teraz, ba, najbardziej go lubię ze wszystkich anime! Chyba najbardziej lubię w nim to, ze jest tak podobny do Tsuny. Ogólnie nie rozumiem swojego myślenia xd Wspomnę też, ze strasznie lubię Gokuderę kiedy latał za swoim kotkiem, Bela ze swoim i koroną oraz Flana za tą czapkę oraz te całe iluzję. |