MyAnimeList.net

SaiyaGin's Comments

SaiyaGin's Profile
13 Comments,
Junchi | 04-01-14, 10:43 AM
Jaja. :D

Junchi | 03-24-14, 8:36 AM
Ó, szóval véget ért? Így azért már kicsit jobb a helyzet, bár, hogy mikor tudok elkezdeni egy majd 100 részes cuccot, az más kérdés.

Junchi | 02-01-14, 2:27 AM
A Tenger Zúgása, nem a szélé. :D

Egyébként nem csodálom, egy katasztrofálisan rossz anime. Üres, semmitmondó, jellegtelen, unkreatív és komolyan vehetetlen. Ghibliék talán legnagyobb mellényúlása.

Junchi | 11-09-13, 3:59 AM
No, csak nem sokkolt a beszéd gyorsasága? :D

Egyébként én azt mondom, legyen akármilyen angolfeliratnazi is az ember, ezt a cuccot kifejezetten érdemes magyar subbal nézni, főleg hogy az nagyon minőségi.

Junchi | 10-18-13, 10:09 AM
Csak egy "kicsit". :3

Junchi | 07-07-13, 12:38 AM
Jah, azt olvastam, hogy nem az egész forgatókönyvért felelt Urobutcher, aztán a hivatalos oldal rám cáfolt, majd újra rám cáfoltak, szal... :3

Junchi | 07-06-13, 12:52 AM
Most lusta leszek és bemásolom azt, amit AA-ra is írtam:

"Ez egy borzalmasan gyenge, amatőr sorozat, ami főleg annak fényében wtf, hogy ki is állt mögötte. Valaki küldje már el Urobutchert egy hét szabira valami trópusi szigetre, hogy kiszellőztethesse a fejét, mert az utóbbi időkben egyre inkább a nullát súrolja az írói talentuma.

Nem sűrűn mondok ilyet, de kifejezetten díjaztam volna, ha a cucc végig olyan marad, mint amilyen az első részeiben is volt. Bár a „bele a pofádba” fanservice részről-részről nevetségesebb lett, de volt egy elég sajátos, kellemes hangulata a cuccnak. Aztán persze átkellett vinni az egészet serious businessbe és onnantól kezdve kártyavárként dőlt össze az egész anime, ráadásul a váltás nagyon hülyén vette ki magát – antiklimatikusságból jeles. A SPOILER: „hideauzék emberek OMG!” csavaron nem értem, miért néztek akkorát emberek. Valahogy a 600. ilyen „adott valami monszta, amiről kiderül, hogy emberek voltak” anime után az efféle csavar nem nyűgöz le, sőt meglep, hogy 2013-ban előtudnak még jönni ilyesmivel…

A karakterek Ledón és Pinionon (bár nála is előkellett venni a kötelező SPOILER: "meghalt a bátyám” klisét) kívül vagy vázlatok vagy statiszták voltak, a sztorival pedig fájdalmasan nem tudtak mit kezdeni, amit bizonyít többek közt az is, hogy az első felében gyak semmi említésre méltó nem történik, hogy aztán a második felébe belezsúfoljanak mindent. Az meg, hogy a hideauze-szálról ilyen idióta módon váltottak át a Kugel-vallási szekta-magát istennek kikiáltó gép szálra, az végleg betette nálam a kaput.
A többi meg már elhangzott a spoiler threadben, másoktól.

Úgy volt, hogy 5/10-et adok rá, de nem, képtelen vagyok 4-nél jobbra rate-elni. Nem az a tipikus tömegszerencsétlenség, inkább csak amatőr. Nagyon amatőr."

Junchi | 07-07-12, 6:16 AM
Áh, túlságosan is kíváncsi voltam, nem tudtál volna elrémiszteni. :3

Junchi | 07-06-12, 11:58 PM
Terveztem már anno is megnézni, mert "mindenki" úgy híresztelte, mint az anime, ami gyógyír az NGE-hating ellen + nem is annyira mecha, inkább ilyen biorobotos cucc.

Hát... gyógyír az pont nem lett belőle; kábé ugyanolyan pocsék, mint a drágalátos őse. De majd lesz róla blogbejegyzés is, ott majd bővebben is kifejtem.

Hiromichi | 03-16-11, 10:47 AM
Hi. Check out my Agatha Christie's Poirot CLUB if you want. If you like it, please join :O

http://myanimelist.net/clubs.php?cid=25955

Leara | 03-07-10, 11:48 AM
Eddig nagyon tetszik :D... remélem a vége is jó lesz. Azt hiszem utána el is kezdem majd a Destinyt :D.

Junchi | 12-03-09, 9:30 AM
Ja, és még valami: van-e az oldalnak olyan funkciója, hogy egy sorozatnál egyénként bejelölhetem, hogy melyik részeket láttam?

Nem, legalábbis nem tudok róla. ^^" Ha jól emlékszem, próbáltam már ezt én is anno, de nem jutottam különösebb eredményre, viszont lehet megjegyzéseket írni az akt anime/manga mellé, szal esetleg ott tudod részletezni a dolgokat. :3

Junchi | 12-02-09, 11:14 AM
Üdv a MAL berkeiben, kolléga. :3

Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy     AdChoices