MyAnimeList.net

SaiyaGin's Comments

SaiyaGin's Profile
37 Comments, Pages (2) [1] 2 »
Dodgers20 | 01-01-15, 4:55 AM
Boldog új évet!

Junchi | 12-25-14, 11:44 PM
Erről a Krossz Endzsiről én is sok "jót" hallottam már, Aoin szinte mindig téma. :) Ha majd egyszer nagyon unatkozok és nem lesz semmi más nézhető, lehet bepróbálom.

A Terrával egyébként az a baj, hogy nem lehet sok izgalmasat írni róla, lévén szinte ugyanaz történik benne 13 részen át: űrniggercsótányokat irtanak a Bleach-be illő képességeikkel és személyiségeikkel a karakterek.

Junchi | 12-25-14, 1:05 AM
Köszi és viszont.

Terra Formars: Mestermű, így kell kinéznie egy kiváló seinen sorozatnak 2014-ben. Ajánlom meleg szívvel. :)

Dodgers20 | 12-24-14, 5:16 AM
Talán kicsit korán kerítek erre sort, de ettől eltekintve is boldog karácsonyt!

Junchi | 12-21-14, 12:53 AM
Jobban muzsikál már, mint a legelején, de még mindig mehh, még mindig nem sok értelmét látom a létezésének és még mindig inkább egy decens pop-corn cucc, semmint egy komolyan vehető darab. A HF-ből (18+ content ide vagy oda) kellett volna sorozat.

Dodgers20 | 11-18-14, 8:53 AM
Tényleg találó és korrekt a diagram, ez így nagyjából rá is húzható az AoT részeinek nagy többségére, bár az most nem ugrik be hirtelen hogy a rész eleji recapok már az első nagyobb arcnál is rendszeresen órmotlanok voltak-e, vagy csak a másodiktól kezdve voltak megszaporodva. A képekről egyébként eszembe jutott hogy részben miért nem tudtam komolyan venni a sorozat drámájának egy részét, a karakterdizájn nem igazán muzsikál jól ha komolyan vehető reakciókról van szó. Konkrétan az elsőn, illetve Hanji-s és a Mikasa-s képen fel is röhögtem, pedig már annak idején is megnevettettek amikor a sorozat még friss volt, és valahol sajnálom is hogy nincs ott az a kép, amikor Petra apja megpróbálja elmondani Levinek hogy szerette őt.

Dodgers20 | 11-15-14, 7:59 AM
Ha kicsit lassan is de végignéztem a Mahouka-t, és ugyan a Conon már megköszöntem az ajánlást, de még egyszer köszönöm hogy meggyőztél róla. :) Ha komolyan kéne venni akkor jobb példája nem is lehetne egy Gary Stu fanfic és egy cső patrióta/nacionalista elméjének keresztezésének (*valamiért* szinte mindig Kína volt a ludas mindenben), a fun faktor terén viszont végig ott volt a szeren a sorozat, pontosabban szólva úgy a hetedik-nyolcadik rész környékén kezdődött a Stu faktor fokozatosan felfelé szökni az olyan dolgokkal, minthogy például laza délutáni project keretében a gyakorlatba ülteti a repülést. A végén pedig már meg sem lepődtem Onii-sama vasemberré és egyben emberi rendszervisszaállító-ponttá változásához (ahogy azon sem hogy miért pont a ruhának *azt* a részét kellett csapkodnia a repüléshez), Miyukinál meg egész végig arra vártam hogy Pinokkió-módra megnőjön az orra ahányszor másokat bro-connal/sis-connal vádolt, de ezt a kis csontocskát csak nem dobta oda a sorozat.

Junchi | 11-14-14, 2:24 AM
Nem szükségszerűen grimdark, seinen létére azért kissé lightosabb, noha gore azért itt is van (még ha nem is úgy, mint mondjuk egy Gantzban), illetve a pszichológiai vonzata is nagyon korrekt.

Ajánlom.

Junchi | 11-13-14, 6:43 AM
Hát, amit láttam belőle, az alapján egy sima eye-candy, jó animációval és ennyi. Az meg csak hab a tortán, hogy ezt így már láttam anno, szal ki tudja, mikor érnek el arra a szakaszra, mikor ténylegesen átkanyarodik a dolog az UBW-route-ra.

Egyelőre on-holdon marad, momentán nem sok kedvem van hozzá. A szezon Parasyte-ja háromezerszer jobb ennél.

Dodgers20 | 09-29-14, 10:37 AM
Gondolhatod mennyire őszinte és meggyőző a sorozat előadásmódja, amikor a spoiler elolvasása után csak annyit mondtam, hogy "sasuga, Onii-sama". :D

Dodgers20 | 09-29-14, 10:22 AM
Yeah, és nyolc rész alapján már végképp elhiszem hogy csak egy járható út van a világon: Onii-sama apostolává válni. Vagy legalábbis az írnokává, mert már most annyi dolog Istensége hogy lassan nehéz lesz lépést tartani vele, és még el se jutottam Őszentsége "Jézus Vasember" fejezetéhez. :) Nem hinném mondjuk hogy a Conig eljutok azokig a részekig, de már az eddigiek alapján is el tudom képzelni hogy Onii-sama a vizet borrá változtatta ahhoz hogy ez megtörténjen.

Junchi | 09-29-14, 4:08 AM
Remélem is, hogy mesélsz majd róla. :3

Junchi | 08-03-14, 1:04 AM
I see.

SB 3 egyelőre decens, az S2 angst-festjénél egyelőre jobb, de valahogy így is fényévekre kullog az első sorozattól. Ja, és ajánlott kikapcsolt aggyal nézni, nem belegondolva bizonyos dolgokba.

Junchi | 08-01-14, 11:07 PM
No, megnézted végül az S;G movie-t? Tapasztalatok? Hate vagy like felé billen inkább a mérleg?

Leara | 07-14-14, 11:51 PM
Végre még valaki, aki nem volt elájulva a No Game No Life-tól... már kezdtem azt hinni, hogy bennem van a hiba :D.

Junchi | 07-13-14, 11:23 PM
Ugye? :3

Poén látni, hogy nem csak humorérzéke van a CERN-nek, de még anime-fanok is lehetnek köztük.

Junchi | 06-07-14, 7:36 AM
Ãh, az igazából álcázott 0/10. Csak olyat nem enged adni ez a tetves MAL.

Btw látom közben végeztél a JK-val.

Leara | 05-12-14, 1:32 PM
Ó, látom, Juuni Kokukit nézel :D. Jól teszed :D. Csak ne hagyd, hogy az első néhány rész elriasszon, ott még iszonyat irritáló kb. az összes szereplő.

Leara | 04-26-14, 12:51 PM
Örülök, hogy sikerült összefutnunk a conon :)! Remélem legközelebb is sikerül, ha megyek :D.

Junchi | 04-25-14, 7:15 AM
Yo!

Gondoltam ezt most megírom előre, hogy idén nem nagyon tervezek 11 és 2 óra között beállni a sushi-s sorba, lévén mindig ilyentájt szokott a tömeg csúcspusztító-kategória lenni, szal én most valszeg azt csinálom majd, hogy amint beértem, lenyomok egy adagot, aztán meg valamikor 3-4 felé büfézek egyet vagy újra sushi, még nem tudom, de már most szimpatikusabbnak tűnik ez a megoldás, mint a gleccser sebességét alulról súroló gyorsaság + levegőtlenség + gyulladásveszély szenthármasság.

Pages (2) [1] 2 »
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy